|
|
#1636 (permalink) | |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Feb 2010
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 14
از ایشان 15 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اگر شما یا هر شخص دیگری برایش همچین اتفاقی بیفتد چه کار می کنید ؟ اگر خوابی با چنین مضمون هایی ببینید (یا در بیداری ) سعی می کنید که با یک بزرگتر در میان بگذارید و جوابتان را از او بیگرید احمدی نژاد هم دقیقا همین کار را کرد . اما مقصر این قضیه کسی هست که این فیلم را پخش کرد . البته اگر این فیلم برای موسوی بود احتمالا درست بوده . شما عادت دارید همه مسائل را اینجوری بزرگ کنید . - ما اینطور فکر نمی کنیم . اما این شما هستید که خود رو روشن فکر معرفی می کنید . در کل این روزها کسی روشن فکر هست که حرف های تازه بزنه مهم نیست درست باشه یاغلط
ويرايش توسط 1383 : 02-09-2010 در ساعت 05:49 PM. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي 1383 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#1637 (permalink) | |
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 939
از ایشان 2,717 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
تكذيب مي كنيد و فقط فيلتر شدن را چماق مي كنيد ... مگر من با فيلتر كردن هردنبيل موافقت كردم ؟!! مگر العالم و المنار را غربي هاي بايكوت ميكنند و حذف ميكنند ، شما ميگوييد غربي ها سانسورچي هستند ؟!! ما نميگوييم اينجا آزادترين جاي دنياست ... ولي معتقد هم نيستيم كه اينقدر آزاد باشد تا مجاهدين خلق بيايد ميدان دار سبزها شوند و بروند ملت را لخت كنند و فيلم بگيرند ... اينها اگر چنين كاري را با خانواده تان بكند چه حكمي را برايشان مي تراشيد ؟! نگوييد كه نميدانيد در مورد چه سخن ميگويم كه باور نخواهم كرد ... چون اين يك مورد را اگر قرار به سانسور باشد سبزها سانسور كرده اند وگرنه در همه سايتهاي بي طرف و غير سبز سند و فيلمش موجود است ...
|
|
|
|
|
#1638 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 111
از ایشان 550 بار سپاسگزاري شده است
|
به قول ایت الله نقویان امروز در برنامه به سمت خدا حرف خوبی زد
گفت شاه که انتقاد پذیر نبود خودتان عاقبتش را دیدین این حکومت هم دیگه معلوم نیست با این روند کارش به کجا میرسه قیافه مجری برنامه و من من کردنش تو این لحظه واقعا دیدنی بود کلی با همکارا خندیدیم
|
|
|
|
#1639 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 111
از ایشان 550 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
هیچ جا به اندازه ایران وضعیت سانسور و خفقان نداره شما تا حالا یک سایت یا روزنامه وبسته به دولت دیدین که محض رضای خدا فقط یک خط برای انتقاد از حکومت نوشته باشه؟ در حالی که در امریکا بیشتر روزنامه های دولتیشان در حال انتقاد از عملکرد دولت هستند یکی از اقوام که در انگلیس زندگی میکنه میگه بیشتر وقتها عناوین اصلی اخبار به مطرح کردن شکایات مردم و اشکالات حکومت هست حالا اخبار ایران که واقعا دیدنی و شنیدنیه.همش به به و چه چه.گفتار درمانی و عوام فریبی. شما بگید چرا؟؟ ایا واقعا حکومتی که نشه ازش انتقاد کرد حکومت دیکتاتوری نیست؟ |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي raha gh به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#1640 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: شيراز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,880
از ایشان 4,427 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
به به پس خودتونم میدونید که جز کل کل کار دیگه ای بلد نیستید فقط بلدیدی یه عینک مشکوک بینی به چشم بزنید و بگردید ببنید این کاربر انقلابی جدید یوزر دوم کیه ![]() ![]() ![]() ![]() اما معلومه شما روزنامه نمیخونید روزنامه بخونید و ببنید همین کیهان اینقدر به مشایی فحش خواهر مادر داده که از حد گزشته(البته من پیاز داغشو زیاد کردم) من هر روزنامه ای رو که خوندم به دولت انتقاد کرده خوب شما هم بخونید |
|
|
|
|
|
|
#1641 (permalink) | |
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 939
از ایشان 2,717 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
براي بيانيه دادن آفريده شده اند ... اينكه بگوييد و برويد يعني "بيانيه" !!! با توجه به پستهايتان در طي اين مدت در جستارهاي سياسي و مقايسه با پستهاي من مي شودد فهميد كه چه كسي وقت كمتري دارد !!! من هم معتقدم سانسور بي قانوني حكمفرماست ... نه آنطور كه شما ميگوييد ... گفته هاي شما سفسطه سياه و سفيد است ... كه چنين نيست ... ايران مشكلش رسانه نيست مردم انتقادشان به احمدي نژاد در مورد سانسور و رسانه و ... نيست چون زماني كه ميتوانند در رسانه حرف بزنند و پاي ميز مناظره مي نشينند به " چيز"، "چيز" مي افتند ... چون تا بحال فقط ديكتاتور صفت بودند و بيانيه مي دادند ... هنوز هم ميدهند ... مثل خاندان پهلوي ... اينها كه سران سبز شدند كدامشان زمان در دست داشتن قدرت آزاد انديش بودند ؟ موسوي ؟ همان فراماسون معروف كه تك روزنامه مخالفش را بست و منتقدش (دكتر آيت) درست در روزي كه ميخواست عليه او در مجلس سخنراني كند ، دم در خانه اش 60 تير در سينه اش كاشتند !!! و كيفش را دزديدند تا مثلا كسي نفهمد موسوي فراماسون است !! يا كروبي ؟ با آن تفكرات و دزدي هايش و زندان زنانش ؟!! حساب مجاهدين خلق و سلطنت طلبان و ... را از اينها جدا كرديم كه مفتضح نشويد !! در امريكا هم مردم را "خر" مي كنند و شما هم دوست داريد مردم ايران را " خر" كنيد ... چون در هر صورت در امريكا يا جمهوري خواهان مي آيند يا دموكرات ها ... يعني بد و بدتر !!! دموكراسي دو قطبي ... طبيعتا اين دو در حال تخريب هم هستند ... در هاليوود هم نگاه كنيد گاهي فيلمهاي منتقدانه ساخته مي شود ولي دقيقا سياسي هستند ... كي شده كه سياست كلي آن نقد شود ؟!! اگر هم شبكه اي مثل العالم و المنار باشد آنرا براحتي سانسور مي كنند !! |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#1642 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jan 2010
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 74
از ایشان 103 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
دشمن دشمن دشمن تا جایی که یادمه در تمامی نماز جمعه ها , در تمامی سخنرانی هایه مملکت دارها, همه جا , این رو شنیدم دشمن دشمن اقای محترم دشمن یعنی کی؟ دشمن یعنی چی؟ انشالله تمامی افرادی که خط و منش شما رو قبول نداشته باشند دشمنند دیگه درسته؟ تا جایی که یادمه تمامی اشتباه ها و گناه ها و تقصیرهای که این 30 سال انجام شده تقصیر از دشمن بوده و هست و خواهد بود هیچ وقت ما اشتباه نمی کنیم و تمامی خلل ها و فقر و بیکاری و تن فروشی و اعتیاد و بی سوادی و وضعیت نابسامان بهداشتی و و و و همش تقصیر دشمن هست و اقایان مطهر هم نشستند و تنها کاری و مسولیتی که به عهده گرفتند دشمن شماری هستش (ول کنید این حرفای حاشیه ای و خاله زنکی رو حرفتون رو با دلیل بزنید نه هر وقت مخالفتی با نظر و ایدولوژیتوناحساس کردید بندازید گردن دشمن ) متوجه منظورتون از مصداقی بحث کردن نشدم لطفا توضیح بدید؟! ببخشید اقا در این مورد من فقط یه جمله بهتون جواب می دم بفرماید این بزرگنمایی هستش که خیلی از استان های ما حتی اب سالم اشامیدن ندارند!! بقیه رو بگذریم این بزرگنمایی هستش دیگه درسته؟!!!!! می شه بفرماید کجای حرفای من اسلام رو قشری کردم؟!! اما ماجرای موش و گربه موضوع جالبی عرض کردید راستی مدل موش های جامعه ما هر چند سال یه بار خوبه عوض بشه و بعد تقصیر ها و کاستی ها رو بزارید گردن دشمن و گربه خودی ؟!! کشور ما نیاز به یه فکر اساسی داره نه بازیگری شخصیت های کارتون به قول شما خیلی جالب..! آنکس که بداند و بداند که بداند اسب خرد از گنبد گردون بجهاند آنکس که بداند و نداند که بداند بیدار کنیدش که بسی خفته نماند آنکس که نداند و بداند که نداند لنگان خرک خویش به منزل برساند آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند ويرايش توسط mehrabun : 02-09-2010 در ساعت 07:32 PM. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mehrabun به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#1644 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
اخ که خدا همه جوره زده تو سرمون با این کشتی های کوری که نصیبمون شد!! |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mehrabun به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#1645 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Dec 2009
محل سكونت: بابل
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 979
از ایشان 496 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
#1646 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
![]() ضمنا من گفتم من به این امر واقفم که ربطی به لنگر نداره و محض 22 بهمنه و این حقو هم به حکومت میدم اینو دیشب گفتم شما نخوندید راستی پستتتونو میخوندم گفتید دشمن کیه؟ دشمن به معنای مطلق کلمه امریکا و انگلستان و اسراییل و مزدوراش خب تو این 30 سال بر علیه ما جنگ راه انداختن تحریممون کردند هواپیمای مسافر بریمونو زدند اموالمونو بلوکه کردند و هزارو یک کار دیگه اما گفتید همه چی تغصیره دشمنه؟ خیر میشه بگید کی اینو گفته مقام معظم رهبری بارها به مسئولان به خاطر کم کاری در بخش فرهنگ و اقتصاد و... انتقاد کردند ایشون بارها خطر رشد فساد در بین مسئولان و اشرافی گری رو متذکر شدند می بنید که همش دشمن خارجی نبود فقط باید چشم ها رو باز کرد |
|
|
|
|
|
|
#1647 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
مرگ بر دشمن!!!!!! دستشون درد نکنه کار خوب کردن انتقاد کردن راستی بعد از انتقاد چه شد؟!! می خوام چشمامون رو باز کنیم اما می ترسیم کورمون کنند؟ شما برای باز کردن چشمانمان تضمینی می دهید؟!! |
|
|
|
|
|
|
#1648 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
درسته اون زمانی که ویلبر رایت داشتن با پارچه برزنت برا خودشون هواپیا درست میکردند پادشاهان ما داشتن سوگولی از فرانسه می اوردند اینم نتیجش اما میخوام بگم جمهوری اسلامی با این کشور عقب افتاده چه کرده شما رو ارجاع میدم به گزارش سازمان ملل متحد بله فواید اون انتقاد ها و این بوده ببنید ب ر اساس گزارش سازمان ملل متحد ايران سومين كشور سريع جهان در پيشرفت و توسعه شناخته شد خبرگزاري فارس: بر اساس گزارش دفتر برنامه توسعه سازمان ملل متحد، جمهوري اسلامي ايران رتبه سوم جهان را در سرعت پيشرفت و توسعه طي 31 سال گذشته بين 182 كشور دنيا به خود اختصاص داده است. به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، گزارش توسعه انساني سازمان ملل سال 2009 حاكي است: جمهوري اسلامي ايران با رشد 22.1 درصدي شاخص توسعه انساني در سالهاي پس از پيروزي انقلاب از نظر سرعت توسعه يافتگي بين 182 كشور دنيا در رتبه سوم جهان ايستاد و ميزان توسعه يافتگي كشورهاي مصر و چين از ايران بيشتر بوده است. اين در حالي است كه سال گذشته ايران در رتبه چهارم قرار گرفته بود. بر اساس اين گزارش، شاخص توسعه انساني مصر طي اين مدت 24.4 درصد و چين 23.9 درصد رشد داشته است. گزارش توسعه انساني يكي از مهمترين و معتبر ترين گزارش هاي اقتصادي و اجتماعي در جهان است كه هر ساله توسط دفتر توسعه سازمان ملل متحد ( undp ) منتشر مي شود و در اين گزارش شاخص توسعه انساني (hdi) كشورها بر اساس معيارهايي چون اميد به زندگي، كيفيت نظام آموزشي، درآمد واقعي و سرانه درآمد ملي محاسبه مي شود كه تمامي شاخصهاي توسعه اقتصادي و اجتماعي در برآورد اين شاخص دخيل است و به عبارتي يكي از جامع ترين معيارها براي مقايسه توسعه يافتگي كشورها به شمار مي رود كه البته تمامي دولتها و سازمانهاي علمي و تحقيقاتي از اين شاخص به عنوان معيار اصلي مقايسه كشورها استفاده مي كنند. فقر درآمدي و انساني كشورهاي در حال توسعه نيز از جمله موارد مهمي است كه در گزارش توسعه انساني مورد توجه قرار گرفته است و در اين ميان شاخص فقر انساني (hpi ) از اهميت زيادي برخوردار است. * جهش 22 پله*اي رتبه ايران در توسعه طي سالهاي پس از انقلاب بر اساس جديد ترين گزارش توسعه انساني سازمان ملل، شاخص توسعه انساني ايران كه در سال 1980 ميلادي 0.561 از يك بوده است، طي 31 سال اخير با رشد 22.1 درصدي مواجه شده و به 0.782 از يك رسيده است. بنابراين گزارش، جمهوري اسلامي ايران از نظر شاخص توسعه انساني طي سال هاي پس از انقلاب با 22 پله صعود مواجه شده و از رتبه 110 در سال 1979 به 88 در گزارش سال جاري ميلادي ارتقا پيدا كرده است. * افزايش 7985 دلاري در سرانه توليد ناخالص داخلي به گزارش فارس، سرانه توليد ناخالص داخلي ايران نيز بر اساس شاخص برابري قدرت خريد در سال 56 حدود 2970 دلار بوده است كه به 10955 دلار در گزارش سال جاري ميلادي رسيده است كه نشان دهنده 7985 دلار افزايش در سرانه توليد ناخالص داخلي است. اين گزارش شاخص توليد ناخالص داخلي را 0.784 اعلام كرده است. *اميد به زندگي مردم ايران پس از انقلاب 14 سال بيشتر شد بر اساس گزارش توسعه انساني سازمان ملل ، اميد به زندگي در ايران در سال 56 كمتر از 57 سال بوده است كه اين رقم طي سي سال گذشته بيش از 14 سال افزايش يافت و به 71.2 سال رسيده است. سازمان ملل شاخص اميد به زندگي در ايران را 0.769 اعلام كرده و اميد به زندگي مردان ايراني را 69.9 سال و زنان ايراني را 72.5 سال گزارش كرده است. بر اساس گزارش توسعه انساني، نرخ باسوادي افراد بالاي 15 سال در كشور در سال 56 كمتر از 47 درصد بوده است كه اين رقم نيز طي سالهاي پس از انقلاب با افزايش قابل توجه مواجه شد و به بيش از 84 درصد جمعيت ايران در حال حاضر رسيده است. بر اساس گزارش توسعه انساني سازمان ملل، دسترسي به آب شرب و آشاميدني سالم از 51درصد كل جمعيت كشور در سال 56 به بيش از 94 درصد در حال حاضر افزايش يافته است. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي MAMAD1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#1649 (permalink) | |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Feb 2010
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 14
از ایشان 15 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
آقای محترم چه کار کنیم می خواهید این واقعیت واضح را نگیم . چرا شما کمی فکر نمی کنید. چرا دقیقا حرفهای دشمنان قسم خورده این مملکت رو تکرار می کنید؟. چرا باید اونها فقط از شما حمایت کنند؟ چرا امروز آنها می گویند فردا شما انجام می دهید ؟ چرا اصل نظام هدف گرفته شده ؟ چرا خارج از کشور بودن را افتخار می دانید ؟ الان هرکی توی کنکور دانشگاه های ایران قبول نشه می ره خارج برای تحصیل کردن (البته شما رو نمی دونم چه دلیلی داشته) دشمن یعنی کسانی که، ایران مستقل ، اسلامی ، ولایت فقیه در کل چهار چوب بنا گذاشته شده توسط امام خمینی را نمی خواهد . منظورم در کل امثال شما ها بود . اما یادتون باشه رهبرانتون روزی همه کاره این نظام بودند و اونها بودند که مملکت رو به اینجا رساندن . اونها هستند که حکومت را به غیر خود برنمی تابند . اونها هستند که خود را صاحب این مملکت می دانند . ![]() ويرايش توسط 1383 : 02-09-2010 در ساعت 07:40 PM. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي 1383 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#1650 (permalink) |
|
کاربر
|
جناب mamad1
متاسفانه من این اعلامیه که گذاشتید رو قبول ندارم چون بنا به مطلبی که ما در کتابهایمان در مورد رشد و پیشرفت کلی کشورهای اموزش دیدیم (اگر اشتباه نکنم اطلاعات مربوط به سال 2002 بود یا همین سالاهای اطراف که متاسفانه دقیق به خاطر ندارم کشور ما کشور بالای 30 کشور اول بود که وقتی استاد داشت می خوند احساس حقارتی بهم دست داد که مطمینم هیچ گاه فراموشش نمی کنم!!! اما اگر به فرض تغیر هم صورت گرفته باشه (که صد البته صورت گرفته البته نه با این درصدهای که شما نوشتید) من بیشتر می زارم به حساب گذر ایام و طی شدن 30 سال از اون تاریخ و رشد نسبی فکری که دنباله رو عصر ارتباطات بوده و هست به هر حال ما بخیل نیستیم دوست گرامی من ارزو دارم روزی کشور ما نه تنها جز ده کشور برتر جهان باشه بلکه اولین کشور جهان باشه که استحقاق هم داره من برام مهم نیست اقای ایکی باشند یا ایگرگ من برای رشد پیشرفت همه جانبه کشورم هستش حالا این نظام این حکومت یا هر چیز و هر گروه و سازمان دلسوزی |
|
|
|
![]() |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|