کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > هم اندیشی

هم اندیشی هم اندیشی و همفکری

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 12-18-2009   #1 (permalink)
NAB
Addict

NAB's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: اصفهان
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,098
از ایشان 2,634 بار سپاسگزاري شده است
Question من تا چند سال پيش چادر سرم نمي كردم. مي دونيد چي شد چادري شدم؟

به نظرم چادر هم مثل خمس مثل نماز مثل هرچیزی كه آدم باید فقط به خاطر معشوقش انجام بده ظاهر سختی داره و حلاوتش رو تا وقتی انجام ندی نمی تونی بفهمی حتی وقتی به زور قانون و فشار خانواده ... چادر سرت كنی هم نمی فهمی باید فقط به خاطر او به قصد قربت او این كارها رو انجام بدی تا بفهمی تا حالا خودت رو از چه موهبتی محروم كردی

حالا برای شما از كجا شروع شد؟ شروع شده یا نه؟

[ تالار فلسفه : انتقال به تالار هم اندیشی]

ويرايش توسط Bozorgmehr : 12-18-2009 در ساعت 11:38 PM.
NAB آفلاين است   پاسخ با نقل قول
7 نفر از کاربران ، از دوست گرامي NAB به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-19-2009   #2 (permalink)
NAB
Addict

NAB's Avatar

جنسيت:
پيش فرض پاسخ : من تا چند سال پيش چادر سرم نمي كردم. مي دونيد چي شد چادري شدم؟

شاید این از مكرهای شیطانه كه آدم رو از بهترین ها محروم می كنه با تهدید و ترس از واكنش دیگران وگرنه واقعا واكنش دیگران چقدر اهمیت داره وقتی آدم به درستی كارش مطمئنه
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي NAB به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-20-2009   #3 (permalink)
کاربر

zolfa's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: ایران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 48
از ایشان 104 بار سپاسگزاري شده است

به نظر من حجاب فقط در چادر نیست
و هرکسی چادر نمیپوشه دختر بدی نیست و هرکسی می پوشه الزامن ادم خوبی نیست
زما بستون که مو بیزاروم از این دل
zolfa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
9 نفر از کاربران ، از دوست گرامي zolfa به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-20-2009   #4 (permalink)
رهگذر

azora's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 8
از ایشان 15 بار سپاسگزاري شده است

برای من هیچوقت شروع نشده و تا جایی که میدونم نخواهد شد
چون معتقدم حجاب به چادر نیس تو میتونی باحجاب باشی ولی چادر سرت نکنی
azora آفلاين است   پاسخ با نقل قول
10 نفر از کاربران ، از دوست گرامي azora به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-20-2009   #5 (permalink)
کاربر

zolfa's Avatar

محل سكونت: ایران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 48
از ایشان 104 بار سپاسگزاري شده است

من چادر رو بسته به موقعیتی که تشخیص میدم می پوشم
zolfa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي zolfa به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-20-2009   #6 (permalink)
NAB
Addict

NAB's Avatar

جنسيت:

آیا در قرآن یا حدیث از چادر به عنوان حجاب برتر نام برده شده است؟ آیا مانتو و روسری نمی تواند پوشش کامل باشد؟

قرآن مجید خطاب به پیامبرش فرمود: "به زنان و دختران خود و زنان مؤمنان بگو که: خویشتن را با "جلباب" بپوشند که این کار برای این که به عفت شناخته میشوند و از تعرض محفوظ میمانند، برای آنان بهتر است".(1) بعضی از مفسّران جلباب را پوششی فراگیر معنا کرده‏اند که از بالای سر تا پایین پا را میپوشاند و چیزی در حدود اندازه چادر است.(2) البته دیدگاه دیگر جلباب را پوشش تا زانو(3) و دیدگاه سوم جلباب را مقنعه میداند.(4) بر اساس دیدگاه اوّل میتوان گفت: قرآن از چادر یا چیزی مانند آن که تمام بدن را بپوشاند، به عنوان حجاب برتر نام برده است. علاوه بر این: درباره پوشش حضرت فاطمه(ع) هنگام خروج از منزل و رفتن به مسجد برای دفاع از فدک، همین پوشش نقل شده است.
حضرت فاطمه(ع) مقنعه خویش را بر سر و جلباب بر تن کردند؛(5) یعنی پوششی که تمام تن را از سر تا قدم فرا میگرفته است.
علاوه بر این عقل نیز بر برتر بودن چادر حکم میکند، چون اندام بدن با چادر بهتر محفوظ میماند. شاید با استفاده از این موارد و احادیث دیگر، فقهای بزرگوار بر حجاب برتر بودن چادر تصریح نموده‏اند.
البته پوشش کامل با مانتو و روسری نیز میتواند مورد استفاده قرار گیرد، ولی حجاب برتر نیست، زیرا هر چند با مانتو و روسری پوشش صورت میگیرد، ولی باز حجم بدن مشخص است. با مقایسه با چادر، قطعاً چادر برتری دارد.
آنچه مهم است، مراقبت زن از خود و حجاب و عفت خویش به جهت ایجاد جامعه سالم است. آن چه که بهتر بتواند این هدف را تأمین کند، برتر است، در عین حال در صورت لزوم زن باید با حفظ عفت و حجاب، نقش اجتماعی خود را به خوبی انجام دهد. البته شیک پوشی و تمیز و مرتب بودن از خصلت زنان است و خصلت بسیار خوبی است که خدا در وجود زنان قرار داده تا بر جذابیت آنان افزوده شود، لیکن باید در کوچه و خیابان و در منظر مردان نامحرم طوری رفت و آمد کنند که همراه با متانت و عفت بوده و باعث گناه و معصیت الهی نشوند یا طمع در دل های بیمار ایجاد کند.
------------------------------------------------------------------------------------------------
پی نوشت‏ها:
1. احزاب (33) آیه 59.
2. ر.ک: علامه طباطبایی، المیزان؛ شیخ طوسی، تفسیر تبیان.
3. المصباح المنیر، ریشه جلب.
4. راغب اصفهانی، مفردات، ریشه جلب.
5. طبرسی، الاحتجاج، ج 1، ص 98.
5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي NAB به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-20-2009   #7 (permalink)
NAB
Addict

NAB's Avatar

جنسيت:

نظر مراجع عظیم الشان درباره حجاب برتر:

رهبر فرزانه انقلاب:

))من می گویم چادر هم بهترین نوع حجاب است وهم یک نشانه ملی ماست که هیچ منافاتی باهیچ نوع تحرکی از زن ندارد.اگر واقعا کار اجتماعی وکار سیاسی و کار فکری به معنای تحرک باشدلباس رسمی زن می تواندچادر باشد که بهترین نوع حجاب است .))

حضرت آیت الله العظمی فاضل لنکرانی :

((سزاوار است خانمها از چادر استفاده کنند.چون چادردر کشور اسلامی ایران از مظاهر و شعائر اسلام می باشد وبا حفظ این شعار رسمی سعی کنند بانوان محترم حرکت دشمن علیه حجاب برتر را خنثی کنند.))

حضرت آیت الله العظمی سیستانی :

((چادر حجاب برتر است و سزاوار نیست زنهای مومن بدون چادر وارد جامعه شوند .))

حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی:

((چادر بهترین پوشش برای خانمهااست چون تمامی مفاتن بدن را می پوشاند . خانم های مسلمان باید آداب وسنن اسلامی را در لباس پوشیدن مراعات کنندواز تجددگرایی مضر پرهیز کنند.))

حضرت آیت الله العظمی بهجت :

((چادر حجاب پسندیده است .))

حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی :
((... بی شک چادر حجاب برتر است .))
6 نفر از کاربران ، از دوست گرامي NAB به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-20-2009   #8 (permalink)
NAB
Addict

NAB's Avatar

جنسيت:

آیا چادر مشکی باعث افسردگی روحی می شود ؟

برخی می گویند اولا" چادر گران است ومانتو از نظر اقتصادی با صرفه تر است و ثانیا":رنگ مشکی باعث به وجود آمدن انواع ناراحتیهای روانی وافسردگی می گرددپس بهتر است چادر مشکی به چادر صورتی و رنگ های متنوع تبدیل گردد.

وقتی یک زن چادری را که در طول یک یا دو سال یک چادر بیشتر لازم ندارد با خانمی که بدون چادر هر هفته با یک نوع لباس ورنگ با خرج کردن پول زیادی برای انواع آرایش در نظر می گیریم به مراتب از نظر اقتصادی چادرباصرفه تراست.بلکه آن خانمهایی که دائم به چادر اشکال می گیرند گاهی مانتوهایشان چندین برابر قیمت یک چادر لست .همچنین مگر زن مسلمان چادری می خواهد همیشه چادر سرش نماید تا رنگ مشکی اثر منفی از جهت روانی بر روی او داشته باشد بلکه چادر را برای اوقات کمی که در بیرون از منزل هست استفاده می کندودر درون خانه ومکانی که نامحرم نیست می تواند از لباسهای خوشرنگ ومناسب استفاده کند واسلام هم روی این موضوع تاکید نموده است .

واگر رنگ مشکی اینقدر خطر ناک است چطور خود در مهمانی هاو پارتی ها تیپ مشکی می زنند ؟!

اگر این حرف صحت داشته باشد باید همه خانم های بدحجاب وزنانی که از انواع و اقسام لباسها و رنگها در خیابان استفاده می کنند و نظر مردان خصوصا" جوانان لاابالی را به خود خیره می کنند باید از نظرروانی و روحی سالمترین زنان باشند واز نظر اجتماعی و اخلاقی و مشکلات خانوادگی مانند طلاق و......کمترین ناراحتی نداشته باشند .

در حالی که آمار و حقایق خانم ها غیر از این می باشد و اصلا" بر مبنای نظر شما جوامع غربی باید شاداب ترین و سالم ترین مردم را از نظر روحی و اخلاقی داشته باشند. در حالیکه همه می دانند و خود غربی ها هم بارها اعتراف کردنده اند که کشورهای غربی بالاترین آمار را از نظر مشکلات اخلاقی و روحی در بین جوامع دارند.

وهمچنین اگر رنگ مشکی این آثار منفی را دارد باید در آفریقا یک آدم سالم از نظر روانی پیدا نشود. در حالیکه مردم شریف و سیاه پوست آفریقا از جمله بلال حبشی موذن رسول خدا (ص) ازنظر روانی و اخلاقی و صفاومحبت به مراتب بالاتر از مردم فرنگ وپیروانش هستند.

4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي NAB به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-21-2009   #9 (permalink)
Connoisseur

minu's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2009
محل سكونت: هنوز این دنیا
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 223
از ایشان 608 بار سپاسگزاري شده است

چادر کاملترین حجابه من وقتی میپوشم احساس آرامش بیشتری دارم.

minu آفلاين است   پاسخ با نقل قول
6 نفر از کاربران ، از دوست گرامي minu به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-21-2009   #10 (permalink)
Aficionado

yaghot's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2009
محل سكونت: شهرآرزوها
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 50
از ایشان 128 بار سپاسگزاري شده است

منم اعتقاد دارم كه چادر براخانم يك حجاب برتره
5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي yaghot به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-21-2009   #11 (permalink)
NAB
Addict

NAB's Avatar

جنسيت:

بسم الله الرحمن الرحیم
در راستاي بحث داغ حجاب و برخورد عاقلانه! مدبرانه! و مهرورزانه ي نيروي انتظامي با اين موضوع!.انواع حجاب را از نظر شخصي تعريف مي کنم:
قديمي 12-21-2009   #12 (permalink)
NAB
Addict

NAB's Avatar

جنسيت:

حجاب روسري محور: در اين شکل از پوشش، روسري و پوشاندن موها مهم است!.شخص مي تواند مانتويي تنگ و کوتاه و حتي برمودا بپوشد اما مهم اين است که موهايش پيدا نيست!.اين مدل در بين روشنفکرنمايان بسيار رايج است.

حجاب مانتو محور:حجابي است بر محوريت مانتو . معمولا مانتو تا زير کفش هم مي آيد.در اين حالت شخص روسري اش را در بياورد سنگين تر است!.اين مدل در مناطق مرزي سمت افغانستان داراي طرفداران خود است.

حجاب چادر محور: در اين مدل از حجاب چادر مهم است و چادر! همان حجاب برتر! معيار برتري چيست خدا مي داند!.شخص چادري مي تواند حتي روسري هم سر نکند زيرا مهم چادر است! حجاب برتر!.نوع مدرن اين حجاب همراه با مانتوهاي ليمويي و جيغ ارائه مي شود.کاربرد آن بيشتر در جمع هاي مختلط برادران ارزشي و وبلاگ نويس است.!

حجاب پوشيه محور:در اين شکل از حجاب،شبه عرب و سوپراسلامي بودن مهم است.نوع مدرن اين پوشش همراه با عينک هاي دودي خيابان انقلاب عرضه مي شود.بسيار ارزان !.روزهاي جمعه بعد از نماز پرفيض جمعه و نيز جلسات استشهاديون، نمايشگاه دايمي اين حجاب برپاست.

حجاب حيا محور: اين شکل از پوشش مرز تمام مدل هاي بالا را مي شکند و فارغ از شکل هاي خود : چادر، مانتو يا روسري بر محوريت عفاف و پاک دامني و وقار عرضه مي شود.حجابي که بر محور حيا باشد.نوع نگاه،حرف زدن،قدم برداشتن و آداب تعامل در اجتماع در اين شکل از حجاب مورد توجه است.حجابي که بر محور آيات خداوند باشد:
فجاءته احداهما تمشي علي استحياء قالت ان ابي يدعوک ليجزيک اجر ما سقيت لنا فلما جاءه وقص عليه القصص قال لا تخف نجوت من القوم الظالمين-سوره مبارکه قصص آيه 25
متاسفانه اين نوع حجاب با برخورد ، سختگيري و حکومتي کردن مساله حجاب هر روز کمرنگ تر مي شود.
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي NAB به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-21-2009   #13 (permalink)
NAB
Addict

NAB's Avatar

جنسيت:

آیا پوشیدن مانتو، شلوار و مقنعه برای زن بهتر نیست؟
هدف از حجاب و پوشش حفظ حرمت، عفت و وقار زن مسلمان و نگهداری او از آزار و اذیت آزمندان بیماردل است چنان که خداوند در قرآن کریم میفرماید: "یا اَیُّها النَّبی قُلْ لاَِزْواجِکَ وَ بَناتِکَ وَ نِسأِ المُؤمِنینَ یُدْنین عَلَیْهِنَّ مِن جَلابیبِهنَّ ذلکَ أدنی أنْ یُعرَفْنَ فَلایُؤَذیْنَ"{1} «ای پیامبر، به همسران و دختران خود و زنان مؤمنان بگو که خویشتن را به چادر بپوشند که این کار برای آن است که (به عفت و حریت) شناخته شوند تا از تعرض و جسارت (هوس‏رانان) آزار نکشند.» در آیه دیگر هدف از پوشش را پرهیز از تبرج و جلوه‏گری خانمها معرفی فرموده است، زیرا خودآرایی و جلوه‏گری زنان موجب فساد و تباهی جامعه میشود. "وَ لاتَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الجاهِلیَِّْ الأولی"{2} «مانند دوران جاهلیت پیشین خودآرایی و آرایش نکنید.» درباره همسران پیامبر(ص) دستور داده است که هرگاه از همسران پیامبر متاعی را درخواست میکنید از پس پرده طلب نمایید زیرا حجاب برای آن است که دلهای شما و آنان پاکیزه بماند و این بهتر است/ "فَاسْئَلُوهُنَّ مِنْ وَرأِ حِجابٍ ذلِکُمْ أطْهَرُ لِقُلُوبِکُم وَ قُلُوبِهِنَّ"{3} از این آیات به دست میآید که هدف از حجاب پاکی دلها، جامعه و مصونیت زن و جلوگیری از کامیابی رایگان مرد از هر زنی است/ سخن در این است که برای رسیدن به این اهداف و ارزشهای مقدس از چه نوع پوششی استفاده شود.
منابع:
[1].- احزاب، آیه 59
[2].- همان، آیه (س)
[3].- همان، آیه (س)5 موضوع: اسلام و مشکلات ازدواج

کاربران زير از دوست گرامي NAB به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-22-2009   #14 (permalink)
NAB
Addict

NAB's Avatar

جنسيت:

عده اي وقتي مي بينند چادري شدم دائماً ميگن اگه بچه دار شي نمي توني . بايد چادرت رو برداري، بابچه خيلي سخته و ....! حالا سوال من اينه شما وقتي مهموني ميرين يا مهمون براتون مياد چه جوري هم چادر سرتون مي كنيد هم ني ني هاتون رو نگه ميدارين؟
کاربران زير از دوست گرامي NAB به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-22-2009   #15 (permalink)
کاربر

Sh@hrzaD's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: tehranjeles
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 142
از ایشان 26 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله nab نمايش نوشته ها
عده اي وقتي مي بينند چادري شدم دائماً ميگن اگه بچه دار شي نمي توني . بايد چادرت رو برداري، بابچه خيلي سخته و ....! حالا سوال من اينه شما وقتي مهموني ميرين يا مهمون براتون مياد چه جوري هم چادر سرتون مي كنيد هم ني ني هاتون رو نگه ميدارين؟
به سختی
در اکثر مواقع هم چادر سر نمیکنید تا مهمون میاد تازه موقع رد شدن از خیابون تو تاریکی هم هواست باشه یه وقت با زمین اشتباهن بگیرند

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
از چادر خوشم نمیاد از حجاب عحیب عریب دیگه ای هم خوشم نمیاد تو مملکت رندانی اسلامیم به اجبار میپوشم اگه از اینجا یه روزی پرواز کنم از پوشش که خوشم میاد استفاده میکنم
من به پوشش اعتقاد دارم اما به تحجر و حماقت نه
قدم در راه بی برگشت بگذاریم
ببینیم آسمان هر كجا آیا همین رنگ است ؟

ويرايش توسط Sh@hrzaD : 12-22-2009 در ساعت 11:01 AM.
Sh@hrzaD آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Sh@hrzaD به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال