|
|
#1 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Aug 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 15
از ایشان 0 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام بچه ها,خوبيد؟
من قصد دارم در حد توانم به خانوادهاي نيازمند كمك كنم ولي نميخوام پول رو دست موسسات بدم و ميخوام مستقيم اينكارو بكنم فقط نميدونم اينجور افراد رو از كجا پيدا كنم لطفا اگه راهي بلد هستين بگين بهم فعلا فقط يه خانواده پيدا كردم شانسي ولي تا 10رو ميتونم تامين كنم اگه پيداشون كنم |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي escada به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#2 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: یزد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,154
از ایشان 1,157 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() خیلی ممنون از شما میتونین از بهزیستی کمک بگیرین بهزیستی میتونه آدرس خانواده ها رو بهتون بده و شما خودتون کمک هاتون رو مستقیم به اونها بدین اگه کمکی دیگه خواستین در خدمتتون هستم
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mohsen-joon به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#3 (permalink) |
|
رهگذر
|
سلام
محسن جون ممنون از راهنمايي كه كردي من خودم دلم ميخواست با گروه شما همراه باشم كه بخاطر اينكه تهران نيستم اين امكان برام نيست حالا تو شهر خودمون به بهزيستي مراجعه ميكنم اميدوارم كه همكاري بكنن |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
عزیز با هم هم دردیم ![]() منم تهران نیستم من ساکن یزدم ![]() یا علی بگو که خودش تا آخرش کنارته |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mohsen-joon به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#5 (permalink) |
|
رهگذر
|
چه جالب!!!!
البته نه واسه اينكه هردو اهل تهران نيستيم واسه اينكه من عشق يزد رو دارم ![]() محسن جون نرسيده حسابي باهات رفيق شدم ![]() آخه من از خيلي قديم هميشه يزد رو دوست داشتم بخاطر خونه هاي قديميش بعدش كه جوون بودم عاشق يكي از همشهريات شدم يادش بخير ![]() حالا هم دوست دارم يبار باز بيام يزد و به ياد اون قديمها..... بعضي جاهاش هنوز هم يادمه خلاصه بعد از اين مدت هنوز هم كه اسم يزد رو ميشنوم يجوري ميشم و ياد جوونيهام ميفتم ايندفعه اومدم خبرت ميكنم منو ببري همه جاي يزد رو بگردوني ![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
قدمتون روی چشم همچین گفتیم اون موقع ها که جوون بودم ،مگه چند سالتونه؟ مهم اینه که دلتون جوونه و اهل دلین موفق و پیروز یا حق یاعلی ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|