کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای ادبی > داستان و داستان نویسی

داستان و داستان نویسی انجمن نویسندگان محلی برای تمام کسانی که از نوشتن لذت میبرند.

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 10-27-2009   #31 (permalink)
Enthusiast

kafarebeheshti's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: تهران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1
از ایشان 80 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : فی البداهه نویسی دیوانه ها

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله sarvenaz نمايش نوشته ها
در میزند.
باز نمیکنم.
لج کرده ام.
حتی اگر قرار باشد همین یکبار بیاید دم در خانه ام...باز نمیکنم.... باید به زور وارد شود خودش را جا کند اینجا با همه جای دنیا فرق میکند: خوشبختی!

وارد شدنش شاید سخت باشد اما ماندن و پوسیدن ساده است ... تو میدانی درد مردمان بزرگ را .. خرد را میشناسی و میدانی عشق به سادگی جایی نمینشیند و اگر نشست به همین سادگی جای دیگری نمیرود مگر انکه هرزه باشد ....

kafarebeheshti آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 10-27-2009   #32 (permalink)
Enthusiast

kafarebeheshti's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله man_963 نمايش نوشته ها
نزار من با اون پیرزنه حرف بزنم نزار برم بخاریش رو براش روشن کنم بهت گفته بودم نزار الان یه ماهه که دارم چایی های سرد می خورم و برا اینکه دل پیرزن نشکنه کته های شفته شو با ولع می خورم میای منو ببری دکتر؟ فک می کنم عوض سرما خوردگی غصه خوردگی گرفتم راستی میای بخاری اتاقم رو روشن کنی؟ اگه بیای بهت چایی هم می دم ها بیا بیا

می ایم راهم میدهی ؟ می ام با هم چای مینوشیم و شعر میخوانیم و کمی از سیاست بد حرف میزنیم ... ناشیانه از اقتصاد میگوییم و بعد از انکه کم اوردیم از ادبیات فلسفه میبافیم ... زندگی را به سخره گرفته و عشق را ابدی میدانیم در صورتی که مینویسیم عشق ناپایدار است و لیلی و مجنون قصه بود ووو دیگر نمیدانم ... تو چه دوست داری ؟ راستی چای تو داغ داغ هست ؟
قديمي 10-27-2009   #33 (permalink)
Enthusiast

kafarebeheshti's Avatar

جنسيت:

دلم حرف میخواهد حرف با کسی /// هر هرکسی تا قصه بگوییم برای کودکان مرده در خیابان های شرور این شهر ... من بیزرام از اینجا ووو زندگی برایم سخت شده ... خسته ام خسته برای بودن ... همه چیزی دلم را زده ...
قديمي 10-27-2009   #34 (permalink)
Enthusiast

S.T.A.L.K.E.R's Avatar

تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: ایران سبز
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 161
از ایشان 193 بار سپاسگزاري شده است

چای من هم داغه البته می خواهم به حال خودش رهاش کنم تا خنک تر بشه دیگه هیچ میلی ندارم از سیاست اقتصاد و ادبیات حرف بزنم فقط می خواهم با چاقوی کوچک جیبیت قلبم را سوراخ کنی وقتی دارم تو خون می غلطم بهم بگی کشتمت لعنتی کشتمت واب دهنت را روی صورتم پرتاپ کنی بعد شروع کنی به دویدن انقدر دور بشی که کسی تو را دستگیر نکنه فقط به دویدن فکر کنی
قديمي 10-27-2009   #35 (permalink)
Enthusiast

S.T.A.L.K.E.R's Avatar

جنسيت:

چقدر مزخرفه زندگی کردن وقتی از ترس مرگ می خواهی خود کشی کنی ولی نمی توانی داری به خودت می لرزی از من هم نخواه من قاتل نیستم نه به تو کمکنمی کنم چرا تصمیم داری با اتش زدن کتابهات خود را بسوزانی 20 کتاب بی گناه چه کرده اند چرا می خوای با انهمه اندیشه ناب به خاک بروی و. زنده بگور شوی انها چه گناهی دارند
S.T.A.L.K.E.R آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 10-27-2009   #36 (permalink)
مدیران

saeed_king's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: جایی در کنار خدا
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 904
از ایشان 1,803 بار سپاسگزاري شده است

چغدر اندیشه ناب ... چرا دیگران اینقدر دوست دارند برای چیزی که نیستند متفاوت باشند ... مخالفت و نقض هر چی که اسمش قانونه ... چه خوب شد بالاخره یه چیزی هست که بتونم با اون مخالفت کنم ... یادم باشه برگردم و اون رو دوباره ویرایش کنم اینجوری اصلا به دلم نمیشینه ... آها این یکی خیلی نور بالا میزنه حتما توی ذهنش داره در مورد من فکر میکنه که اینقدر از خود بیخود شده برم یه حال اساسی ازش بگیرم ... چه خوب شد کشتمش اگه زنده میموند حتما یه لکه ننگ میشد واسه افکار پاکم
قديمي 10-27-2009   #37 (permalink)
Connoisseur

niSta's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 658
از ایشان 750 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله kafarebeheshti نمايش نوشته ها
میدونی چیه ؟ چیزهایی که از دور زیبان از نزدیک ترسناکن ... اتیش میزنن به وجودت و عادت میکنی یا بجنگی یا تسلیم بشی و.. من عاشق جنگیدنم زمانی که باختم ... نمیزارم ببیازم حتی اگه نابود بشم ... باید نابود کنم ...

دوست دارم به ادما به فکراشون به قلباشون اون قدر نزدیک بشم تا جزئی از اون باشم بعد رهاشون کنم ... رها و ازاد ... اون وقت همه ی ادما میتونن بفهمن که چقدر خرد کردن ادما بده ...

برای نزدیک شدن به بعضی ادم ها باید ازشون دور شد...

پ.ن:اون وقت همه ی ادما میتونن بفهمن که چقدر خرد کردن ادما بده...(به راه راست هدایت می کند.بی ان که خودش بداند).
پ.ن:ترسناکی.
niSta آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 10-27-2009   #38 (permalink)
Enthusiast

man_963's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2009
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 35
از ایشان 194 بار سپاسگزاري شده است

جووون که بودم به همه می گفتم به سراغ من اگر می آییدد نرم و آهسته بیایید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من اما الان دلم می خوااست که دونه دونه گنجشک ها زبون آدمیزاد سرشون می شد دلم می خواست که با همه حرف می زدم اما همه ازم فرارین ملک الموت همه آدمها شدم ملک الموت دوست داری ؟ بیا در این خونه همیشه به روت بازه دوست دارم از هر چی که دوست داری حرف بزنیم بیا بهت بگم که چقد دختر همسایه قشنگه بیا تا بهت بگم که حقوق بازنشتگیم چقدر شده بیا بهت بگم که که زندگی رو دوست دارم که دوس ندارم یه لحظه از لحظه هاش رو از دست بدم دوس دارم بفهمی که چرا چشمای ریزم این روزها خیلی درشت شده می دونی من دوست دارم با همه وجودم فردا رو ببینم بیا اینجا سماوری پر از آب جوش دارم
man_963 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 10-27-2009   #39 (permalink)
Enthusiast

man_963's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2009
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 35
از ایشان 194 بار سپاسگزاري شده است

کتاب آتیش زدن هم خودش عالمی داره عین خود کشیه هیچ فرقی با خود کشی نداره کاش بودم تا دونه دونه کتابهاتو میبردم تو یه گاو صندوقو حسابی قفلش می کردم شایدم نتونم شایدم تو هم داری از پنجره اتاقت همون زن شرقی سیاه پوشی رو می بینی که داره به یه پیرمرد با ریش های بلند جام ابی رو تعارف می کنه شایدم تو هم داری خنجرت رو آماده می کنی نمی دونم ولی نزار چاییت خیلی سرد بشه خواهش می کنم نزار
man_963 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 10-28-2009   #40 (permalink)
چتر به دست

sajjad.m's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: جايي گرمتر از خورشيد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,524
از ایشان 5,329 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله nista نمايش نوشته ها
به شانه ام زدی تا تنهاییم را تکانده باشی.
به چه دل خوش کرده ای؟!
تکاندن برف از شانه های ادم برفی

...نزاشتم سیگارت تمام شود.و هی دود قلیون را قورت می دادم.همیشه قبل از تمام شدن باید رفت.ماندن همه چیز را خراب می کند.
زن زیباااا را از دور نگاه کن.
دور
دور
دور
...

از این جلوتر می ترسم.
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله nista نمايش نوشته ها
برای نزدیک شدن به بعضی ادم ها باید ازشون دور شد...

پ.ن:اون وقت همه ی ادما میتونن بفهمن که چقدر خرد کردن ادما بده...(به راه راست هدایت می کند.بی ان که خودش بداند).
من و تو با هم و در کنار هم هیچگاه ما نمیشویم
اما قلب هایمان در کنار هم و فاصله هامان فرسنگ ها ، دلیل بر ما شدن میشود

پ.ن : آغاز بودن
پ.ن : اغاز نبودن

حتی در خیال : خوش است ؛ رهایی ...

sajjad.m آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 10-28-2009   #41 (permalink)
Addict
Beach Party Slots Champion, spankthemonkey Champion, Monkey Lander Champion

Niloofar-92's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: بین زمین و آسمون
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,456
از ایشان 1,771 بار سپاسگزاري شده است

دنبال خودم میگردم.....
گم کردم.....
هر کس یک عد من پیدا کرد،
لطفا به من (؟) تحویل دهد...
البته بعد از اینکه من دوم پیدا شد!
(با مژدگانی زیاد...........!)

دورها آوایی است که مرا میخواند...
Niloofar-92 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Niloofar-92 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 10-28-2009   #42 (permalink)
Enthusiast

S.T.A.L.K.E.R's Avatar

جنسيت:

دیروز از جزیره ه رابینسون کروزه رد شدم دیگه خیال برگشت نداره هرچی التماس کردم باها م نیومد با یک دختر ادمخوار ازدواج کرده وقتی یک کشتی رد می شه خودش را قایم می کنه بت پرست شده از تنه یک درخت برای خودش یک معبود ساخته
نمی دو.نم چند ساله اینجاست خودش می گه چند قرنه دیگه زندگی پیش ادمها براش غیر ممکنه

وقتی ازش دور می شدم همیشه فکرم مشغول او بود چرا از ما زده شده چرا گمشده ای که انقدر ارزوی با ما بودن را می کرد امروز از ما بیزار شده
S.T.A.L.K.E.R آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 10-28-2009   #43 (permalink)
Enthusiast

kafarebeheshti's Avatar

جنسيت:

رابینسون دلیلش را مخفی میکنه شاید روزی که چمش به رابین هود افتاد این فکر به کلش زد که بره و دیگه نیاد پیش ادما .. اخه ادما عادت دارن الکی بهم کمک کنن ... عادت دارن به هم ظلم کنن عادت دارن خدای الکی را بپرستن ... خب ادما ادمن دیگه .... رابین هود چشمش به چو÷ان دروغگو افتاد و از این همه دروغ بیزار شد و سعی کرد داروغه را نابود کنه چون اون مسبب دروغ بود اما داروغه بیچاره به خاطر پرنس دورغ گفت ... سالها میگذره کسی نمیدونه پرنس کیه ؟
اما یه روز سیندرلا تو مهمونی پسر شاه فهمید .... پرنس همون رابین هود بود ...
کاربران زير از دوست گرامي kafarebeheshti به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 10-28-2009   #44 (permalink)
Enthusiast

kafarebeheshti's Avatar

جنسيت:

کشتن
قديمي 10-28-2009   #45 (permalink)
Enthusiast

kafarebeheshti's Avatar

جنسيت:

کشتن ادما کاری نداره ... سادست .. لازم نیست چاقو را تو قلبش فرو کنی ... نیش زبونت کافیه که تمام تنش را یخ کنه و خشکش کنه تو موزه لوور تا شرقیا بیان و بگن چه موزه ی زیبایی و هزاران دلار سبز را خرج کنن تا بگن ما دنیا را دیده ایم ...
سردمه ... تمام تنم روحم زندگیم مغزم ... تو از من میترسی می هراسی برای گفته هایم و حرفهایم ... من اما زمانی که کتبم را به اتش میکشم میخندم و شادم تا گناه اندیشه بشر را نابود میکنم ...
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال