|
|
#31 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Dec 2009
محل سكونت: سبزوار
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 150
از ایشان 94 بار سپاسگزاري شده است
|
دوست عزیز منو شما چشممون رو درویش میکنیم حالا شاید یکی طلبه نباشه این کارو بکنه می خوای طعمهشو دو دستی تقدیم کنیم..این حرفا چیه نکنه خدانکرده خدا و پیامبرش از ما کمتر حالیشون بوده..
مگه پیامبر نگفته حتی موقع صحبت کردن خانوما باید صداشونو خشن تر کنن شاید یه نفر مریض پیدا شه اون که صدا بود حجاب جای خود دارن این حرفای عوامه شما نگو دوست عزیز... |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Abdolah به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#32 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: سرزمین افتاب
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,753
از ایشان 1,766 بار سپاسگزاري شده است
|
منم معتقدم چادرپوشش برتره
![]()
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي asemane abi به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#33 (permalink) |
|
یاس عاشق
![]() تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: همیشه یه آلونکی واسه ما هست
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 9,782
از ایشان 4,608 بار سپاسگزاري شده است
|
بهترین پوشش واسه یه زن مسلمان ؛
زیاد به نظرات روشنفکر نماها توجه نکنید ! اونا بعضا توجیهاتی میاورند که ناشی از افکار مالیخولیایی خودشونه و یه عده ای هم هستند به دلیل درک نا صحیح چادر ، یا حجاب را می کوبند .
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي mohammad141 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#34 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Oct 2009
محل سكونت: Azerbaijan - Baku
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 19
از ایشان 47 بار سپاسگزاري شده است
|
این افکار، عقاید و فرهنگ انسان هاست که به رفتار آنها جهت می دهد نه طرز پوشش آنها.
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي White به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#35 (permalink) |
|
Expert
محل سكونت: جایی که من و خدا با همیم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 208
از ایشان 760 بار سپاسگزاري شده است
|
من یه حرفی میزنم این رو داشته باشید شما اگه دو تا غذا روی سفره باشه معمولا انسان بهترین رو انتخاب میکنه حجاب هم کاملترینش همین چادره ولی متاسفانه امروزه دیده میشه که بعضیا بلایی سر چاد آوردن که بعضی وقتا مانتو سنگین تره و البته مانتو و چادر چه تعریفی داره و چه مدلی خودش آخرت بحثه
|
|
|
#36 (permalink) |
|
قد جائکم برهان من ربکم
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,045 بار سپاسگزاري شده است
|
کاربر متخلف کارت اخطار دريافت کرد .
درصورتيکه موارد مشابهي مشاهده شود ، و فردي بخواهد از محيط مجازي براي مقاصد ديگري سوء استفاده کند ، بلافاصله از فعاليت در هم ميهن محروم خواهد شد.
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Addict
محل سكونت: IRAN
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,067
از ایشان 1,905 بار سپاسگزاري شده است
|
طرز پوشش هم یکی از رفتارهاست که نشات گرفته از افکار و عقاید و فرهنگ هاست دوست عزیز
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي omid364 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#38 (permalink) | |
|
Addict
محل سكونت: IRAN
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,067
از ایشان 1,905 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي omid364 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#39 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
نشد هر چیزی حریمی داره من از این دید گفتم که انتقادی کرده باشم نه بد تر کرده باشم درضمن مهم پوشش هست حالا میخواد یه پارچه باشه مثل هندیا و یا میخواد چادر باشه مثل ایرانیانو یا خیلی چیزازی دیگه مهم پوشش واقعی و درست هست. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي حرف آخر به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#40 (permalink) |
|
تنهای تنها
![]() تاريخ عضويت: Oct 2005
محل سكونت: زیر آسمون خدا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,768
از ایشان 2,713 بار سپاسگزاري شده است
|
من حدودا دوازده ساله چادر سر میکنم. وقتی چادر سرم کردم شناخت دقیقی از حجاب نداشتم و فقط زیبایی چادر رو دوست داشتم بعضی از تعصبات هم باعث شد به مرور به انتخابم شک کنم. البته جمع کردن چادر (مخصوصا چادرهای قدیمی) خیلی سخت بود و اصلا حجابی نداشتم. الان از وقتی چادرهای ملی اومده احساس بهتری دارم و راحت ترم.
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي persian_girl به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#41 (permalink) | |
|
جنگجوی بی سپر
![]() تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: زیر سایه’ لطف خدا و دوستان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,620
از ایشان 5,858 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() فرمایش شما متین و حکایتتان هم زیبا و بجا بود ![]() ولی عزیز دل برادر دزد کارش دزدیست ! اصلا اگه دزدی نمیکرد که اسمش دزد نبود ![]() ![]() اون کارش همینه و منو شما باید اموالمون رو 2 دستی بچسبیم ! ![]() منو شما که احتمالا نه خیلی متدینیم و نه خدایی نکرده بیش از حد دنبال خواهر و مادر مردم اگر خانومی با حجاب مناسب از جلومون رد شه شاید 1 درصد هم به فکر مزاحمت نیوفتیم ولی اگه با بد حجابی از جلومون کسی رد شد هزار جور فکر بدو ناجور توی ذهنمون میاد ![]() درب خونه رو محکم ببندیم احتمال ورود دزد بیشتره و یا اینکه نیمی از در رو باز بذاریم ؟ حجاب مثل گاوصندوقه ! باید کامل بسته باشه ! حتی اگه نیم سانت هم در گاوصندوق باز باشه بازم در گاوصندوق بازه ! و هر دزد و نادزدی میتونه اون در رو تا آخر باز کنه و محتویاتش رو به سرقت ببره ![]()
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Meysam20emineM به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#42 (permalink) | |
|
انا الانسان لفی خسر
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: ایـــــــــــــــــــــــــــــران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,802
از ایشان 2,116 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]()
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود ز هرچه بار تعلق پذیرد آزاد است حضرت مولانا ( علیه الرحمة ) : این کفر نباشد سخن کفر نه اینست *** تا هست علی باشد و تا بود علی بود ![]() کار گُل زار شــود گر تو به گلـــزار آیی نرخ یوسف شکند چون تو به بازار آیی الهم عجل لِولیّک الفرج
![]() |
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Gole Sorkh به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#43 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
من برای الاهه خانوم متاسفم و این رو بگم چادر های ملی خیلی تنگ و بدن نما هست. |
|
|
|
|
|
|
#44 (permalink) |
|
تنهای تنها
![]() تاريخ عضويت: Oct 2005
محل سكونت: زیر آسمون خدا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,768
از ایشان 2,713 بار سپاسگزاري شده است
|
چادرهای ملی که بیرون فروخته میشه تنگه چون سایز بندی داره. اما من به خیاط میدم میدوزه و گشاد هم میدوزه. مهم اینه که الان حجابم کاملتره نسبت به قبل.
|
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي persian_girl به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#45 (permalink) | |
|
Enthusiast
محل سكونت: Azerbaijan - Baku
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 19
از ایشان 47 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
من نگفتم طرز پوشش افراد از افکار و عقاید آنها نشات نمی گیرد. گفتم افکار و عقاید انسان ها جهت دهنده رفتار آنهاست که طرز پوشش هم یکی از این رفتارهاست. طرز پوشش افراد به عنوان یکی از رفتارهای آنها نمی تواند جهت دهنده رفتار خود فرد و دیگران باشد یا نسب مستقیم با رفتارهای دیگر فرد داشته باشد. اینکه یک آقا یا خانم تحت تاثیر پوشش جنس مخالف دست به عملی می زند یا حالتی خاص به وی دست می دهد، نشان دهنده ضعف شخصیتی اوست نه چیز دیگری. حال اینکه عوامل زیادی مسبب این ضعف شخصیتی می توانند باشند. یک سوال : از نظر شما در جوامعی مثل آلمان یا آمریکا که آزادی های اجتماعی نامحدود در آنها وجود دارد انحرافات جنسی زیادتر است یا در جوامعی مثل ایران؟ |
|
|
|
|