|
|||||||
| بازى هاى کامپيوترى و کنسول بحث و تبادل نظر پيرامون بازى هاى کامپيوترى جديد و قديمى ، مشکلات در بازى ها ، معرفى بازى هاى جديد و ... |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Dec 2009
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1
از ایشان 4 بار سپاسگزاري شده است
|
درود بر تمامی دوستان .
www.expertwow.com این تایپیک مخصوص پلیرهای بازی آنلاین world of warcraft و اختصاص به بچه های سرور Expertwow را دارد . تمامی اعضای Guild اول الینس ها lord of olympus در این تایپیک پیرامون موارد سرور و رخداد هایی که درون این سرور اتفاق می افتند بحث و گفتگو خواهند کرد. ضمن اینکه تا به حال هیچ Guild نتوانسته به قدر Lord of olympus از پس اینس های Full Spell اکسپرت بر بیایید . چنانکه تنها Guild که موفق شده برای تانک گیلد شیلد Jan'alaie را DP کند . Wrist t6 برای نخستین بار از سوی الینس ها زیر لیدری Lord of Olmpus افتاد و زان leg T5 نیز توسط Guild دراپ شد. از دوستانی که در این وارد تخصصی ندارند خواشمنیدم در مباحث شرکت نکنند و صد البته اعتراض - صحبت پیرامون GM ها - گزارش باگها - گذاشتن تلنت های صحیح و نشان دادن آیتم ها فقط و فقط از سوی برو بچه های Expertwow باید صورت پذیرد که هرکدام به زودی می بایست عضوی از هم میهن شوند . من نیز از مدیریت محترم هم میهن تقاضای همکاری دارم تا ما بتوانیم فعالیت خویش را در این فروم انجام دهیم . دوستان برای اطلاع کافی از وضعیت Expertwow به سایت www.expertwow.com مراجعه فرمایید و در صورت داشتن بازی آنلاین wow می توانید اکانت بسازید! ويرايش توسط Evernus : 12-01-2009 در ساعت 11:55 AM. |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Evernus به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#2 (permalink) |
|
نجیب زاده
![]()
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تو فکر یک سقفم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 20
از ایشان 5,370 بار سپاسگزاري شده است
|
من چند وقت پیش خوانده بودم که یک نفر دیوانه 11 اکانت رو باهم می گردوند...!
موش و مانیتور ها رو یک جور خاصی چیده بود و از نوع معمولی نبودند. خودش جای همه اعضای یک تیم بازی میکرد ! سالی فقط 5700 دلار خرج خرید های این بازی میکرد.
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي smsk به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#3 (permalink) |
|
رهگذر
تاريخ عضويت: Dec 2009
|
اول از همه از مدیر محترم هم میهن تشکر می کنم که تونستیم توی فضای ایشون واسه ی خودمون
بحث و گفتگو کنیم . |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Angelina به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#4 (permalink) |
|
رهگذر
|
توی ایران پلیر های زیادی wow بازی می کنن . من قصد طرفداری بی خودی ندارم .
صد البته اگر از یک سروری خوشم نیاد یا نقص ببینم بی خودی طرفداری نمی کنم. اما سرور eXpertwow واقعا سر اصول و قانون کار شده . کسانی که wow بازی می کنن میدونن من چی میگم . کسی که بتونه توی این سرور بازی کنه جدا پلیر هست . تمام ins ها fix و boss ها همه کاملا Full Spell هستند ! zul'aman - SSC - Sunwel - Karazan - و .... اگه کسی واقعا خواهان انجام یک بازی صحیح باشه من شخصا این سرورو پیشنهاد می کنم. اگرم برای ساخت اکانت یا ... راهنمایی لازم داشتین خودم راهنمایی تون می کنم. اینم سایت سروره www.expertwow.com |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Evernus به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#5 (permalink) |
|
رهگذر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 0 بار سپاسگزاري شده است
|
Salam
Khob man niazi be moarefi nadaram chon hame mano mishnasan :P Boylor yani hamon pesare lor :P:D Hala age mikhai bedonid man kiam ye rahnamai mikonam !!!!!!!! Harchi hero imba dare man bahash on shodam vali khodam hero nadaram :D:D:D:D:D alanam imbamage dastame :D 4kere hameye bache haye Guild I am khafan maste :D:D:D lol (((((HArki Nayad To In Guild Nesfe Omresh Bar Fanast))))) |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
رهگذر
|
چه خبره یواش تر بابا .
اولا که فارسی چت کنید و چت فنگلیش نکنین چون خلاف قوانین تالاره دوما خدمت دوست عزیزم توبی عرض کنم که اینجانب شاخ ترین واریور هستم و به شوند داشتن شیلد Jan'alaie ! از جناب عالی شاخ ترم ! هرکسی تلنت warior خودش رو توی این فروم بزاره ضرر نمی کنیم ! |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Evernus به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#11 (permalink) |
|
رهگذر
محل سكونت: اهواز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 7
از ایشان 0 بار سپاسگزاري شده است
|
خودمو معرفی کنم من lightpower شمن تازه وارد ورود من با سو تفاهم روبرو شد دانیال خان میدونن ![]() من هم به کاراتون علاقه دارم اما فعال باید بشه مخصوصا وبلاگ ادرس وبلاگ و فروم رو تو guild information بذارید من اسمم ....... هست و بچه اهواز هستم اینم شمارم ******* ويرايش توسط Lightpower : 3 هفته پيش در ساعت 05:57 PM. دليل: قرار دادن شماره در محیط پابلیک ممنوع هست |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
رهگذر
از ایشان 2 بار سپاسگزاري شده است
|
اقایونی که ادعا میکنن boss t6اولین بار الینس زده گوش کنین اول انکه اولین بار هورد زد دوم انکه شما الینس ها از اول سرور تا الن هیچ بوسی رو برای بار اول نزدید من جزو 10 پلیر اول سرور هستم لطفا این دروغ ها رو نبافید
![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي sandbad به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |