|
|||||||
| بازى هاى کامپيوترى و کنسول بحث و تبادل نظر پيرامون بازى هاى کامپيوترى جديد و قديمى ، مشکلات در بازى ها ، معرفى بازى هاى جديد و ... |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#67 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Jan 2010
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 2 بار سپاسگزاري شده است
|
به علاقه مندان به گیم ورد پیشنهاد می کنم در LastWow.com اکانت بسازین
set realmlist logon.lastwow.com سرور PVP با 2000 پلیر آنلاین LastWow.com نه admin و نه gm بیماری داره که بخوان دنبال ناموس مردم باشن |
|
|
|
|
|
#69 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Jan 2010
از ایشان 2 بار سپاسگزاري شده است
|
در مورد شما Justab ورک jc+alchemy رپ Thrallmar + the shatar رو کی بهت داد ؟
خوبه خوده Amiben تو Gm Island هیروتو On کرد و وقتی متوجه شد با Xmaster حرفش شد سر همین مورد گذاشت رفت |
|
|
|
|
|
#72 (permalink) |
|
رهگذر
تاريخ عضويت: Feb 2010
از ایشان 0 بار سپاسگزاري شده است
|
Ey Baba Mesle Inke Inja Ba Man Lajan Harche Neveshte bodamo Delet Kardan Mr30 Az Modiriyate Site Be Khodesham Zahmat Nadad VIrayesh Kone Ye Kam Mizashti Sare Pozi Ina Mizadam In Kara Vase CHiye Ajab
![]() |
|
|
|
|
|
#73 (permalink) | |
|
Technical Assistant
تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,104
از ایشان 7,832 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
بهتر بود قوانین هم میهن رو یک بار میخونید و سپس پست ارسال میکردید شما پستتون رو فینگلیش ننویسید ،توهین نکنید مشکلی بوجود نمیاد. ![]()
|
|
|
|
#74 (permalink) |
|
رهگذر
|
اخه نمي شد خودتون سانسور كني اخي خيلي حيف شد نيما نديد
اينا همه فينگليش نوشتن پاك نشده من كه سر پوزي زدم به اينا بايد پاك بشه خيلي مديريت باحاله داريد ممنون![]() |
|
|
|
|
|
#75 (permalink) |
|
رهگذر
|
با تشکر از دوست خوبم سعید که من رو از موضوع این فروم مطلع کرد
اولا که محسن واقعی منم و Nicehorde هم نیدونم کدوم خریه نمیدونم چی بهتون میرسه که از قول من همه حرف ها رو میزنید و حتی ایدی فروم به اسم من میسازین که همه چیز رو به نفع خودتون تموم کنید مثل حرف های که تو سرور گفتین که محسن هیروشو 90 تومن فروخته ![]() شاید منظورتون 90 تا تک تومنی بوده چون سرورتون ارزش نداشت و نمیدونم که این nicehorde کیه که انقدر قشنگ داره خودشو جای من جلوه میده و gm تون میاد میگه که محسن اگه player بود از سرور نمیرفت هر وقت هرکی با Match Mage-Paladin (Ret) lol تونست 2284 بشه بعد بیاین همچین حرفی بزنید همین الانم حاضرم شرط ببندم که با برگشتم میتونم rating یک سرور باشم |
|
|
|