|
|
#196 (permalink) | |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Jan 2010
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 74
از ایشان 24 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
پیش از هر چیز باید از شما بپرسم ، آیا واقعا پیشنهاد من را پذیرفتید ؟ من پیشنهاد دادم معناها را دوباره معنا کنیم ، حجاب را ، انسان را ، خدا را ، همه و همه را دوباره معنا کنیم ، نه اینکه بنشینیم و هر چه از گذشته داشتیم را دوباره تکرار کنیم ، خوب این کار را هم که من هم به کرات می توانم انجام دهم ولی با این کار ها هیچ معنایی دوباره معنا نخواهد شد ، بلکه تنها فرزند ناخوش یمن این بحث های ریشه دار تاریخی به وجود آمدن تعصب هاست . در هر صورت باید اضافه کنم که معنا کردن دوباره ی معنا ها راهی طولانی و سخت در پیش روی آدمی قرار می دهد و که پیمودن آن " رهگذری سبک بار " می خواهد ، اگر به راستی به دنبال معنا کردن معنا ها هستیم ، باید پیش از هر چیز کوله بار های اعتقاداتمان را زمین بنهیم و سبک شویم ، آن وقت قدم در این راه بگذاریم . و من در نوشته های شما مغایرتی با سخنان پیشین خودم ندیدم ، چه بسا که تا حدودی هم، هم سو بود . و اما من از تمام آنچه فرمودید ، بی شرمانه عاشق این یک جمله ی شما ( جمله ای که بولد کردم ) و بیش تر از آن عاشق این عبارت " خودش و خدای خودش " شدم . می خواهم از همین یک عبارت نتیجه بگیرم که هر کس خدایی از برای خود دارد ، و خدای همه با هم برابر نیست ، بنا براین ارتباط هر انسانی ، با خدای خویش را خود انسان تعیین می کند. بنا بر این تعاریف که من نتیجه گرفتم ، و نظر شخصیست ، نوع پوشش هم یک عمل شخصی می شود و در واقع چیزی به نام پوشش برتر وجود نخواهد داشت، چرا که هر کس والا بودن را با خیر مطلق خود که همان خدای خود است می سنجد. و یک موضوع خیلی کوتاه ، برای عزیزانی که بشدت بر روی امنیت جان دختران و مصونیت آنان با چادر و امثال آن تاکید دارند. باید بگویم که این رفتار و افکار ما است که مرز های شخصیتی ما را تشکیل می دهد و حریمی برایمان می سازد که خودمان به ساختنش دست یازیده ایم. و زمانی که جامعه این حریم های شخصی ِ خودساخته ی متفاوت را بپذیرد ، می تواند حقوق یک انسان به خصوص یک زن را به رسمیت شمرده و در صورت اهانت شخصیتی به این حریم ها از وی پشتیبانی کند . در حالی که ما اگر پوشش برتر معرفی کنیم و حریم شخصی را تنها در صورت داشتن آن پوشش برتر تعریف بنماییم ( کاری که امروز انجام می دهیم ) آن زمان دختری یا پسری که از تعاریف ما پیروی نکند برای ما به رسمیت شناخته نخواهد شد ( همانطور که امروز نمی شود ). و این راه تعارض را چند برابر بیش تر می گشاید ( طوری که امروز شده است ). و در پایان ، امیدوارم ما ، روزی بتوانیم دست از توتالیته ی کهنه ی سنتی بشوییم، و هر چیزی را " خوب " و " بد " نکنیم.
|
|
|
|
#197 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: دیوونه خونه
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,276
از ایشان 3,375 بار سپاسگزاري شده است
|
حجاب متاسفانه در کشور ما فقط به داشتن چادر نسبت داده میشه البته من خودم به شخصه دوست دارم خوانواده م چادری باشن که هستن ولی در کل این حجاب که حجاب اجباریه هیچ فایده ای نداره و بدتر باعث تحریک میشه
کاش اسلام رو اونطوری که هست نشون میدادن و با این چیزا من و شما رو خام نمیکردن حجاب به معنی پوشش هست حالا از یه برگ گل بگیر تا چادر و چاقچو در ضمن اگه دختر حجاب ذاتی داشته باشه اگه لختم باشه حجابشو رعایت میکنه امیدوارم بفهمید چی میگم ![]()
خجالت بکش ای دل حیا نمیکنی؟؟؟ چه مرگت شده در فکر که هستی او دیگر از ان تو نیست او عشقی دیگر دارد هر چه میکشم از دست توست چقدر این تن خسته باید تاوان اشتباهات تو را بدهد؟؟؟ نابودم کردی ابرویم را برده ای ای دل تو را قسم به انکه میپرستی دیگر بی ابرویم نکن ای دل . . . ای دل . . .
