کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > ادیان و مذاهب > گفتمان درون دینی

گفتمان درون دینی گفتگو پيرامون کليه مباحث ديني از نگر درون ديني (ويژه معتقدين به اديان)

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 12-31-2009   #61 (permalink)
Ava
مدیر تالار عکس

Ava's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2006
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,648
از ایشان 3,417 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : ** قرآن درمانی **

بچه ها خواهش کرده بودم نظراتتون رو توی تاپیک مربوطه مطرح کنین
از مدیر محترم خواهش می کنم این پست ها رو ویرایش کنن
Ava آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 01-10-2010   #62 (permalink)
Enthusiast

lemoon's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2009
محل سكونت: تهران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 397
از ایشان 339 بار سپاسگزاري شده است

همه ما می دونیم که اگه تو زندگی خدا رو در نظر داشته باشیم و به کلام نورانیش عمل کنیم ، مشکلات مون کم میشه اما حیف که این کا رو نمی کنیم و همیشه با کوچیکترین نا ملایمی که برامون پیش میاد به خدا اعتراض و گلایه می کنیم در حالیکه خداوند راه رو از بیراهه جدا کرده و به ما نشون داده و حجت رو بر ما تموم کرده . «قَد تَبَیَنَ الرُشدُ مِنَ الغَی » خدا برای هر مشکل ما از پیش جوابی فرستاده ... میگین نه ؟ خودتون ببینید .

گفتگو با خدا

گفتم:خسته ام.گفتی : لاتَقنَطُوا مِن رَّحمَهِ اللهِ= از رحمت خدا نا امید نشید(زمر/53)

گفتم : هیچکی نمی دونه تو دلم چی میگذره.گفتی: اَنَّ اللهَ یَحُولُ بَینَ المَرءِ وَ قَلبِهِ=خدا حائل است بین انسان و قلبش (انفال/24)

گفتم : تو این دنیا کسی رو ندارم .گفتی : نَحنُ اَقرَبُ اِلَیهِ مِن حَبلِ الوَرید=ما از رگ گردن به انسان نزدیک تریم(ق/16)

گفتم:ولی انگار اصلاً منو فراموش کردی! گفتی: فَاذکُرُنِی اَذکُرکُم = منو یادکنید تا یاد شما باشم(بقره/152)

گفتم:تا کی باید صبر کرد؟ گفتی: وَ ما یُدرِیکَ لَعَل السَاعَهَ تَکُونُ قَرِیباً = تو چه میدونی شاید موعدش نزدیک باشه(احزاب/63)

گفتم: تو بزرگی و نزدیکت برای من کوچک خیلی دوره ! تا اون موقع چیکار کنم؟ گفتی: وَ اتبع مَا یُوحی اِلَیکَ وَ اصبِر حَتَی یَحکُمَ اللَه = کارهایی که بهت گفتم انجام بده و صبرکن تا خدا خودش حکم کنه(یونس/109)

گفتم: خونسردی ! تو خدایی و صبور ! من بنده ات هستم و ظرف صبرم کوچک...یه اشاره کنی تومه! گفتی: عَسَی اَن تُحِبُوا شَیاً وَ هُوَ شَرٌ لَکُم = شاید چیزی که تو دوست داری به صلاحت نباشه(بقره/216)

گفتم:انا عَبدُکَ الضَعیفُ الذَلِیل... اصلاً چطور دلت میاد؟ گفتی: اِنَ اللَهَ بِالناسِ لَرَءُفٌ رحِیمٌ = خدا نسبت به همه مردم – نسبت به همه مهربونه(بقره/143)

گفتم: دلم گرفته.گفتی: بِفَضلِ اللَهَ وَ بِرَحمَتِهِ فَبِذالِکَ فَلیَفرَحُوا = ( مردم به چی دل خوش کردن؟!) باید به فضل و رحمت خدا شاد بود.

گفتم: اصلاً بی خیال ! تَوَکَلتُ عَلَی اللَه.گفتی: اَنَ اللَهَ یُحِبُ المُتَوَکِلیِن = خدا اونایی رو که توکل می کنن دوست داره(آل عمران/159)

گفتم: خیلی چاکریم ! ولی اینبار ، انگار گفتی: حواست رو خوب جمع کن ! یادت باشه که: وَ مِنَ النَاسِ مَن یَعبُدُ اللَهَ عَلی حَرفِ فَاِن اَصابَهُ خَیرٌ اَطمَأن َ بِهِ وَ اِن اَصابَتهُ فِتنَهٌ اَنقَلِبَ عَلی وَجهِهِ خَسِرَ الدُنیَا وَ الآخِرَه = بعضی از مردم خدا رو فقط به زبون عبادت می کنن.اگه خیری بهشون برسه، امن و آرامش پیدا می کنن و اگه بلایی سرشون بیاد تا امتحان شن ، رو گردون میشن.
قديمي 02-03-2010   #63 (permalink)
کاربر

askari110's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2010
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3
از ایشان 42 بار سپاسگزاري شده است
Icon17 پاسخ : ** قرآن درمانی **

امیر المومنین علی علیه السلام فرمودند:
درمان تمام دردها د رقرآن وجود دارد قسم به آن
کسی که پیامبر را برانگیخت وخاندانش را گرامی
داشت درمان سوختن ، غرق شدن، دزد، گریختن
حیوانی از صاحبش، یا گمشده ای، یابنده فراری،
همه وهمه درمانش در قرآن است از آن بپرسید،
تا ازقرآن جواب دهم.
askari110 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-03-2010   #64 (permalink)
کاربر

askari110's Avatar

جنسيت:

پیامبر(ص)فرمودند هر کس درمانش را از قرآن کریم نگیرد خداونداورا شفا نمی دهد.
امام صادق (ع)قرمودند هرکس یکصدآیه ازقرآن کریم (از هرجاییکه بخواهد )را تلا وت نماید وبعد ازآن هفت مرتبه یا الله بگوید اگر بر سنگ سخت دعاکند هر آینه شکا فته گردد.
امیرالمومنین علی (ع ) فرمودند هرکسی ازچیزی بترسد بخواند ازهر جای قرآن یکصد آیه و سه مرتبه بگوید اللّهُمَّ اکشِف عنِّی البَلاء ترسش زاِئل گردد
حضرت موسی بن جعفر(ع)فرمود هرکه به یک آیه قرآن اکتقا کند(بگوید یک آیه مرا بس است )ازشرق وغرب همان آیه اورا بس است هر گاه با یقین بخواند

قال الباقر علیه السلام :فِی الْقُرْآّنِ شِفاءٌمِنْ کُلِّ داء

( امام باقر علیه السلام :فرمودند درمان هردردی درقرآن کریم وجوددارد.)
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي askari110 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 02-03-2010   #65 (permalink)
کاربر

askari110's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ramin_301 نمايش نوشته ها
1256 دفعه خواندن سوره بقره کمبود ویتامین c و اسید آمینه های ضروری بدن را تامین می کند.همچنین به بیماران سرطانی توصیه می گردد سوره یاسین را حفظ نموده و روزی سه وعده، صبح، ظهر و شب تلاوت نمایند تا هر چه سریعتر شفا یابند. همچنین پژوهشگران حوزه علمیه هاروارد و آکسفورد طی آخرین پژوهش های خود دریافتند تلاوت سوره شوری در درمان ایدز موثر است.
دوست عزیز ، بزرگوار.....شوخی، شوخی ، با دین و سخنان معصومین وقرآن هم شوخی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مواظب باش . احتیاط کن .
قديمي 02-03-2010   #66 (permalink)
رهگذر

haghgo110's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 2
از ایشان 5 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ramin_301 نمايش نوشته ها
1256 دفعه خواندن سوره بقره کمبود ویتامین c و اسید آمینه های ضروری بدن را تامین می کند.همچنین به بیماران سرطانی توصیه می گردد سوره یاسین را حفظ نموده و روزی سه وعده، صبح، ظهر و شب تلاوت نمایند تا هر چه سریعتر شفا یابند. همچنین پژوهشگران حوزه علمیه هاروارد و آکسفورد طی آخرین پژوهش های خود دریافتند تلاوت سوره شوری در درمان ایدز موثر است.
سلام دوست خوب
لازم نیست خودتونو خسته خواندن تکراری و طولانی کنید...
کافیه جمله ...آیه : افلا تعقلون را یکبار بخونی و یه عمر بکار گیری... همین موفق شدی ما رو هم دعا کن ..بدرود
haghgo110 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-03-2010   #67 (permalink)
کاربر

ramin_301's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2010
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 90
از ایشان 94 بار سپاسگزاري شده است

[quote=askari110;2085002]دوست عزیز ، بزرگوار.....شوخی، شوخی ، با دین و سخنان معصومین وقرآن هم شوخی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مواظب باش . احتیاط کن .[/quote

برادر بزرگوار این نظر بنده بود....حالا چرا تهدید می کنی؟می خوای بچه بترسونی؟ یا فکر می کنی خدا منو سنگ میکنه؟
قديمي 02-07-2010   #68 (permalink)
کاربر

huseintbar's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 4
از ایشان 39 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله amirmihan نمايش نوشته ها
در روايات آمده كه اگر سوره حمد را 40 مرتبه بر مرده بخواني زنده شود.
Cheshmalar.blogfa.com
با سلام دوست گرامی
اینگونه موارد جنبه اقتضایی دارند نه بتنهایی حتمیت ...
یعنی اگر شرائط دیگر فراهم باشد و مانع نباشد زمینه تحقق نتیجه در اثر خودندن این سوره ها محقق است...
بعبارت دیگر برای تحقق هر امری چند چیز لازم است
1- وجود مقتضی
2- نبود مانع
بنابراین اینطور نیست که هر کس درهر شرائطی مثلا سوره حمد بخواند مرده زنده شود....
درضمن بسیاری از اسناد روایات از نظر رجالی باید بررسی شود ....
huseintbar آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-07-2010   #69 (permalink)
رهگذر

javan64's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1
از ایشان 0 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض

سلام
نمازی را فرمودید،من با مورد آخرش مشکل داشتم.
اگر میشه لطف کنید کاملا اعراب آن را درج کنید تا موقع خواندن اشتباهی رخ ندهد.
خیلی ممنون میشم اگر این لطف رو کنید.

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ava نمايش نوشته ها
در اواخر جلد 103 بحارالانوار کتاب النکاح باب «الدعاء عند التزویج» از امیرالمومنین (ع) نقل گردیده است این حدیث ضمن آنکه درخواست از خداست خود بیانگر عالى ترین معیارها در گزینش همسر نیز هست: هر که قصد ازدواج داشته باشد دو رکعت نماز گذارد در هر رکعت پس از حمد سوره یاسین بخواند پس از اتمام نماز حمد و ثناى پروردگار گذارد و این دعا را بخواند: «اللهم ارزقنى زوجهً صالحهً ولوداً ودوداً غیوراً قنوعاً ان اَحسَنتَ شکرت و ان اسئت غفرتُ و ان ذَکرتُ الله تعالى اعانَت و اِن نَسیتُ ذکرت و ان خَرجتُ مِن عِندها حَفظتُ و اِن دَخلتُ علیها سُرتُ و اِن اَمَرتُها اَطاعَتنى و اِن اَقسَمتُ عَلَیها اَبرتُ قَسَمى و اِن غَضبتُ عَلَیها اَرضَتنى یا ذالجلال والاکرام هَب لى ذلک فاِنَما اَساَلُکَ ولا اَجِدُ اِلا مَا قَسَمتَ لى»

ترجمه:

بار پروردگارا مرا همسرى شایسته و نیکوکار غیرعقیم و بچه زا، مهربان و پاک دامن، قانع و سازگار عطا فرما.

اگر کار خوب انجام دادم شکرگذار و اگر خطایى انجام دادم ببخشد. و اگر به یاد خدا باشم کمک کارم باشد. و اگر فراموش کردم یادآورى نماید اگر از او دور شدم خودنگهدار و امانت دار باشد و اگر بر او داخل شدم شادمان باشد اگر او را امرى نمودم اطاعت کند، اگر قسمش دادم، ارزش بدارد آنرا و قبول نماید و اگر بر او غضب کردم مرا راضى گرداند. اى خداوند داراى شوکت و جلال بر من این گونه همسر را عطا نما که از تو مى خواهم و نمى خواهم هر آنچه تو بر من قسمت نمودى.

در عین حال تأثیر دعابه نحو اقتضایى است، نه حتمى و ضرورى، آن هم دقیقا به شکلى که ما طلب مى‏کنیم.

به عبارت دیگر هر دعایى که از ناحیه معصومین (ع) وارد شده است چه صدور آنها از آن بزرگواران قطعى باشد یا احتمالى اینگونه نیست که بدون قید و شرط اثر خواهد کرد بلکه به شرایطى که خود آنان فرمودند بستگى دارد. از جمله: ترک گناه، انجام واجبات، اداى حقوق واجب شخصى و اجتماعى، توبه و مهمتر از همه مصلحت واقعى انسان دعاگو- که فقط خداوند مى داند- وابسته است زیرا چه بسا مصلحت انسان در این است که دعایش مستجاب نشود و یا در آخرت نتیجه اش را ببیند ولى به هر حال دعاهاى وارده از امامان (ع) بر دنیا و آخرت انسان تأثیرگذار خواهد بود.
منظورم این نماز است،خیلی ممنون میشم بهم جواب بدید(اعراب کلمات بعد از نماز).

ويرايش توسط objective : 02-08-2010 در ساعت 09:31 PM. دليل: ترکیب پستها
javan64 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-07-2010   #70 (permalink)
Aficionado

2010's Avatar

محل سكونت: خونمون
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 246
از ایشان 296 بار سپاسگزاري شده است
Question پاسخ : ** قرآن درمانی **

سلام دوستان ...

کسی میدونه آیا در قرآن در مورد درمان به وسیله ی علم زمین شناسی

اطلاعاتی هست یا نه ؟؟ ( ستاره هستم نیمه تازه وارد ، به اطلاعات شما دوستان

جهت تکمیل تحقیقم بسـیار نیازمندم ... )
2010 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-07-2010   #71 (permalink)
Aficionado

2010's Avatar

محل سكونت: خونمون
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 246
از ایشان 296 بار سپاسگزاري شده است

[quote=ramin_301;2085026]
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله askari110 نمايش نوشته ها
دوست عزیز ، بزرگوار.....شوخی، شوخی ، با دین و سخنان معصومین وقرآن هم شوخی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مواظب باش . احتیاط کن .[/quote

برادر بزرگوار این نظر بنده بود....حالا چرا تهدید می کنی؟می خوای بچه بترسونی؟ یا فکر می کنی خدا منو سنگ میکنه؟
سلام ..

ببخشید فضولی میکنم ولی اگه حواستون رو جمع نکنید بله !! این اتفاق هم میفته ..

اما به نوعی که خودتون متوجه نمیشید از کجا خوردید ..

پس هر چیزی به جای خودش ..نظرتون رو بگید اما با حفظ احترام .. حواستون رو جمع کنید .

شما هم بچه نیستید ولی اگه واقع بین باشید یه خورده ترسناکه ....
2010 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-07-2010   #72 (permalink)
رهگذر

objective's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,186
از ایشان 1,505 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ava نمايش نوشته ها
بچه ها خواهش کرده بودم نظراتتون رو توی تاپیک مربوطه مطرح کنین
از مدیر محترم خواهش می کنم این پست ها رو ویرایش کنن
سلام

ضمن تشکر از اظهار نظر بجایی که فرمودید. متاسفانه برخی از کاربران بزرگوار و محترم به خاطر اینکه تازه عضو سایت شده اند هنوز با فضای تالارهای موضوعی آشنایی ندارند ولی از کاربران قدیمی این هنجارشکنی ها بعید است.

عین پستهایی که به نظرتان باید حذف (یا ویرایش) شوند را (اینجا یا در پیام خصوصی) اعلام کنید تا انجام شود.

بهارم می رسد از ره اگر تو باز آیی

بیست و دوم بـــــــــــــــهمن
روز خـــــــــــــــنده ی ما بود
روز گـــــــــــــــریه ی دشمن

برای ارتباط بیشتر و همکاری در بالابردن بهره تالار لطفا مشترک تاپیک نظرات، انتقادات و پیشنهادات تالار/ دفتر مدیران تالار ادیان و مذاهب شوید.
objective آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي objective به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 02-08-2010   #73 (permalink)
رهگذر

objective's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,186
از ایشان 1,505 بار سپاسگزاري شده است

سلام

با عرض پوزش تعدادی از ارسالهای این تاپیک به درخواست استارتر گرامی و به خاطر منحرف نشدن موضوع حذف(4 مورد) و ویرایش(1 مورد) شد.

البته درمورد کاربران تازه وارد به امید اصلاح و با توجه به آشنا نبودن با فضای موجود در تالارهای موضوعی از حذف چشم پوشی شد. امیدوارم تکرار نشود.

objective آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي objective به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 02-09-2010   #74 (permalink)
Ava
مدیر تالار عکس

Ava's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2006
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,648
از ایشان 3,417 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله javan64 نمايش نوشته ها
سلام
نمازی را فرمودید،من با مورد آخرش مشکل داشتم.
اگر میشه لطف کنید کاملا اعراب آن را درج کنید تا موقع خواندن اشتباهی رخ ندهد.
خیلی ممنون میشم اگر این لطف رو کنید.

منظورم این نماز است،خیلی ممنون میشم بهم جواب بدید(اعراب کلمات بعد از نماز).

دوست خوبم بمحض دستیابی که اعراب صحیح برای شما درج خواهم کرد
Ava آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Ava به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 02-11-2010   #75 (permalink)
Connoisseur

mehdi313's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: زمین ارث ماست
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 266
از ایشان 463 بار سپاسگزاري شده است

[quote=ramin_301;2085026]
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله askari110 نمايش نوشته ها
دوست عزیز ، بزرگوار.....شوخی، شوخی ، با دین و سخنان معصومین وقرآن هم شوخی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مواظب باش . احتیاط کن .[/quote

ببينيد تاثير امور معنوي دليل بر ان نيست كه دنبال اثر مادي نباشيم .
همان اميرالمومنيني (ص)كه جانمان به فداي حضرتش باد .هم وقتي از ابن ملجم ملعون ضربه شمشير مي خورند مانع حضور پزشك نمي شوند .
بدين معنا كه امور معنوي تاثير خود را دارد .ولي بزرگان اسلام نفرموده اند كه دنبال امور معمولي نباشيد .
ضمنا گفته ايد كه خدا منو سنگ مي كنه ؟
بيان نوراني اي در قران داريم كه مي فرمايد (و يقول الكافر ياليتني كنت ترابا)
و كافر (در روز قيامت )از ته قلب مي گويد كه اي كاش ذره اي خاك بودم .
ضمنا ترس از خدا ارزشمند است .پس خوب است بترسيم از خدا

mehdi313 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال