|
|
#1621 (permalink) | |||||
|
انا الانسان لفی خسر
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: ایـــــــــــــــــــــــــــــران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,802
از ایشان 2,116 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() من شما را تحلیلگرتر و آزاده تر از اینها می دانستم ! ولی هر چقدر این پست اخیر را خواندم متوجه نشدم کلا ً منظور شما به کدام تحلیل بنده از فصل الخطاب بر می گشت و اساسا ً در پستی که نقل قول گرفتید چه قسمتی را مورد چالش قرار دادید !!!؟ و البته دوستانی که زیر چنین پست موهومی تایید می کنند بیش ار پیش نشان می دهند که به مقولات، با تعصب و کینه نگاه می کنند نه با آزادگی ! اما در حدی که از متوجه منظورتان شده باشم پاسخ هایی را ارسال می کنم ؛ در پاراگراف اول جالب است که شما مصداق عینی را رها کرده و به کنایه ی توهمی شخصیتان اتکا می کنید ! ( اینکه به در می گویند که دیوار بشنود را چطور می توان ثابت کرد !!!) چرا به جای مستندگویی با توهمات استناد می کنید !!! مانند کروبی که گفت نیم ساعت خوابیدم دیدم سوم شدم !!! یا مثل این دوره منطق موسوی و طرفدارانش این بوده که یا موسوی رای آورده یا تقلب شده !!! ( البته بدون هیچ دلیل و مدرک و استنادی !!!) البته با قسمتی از گفتارتان که کاش احمدی نژاد در طی 4 سال این حرفها را می زد هم موافقم و هم مخالف ! موافق از این جهت که احمدی نژاد باید این ادعا ها را رسانه ای می کرد و پیگیر قوه ی قضائیه می شد تا بهانه ی شما بر فرض محال شاید تمام می شد ! مخالف از این بابت که احمدی نژاد عملا ً این ادعا ها را در 4 سال مطرح کرده بود اما نه به طور رسانه ای و مبارزه با جریانات مترو و دانشگاه آزاد و پروژه های نفتی و ... نمونه هایی از این اقدامات بوده اند که حسابی هاشمی و فرزندان و رانت خوارانش را جریحه دار کرده بود و علت چنین تخریبها و مخالفتهای شدید هاشمی و مفت خورهای اطرافش هم دقیقا ً همین مسئله بوده است . البته من بعد از انتخابات درصدد طرفداری به آن معنی که شما می فرمایید از شخص احمدی نژاد نیستم و مسلما ً بنده هم خواستار و توقعاتی از ایشان دارم و پیشنهادات و انتقاداتی هم دارم و اصولاً بحث های ما با جریان فتنه اصلا ً به اشخاص برنمی گردد بلکه ایدئولوژی ، نقطه ی متمایز کننده است ! ولی خوب احمدی نژاد هم از این ماجرا به سود تبلیغات انتخاباتی اش استفاده کرد که در مقابل سوء تبلیغ فاسدانه ی سه نفر دیگر (موسوی-کروبی-رضایی) اصلا ً هیچ هم به حساب نمی آید. نقل قول:
نقل قول:
1- بله فساد مالی از مهمترین مشکلات جامعه است که زیر مجموعه ای از فساد بزرگتر به نام فساد اداری است ! یعنی یکی از شاخه های فساد اداری فساد مالیست ! ولی این فساد شاخه های گوناگونی دارد و ممکن است افراد در شاخه های گوناگون آن فاسد شوند . ببینید این خیلی واضح است که ممکن است فردی به طور مستقیم دوچار فساد مالی نشود ولی با عوامل دیگری به فساد مالی دامن بزند ! نقل قول:
نقل قول:
3- اولا ً اصلا ً فساد اداری هاشمی موضوعیت نداشته که رهبر انقلاب بخواهد مطرح کند یا نکند ! موضوعیت و های و هوی اینها فساد مالی هاشمی بود حال آنکه اصلا ً شخص هاشمی را کسی به فساد مالی متهم نکرده بود و بحث بستگانش مطرح بود که هاشمی با غوغاسالاری سعی در کج کردن پیکان این مسئله به سمت خودش و مظلوم نمایی داشت تا اذهان عمومی را از سمت فرزندان و بستگانش منحرف کند ثانیا ً فساد اداری هم یک گزینه است برای اتهام که تا وقتی از طریق قوه ی قضائیه به صورت ثابت نشده است شما انتظار دارید رهبر انقلاب بیاید و مطرح کند !!؟ ما می گوییم ممکن است کسی فساد مالی نداشته باشد ولی فساد اداری داشته باشد و شما را توصیه می کنم به معنی کلمه ی ممکن است بیشتر دقت کنید . همچنین امروزه بیشترین انتقاد از شخص هاشمی اتخاذ مواضع چندپهلو و حمایت از فرزندان و اطرافیان به جای حمایت از ولی فقیه است که عملا ً ثابت شده ! در آخر از ارسال قسمتی از سخنرانی بی نظیر رهبر انقلاب در نماز جمعه که مجموعه ی آن سخنرانی شفاف مرز بین خط امام و خطوط انحرافی را مشخص کرد تشکر می کنم . ![]()
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود ز هرچه بار تعلق پذیرد آزاد است حضرت مولانا ( علیه الرحمة ) : این کفر نباشد سخن کفر نه اینست *** تا هست علی باشد و تا بود علی بود ![]() کار گُل زار شــود گر تو به گلـــزار آیی نرخ یوسف شکند چون تو به بازار آیی الهم عجل لِولیّک الفرج
![]() ويرايش توسط Gole Sorkh : 02-09-2010 در ساعت 11:10 AM. |
|||||
|
|
|
|
|
#1622 (permalink) | ||
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Feb 2010
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 7
از ایشان 14 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
1 مورد قضیه هسته ای که چند سال عقب انداخت پیشرفت رو.این منافع ملت است نه شخص خاص.و............................ در ضمن من راجع به قضیه رضایی به صحت گفتار شما مشکوکم. نقل قول:
اما اینکه میگی بعضی ها از موقعیتشون سوء استفاده می کنند من با تو موافقم اما چه کسانی؟؟؟ رهبران شما یا ما.واقع بین باش. خفقان نیست اما اینکه هر کسی هم بخواد با شایعات دروغین نظم جامعه را بهم بزنه هیچ حکومتی نمی پزیره حتی آمریکا. اگه راست میگن مدارک خودشون را نشان بدن نه که فقط شعار بدن. |
||
|
|
|
|
|
#1623 (permalink) | |
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 939
از ایشان 2,715 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() ![]() نوشته هايتان پر از سفسطه بود به نحوي كه نتوانستم فقط دو سه مورد را بياورم ... مغالطه اي همچون: تله گذاري - توسل به احساسات - جلب ترحم - عوام فريبي - پهلوان پنبه - تركيب - تقسيم و... محض اطلاع از چگونگي عوامفريبي و توسل به احساسات و جلب ترحم : 1- دوربين شما در سرتاسر جهان ده ها برابر يا صد ها برابر صدا و سيما در ايران است ، و اين گفته امثال شما مصداق " كولي بازي" و ... است !!! 2- دوربين صداوسيما هم از شما چيزهاي زيادي پخش كرد ... رقصيدنتان در عاشورا ، سوت و كفتان ، مرگ بر اصل ولايت فقيه گفتنان را هر روز از راديو هم پخش مي كنند (اشانتيون براي ولنتاين سبزهاست !!) و ده ها معلق زدن و شكلك ديگر ... 3- ما در عاشورا در تصاويري كه خودتان در شبكه هايي كه نداريد و سايتهايي كه نداريد ديديم كه باتوم دست چه كسي بود ... ميخواهيد عكسش را نديديد بگذاريم لذت ببريد وحشي گري سبزها را ؟!! 4- اعدام شدگان براي تظاهرات و گرفتن حقشان اعدام نشدند منافقيني بودند كه مسلح ميجنگيدند ، پس اين هم خلط مبحث بود و سفسطه ... 5- همه اينها را منافقان( مجاهدين خلق) هم مي توانند بگويند چون آنها قبرهاي لجن گرفته شان بيشتر از كشته هاي شماست حتي صدا و سيما هم برايشان تبليغ نمي كند با اينكه مسلمان هم هستند و روسري هم سرشان ميكنند ولي حاضرند هيلاري كلينتون را نشان دهند ولي مريم ابريشم چي رجوي را نشان ندهند !!! شما كه جاي خود داريد اينها 8 سال جبهه هم در پرونده دارند ، مسعود رجوي كه جانبازي هم در پرونده دارد ، فكر كنم بالاي 80 درصد باشد !!! سهميه دانشگاه به او ندادند بنياد شهيد به دختر باكري هزينه ازدواج مي دهد ولي به مريم رجوي براي ازدواج با مسعود رجوي هيچ چيزي نداد!!! اين اوج مظلوميت نيست ؟ مگر اينها ايراني نيستند ؟ مگر در جبهه نبودند ؟!! (براي درك نوشته هايتان اين بند 5 را نوشتم استدلال شما از ديد ما يك چنين چيز مضحكي است !!)
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#1624 (permalink) |
|
کاربر
![]()
تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: روی سکوی کناره پنجره
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 46
از ایشان 48 بار سپاسگزاري شده است
|
@ bazam
والا من نمیدونم شمایی که 7-8 روز شاید اینجا عضو شدید ، هدفتون چی هست واقعا ، اما چند نکته ای رو باید بگم: 1. من بیشتر پست ها رو دنبال میکنم اینجا ( مخصوصا ) توی این تایپیک ، اما به چیزی که ایمان آوردم واقعا چه تو دنیای واقعی چه تو دنیایی مجازی ، که با حرف زدن و دلیل و مدرک آوردن نمیشه طرز فکر کسی رو تغییر داد اونم توی 995 موارد .. من چند صفحه پیش دیدم دوستان دارن در مورد تعداد یاران سخن میگویند ، بنده سوال کردم که خب با این اوصاف که در آن پست ذکر کردم ، ارزش هر 1 نفر چقدر هست ( با اون شرایط؟ ) هیچ کس جواب من رو نداد و فقط یکی از کاربرهای پست زده و به من میگه که : ای وطن فروش ، ای فریب خورده ، بیا برگرد به آغوش نطام ، ای عامل اصلی اغتشاشات اخیر و... در ضورتی که خود من در پایان پستم اشاره کردم که با آتش زدن اموال عمومی مخالف هستم ![]() و بقیه دوستان هم جوابی ندادن !! شما اگر مسلمان واقعی هستی ، اگر دوست داری پاک زنده کنی ، خب بکن /. من و شما اجازه نداریم برای دیگران تصمیم بگیریم ، ایران برای تمام ایرانیاست ، نه فقط من وشما ، شما از خمینی صحبت میکنی در ضورتی که فقط اسمش رو شنیدی ، و چیزایی که به نفع شما نیست رو ازش به سادگی عبور میکنید.. مگه خمینی نگفت که : ما فرض رو بر این میگیریم که شاه خیلی هم کارش درست بوده و خدمت میکرده ، وقتی مردم نمیخواستنش باید بره؟ آقا سر جدت این حرف رو قبول داری یا نه؟ آهای شمایی که پیرو اما هستی؟ پس چرا وقتی یه نفر بر ضد این نظام حرف میزنه به حبس ابد محکوم میشه؟ میشه فریب خورده ؟ میشه جاسوس و... همان طور که میر حسین موسوی هم گفت : باید اجازه تظاهرات داده بشه ( مجوزش رو بدن ) بعد اگر اعتشاش کرد ، جایی رو آتش زد ، نیروی انتظامی وارد بشه و با آنها مقابله کنه/. حالا هم جواب شماها رو میدونم میاید دوباره یه چیز دیگه میگید.. |
|
|
|
|
|
#1625 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
وسط بحثتان وارد مي شوم .... نكته اي كه در نوشته هاي شما به چشم ميخورد و نوعي فريب و گول زدن مخاطب است اينست كه ... شما خود را از بخشهاي منفي سبزها دور مي كنيد در حالي كه مخالفان خود را يكپارچه در درون يك ظرف مي ريزيد ... ميگوييد يك فراماسون گفته كه بايد مجوز تظاهرات داده شود ... مگر در اولين روز او مجوز خواست و به او ندادند ؟! مگر بدون مجوز كسي به خيابان نيامد ؟! مگر اين تعداد كه آمدند با برخورد نيروي انتظامي مواجه شدند ؟! اينهمه آتش زدن در همان روزهاي اول بخاطر برخورد نيروي نظامي بود يا خودشان انجام دادند ؟ آيا اين فراماسونر و ... اعلام برائت كردند ؟! اعلام برائت شما سبزها را پاك نمي كند ... چون همينجا سبزهايي هستند كه ميگويند در 22بهمن مخالفان را برهنه ميكنيم و ميزنيم و فيلم با كيفيت ميگيريم !!! قسم شما را باور كنيم يا دم خروس سبزها را ؟!! |
|
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#1626 (permalink) | ||||
|
کاربر
![]()
|
@ شهاب .
سلام خسته نباشید. نقل قول:
نقل قول:
آن زمان هم میگفتند مرگ بر شاه ؟ چرا میگفتند ؟ حالا هم دارند میگن مرگ بر اصل ولایت چیز.. به من چه ربطی دارد؟ مگر من گفتم که کاری کنید که انها این چنین بگویند ، خودشان باعث شدن که دیگران از این جور کلمات و شعار ها استفاده کنند.. نقل قول:
نقل قول:
ويرايش توسط shahre_ahanin : 02-09-2010 در ساعت 04:35 PM. |
||||
|
|
|
|
|
#1627 (permalink) | |
|
رهگذر
|
نقل قول:
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي bazam به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#1628 (permalink) |
|
رهگذر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 14
از ایشان 15 بار سپاسگزاري شده است
|
تکرار مجدد
![]() در بحث شما به این نتیجه رسیدم که دشمن شما را خوب تربیت کرده (نه مستقیم ) به شما یاد دادن مصداقی بحث کنین . بخاطر همین هست که شما تنها بدی ها و کاستی های جامعه را بزرگنمایی می کنید . حال آنکه خود شما دخیل هستید در این کاستی ها نمی گویم قشر متوسط نقشی ندارد ولی یک انقلاب یا از لبریز شدن صبر پا برهنگان شکل می گیرد که شما بیشرمانه پاپتی خواندید . یا از قدرت طلبی و منافع طلبی ثروتمندان شکل می گیرد . من گفتم موش و گربه شما تبدیل کردید به باغ وحش : اما در مورد موش و گربه نمی خوام دوباره انسانها را به حیوان تبدیل کنید . همینطور که می دانید موش و گربه یک کارتون کودکانه است که به نظر من خیلی آموزنده است . اگر یادتون باشه موش برای اینکه با گربه مبارزه کنه استخوان رو از سگ می گرفت و می داد دست گربه و سگ که استخوان رو دست گربه می دید .پدر گربه رو در می آورد . حال در جامعه ما یک عده 16 سال کار کردن (دست شون در نکنه) و هرچی کاستی داره جامعه رو گردن یک بنده خدا میاندازند که فقط 4 سال کار کرده بود. حالا اونها بیشرمانه دست پیش گرفتن پس نیفتند . من که همیشه این بیشرمها رو دعا می کنم !... ما صد سال سیاه نمی خوایم دید مون مثل شما باز بشه و این مملکت رو که این همه شهید داده بدیم دسته شما .
|
|
|
|
#1629 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
![]() 1- بيشتر مردم امكان دسترسي به ماهواره و اينترنت را دارند ... ديگر اگر خيلي فقير باشند به سبك بيست سي سال پيش يك راديو خريدن خرج چنداني ندارد !!كه آنهم مال شماست !!! پس اين قياس ، نادرست بود و به نفع ما تمام شد ... نوشته شما هم جلب ترحمي ناشيانه بود ... نه حقيقت !! 2- آفرين ، اينكه شما رقصيديد را من نديدم ولي با توجه به استدلال شما ميتوان رقصيدن يك عده را به كل تعميم داد (جز اينكه استدلالتان را قبول نداشته باشيد!!) 3- شما هم ميگوييد خودشان (مردم - مردم خداجوي و...) اين غلط است ، چون باز تفكيك نشده ... اينها كه شعار مي دادند همانها هستند كه ديگران را برهنه ميكنند و فيلم ميگرند ... تفكيك كنيد تا بحث به سرانجام برسد ... 4- سفسطه تو هم بدي ... فرض را بر بدي رفتار نظام بگذاريد ... رفتار شما توجيه نمي شود ... هيچ شري توجيه گر شر ديگر نيست ... من ميگويم نه آنها پاك هستند و معصوم ... نه شما اينگونه كه ميگوييد مظلوم هستيد و مسلمان !!! فرزند سبز با نطفه فراماسون ها در رحم رسانه هاي بيگانه پرورش يافته و در خيابانها رها شده ... اين فرزند سبز نامشروع است ... 9دي مردم نشان دادن نه مقبوليت دارد و نه مشروعيت ... اگر زماني برسد كه شجاعت داشته باشيد مردم اوباش و هرج و مرج طلب را از سبزها جدا كنيد هيچ چيز در كف خيابان برايتان نمي ماند ... مردم سبزي كه راي دادند ديگر با شما نيستند ... |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#1630 (permalink) | ||
|
کاربر
![]()
|
نقل قول:
![]() ![]() نقل قول:
خوشحال شدم /. موفق باشید |
||
|
|
|
|
|
#1631 (permalink) | |||
|
کاربر
![]()
|
@ شهاب
نقل قول:
www.kalame.org BBC - Homepage News | English و خیلی از سایت های دیگر که خود شما در جریانش هستی.. با این اوضاف اگر کسی بگوید ایران آزادترین کشور دنیاست ! آیا او یک دروفگو هست یا نه؟ شما فکر میکنید که این افراد اگر دم از آزادی میزنند منظورشان این است که آزاد باشند تا فحشا و بی بندو باری راه بیندازند؟ نه قربون شکلت برم .. آزادی خیلی فراتر از این چرندیاتی هست که بعضی ها به دنبالش هستند.. نقل قول:
نقل قول:
|
|||
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي shahre_ahanin به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#1632 (permalink) | |
|
رهگذر
|
نقل قول:
بله وقتی ماه ها قبل از انتخابات شما و رسانه های خارجی به گوش مردم بخوانید فلانی دروغگوست تعدادی زود باور قبول میکنند. بازم میگم اگه از چگونگی انقلابهای رنگی آگاه بودی می دونستی این حربه اولین مرحله از انقلابهای رنگی است. |
|
|
|
|
|
|
#1633 (permalink) | ||
|
کاربر
![]()
|
نقل قول:
من اگر میگم دروغگوست ، چون هست ، کاری به حرف های میر حسین موسوی توی مناظره ها ندارم اصلا... و مورد دیگه اینکه من خودم توی پست قبلی گفتم که همه ی انسان ها دروغ میگویند ، حال شما میگویی که نقل قول:
به هر حال من قصد براندازی نظام رو ندارم (لــول) چون میگم بر این باور هستم که افرادی مثل شما ، فکر میکنید اگر کسی حرف زد و به قول معروف ساز مخالف زد دیگه هیچی ، نه خدا رو قبول داره و نه... و در پایان اگر خدایی باشد ( که هست ) مطمئننا بعضی ها رو به سزای اعمالشان و بدی هایی که در این چند سال بر این مردم کردند رسیدگی خواهد کرد.. خرسند شدیم ![]() |
||
|
|
|
|
|
#1634 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: شيراز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,868
از ایشان 4,417 بار سپاسگزاري شده است
|
اقای شهر اهنین
منظور اینه که اقای موسوی میاد میگه مردم خدا جوی سبز در روز عاشورا یعنی تمام کسانی که در روز عاشورا از سبز ها اومدن بیرون خدا جو بودن در حالی که شما خودتون قصد دارید وانمود کنید مثلا از تخریب های عده ایشون شاکی هستید اما شما در یه جای دیگه میخواید بگید که تخریب گران سبز نیستن و رفتارشون محکومه در حالی که ما تخریب گری رو به کلشون تعمیم میدیم حالا اینجا یا موسوی دروغگوست یا نتیجه گیریش می بیند ما هم بر همین اسا نتیجه گیری کردیم و کل سبز ها رو اوباش خوندیم اگر می بنید این نتیجه گیری و تعبیر اشتباهه و میگید فقط عده ای از سبز ها اوباش هستند برید یقه اقای موسوی دروغگو رو بگیرید و بفرمایید اقای موسوی لطفا همه اون افراد روز عاشورا رو خدا جو ننامید و عده ای که تخریب کردند رو محکوم کنید اگر بخوام راحت بگم باید اینو بگم که در نظر شما همیشه مرغ همسایه غازه به قول جناب شهاب: شما خود را از بخشهاي منفي سبزها دور مي كنيد در حالي كه مخالفان خود را يكپارچه در درون يك ظرف مي ريزيد |
|
|
|
|
|
#1635 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: شيراز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,868
از ایشان 4,417 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
شما می فرمایید اقای احمدی نژآد دروغ گو یا خیلی دروغگو یا خیلی خیلی درغگوست احتمالا معنی و مفهوم دروغ رو هم میدونید و بازم احتمالا اقای احمدی نژاد خیلی خیلی دروغ گفته که شما این لقب رو به ایشون دادی بنده ازشما میخوام موارد زیادی از دروغ های ایشون رو با سند و مدرک ... بیارید تا بنده به شما جواب بدم بعدش بنده هم یه طومار از دروغ های اقای موسوی براتون اینجا ردیف میکنم تا شما جواب بدید |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي MAMAD1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
![]() |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|