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي MeHrDaD.007 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#198 (permalink) |
|
Expert
![]()
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: Famagusta
از ایشان 588 بار سپاسگزاري شده است
|
من با حجاب مخالفم،
معتقدم خانم هایی که حجاب دارن، نسبت به ظاهرشون خیلی خودخواه هستن. از وقتی دختر خاله م برام روسری سر می کنه، دیگه زیاد پیشش نمی رم. دوست چادری هم کلا سه تا داشتم. دو تا شون فقط چون خیلی باحال بودن (دو تا خواهر بودن) و یکی دیگشون هم تحت فشار داداشش چادری بود. اینجا تو قبرس هم که همه دوستام بدون حجاب اسلامین. ولی معمولا از دخترهای بدون آرایش خوشم می آد. البته باز هم استثنا وجود داره. یک دوستم خیلی فجیع آرایش می کنه و یکی از استادام هم که عند حاله. یه بار رفتم تو دفترش، یه لباس نو خریده بود. تا منو دید پاشد گفت: آرمین من خوشگلم؟ گفتم: تو هر جی بپوشی خوشگلی.... واقعا استاده توپیه. ![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Comboy به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#199 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Feb 2010
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4
از ایشان 39 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() کارش خیلی درسته .... یکم فکر کنی میفهمی چرا !! چون اون میخواد واسه خوش باشه ... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#200 (permalink) |
|
مدیران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,978
از ایشان 5,813 بار سپاسگزاري شده است
|
آقای nab (استارتر تاپیک) یعنی شما چادری هستید الان؟
![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Rayan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#201 (permalink) | |
|
Expert
![]()
|
نقل قول:
بذاره تا جونش در آد. بره یه گوشه بشینه از تنهایی بمیره. تا وقتی هم شوور نکرده سیبیل ستاری بذاره. فعلا که تا دو هفته دیگه با مامانش می آد قبرس. ببینم اینجا تا چند روز اسلام اصیل رو حفظ می کنه. خواهرم که پیشاپیش اعلام کرده بدون حجاب می آد (قربون خواهرم برم) اینجا یه سری دختر ایرانی داشتیم که اولش فاطی کوماندو بودن ولی بعد آب و هوا (محیط بدون پارازیت) روی مخشون تاثیر گذاشت و سر عقل اومدن. دختر خاله ام باید ماله خودش باشه. خود خواه و از خود راضی، همچون صدفی در دل گاو صندوق. تا چند سال پیش زنگ می زد خونه مون که بیا کامپیوترمو درست کن. من هم کل شهر را می کوبیدم. حالا می تونه برای خودش باشه.
|
|
|
|
#202 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: 1 جای دور
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 66
از ایشان 251 بار سپاسگزاري شده است
|
ناراحت نشی دوست من ولی فکر کنم داری تند میری تو با اعتقاد خودت چادری نشدی دیر یا زود سرد میشی حتی اگر تا ابد چادر سرت بمونه دیگه دوستش نداری چون خودت نخواستی چیزی که خودش بیاد خودشم میره
|
|
|
|
#203 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: 1 جای دور
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 66
از ایشان 251 بار سپاسگزاري شده است
|
چادر به نظر من یه عادت شده واسه مملکت ما تا اونجایی که یادم میاد چادر واسه مملکت ما نبوده از اعراب اومده وما بدون تفکر به هویت خودمون اونو تقلید کردیم و به نظر من تو مملکت ما چادر 1 حربه شده واسه خیلی از کارها و اینکه تغییر جلوه دادن خودمون که ما خوبیم چون از اول چادر سمبل خانم خوب بوده ولی به نظر من تنها دلیل بد هیکل بودن و حتی خیلی از نواقص بدنی خانمها به خاطره چادر البته حرف من نیست پزشکان میکن منم تعیید میکنم
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي aysan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#204 (permalink) | |
|
Expert
![]()
|
نقل قول:
یه جا می گن انظافته من الایمان یه جا هم این خیمه رو می ذارن سرشون تا بوی گند بگیرن راستی می شه با چادر هم بهداشت را رعایت کرد؟ دم به دم گوشش می گیره به یه جا. پر از خاک و خیس می شه. لای در تاکسی می مونه. خواهش می کنم به پاچه شلوار جینتون رجوع کنید تا متوجه بشین دارم چی می گم |
|
|
|
|
|
|
#205 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: اصفهان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,218
از ایشان 2,763 بار سپاسگزاري شده است
|
خودم نه دوست خوبم
![]()
|
|
|
|
#206 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Oct 2009
محل سكونت: هنوز این دنیا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 233
از ایشان 658 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
چرا که باید دستاورد علمی بزرگی باشد.
|
|
|
|
|
#207 (permalink) | |
|
تنهای تنها
![]() تاريخ عضويت: Oct 2005
محل سكونت: زیر آسمون خدا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,778
از ایشان 2,718 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
هیچوقت چادر باعث بو گرفتن نمیشه. خیلی ها هستن که مانتویی هستن و بوی بد میدن. پس به نظافت ربط داره نه چادر یا مانتو. یعنی مانتو به جایی گیر نمیگنه، خیس نمیشه، خاک نمی شینه روش؟
|
|
|
|
#208 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Dec 2009
محل سكونت: خونه بابام!!!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 97
از ایشان 91 بار سپاسگزاري شده است
|
من خودم چادری نیستم خیلی حجاب سفت و سختی هم ندارم
به نظر من حجاب اصلا به چادر نیس هرکی هم که چادر میپوشه با حجاب نیس میشناسم آدمایی رو که حجاب سفت و سختی دارن اما نیت پاکی ندارن مهم نیت آدمه ![]()
|
|
|
|
#209 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Dec 2009
محل سكونت: خونه بابام!!!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 97
از ایشان 91 بار سپاسگزاري شده است
|
البته اینم بگم که از آدمایی که خیلی بی بند و بار هستن هم بدم میاد
حجاب خوبه ولی در حد متعارفش آدمی خوبه که هم حجابش خوب باشه و هم اخلاقش |
|
|
|
|
|
#210 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Feb 2010
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4
از ایشان 39 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
هر چند چادر از بهترین نوع حجاب است از نظر من ![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي huseintbar به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |