کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > سیاست و اقتصاد

سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی

نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: ایا اعتقادی به بازاریابی شبکه ای دارید؟
نه همه شرکتها کلاهبردار هستند 5 100.00%
به برخی از انها اعتقاد دارم و میتوان سرمایه گذاری کرد 0 0%
رای دهنده: 5. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد

گفتگو قفل شد

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 10-17-2009   #1 (permalink)
Enthusiast

HAKHAMANESHIAN's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: میگن کرج اما من میگم زیر سایه خدا
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 277
از ایشان 397 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض شرکتهای هرمی

با سلام

در ذهن اشفته ام برای این سوال دنبال جواب میگشتم که ایا شرکتهای هرمی راهی هست برای پول دار شدن و یا این که سرابی است برای بد بخت شدن.

نمیدانم چند نفر از شما در چند شرکت هرمی پا گذاشته اید و فعالیت کرده اید یا نه اما میخواستم بدانم ایا این شرکتها در امد دارند یا نه

پس از تحقیق زیاد و بررسی های مختلف به این نتیجه رسیدم که بله درست است با انتخاب یک شرکت مطمئن و معتبر میتوان از طریق این شرکتها به این در امد رسید البته شاید الان بگویید که نه من یک برادر دارم که چند وقت پیش در این شرکتها سرمایه گذاری کرد و پولش رفت و ...

اما کمی صبر کنید من همه این حرفها را میدانم اما در کدام شرکت پول برادرتان دوستتان و فامیلتان رفته؟ ایا تحقیق کرده اید؟ حتما با خود میگویید که همه اینها یکی هستند و همه گلد کوئیستی هستند؟

اما در واقع نه اینگونه نیست طبق تحقیق بنده 50000 از اینگونه شرکتها در امریکا ثبت شده اند و فعالیت میکنند با اسمهای مختلف اما کدامین انها سود میدهند؟

تنها شرکتهایی مطمئن هستند که on shore باشد و حالا کدامشان این وضعیت را دارند بماند چون موضوع حرفم نیست و تبلیغ میشود.

اما طبق تحقیقات فروش کالا و جذب سرمایه از طریق بازار یابی شبکه ای کم هزینه و سریعتر انجام میشود و از سرازیر شدن پولهای هنگفت به جیب رسانه ها جلوگیری میکند و نصف همین پول را یه عنوان کمیسیون به بازاریابانش میدهند و این است دلیل مخالفت تلویزیون رادیو و روزنامه ها با بازاریابی شبکه ای.

حال بگذریم از این حرفها من هم ادم پول دار دیده ام که از این طریق به جایی رسیده و هم ادمهایی که یک شرکت نا امن را برای فعالیت انتخاب کرده اند و پول انها به باد رفته.

اما بدانید با انتخاب یک شرکت معتبر برای سرمایه گذاری باعث شکوفا شدن اقتصاد خود خواهید شد. اگر کسی در این رابطه راهنمایی خواست بنده در خدمتم.

یک نظر سنجی هم هست که لطفا بعد از مطالعه این موارد رای دهید و برای کسب اطلاعات بیشتر برایم پیام شخصی بگذارید امیدوارم بتوانم کمکتان کنم.

با تشکر
عشقیعنی انتظار انتظار

ويرايش توسط ali.emad : 12-07-2009 در ساعت 11:45 AM. دليل: مدیر: تایید شد.
HAKHAMANESHIAN آفلاين است  
قديمي 12-13-2009   #2 (permalink)
Enthusiast

HAKHAMANESHIAN's Avatar

جنسيت:
پيش فرض پاسخ : شرکتهای هرمی

خوب با کلی کاغذ بازی توانیستیم این موضوع جدید رو ثبت کنیم البته با تشکر از علی اقا
قديمي 12-13-2009   #3 (permalink)
Enthusiast

HAKHAMANESHIAN's Avatar

جنسيت:

دوستان حتما نظر خود را اعلام کنید البته حواستان باشد که مدیر محترم کلی التیماتوم به بنده داده اند که حرفی نزنیم که باعث بسته شدن این تاپیک گردد حالا با این که در تالار سیاست هزار جور حرف به شخص اول مملکت گفته و تهمت زده میشود بماند ما به علی اقا میگیم چشدم و شروع میکنیم
قديمي 12-13-2009   #4 (permalink)
Enthusiast

HAKHAMANESHIAN's Avatar

جنسيت:

[البته حق همه ما است که بدانیم شرکتهای هرمی چیست نه نه نه فکر نکنید هر چیزی که رسانه ها میگویند راست است و ... اصلا دقت کردید که در تمام هشدارها و فیلمهای رسانه ها رو این زوم کردند که شرکت هرمی یعنب سرمایه بگذاری چند ماه روال خوبی رو طی کنی و بعد از چند ماه اقای ایکس کلاهبرداری بکنه و در بره خوب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 این چه ربطی به اون شرکت مربوطه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب اون طرف که داره سرمایه گذاری میکنه پول رو به امید خدا میده دست یارو یارو هم که نمیبره پول رو به حساب شرکت مربوطه بریزه و چند ماه از جیبش سود میده و تو این چند ماه چندین فربانی پیدا کرده و یک دفعه جیم میشه و همه چی به اسم فلان شرکت تموم میشه و میگن فلان شرکت جم کرده و رفته!!!!!!!!!!1 در حالی که اقای ایکس دزدی کره حالتهای دیگه هم داره که بعد خدمتتون عرض خواهم کرد یعنی ادامه دارد....
قديمي 12-17-2009   #5 (permalink)
مدیر بازنشسته

Shervinan's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 117
از ایشان 381 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض Re: شرکتهای هرمی

درود

اين روش نيز براستی يك روش بازاريابی است بدين گونه كه در برابر معرفی محصول به دوستان و آشنايان خويش، سود نيز بدست می‌آوريد. در حقيقت چنين روشی همواره در درازای تاريخ بشر وجود داشته اما كسی بابتش پولی پرداخت نمی‌كرده‌ است يا اگر پرداخت می‌شده بگونهء شبكه‌ای نبوده است و تنها به ازای هر كسی كه معرفی می‌كرديد مزد يا به اصطلاح پورسانت می‌گرفتيد. روش شبكه‌ای پا را فراتر گذاشته و پس از معرفی چند عضو، خود آن اعضاء با معرفی ديگری، برايتان پولساز خواهند شد.

اين گفتار كوتاه را عرض كردم كه به اينجا برسم: در زمان گذشته اگر كسی محصولی را معرفی می‌كرد براستی‌ می‌شد بدو اعتماد كرد بويژه كه اگر آن معرف، دوست و آشنا هم باشد اما در روش شبكه‌ای كار می‌تواند به جايی رسد كه محصول هم تحت الشعاع قرار گرفته و تنها به پورسانت بسنده شود. اين يعنی مخدوش شدن اعتماد!
Shervinan آفلاين است  
قديمي 01-06-2010   #6 (permalink)
رهگذر

48271364's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2010
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 0 بار سپاسگزاري شده است

تمام این شرکت ها بصورت هاییپ هستند و با پول بازی کار می کند و بعد از یه مدت جمع میشن.
48271364 آفلاين است  
قديمي 01-24-2010   #7 (permalink)
مدیران
Baghdad Bowling Champion

ali.emad's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: هرجا كه كسي گوينده لااله الا الله باشد، آنجا وطن من است
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 742 بار سپاسگزاري شده است

متاسفانه با توجه به عدم استقبال کاربران از این جستار و راکد ماندن آن برای مدت طولانی، فعالیت آن خاتمه می یابد

سلام بر همه الا بر انقلاب فروش
ali.emad آفلاين است  
گفتگو قفل شد

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال