کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > سیاست و اقتصاد

سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 02-09-2010   #1621 (permalink)
انا الانسان لفی خسر
Bank Robbery Champion, Equilibrium Champion, Goldminer Champion, Suicide Bob Champion, Defend Your Castle Champion

Gole Sorkh's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: ایـــــــــــــــــــــــــــــران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,802
از ایشان 2,116 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : گفتگوی آزاد در مورد سبزها

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Titan نمايش نوشته ها

با سلام خدمت جناب گل سرخ

بحث هاشمي و فرزنداش مصداق ضرب المثل به در ميگن كه ديوار بشنوست حالا اسمش هر كي هر چي مي خواد بذاره مغلطه يا سفسطه يا غيره و ذالك، مهم اهدافي بود كه پشت اين سخنان در اون شبهاي انتخابات پنهان شده بود، اهدافي مثل تخريب، كسب محبوبيت براي جلب ارا،جلب اعتماد و برانگيختن احساسات وتغيير شرايط و غيره...........البته از نظر اين بنده كاش احمدي نژاد اين بحث ها در طي 4 سال رياست جمهوريش پي گيري مي كرد نه شبهاي انتخابات

سلام بزرگوار ،
من شما را تحلیلگرتر و آزاده تر از اینها می دانستم ! ولی هر چقدر این پست اخیر را خواندم متوجه نشدم کلا ً منظور شما به کدام تحلیل بنده از فصل الخطاب بر می گشت و اساسا ً در پستی که نقل قول گرفتید چه قسمتی را مورد چالش قرار دادید !!!؟ و البته دوستانی که زیر چنین پست موهومی تایید می کنند بیش ار پیش نشان می دهند که به مقولات، با تعصب و کینه نگاه می کنند نه با آزادگی !
اما در حدی که از متوجه منظورتان شده باشم پاسخ هایی را ارسال می کنم ؛

در پاراگراف اول جالب است که شما مصداق عینی را رها کرده و به کنایه ی توهمی شخصیتان اتکا می کنید ! ( اینکه به در می گویند که دیوار بشنود را چطور می توان ثابت کرد !!!) چرا به جای مستندگویی با توهمات استناد می کنید !!! مانند کروبی که گفت نیم ساعت خوابیدم دیدم سوم شدم !!! یا مثل این دوره منطق موسوی و طرفدارانش این بوده که یا موسوی رای آورده یا تقلب شده !!! ( البته بدون هیچ دلیل و مدرک و استنادی !!!) البته با قسمتی از گفتارتان که کاش احمدی نژاد در طی 4 سال این حرفها را می زد هم موافقم و هم مخالف ! موافق از این جهت که احمدی نژاد باید این ادعا ها را رسانه ای می کرد و پیگیر قوه ی قضائیه می شد تا بهانه ی شما بر فرض محال شاید تمام می شد ! مخالف از این بابت که احمدی نژاد عملا ً این ادعا ها را در 4 سال مطرح کرده بود اما نه به طور رسانه ای و مبارزه با جریانات مترو و دانشگاه آزاد و پروژه های نفتی و ... نمونه هایی از این اقدامات بوده اند که حسابی هاشمی و فرزندان و رانت خوارانش را جریحه دار کرده بود و علت چنین تخریبها و مخالفتهای شدید هاشمی و مفت خورهای اطرافش هم دقیقا ً همین مسئله بوده است . البته من بعد از انتخابات درصدد طرفداری به آن معنی که شما می فرمایید از شخص احمدی نژاد نیستم و مسلما ً بنده هم خواستار و توقعاتی از ایشان دارم و پیشنهادات و انتقاداتی هم دارم و اصولاً بحث های ما با جریان فتنه اصلا ً به اشخاص برنمی گردد بلکه ایدئولوژی ، نقطه ی متمایز کننده است ! ولی خوب احمدی نژاد هم از این ماجرا به سود تبلیغات انتخاباتی اش استفاده کرد که در مقابل سوء تبلیغ فاسدانه ی سه نفر دیگر (موسوی-کروبی-رضایی) اصلا ً هیچ هم به حساب نمی آید.

نقل قول:

بگذريم بريم سراغ تحليل شما از فصل الخطاب
با توجه فصل الخطاب مقام معظم رهبري كه بسيار كامل و گوياست و همچنين بيان ديدگاه شما نسبت به فصل الخطاب و تعاريفتان ار فساد و همچنين تاكيد و تاييدتان در مورد فساد اداري هاشمي رفسنجاني چندين شبه پيش امده.....البته با پيش زمينه تاييد و تاكيد مقام معظم رهبري كه 52 سال هست هاشمي رو مي شناسن و از اصلي ترين و جدي ترين مبارز معرفيش كردند و بعد از انقلاب در كنار امام خميني بودند و بعد از رحلت امام هم تا به امروز در كنار رهبري بوده و بسياري از مسوليتهاي نظام هم در اختيارش بود ريس مجلس بوده و 8 سال هم ريس جمهور بوده و هم اكنون ريس تشخيص مصلحت نظام و غيره.......
اما در مورد پاراگراف دوم که مسئله فصل الخطاب و فرمایشات رهبر معظم انقلاب را مطرح فرمودید باید خلاصه بگویم که ظاهرا ً شما به کلمه ی "بود"که در آن سخنرانی مکرراً در فرمایشات ایشان به کار رفت توجه نکردید ! و طبق فرمایش حضرت امام " میزان حال فعلی افراد است " خواهش می کنم کمی بیشتر تاریخ صدر اسلام را مطالعه بفرمایید تا از این افرادی که در وصفشان از فعل "بود" استفاده می شود بیشتر شناخت پیدا کنید !

نقل قول:

شبهات
ايا فساد مالي يا همان اختلاس از بيت المال جزء مهمترين مسائل اجتماعي نيست؟
اما در مورد شبهات :
1- بله فساد مالی از مهمترین مشکلات جامعه است که زیر مجموعه ای از فساد بزرگتر به نام فساد اداری است ! یعنی یکی از شاخه های فساد اداری فساد مالیست ! ولی این فساد شاخه های گوناگونی دارد و ممکن است افراد در شاخه های گوناگون آن فاسد شوند .
ببینید این خیلی واضح است که ممکن است فردی به طور مستقیم دوچار فساد مالی نشود ولی با عوامل دیگری به فساد مالی دامن بزند !

نقل قول:

آيا به نظر شما ولايت فقيه از يك ادم فاسد حالا به هر لحاظ (مالي ، اخلاقي ، اداري و.......) حمايت مي كند ؟

2- کدام حمایت !؟ موضوع مطرح شده در آن سخنرانی فساد مالی هاشمی بود و ایشان هم فرمودند هاشمی از انقلاب اندوخته ای برای خود نداشته است البته چه بسا در آینده دستگاه قضائی پرده از چنین فسادهایی بردارد که این تناقضی با فرمایش رهبری ندارد چون رهبری رویت نشدن این فساد را مطرح می کند نه عدم امکان این فساد را ! و همچنین فرمودند ادعاها باید از طریق دستگاه قضایی پیگیری شود .پس نتیجتا ً برای شخص رهبر که اتهامات هاشمی برایش ثابت نشده دلیلی برای برخورد رادیکالی نیست چراکه هاشمی قبل از انتخابات سمتهای خبرگان( از طریق آرادی مردم و نمایندگان خبرگان ) و مصلحت نظام را داشت نه انتصاب بعد از آن ! و همچنین باز شما را ارجاع می دهم به مفهوم فعل "بود" ! در ثانی بالاخره ما نفهمیدیم از شما قسم حضرت عباس را باور کنیم یا دم خروس را !!؟ یکبار می گویید رهبر نباید از احمدی نژاد حمایت می کرد ! یکبار دیگر هم می آیید می گویید رهبر نباید از هاشمی حمایت می کرد !!! در حالی که رهبر اصلا ً حمایت به آن معنی که مورد نظر شماست را از هیچ کس نکرد بلکه مواضع را صراحتا ً ترسیم نمود ! اتفاقا ً همین نشان می دهد که رهبر عادلانه ولی صریح موضع مشخصی گرفته ولی دوستانِ تمامیت خواه سبز آن قسمتی که مورد پسندشان نیست را برنمی تابند !!!

نقل قول:

منظور از اينكه فرموديد اشاره اي به عدم فساد اداري ايشان نكرد چيست؟ ايا از نظر شما دانسته اشاره نشد يا نا خواسته و ندانسته اشاره اي نشد؟

3- اولا ً اصلا ً فساد اداری هاشمی موضوعیت نداشته که رهبر انقلاب بخواهد مطرح کند یا نکند ! موضوعیت و های و هوی اینها فساد مالی هاشمی بود حال آنکه اصلا ً شخص هاشمی را کسی به فساد مالی متهم نکرده بود و بحث بستگانش مطرح بود که هاشمی با غوغاسالاری سعی در کج کردن پیکان این مسئله به سمت خودش و مظلوم نمایی داشت تا اذهان عمومی را از سمت فرزندان و بستگانش منحرف کند ثانیا ً فساد اداری هم یک گزینه است برای اتهام که تا وقتی از طریق قوه ی قضائیه به صورت ثابت نشده است شما انتظار دارید رهبر انقلاب بیاید و مطرح کند !!؟ ما می گوییم ممکن است کسی فساد مالی نداشته باشد ولی فساد اداری داشته باشد و شما را توصیه می کنم به معنی کلمه ی ممکن است بیشتر دقت کنید .
همچنین امروزه بیشترین انتقاد از شخص هاشمی اتخاذ مواضع چندپهلو و حمایت از فرزندان و اطرافیان به جای حمایت از ولی فقیه است که عملا ً ثابت شده !

در آخر از ارسال قسمتی از سخنرانی بی نظیر رهبر انقلاب در نماز جمعه که مجموعه ی آن سخنرانی شفاف مرز بین خط امام و خطوط انحرافی را مشخص کرد تشکر می کنم .
این کفر نباشد سخن کفر نه اینست *** تا هست علی باشد و تا بود علی بود
کار گُل زار شــود گر تو به گلـــزار آیی
نرخ یوسف شکند چون تو به بازار آیی
الهم عجل لِولیّک الفرج

ويرايش توسط Gole Sorkh : 02-09-2010 در ساعت 11:10 AM.
Gole Sorkh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-09-2010   #1622 (permalink)
رهگذر

bazam's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2010
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 7
از ایشان 14 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله sonat_shekan نمايش نوشته ها
منافع ملی رو ندایده گرفتن ایشون؟! مثلا می شه گفت مانعه دوستان رو ندادیده گرفتن نه مردم رو!

دوست من اقای رضایی که در ارژانتین سال 96 زد یک چند نفری رو برد هوا اگر اقای خاتمی نبود که کشور به فنا می رفت !
بحث اینا نبود در کل منحرف شده!
سلام من آمدم.خوب میگم و میرم وگر نه.............
1 مورد قضیه هسته ای که چند سال عقب انداخت پیشرفت رو.این منافع ملت است نه شخص خاص.و............................
در ضمن من راجع به قضیه رضایی به صحت گفتار شما مشکوکم.

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله godislove نمايش نوشته ها
لطف كنين به هيچ شخصي چه حكومتي ، چه فرد عادي توهين نكنين!

شما فقط اومدي آقاي احمدي نژادي رو بت كردين و جلوتون گذاشتين!در صورتي كه آقاي احمدي نژاد حتي مثل آقاي خاتمي آزادي جرأت نكرد حرف از آزادي بيان بزنه! البته شايد به كرسي نشستن ايشون هم هم به اين دليل بود كه مظهر يه فرد پاك قرار بدن! مثل قبلا كه اسلامو جلوي صورتتون گرفتين!

آره! اگه شهرام جزايري لو بده ، خيلي هستن كه الان دارن تو كشور مفت خوري ميكنن لو ميرن!

اين خونريزي هايي كه انجام شد اين فيلترينگ مزخرف ايران خفقان نيست؟؟؟!!! بر دهنت برچسب زدن خفقان نيست؟؟؟!!!يه عده جوونو بيارن جلوي تلويزيون معلوم نيست كه چه بلايي سرش آورده باشن بعدش دادگاهي كنن اين خفقان نيست؟؟؟!!! تو تلويزيون ببيني فقط مرگ بر آمريكا و مرگ بر منافق رو نشون دادن خفقان نيست؟؟؟؟!!!! حتما بايد ديگه آقاي موسوي رو بيارن جلوي تويزيون نشون بدن و از وسط به دو نيم تبديل ميكنن يا سرشو ببرن ، بعدش بياين بگين خفقان وجود داره؟؟؟!!! البته شك دارم اين كارم بكن بگين خفقان وجو داره.
عزیز من که احمدی را رئیس جمهور نکردم مردم رای دادن.
اما اینکه میگی بعضی ها از موقعیتشون سوء استفاده می کنند من با تو موافقم اما چه کسانی؟؟؟ رهبران شما یا ما.واقع بین باش.
خفقان نیست اما اینکه هر کسی هم بخواد با شایعات دروغین نظم جامعه را بهم بزنه هیچ حکومتی نمی پزیره حتی آمریکا.
اگه راست میگن مدارک خودشون را نشان بدن نه که فقط شعار بدن.
bazam آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-09-2010   #1623 (permalink)
کاربر فعال تالارهای موضوعی

shahab's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 939
از ایشان 2,715 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله shahre_ahanin نمايش نوشته ها
بنده یه سوال دارم در مورد کسانی که گیر دادن به تعداد تظاهر کنندگان ، اگر میتوانید جواب من رو بدهید.

2 دسته از افراد هستند که جدیدا تظاهرات کردند :
یک عده در روز عاشورا و یک عده چند روز بعد از عاشورا.
حالا اگر عاشورایی ها را من بنامیم و بعد از عاشوراییان را تو .
مرگ بر موسوي ميگويي در حاليکه دوربين ها رو به تو است براي پخش مستقيم از کانال سراسري . من مرگ بر ديکتاتور ميگويم در حاليکه باتومها رو به من است . تو را با اتوبوس مي آورند و براي من خيابان ها را ميبندند . تو را مردم مينامند و من را فتنه گر . تو امنيت شغليت تامين شده و من نگران امنيت جانيم هستم . در ميان شما پرچم و پوستر پخش ميشود و در ميان ما اشک آور و گاز فلفل .

که البته اینا Copy و Past بود که چند نکته را اینجا خودم اضافه میکنم/.
من را به جرم اغتشاشگر و محارب اعدام میکنند و تو را یک وطن پرست فریب نخورده و مطئلق به نظام و این مرز و بوم میخوانند.
سرتان را درد نیاورم ، من را تهدید میکنند ، خانواده ام را تهدید میکنن همه بلایی قرار است که سر من بیاید اما من باز در تظاهرات شرکت میکنم .
حالا سوال اینجاست : با این همه امکاناتی که برای من وجود دارد ، هر من چند برابر تو ارزش دارد؟
پ.ن: این نکته رو به کسانی میگم که من رو نمیشناسن و خب پستام رو هم شاید دنبال نکرده باشن ، من با هر گونه اغتشاش و خراب کردن اموال عمومی ، از ماشین و شیشه ی مغازه گرفته تا .. مخالف هستم.
دوست گرامي ، با سلام
نوشته هايتان پر از سفسطه بود
به نحوي كه نتوانستم فقط دو سه مورد را بياورم ...
مغالطه اي همچون:
تله گذاري - توسل به احساسات - جلب ترحم -
عوام فريبي - پهلوان پنبه - تركيب - تقسيم و...

محض اطلاع از چگونگي عوامفريبي
و توسل به احساسات و جلب ترحم :

1- دوربين شما در سرتاسر جهان
ده ها برابر يا صد ها برابر صدا و سيما در
ايران است ، و اين گفته امثال شما
مصداق " كولي بازي" و ... است !!!

2- دوربين صداوسيما هم از شما چيزهاي زيادي
پخش كرد ...
رقصيدنتان در عاشورا ، سوت و كفتان ، مرگ بر اصل ولايت فقيه گفتنان
را هر روز از راديو هم پخش مي كنند (اشانتيون براي ولنتاين سبزهاست !!)
و ده ها معلق زدن و شكلك ديگر ...

3- ما در عاشورا در تصاويري كه خودتان در شبكه هايي
كه نداريد و سايتهايي كه نداريد ديديم كه
باتوم دست چه كسي بود ...
ميخواهيد عكسش را نديديد بگذاريم
لذت ببريد وحشي گري سبزها را ؟!!

4- اعدام شدگان براي تظاهرات و گرفتن حقشان اعدام نشدند
منافقيني بودند كه مسلح ميجنگيدند ،
پس اين هم خلط مبحث بود و سفسطه ...

5- همه اينها را منافقان‌( مجاهدين خلق) هم مي توانند بگويند
چون آنها قبرهاي لجن گرفته شان بيشتر از كشته هاي شماست
حتي صدا و سيما هم برايشان تبليغ نمي كند
با اينكه مسلمان هم هستند و روسري هم سرشان ميكنند
ولي حاضرند هيلاري كلينتون را نشان دهند
ولي مريم ابريشم چي رجوي را نشان ندهند !!!
شما كه جاي خود داريد
اينها 8 سال جبهه هم در پرونده دارند ، مسعود رجوي
كه جانبازي هم در پرونده دارد ، فكر كنم
بالاي 80 درصد باشد !!!
سهميه دانشگاه به او ندادند
بنياد شهيد به دختر باكري هزينه ازدواج مي دهد
ولي به مريم رجوي براي ازدواج با مسعود رجوي هيچ چيزي نداد!!!

اين اوج مظلوميت نيست ؟
مگر اينها ايراني نيستند ؟
مگر در جبهه نبودند ؟!!
(براي درك نوشته هايتان اين بند 5 را نوشتم
استدلال شما از ديد ما يك چنين چيز مضحكي است !!)
shahab آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 02-09-2010   #1624 (permalink)
کاربر
Space Invaders Champion, Chopper Challenge Champion

shahre_ahanin's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: روی سکوی کناره پنجره
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 46
از ایشان 48 بار سپاسگزاري شده است

@ bazam

والا من نمیدونم شمایی که 7-8 روز شاید اینجا عضو شدید ، هدفتون چی هست واقعا ، اما چند نکته ای رو باید بگم:

1. من بیشتر پست ها رو دنبال میکنم اینجا ( مخصوصا ) توی این تایپیک ، اما به چیزی که ایمان آوردم واقعا چه تو دنیای واقعی چه تو دنیایی مجازی ، که با حرف زدن و دلیل و مدرک آوردن نمیشه طرز فکر کسی رو تغییر داد اونم توی 995 موارد ..

من چند صفحه پیش دیدم دوستان دارن در مورد تعداد یاران سخن میگویند ، بنده سوال کردم که خب با این اوصاف که در آن پست ذکر کردم ، ارزش هر 1 نفر چقدر هست ( با اون شرایط؟ )

هیچ کس جواب من رو نداد و فقط یکی از کاربرهای پست زده و به من میگه که :

ای وطن فروش ، ای فریب خورده ، بیا برگرد به آغوش نطام ، ای عامل اصلی اغتشاشات اخیر و...

در ضورتی که خود من در پایان پستم اشاره کردم که با آتش زدن اموال عمومی مخالف هستم

و بقیه دوستان هم جوابی ندادن !! شما اگر مسلمان واقعی هستی ، اگر دوست داری پاک زنده کنی ، خب بکن /. من و شما اجازه نداریم برای دیگران تصمیم بگیریم ، ایران برای تمام ایرانیاست ، نه فقط من وشما ،

شما از خمینی صحبت میکنی در ضورتی که فقط اسمش رو شنیدی ، و چیزایی که به نفع شما نیست رو ازش به سادگی عبور میکنید..

مگه خمینی نگفت که : ما فرض رو بر این میگیریم که شاه خیلی هم کارش درست بوده و خدمت میکرده ، وقتی مردم نمیخواستنش باید بره؟

آقا سر جدت این حرف رو قبول داری یا نه؟ آهای شمایی که پیرو اما هستی؟

پس چرا وقتی یه نفر بر ضد این نظام حرف میزنه به حبس ابد محکوم میشه؟ میشه فریب خورده ؟ میشه جاسوس و...

همان طور که میر حسین موسوی هم گفت : باید اجازه تظاهرات داده بشه ( مجوزش رو بدن ) بعد اگر اعتشاش کرد ، جایی رو آتش زد ، نیروی انتظامی وارد بشه و با آنها مقابله کنه/.

حالا هم جواب شماها رو میدونم میاید دوباره یه چیز دیگه میگید..

shahre_ahanin آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-09-2010   #1625 (permalink)

shahab's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
@ bazam
والا من نمیدونم شمایی که 7-8 روز شاید اینجا عضو شدید ، هدفتون چی هست واقعا ، اما چند نکته ای رو باید بگم:
1. من بیشتر پست ها رو دنبال میکنم اینجا ( مخصوصا ) توی این تایپیک ، اما به چیزی که ایمان آوردم واقعا چه تو دنیای واقعی چه تو دنیایی مجازی ، که با حرف زدن و دلیل و مدرک آوردن نمیشه طرز فکر کسی رو تغییر داد اونم توی 995 موارد ..
من چند صفحه پیش دیدم دوستان دارن در مورد تعداد یاران سخن میگویند ، بنده سوال کردم که خب با این اوصاف که در آن پست ذکر کردم ، ارزش هر 1 نفر چقدر هست ( با اون شرایط؟ )
ای وطن فروش ، ای فریب خورده ، بیا برگرد به آغوش نطام ، ای عامل اصلی اغتشاشات اخیر و...
در ضورتی که خود من در پایان پستم اشاره کردم که با آتش زدن اموال عمومی مخالف هستم
و بقیه دوستان هم جوابی ندادن !! شما اگر مسلمان واقعی هستی ، اگر دوست داری پاک زنده کنی ، خب بکن /. من و شما اجازه نداریم برای دیگران تصمیم بگیریم ، ایران برای تمام ایرانیاست ، نه فقط من وشما ،
شما از خمینی صحبت میکنی در ضورتی که فقط اسمش رو شنیدی ، و چیزایی که به نفع شما نیست رو ازش به سادگی عبور میکنید..
مگه خمینی نگفت که : ما فرض رو بر این میگیریم که شاه خیلی هم کارش درست بوده و خدمت میکرده ، وقتی مردم نمیخواستنش باید بره؟
پس چرا وقتی یه نفر بر ضد این نظام حرف میزنه به حبس ابد محکوم میشه؟ میشه فریب خورده ؟ میشه جاسوس و...
همان طور که میر حسین موسوی هم گفت : باید اجازه تظاهرات داده بشه ( مجوزش رو بدن ) بعد اگر اعتشاش کرد ، جایی رو آتش زد ، نیروی انتظامی وارد بشه و با آنها مقابله کنه/.
با عرض پوزش از اينكه
وسط بحثتان وارد مي شوم ....

نكته اي كه در نوشته هاي شما به چشم
ميخورد و نوعي فريب و گول زدن مخاطب است
اينست كه ...
شما خود را از بخشهاي منفي سبزها دور مي كنيد
در حالي كه مخالفان خود را يكپارچه در درون
يك ظرف مي ريزيد ...

ميگوييد يك فراماسون گفته كه بايد مجوز تظاهرات داده شود ...
مگر در اولين روز او مجوز خواست و به او ندادند ؟!
مگر بدون مجوز كسي به خيابان نيامد ؟!
مگر اين تعداد كه آمدند با برخورد نيروي انتظامي مواجه شدند ؟!
اينهمه آتش زدن در همان روزهاي اول بخاطر برخورد
نيروي نظامي بود يا خودشان انجام دادند ؟
آيا اين فراماسونر و ... اعلام برائت كردند ؟!
اعلام برائت شما سبزها را پاك نمي كند ...

چون همينجا سبزهايي هستند كه ميگويند
در 22بهمن مخالفان را برهنه ميكنيم و ميزنيم و
فيلم با كيفيت ميگيريم !!!
قسم شما را باور كنيم يا دم خروس سبزها را ؟!!
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 02-09-2010   #1626 (permalink)
کاربر

shahre_ahanin's Avatar

جنسيت:

@ شهاب .

سلام خسته نباشید.

نقل قول:
1- دوربين شما در سرتاسر جهان
ده ها برابر يا صد ها برابر صدا و سيما در
ايران است ، و اين گفته امثال شما
مصداق " كولي بازي" و ... است !!!
جمله ی اول درست است ، اما چند % مردم ما به این دوربین ها دسترسی دارند؟

نقل قول:
- دوربين صداوسيما هم از شما چيزهاي زيادي
پخش كرد ...
رقصيدنتان در عاشورا ، سوت و كفتان ، مرگ بر اصل ولايت فقيه گفتنان
را هر روز از راديو هم پخش مي كنند
شما خودتان دیدید که من در روز عاشورا رقصیدم؟ شما خودتان دیدید که من سوت زدم و.. پس لطفا جمع نبندید..

آن زمان هم میگفتند مرگ بر شاه ؟ چرا میگفتند ؟ حالا هم دارند میگن مرگ بر اصل ولایت چیز.. به من چه ربطی دارد؟ مگر من گفتم که کاری کنید که انها این چنین بگویند ، خودشان باعث شدن که دیگران از این جور کلمات و شعار ها استفاده کنند..

نقل قول:
3- ما در عاشورا در تصاويري كه خودتان در شبكه هايي
كه نداريد و سايتهايي كه نداريد ديديم كه
باتوم دست چه كسي بود ...
ميخواهيد عكسش را نديديد بگذاريم
لذت ببريد وحشي گري سبزها را ؟!!
دوست عزیز وحشی گری اونی هست که با باتوم چندین بار بر زانوی دختر ایرانی میزنند تا از پا بیفتتد ، وحشی گری آن هست که با ماشین نیروی انتظامی از روی مردم در روز عاشورا رد میشند، وحشی گری آن هست که اول بگویند همچین چیزی اتفاق نیفتاده است ، بعد بگویند که ماشین را دزدیده بودند و بعد هم بگوین نیروهای ضد انقلاب بودند که آن ور مرز ها امده اند..

نقل قول:
4- اعدام شدگان براي تظاهرات و گرفتن حقشان اعدام نشدند
منافقيني بودند كه مسلح ميجنگيدند ،
پس اين هم خلط مبحث بود و سفسطه ...
من حرفی از این 2 نفر که اعدام شدند نزدم ، هر چند این 2 نفر هم موکلشان گفته بود که قبل از انتخابات دستگیر شدند اما دولت گفت که به دلیل شرکت در تظاهرات و.. که بازم میگم من اصلا در مورد اعدام این 2 نفر صحبت نکردم ، در مورد دستگیری به قول شما کسانی که توی همین نظام و برای همین نظام کار میکردند یعنی کسانی که خودی ها بودند و این ها به این افراد هم رحم نکردند من و شما که اصلا عددی نیستیم.. و اگر سرمان را هم زیر آب کنند ، مطمئن باش که کسی نخواهد فهمید.

ويرايش توسط shahre_ahanin : 02-09-2010 در ساعت 04:35 PM.
قديمي 02-09-2010   #1627 (permalink)
رهگذر

bazam's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
@ bazam

سلام هموطن.هدف من روشن کردن حقیقت است.آره من با امام آشنا نیستم شما آشنا هستید که تمام نصیحت های او را نادیده گرفتید.این را نشنیدم اما اسلام میگه هیچ حکومتی پا برجا نمی مونه مگر با خواست مردم.اما بدون مردم این نظام را می خوان اما شما چند ده هزار نفر نمی خواهید.من میدونم شما گفتید من مخالف خسارت زدن به اموال عمومی هستم اما این فقط لباس میش پوشیدن است.همه می دونن اینجوری میگی تا بگی منطقی هستی و اینجوری مردم را فریب بدی.این کار شما جنگ روانی که مردم دیگه این قضیه را فهمیدن.راه پیمایی نیاز نیست قصد اصلاح دارید خوب نظرات کارسازتون را بدید آقای احمدی نژاد که گفت ما آماده شنیدن نظرات هستم و با برسی کارشناسانه توسط شما و دیگران آن را پذیرفته یا رد میکنیم.اما عیب اینجا است که شما دنبال بدست گرفتن قدرت هستید نه اصلاح وضع کشور.
قديمي 02-09-2010   #1628 (permalink)
رهگذر

1383's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 14
از ایشان 15 بار سپاسگزاري شده است

تکرار مجدد
در بحث شما به این نتیجه رسیدم که دشمن شما را خوب تربیت کرده (نه مستقیم )
به شما یاد دادن مصداقی بحث کنین . بخاطر همین هست که شما تنها بدی ها و کاستی های جامعه را بزرگنمایی می کنید . حال آنکه خود شما دخیل هستید در این کاستی ها

نمی گویم قشر متوسط نقشی ندارد ولی یک انقلاب یا از لبریز شدن صبر پا برهنگان شکل می گیرد که شما بیشرمانه پاپتی خواندید . یا از قدرت طلبی و منافع طلبی ثروتمندان شکل می گیرد .

من گفتم موش و گربه شما تبدیل کردید به باغ وحش :
اما در مورد موش و گربه نمی خوام دوباره انسانها را به حیوان تبدیل کنید . همینطور که می دانید موش و گربه یک کارتون کودکانه است که به نظر من خیلی آموزنده است .
اگر یادتون باشه موش برای اینکه با گربه مبارزه کنه استخوان رو از سگ می گرفت و می داد دست گربه و سگ که استخوان رو دست گربه می دید .پدر گربه رو در می آورد .
حال در جامعه ما یک عده 16 سال کار کردن (دست شون در نکنه) و هرچی کاستی داره جامعه رو گردن یک بنده خدا میاندازند که فقط 4 سال کار کرده بود. حالا اونها بیشرمانه دست پیش گرفتن پس نیفتند . من که همیشه این بیشرمها رو دعا می کنم !...

ما صد سال سیاه نمی خوایم دید مون مثل شما باز بشه و این مملکت رو که این همه شهید داده بدیم دسته شما .
قديمي 02-09-2010   #1629 (permalink)

shahab's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
@ شهاب .
سلام خسته نباشید.
جمله ی اول درست است ، اما چند % مردم ما به این دوربین ها دسترسی دارند؟

شما خودتان دیدید که من در روز عاشورا رقصیدم؟ شما خودتان دیدید که من سوت زدم و.. پس لطفا جمع نبندید..
آن زمان هم میگفتند مرگ بر شاه ؟ چرا میگفتند ؟ حالا هم دارند میگن مرگ بر اصل ولایت چیز.. به من چه ربطی دارد؟ مگر من گفتم که کاری کنید که انها این چنین بگویند ، خودشان باعث شدن که دیگران از این جور کلمات و شعار ها استفاده کنند..
دوست عزیز وحشی گری اونی هست که با باتوم چندین بار بر زانوی دختر ایرانی میزنند تا از پا بیفتتد ، وحشی گری آن هست که با ماشین نیروی انتظامی از روی مردم در روز عاشورا رد میشند، وحشی گری آن هست که اول بگویند همچین چیزی اتفاق نیفتاده است ، بعد بگویند که ماشین را دزدیده بودند و بعد هم بگوین نیروهای ضد انقلاب بودند که آن ور مرز ها امده اند..
من حرفی از این 2 نفر که اعدام شدند نزدم ، هر چند این 2 نفر هم موکلشان گفته بود که قبل از انتخابات دستگیر شدند اما دولت گفت که به دلیل شرکت در تظاهرات و.. که بازم میگم من اصلا در مورد اعدام این 2 نفر صحبت نکردم ، در مورد دستگیری به قول شما کسانی که توی همین نظام و برای همین نظام کار میکردند یعنی کسانی که خودی ها بودند و این ها به این افراد هم رحم نکردند من و شما که اصلا عددی نیستیم.. و اگر سرمان را هم زیر آب کنند ، مطمئن باش که کسی نخواهد فهمید.
با عرض سلام مجدد

1- بيشتر مردم امكان دسترسي به ماهواره و اينترنت را دارند ...
ديگر اگر خيلي فقير باشند به سبك
بيست سي سال پيش يك راديو خريدن
خرج چنداني ندارد !!كه آنهم مال شماست !!!
پس اين قياس ، نادرست بود و به نفع ما تمام شد ...
نوشته شما هم جلب ترحمي ناشيانه بود ...
نه حقيقت !!

2- آفرين ، اينكه شما رقصيديد را من نديدم
ولي با توجه به استدلال شما ميتوان رقصيدن يك
عده را به كل تعميم داد
(جز اينكه استدلالتان را قبول نداشته باشيد!!)

3- شما هم ميگوييد خودشان (مردم - مردم خداجوي و...)
اين غلط است ، چون باز تفكيك نشده ...
اينها كه شعار مي دادند همانها هستند كه
ديگران را برهنه ميكنند و فيلم ميگرند ...
تفكيك كنيد تا بحث به سرانجام برسد ...

4- سفسطه تو هم بدي ...
فرض را بر بدي رفتار نظام بگذاريد ...
رفتار شما توجيه نمي شود ...
هيچ شري توجيه گر شر ديگر نيست ...
من ميگويم نه آنها پاك هستند و معصوم ...
نه شما اينگونه كه ميگوييد مظلوم هستيد و مسلمان !!!
فرزند سبز با نطفه فراماسون ها در رحم رسانه هاي بيگانه
پرورش يافته و در خيابانها رها شده ...
اين فرزند سبز نامشروع است ...
9دي مردم نشان دادن نه مقبوليت دارد و نه مشروعيت ...
اگر زماني برسد كه شجاعت داشته باشيد
مردم اوباش و هرج و مرج طلب را از سبزها جدا كنيد
هيچ چيز در كف خيابان برايتان نمي ماند ...
مردم سبزي كه راي دادند ديگر با شما نيستند ...
کاربران زير از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 02-09-2010   #1630 (permalink)
کاربر

shahre_ahanin's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
راه پیمایی نیاز نیست قصد اصلاح دارید خوب نظرات کارسازتون را بدید آقای احمدی نژاد که گفت ما آماده شنیدن نظرات هستم و با برسی کارشناسانه توسط شما و دیگران آن را پذیرفته یا رد میکنیم.اما عیب اینجا است که شما دنبال بدست گرفتن قدرت هستید نه اصلاح وضع کشور.
دوست عزیز ، یکی مثل من اصلا احمدی نژاد رو قبول نداره ! چون او یک دروغگوست ، مطمئنن اگر نبود ، همین مردمی که شما میگید چند سال پیش هم بودند ، چرا نمیگفتند خاتمی دروغگوست ، چرا نمیگفتند X و Y دروغگوست؟ هر چند همه ی انسان ها دروع میگویند اما دروغ های جناب احمدی نژاد را هر بچه ی 7 سالِ هم میتونه تشخیص بده..

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله bazam نمايش نوشته ها
من میدونم شما گفتید من مخالف خسارت زدن به اموال عمومی هستم اما این فقط لباس میش پوشیدن است.همه می دونن اینجوری میگی تا بگی منطقی هستی و اینجوری مردم را فریب بدی.این کار شما جنگ روانی که مردم دیگه این قضیه را فهمیدن.
خب اگر شما همچین طرز فکری دارید بنده دیگه حرفی ندارم..

خوشحال شدم /. موفق باشید
قديمي 02-09-2010   #1631 (permalink)
کاربر

shahre_ahanin's Avatar

جنسيت:

@ شهاب

نقل قول:
1- بيشتر مردم امكان دسترسي به ماهواره و اينترنت را دارند ...
ديگر اگر خيلي فقير باشند به سبك
بيست سي سال پيش يك راديو خريدن
خرج چنداني ندارد !!كه آنهم مال شماست !!!
سخن از اینترنت شد ، اگر الان شما با ISP ایران به اینترنت وصل شده اید به بنده بگویید که آیا مردم ایران دسترسی به اینترنت و سایت های ایترنتی دارند؟

www.kalame.org

BBC - Homepage

News | English

و خیلی از سایت های دیگر که خود شما در جریانش هستی.. با این اوضاف اگر کسی بگوید ایران آزادترین کشور دنیاست ! آیا او یک دروفگو هست یا نه؟ شما فکر میکنید که این افراد اگر دم از آزادی میزنند منظورشان این است که آزاد باشند تا فحشا و بی بندو باری راه بیندازند؟ نه قربون شکلت برم .. آزادی خیلی فراتر از این چرندیاتی هست که بعضی ها به دنبالش هستند..

نقل قول:
2- آفرين ، اينكه شما رقصيديد را من نديدم
ولي با توجه به استدلال شما ميتوان رقصيدن يك
عده را به كل تعميم داد
(جز اينكه استدلالتان را قبول نداشته باشيد!!)
ما که رقصیدنی ندیدم.. فقط یه تکه فیلمی از TV جمهوری اسلامی نشان داده شد ، که چند نفر پریدن وسط خیابان و سوت و کف میزند..

نقل قول:
ديگران را برهنه ميكنند و فيلم ميگرند ...
تفكيك كنيد تا بحث به سرانجام برسد ...
این رو من متوجه نشدم دوست عزیز :)
کاربران زير از دوست گرامي shahre_ahanin به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 02-09-2010   #1632 (permalink)
رهگذر

bazam's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
دوست عزیز ، یکی مثل من اصلا احمدی نژاد رو قبول نداره ! چون او یک دروغگوست ، مطمئنن اگر نبود ، همین مردمی که شما میگید چند سال پیش هم بودند ، چرا نمیگفتند خاتمی دروغگوست ، چرا نمیگفتند x و y دروغگوست؟ هر چند همه ی انسان ها دروع میگویند اما دروغ های جناب احمدی نژاد را هر بچه ی 7 سالِ هم میتونه تشخیص بده..
اینی که نوشتی جواب من نیست اما اینکه میگویید احمدی نژاد دروغگوست و بقیه نیستند یک تهمت به آقای احمدی نژاد است و عوام فریبی.
بله وقتی ماه ها قبل از انتخابات شما و رسانه های خارجی به گوش مردم بخوانید فلانی دروغگوست تعدادی زود باور قبول میکنند.
بازم میگم اگه از چگونگی انقلابهای رنگی آگاه بودی می دونستی این حربه اولین مرحله از انقلابهای رنگی است.
bazam آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-09-2010   #1633 (permalink)
کاربر

shahre_ahanin's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله bazam نمايش نوشته ها
اینی که نوشتی جواب من نیست اما اینکه میگویید احمدی نژاد دروغگوست و بقیه نیستند یک تهمت به آقای احمدی نژاد است و عوام فریبی.
بله وقتی ماه ها قبل از انتخابات شما و رسانه های خارجی به گوش مردم بخوانید فلانی دروغگوست تعدادی زود باور قبول میکنند.
بازم میگم اگه از چگونگی انقلابهای رنگی آگاه بودی می دونستی این حربه اولین مرحله از انقلابهای رنگی است.
ببین من اصلا کاری به بقیه ندارم ، انقدر هم عقل و شعور دارم که اگر یه نفر کار درست باشه ، 100 نفر هم بگن آقا این بد هست باور نکنم!

من اگر میگم دروغگوست ، چون هست ، کاری به حرف های میر حسین موسوی توی مناظره ها ندارم اصلا... و مورد دیگه اینکه من خودم توی پست قبلی گفتم که همه ی انسان ها دروغ میگویند ، حال شما میگویی که

نقل قول:
اما اینکه میگویید احمدی نژاد دروغگوست و بقیه نیستند
از اون جریان ِ هاله ی نور بگیرید تا همین که ایرانیان آزاد ترین مردم جهان هستند...

به هر حال من قصد براندازی نظام رو ندارم (لــول)

چون میگم بر این باور هستم که افرادی مثل شما ، فکر میکنید اگر کسی حرف زد و به قول معروف ساز مخالف زد دیگه هیچی ، نه خدا رو قبول داره و نه...

و در پایان اگر خدایی باشد ( که هست ) مطمئننا بعضی ها رو به سزای اعمالشان و بدی هایی که در این چند سال بر این مردم کردند رسیدگی خواهد کرد..

خرسند شدیم
قديمي 02-09-2010   #1634 (permalink)
Addict

MAMAD1's Avatar

تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: شيراز
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,868
از ایشان 4,417 بار سپاسگزاري شده است

اقای شهر اهنین

منظور اینه که

اقای موسوی میاد میگه مردم خدا جوی سبز در روز عاشورا یعنی تمام کسانی که در روز عاشورا از سبز ها اومدن بیرون
خدا جو بودن

در حالی که شما خودتون قصد دارید وانمود کنید مثلا از تخریب های عده ایشون شاکی هستید

اما شما در یه جای دیگه میخواید بگید که تخریب گران سبز نیستن و رفتارشون محکومه در حالی که ما تخریب گری رو به کلشون تعمیم میدیم

حالا اینجا یا موسوی دروغگوست
یا نتیجه گیریش

می بیند ما هم بر همین اسا نتیجه گیری کردیم و کل سبز ها رو اوباش خوندیم
اگر می بنید این نتیجه گیری و تعبیر اشتباهه

و میگید فقط عده ای از سبز ها اوباش هستند

برید یقه اقای موسوی دروغگو رو بگیرید و بفرمایید اقای موسوی لطفا همه اون افراد روز عاشورا رو خدا جو ننامید

و عده ای که تخریب کردند رو محکوم کنید

اگر بخوام راحت بگم
باید اینو بگم

که در نظر شما همیشه
مرغ همسایه غازه

به قول جناب شهاب:
شما خود را از بخشهاي منفي سبزها دور مي كنيد
در حالي كه مخالفان خود را يكپارچه در درون
يك ظرف مي ريزيد
MAMAD1 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-09-2010   #1635 (permalink)
Addict

MAMAD1's Avatar

تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: شيراز
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,868
از ایشان 4,417 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
ببین من اصلا کاری به بقیه ندارم ، انقدر هم عقل و شعور دارم که اگر یه نفر کار درست باشه ، 100 نفر هم بگن آقا این بد هست باور نکنم!

من اگر میگم دروغگوست ، چون هست ، کاری به حرف های میر حسین موسوی توی مناظره ها ندارم اصلا... و مورد دیگه اینکه من خودم توی پست قبلی گفتم که همه ی انسان ها دروغ میگویند ، حال شما میگویی که

از اون جریان ِ هاله ی نور بگیرید تا همین که ایرانیان آزاد ترین مردم جهان هستند...

به هر حال من قصد براندازی نظام رو ندارم (لــول)

چون میگم بر این باور هستم که افرادی مثل شما ، فکر میکنید اگر کسی حرف زد و به قول معروف ساز مخالف زد دیگه هیچی ، نه خدا رو قبول داره و نه...

و در پایان اگر خدایی باشد ( که هست ) مطمئننا بعضی ها رو به سزای اعمالشان و بدی هایی که در این چند سال بر این مردم کردند رسیدگی خواهد کرد..

خرسند شدیم

شما می فرمایید اقای احمدی نژآد دروغ گو یا خیلی دروغگو یا خیلی خیلی درغگوست

احتمالا معنی و مفهوم دروغ رو هم میدونید

و بازم احتمالا اقای احمدی نژاد خیلی خیلی دروغ گفته که شما این لقب رو به ایشون دادی

بنده ازشما میخوام موارد زیادی از دروغ های ایشون رو با سند و مدرک ... بیارید

تا بنده به شما جواب بدم

بعدش بنده هم یه طومار از دروغ های اقای موسوی براتون اینجا ردیف میکنم تا شما جواب بدید
MAMAD1 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي MAMAD1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
پاسخ

برچسب ها
فتنه اصطلاحا ً سبز, فرقه سبز, مهدی کروبی, میر حسین موسوی, مبارزه با دیکتاتوری, مبارزه برای آزادی, محمد خاتمی, مزدوران سبز, مسایل روز, نیروهای ضدانقلاب, یاران bbc و pnn, کودتای مخملی, گفتگوی آزاد, گروهک سبز, آیین سبز, اقلیت اصطلاحا ً سبز, انقلاب رنگی, انقلاب سبز, اغتشاشات, براندازی, جنبش مبارزه با فساد, جنبش سبز, حرمت شکنان امام, حرمت شکنان عاشورا

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال