کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > سیاست و اقتصاد

سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 10-25-2009   #16 (permalink)
یاس عاشق

mohammad141's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: همیشه یه آلونکی واسه ما هست
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 9,782
از ایشان 4,608 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : هدف نهایی جنبش سبز؟

بر اندازی ، در یک کلام .

ختم کلام ، رفتی از این آغوش چه راحت !
و باز منم تنها و خاموش ، چراغت ..

mohammad141 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي mohammad141 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 10-25-2009   #17 (permalink)
orf
کاربر

orf's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: ایران خاک دلاوران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 155
از ایشان 112 بار سپاسگزاري شده است

هدف نهايي جنبش ملت ايران احيا كردن ايران اباد در تمام زمينه هاست.

orf آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي orf به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 10-25-2009   #18 (permalink)
شناسه تکراری

KHOLIO's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2009
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1
از ایشان 23 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : هدف نهایی جنبش سبز

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rayan نمايش نوشته ها
به هر حال هر کدوم از ما که بدنیا اومدیم حکومتمون رو خودمون انتخاب نکردیم و قبل از ما انتخاب و برقرار شده. و نمیشه که هر نسل برای خودش یه حکومت انتخاب کنه!

این نظر شما هم تقریبا میشه همون رفراندوم که خب این رو هم میشه به عنوان یک نظر مستقل حساب کرد و در موردش تحقیق کرد که رفراندوم در چه شرایطی امکانپذیره. (و مثلا اونوقت وضعیت موسوی چطور میشه و ...) البته الان مسلمانها هم نمیتونن تلویزیون مستقل بزنند!!!

خب من با منتقدین حکومت و سبزها که در همین سایت بحثهایی داشتیم متوجه شدم جمهوری اسلامی رو با الفاظ رکیکی خطاب میکردند و نمیتونم به اونها از دید موافق جمهوری اسلامی نگاه کنم...

خب ای کاش این سوال/تاپیک رو خود سبزها عنوان میکردند. چون طبعا اونها بیشتر باید پیگیر اهداف نهایی و سرنوشتشون باشن. من مسلما اگر داخل جنبش سبز بودم مسلما مثل الان همین سوال رو مطرح میکردم تا ببینم همفکرام برای چه هدفی شعار میدن و چیکار قراره بکنیم و قراره به کجا برسیم! خب این رو خود سبزها نپرسیدند و من ناچار شدم مطرح کنم چون به هر حال برای من سوال بود هر چند برای خودشون نیست ظاهرا!

من خودم هم در برخورد با سبزها نمیدونم باید باهاشون به عنوان یک منتقد ولی فقیه برخورد کرد؟ یا فقط منتقد رئیس جمهور فعلی؟ منتقد کلیت سیستم حکومت دینی؟ یا فقط یک اصلاحگر؟

همه ی اینها میتونه در لوای "مبارزه با ظلم و ستم" انجام بشه ولی از دید من فرق داره که کی برای چی با ظلم و ستم مبارزه میکنه و هدف هر کس از مبارزه با ظلم ستم رسیدن به کجاست و این حتی واسه خود سبزها هم طبعا مهم میتونه باشه.
نقل قول:
به هر حال هر کدوم از ما که بدنیا اومدیم حکومتمون رو خودمون انتخاب نکردیم و قبل از ما انتخاب و برقرار شده. و نمیشه که هر نسل برای خودش یه حکومت انتخاب کنه!
با تشکر دوست عزیز
البته کسی از یه کودک شیرخوار انتظار نداره که تفکر سیاسی در جهت بهبود مملکتش داشته باشه و تا به سنی مثلا 18 -15سال نرسیده که بتونه تصمیم بگیره نباید انتظار داشت کمک سیاسی به مملکتش بکنه
نقل قول:
و نمیشه که هر نسل برای خودش یه حکومت انتخاب کنه
چرا نمیشه؟؟؟؟ من اگر علتشو میفهمیدم خوب بود .بفرمایید چه اشکالی داره مثلا خامنه ای و طرفداران حکومت اسلامی از نوع ولایت مطلقه فقیه و طرفداران مثلا کمونیسم کارگری و مثلا طرفداران نظام سکولار و یا نظام هایی بر اساس لائیسیته یا مشروطه و یا ............. در انتخابات شرکت کنند؟؟؟؟؟؟؟
مگر همین آمریکا نیست که 2 تفکر دموکرات و جمهوری خواه در اون شرکت میکنن
اصلا اشکال چی هست اگر هر کس با حزب و مکتب و فکر و اعتقاد خودش بتونه آزادانه شرکت کنه؟؟؟
مثلا من به شخصه به حکومتی رای میدم که دین و اعتقاد خاص در حکومت کشور دخیل نباشه و هر کس آزاد باشه تبلیغ دین و آیین خودش رو بکنه و هیچ تفکر دینی ابدی بر کشور حاکم نباشه
پس هر نسلی نتنها میتونه بلکه حقش هست که در سرنوشتش دخیل باشه و این نباشه که بچه من و شما و بچه های بچه های ما و فرزندان اونها در هزاران سال دیگه بگن یه روزی اجداد ما به جمهوری اسلامی رای دادن پس ما تا ابد حق مشارکت در سرنوشت خودمون و کشورمونو نداریم

نقل قول:
این نظر شما هم تقریبا میشه همون رفراندوم که خب این رو هم میشه به عنوان یک نظر مستقل حساب کرد و در موردش تحقیق کرد که رفراندوم در چه شرایطی امکانپذیره. (و مثلا اونوقت وضعیت موسوی چطور میشه و ...)
بله همینطور هست
تعجب میکنم در جمله بالا فرمودید شدنی نیست اما در این جمله من اینگونه متوجه میشوم که برای این فکر و اعتقاد آزاد مجوز وجود داشتن صادر میکنید که از این بابت خوشحالم
بسیار عالی و خوب و من هم حتی از بوجود آمدن تاپیکی تحت این عنوان استقبال میکنم که اصلا مشخص بشه اگر رای گیری در مورد نظام بشه مثلا جایگاه موسوی و طرفداراش چیه؟؟
خب احتمالا میشن یه گروهی که ادعای اصلاح طلب واقعی بودن داره و میخواد در چارچوب نظام فعلی قدم برداره. البته شاید!!! ممکنه اگر ایران آزاد بشه در این مورد کسی مثل موسوی نظر دیگه ای داشته باشه(الله اعلم)
پس من هم از این بحث و تحقیقی که فرمودین استقبال میکنم و اگر فرصت داشته باشم کمک خواهم کرد که ببینیم رفراندوم یا هر چی در چه شرایطی امکانپذیره
کاربران زير از دوست گرامي KHOLIO به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 10-25-2009   #19 (permalink)
محروم از فعالیت

PersianAmir's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: پایتخت
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 65
از ایشان 218 بار سپاسگزاري شده است

از نظر من اهداف جنبش سبز شباهت زیادی به اهدافی که مردم در سال 57 انقلاب کردند دارد.
اگر دقت کنید دوستانی که طرفدار این جنبش بودند به نکات زیادی اشاره کردند در حالی که بدون هیچگونه هماهنگی بین آنها این مطالب و نظرات نوشته شده است.
انقلاب نیز با اهداف گوناگون صورت پذیرفت. هماهنگی ناخودآگاه بین طرفداران جنبش سبز بسیار بالاست. این موضوع را در انقلاب 57 به وضوح مشاهده کردید.
چنانچه جرقه ای زده شود و همانند سال 57 وعده و وعیدهایی همچون رایگان شدن آب و برق و تامین شدن زندگی معنوی علاوه بر زندگی مادی داده شود آنگاه خطرناکترین جنبش در 30 سال اخیر در ایران رخ خواهد داد.
PersianAmir آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي PersianAmir به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 10-25-2009   #20 (permalink)
کاربر

*tina*'s Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2006
محل سكونت: تهران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 55
از ایشان 92 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله persianamir نمايش نوشته ها
از نظر من اهداف جنبش سبز شباهت زیادی به اهدافی که مردم در سال 57 انقلاب کردند دارد.
اگر دقت کنید دوستانی که طرفدار این جنبش بودند به نکات زیادی اشاره کردند در حالی که بدون هیچگونه هماهنگی بین آنها این مطالب و نظرات نوشته شده است.
انقلاب نیز با اهداف گوناگون صورت پذیرفت. هماهنگی ناخودآگاه بین طرفداران جنبش سبز بسیار بالاست. این موضوع را در انقلاب 57 به وضوح مشاهده کردید.
چنانچه جرقه ای زده شود و همانند سال 57 وعده و وعیدهایی همچون رایگان شدن آب و برق و تامین شدن زندگی معنوی علاوه بر زندگی مادی داده شود آنگاه خطرناکترین جنبش در 30 سال اخیر در ایران رخ خواهد داد.

دقیقا همین طوره برای اینکه طرفداران جنبش سبز محدود به قشر خاصی از مردم نیستن اونا همه ایرانیانی هستن که از ظلم خسته شدن و طالب ازادی هستن
دکتر شریعتی
*tina* آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي *tina* به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 10-25-2009   #21 (permalink)
کاربر

mehranzed's Avatar

محل سكونت: صب بخير تهران هاهاهه
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 8
از ایشان 65 بار سپاسگزاري شده است

هدف در ابتدا روشن شدن تغلب بود
ولي وقتي رسانه ملي اينقد بد با قضيه بر خورد كرد و رييس جمهور اينقد بد مردم را خطاب كرد
هدف شد بر اندازي رييس جمهور و وقتي رهبر اينقد از ايشان دفاع كردند
هدف شد بر اندازي تخت سلطنت ايشان
كه كاري بس جوانمردانس
mehranzed آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي mehranzed به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 10-26-2009   #22 (permalink)
Enthusiast

S.T.A.L.K.E.R's Avatar

تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: ایران سبز
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 161
از ایشان 193 بار سپاسگزاري شده است

هدف جنبش سبز رویش است
رویش دوباره همه از دست رفته ها در این سنگلاخ که دیگر داشت به باروری ان نا امید می شدیم
هدف پایان این زمستان هول انگیز و نوید پیک بهارانی سبز برای همه دانش اموزان ایران
هدف باز کردن پنجره هاست برای لذت از افتاب بهاری است هدف پایان اسارت خودمان است 30 سال است که بیرون نمی رویم کنار همین کرسی پای قصه های مادر بزرگ نشسته ایم
بیرون قتل است و غارت تجاوز است بی حرمتی است بیرون جوانها با فک شکسته زیر پای سربازان لگد مال می شود بیرون تاریکی است و سرما بیرون

هدف ما اردیبهشت هست با بادپای کودکانه همچو اهو چست و چابک از سر دیوارها بپریم
تو جنگلهای ایرانی هر کودک 10 ساله چون تندر غرش کنان فریاد زند ازادی .....این موهبت الهی.
ممنونم خدا جون ......
قديمي 10-26-2009   #23 (permalink)
انا الانسان لفی خسر
Bank Robbery Champion, Equilibrium Champion, Goldminer Champion, Suicide Bob Champion, Defend Your Castle Champion

Gole Sorkh's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: ایـــــــــــــــــــــــــــــران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,802
از ایشان 2,116 بار سپاسگزاري شده است

ظاهرا ً چیزی که دوستانمون از اهداف حزب به اصطلاح سبز می انگارند چیزی جز ایده آلیسم نیست که امکان وقوع چنین ایده آلی اصلا ً ناممکن است و بی شباهت به اهداف و تفکرهای مارکسیسم های دهه ی 40 و 50 شمسی نیست . بیان یک سری اهداف آرمانی کلی که وقوعش برای همه آحاد مردم از احزاب و افکار گوناگون غیر ممکن است و مانند خیلی از شعارهای تشکل های دیگر بیشتر توهم زاست تا واقیت گرا .
در هر حال اگر برای اصلاح امور جامعه انتقادات هرچند با شدت صورت بگیرد به صلاح کشور است و باید به انتقادات گوناگون رسیدگی شود ( چیزی که در کشور ما در همه ی جناح ها اصلا ً معنی ندارد )
احزاب مختلف بهتر است به جای تلف کردن وقت برای آتو گیری از هم و جرزنی و جنگولک بازی های وقت گیر و بی فایده به این فکر باشند که انتقادات خود را متمرکز به روی مصادیق قرار دهند ( اگر نیت مردمی دارند ) به عنوان مثال همین مسئله ی هدفمند سازی یارانه ها که مسئله ی روز است یا مسائل دیگر ؛ و نظراتشان رو اعمال کنند تا تصمیم مردمی تری گرفته شود که مردم زیر بار ندانم کاری مرفهین له نشوند وگرنه این جنگ و دعواها منجر می شود ما سرگرم باشیم ( چیزی که همه ی حکومت ها عاشقش هستند ) و آنها هر کاری دوست دارند انجام دهند .
به امید ایرانی سربلند با مردمی فهیم و متحد
این کفر نباشد سخن کفر نه اینست *** تا هست علی باشد و تا بود علی بود
کار گُل زار شــود گر تو به گلـــزار آیی
نرخ یوسف شکند چون تو به بازار آیی
الهم عجل لِولیّک الفرج

ويرايش توسط Gole Sorkh : 10-26-2009 در ساعت 01:13 PM.
Gole Sorkh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Gole Sorkh به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 10-26-2009   #24 (permalink)
یاس عاشق

mohammad141's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: همیشه یه آلونکی واسه ما هست
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 9,782
از ایشان 4,608 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Gole Sorkh نمايش نوشته ها
ظاهرا ً چیزی که دوستانمون از اهداف حزب به اصطلاح سبز می انگارند چیزی جز ایده آلیسم نیست که امکان وقوع چنین ایده آلی اصلا ً ناممکن است و بی شباهت به اهداف و تفکرهای مارکسیسم های دهه ی 40 و 50 شمسی است . بیان یک سری اهداف آرمانی کلی که وقوعش برای همه آحاد مردم از احزاب و افکار گوناگون غیر ممکن است و مانند خیلی از شعارهای تشکل های دیگر بیشتر توهم زاست تا واقیت گرا .
در هر حال اگر برای اصلاح امور جامعه انتقادات هرچند با شدت صورت بگیرد به صلاح کشور است و باید به انتقادات گوناگون رسیدگی شود ( چیزی که در کشور ما در همه ی جناح ها اصلا ً معنی ندارد )
احزاب مختلف بهتر است به جای تلف کردن وقت برای آتو گیری از هم و جرزنی و جنگولک بازی های وقت گیر و بی فایده به این فکر باشند که انتقادات خود را متمرکز به روی مصادیق قرار دهند ( اگر نیت مردمی دارند ) به عنوان مثال همین مسئله ی هدفمند سازی یارانه ها که مسئله ی روز است یا مسائل دیگر ؛ و نظراتشان رو اعمال کنند تا تصمیم مردمی تری گرفته شود که مردم زیر بار ندانم کاری مرفهین له نشوند وگرنه این جنگ و دعواها منجر می شود ما سرگرم باشیم ( چیزی که همه ی حکومت ها عاشقش هستند ) و آنها هر کاری دوست دارند انجام دهند .
بله حق با شمائه !

من خودم طرفدار دکتر احمدی نژادم اما با این هدفمند سازی یارانه ها مخالفم ! به نظرم مرفهین رو مرفه تر و فقیران رو فقیر تر می کنه !

اما این باعث نمیشه هر کسی بیاد یه حزبی راه بندازه و بخواد استقلال دولت و نظام رو زیر سوال ببره !

سران اصلاح طلبان دم از پیروی از امام میزنند اما در جمعی که حضور دارند ( اشاره به روز قدس ) جمهوری اسلامی ایران را می کوبند و جمهوری ایرانی می نامند ! یا مرگ بر چینی می گویند که حتی بالظاهر طرف ایران است و از مرگ بر آمریکایی خشمگین می شوند که شعار خود آقای حمینی بوده !

دم از این میزنند که در زمان امام فلان کاره بودند و فیسال کار را کردند اما الان به تعبیر دوستی از ریل انقلاب خارج شده اند ... سید رئیس اصلاح طلب خود در زمان انقلاب فردی نبود که مهره ی انقلابی باشد و بعد ها وارد کار انقلاب شد و حالا وقتی صحبت می کند از بهزاد نبودی آسانسور سواری می گیرد ... سیدی که لباس روحانیت محمد ( ص ) رو آلوده کرده ...

در نقطه ی مقابل شریعتمداری تند رو افرادی را از انقلاب زیر سوال می برد که هر چند مورد وثوق من نیستند ( هاشمی رفسنجانی ، کروبی و ... ) که همگی عمر انقلابیشان از این مرد روزنامه نویس بیشتر است !!!
در مقابل آقای راست گرایی به اسم احمد جنتی می آید و می گوید با آمریکا مذاکره نکنید در حالی که این آقا هنوز معنی مذاکره را نمی داند و نمی داند اگر بخواهد مذاکره ای صورت بگیرد دو طرف یا حداقل یک طرف مذاکره کننده باید از مواضع خود عقب نشینی کند والا مذاکره معنایی ندارد ...

مداح متعصبی میاید و سران اصلاح طلبی که برای مملکت حتی اگر کوچک ترین زحمتی کشیده است را لعن می کند در حالی که لعن مستحق خلفای سه گانه اس نه یک شیعه ی ایرانی !

این نوشته ای بود عاری از تعصب و با دیدی باز ، من خود گرایش اصول گرایی دارم و کتمان نمی کنم اما گاهی اوقات بعضی افراد باید حقایق را دریابند !

نوشته شده از یک مستقل سیاسی ، محمد .

ويرايش توسط mohammad141 : 10-26-2009 در ساعت 12:16 PM.
mohammad141 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 10-26-2009   #25 (permalink)
Connoisseur

sonat_shekan's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: طرف ما جانی تو دانشگاه درس می خونه!
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 502
از ایشان 488 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Gole Sorkh نمايش نوشته ها
ظاهرا ً چیزی که دوستانمون از اهداف حزب به اصطلاح سبز می انگارند چیزی جز ایده آلیسم نیست که امکان وقوع چنین ایده آلی اصلا ً ناممکن است و بی شباهت به اهداف و تفکرهای مارکسیسم های دهه ی 40 و 50 شمسی نیست . بیان یک سری اهداف آرمانی کلی که وقوعش برای همه آحاد مردم از احزاب و افکار گوناگون غیر ممکن است و مانند خیلی از شعارهای تشکل های دیگر بیشتر توهم زاست تا واقیت گرا .
ببخشید شما ایده هاتون کوچیک است که فکر می کنید این ها ایده الیسمیست!
مثال شما این است که فردی 30 سال در یک خانه 40 متری زندگی کرده باشد و بعد یک خونه 100 متری رویایست !
ولی برای کسی که در خانه 200 متریست 100 متر خلقش را تنگ می کند!
ایران هم همین گونه است روستا های ما وقتی می شنوند 50 هزار تومان فکر می کنند چه قدر پول
ولی برای کسی که ماهی 1 میلیون تومان اجاره می دهد این پولی نیست!
اازادی نیز به همین منوال است وقتی من ازادی را در معنی واقعی دیدم
از دیدن دست رسی به این سایت برای شما ممکن نمی باشد کفری می شم
یا این که من اصلا دوست دارم با دوست دخترم بیرون بروم نه به شما نه حتی به خدایش هم ربطی ندارد! اختیار با ماست نه با دیگران!
تمام کار های فعلی دولت بر خلاف حقوق شهر وندی و قران است!
خدا به من اختیار تام داده هر غلطی که دوست دارم انجام دهم به دولت چه ربطی داره؟!
خیلی دلشان به حال اسلام می سوزد؟! خودشان را درست کنند دیگران پیش کش و اگر هم دوست دارند هاله شان را خاموش کنند ملت راحت شبا بخوابند!
sonat_shekan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي sonat_shekan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 10-26-2009   #26 (permalink)
رهگذر

amirsalman's Avatar

محل سكونت: فرانسه
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1
از ایشان 3 بار سپاسگزاري شده است

جدایی دین(هر دینی) از حکومت
چون تا موقعی که یکی خودش را از طرف خدا بداند بخاطر این اعتقاد آدم هم می شکد و سر هم می برد و تجاوز هم می کند تا به بهشت فرضی خود برود
باید دین در خانه و قلب انسان ها باشد
به یاد آورید سوره کافرون را
به یاد آورید لا اکراه فی الدین را( در پذیرش دین هیچ اجبار و اکراهی نیست البته به جز ایران!!!! )
amirsalman آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 10-26-2009   #27 (permalink)
Aficionado

mahound's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 600
از ایشان 327 بار سپاسگزاري شده است

خوب جنبش سبز هدفش معلومه ، شعاری که از اول تا الان تغییر نکرد و ثابت موند : مرگ بر دیکتاتور

mahound آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي mahound به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 10-27-2009   #28 (permalink)
Enthusiast

adolf1945's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 456
از ایشان 360 بار سپاسگزاري شده است

جنبش سبز متشکل از اقشار غالبا" از طیف جوان میباشند که خواستار زندگی مبتنی بر اصول عقلی هستند تا فقهی و جعلی . اصولی که مفهوم سکولاریسم به تمام معنا در آن اجرا شود . حزب سبز خواستار آن است که اجتماع نقیضینی که به واسطه جمهوریت و اسلامیت ایجاد شده را تصحیح نماید .
گو اینکه فراتر از اینها باید گفت : امروز نمیشود با متد 30 سال پیش زیست .چرا که با معیارهای نسل جدید هم خوانی ندارد . و این همان اشتراک نظر حزب سبز با نظر بنیانگذار انقلاب اسلامی است. آقای خمینی در سرلوحه شعارهایشان این مطلب را تأکید داشتند که پدران ما در زمان خود برای خودشان تصمیم گرفتند و ما حق داریم در نوین سازی جامعه کنونی خود اظهار نظر کنیم . این دقیقا" مطلبیست که حزب سبز خواستار آن است. نظام میتواند نظر حزب سبز را محترم شمارد و با در نظر داشتن تاریخ گذشتگان , درخت طیبه ای را که با خون انسانهای زیادی به ثمر رسیده هر روز پر بار تر کند یا در خشکاندن آن هر روز راه زوال را پیش گیرد .

مصداق آنکه رژیم شاه میتوانست با کنار آمدن با خمینی به عنوان نماینده حزب آن زمان , حق مردم را محترم بشمارد و حیات جدید و با افتخاری داشته باشد ولی با کج روی و مقابل با مردم راه سقوط را در نوردید . امروز نیز همین است که غالب جامعه جوان ما که بخشی از حزب سبز را تشکیل میدهند به همراه سیل عظیمی از روشنفکران , هنرمندان , نخبگان سیاسی و دینی , بخش دیگر حزب سبز خواستار اولا" نوین سازی قوانین تصویب شده پدران خودشان هستند و ثانیا" بخشهای مهم قانون اساسی را که حق حاکمیت مردم را به رسمیت میشمارد به منصه ظهور درآورند . گو اینکه خود قانون اساسی هم نیاز به باز سازی دارد .

با این تفاسیر کاملا" محرز است که هیچ عنصری از حزب سبز خواستار حاکیمت بیگانگان یا فرو پاشی ایران نیست . امری که آقای احمدی نژاد قصد دارد بر آن تأکید کند که این مردم خس و خاشاک و منافق و هرزه و بی بند و بار و مرفه نشین بی درد و غیره هستند . امروز بزرگترین خدمتی که مخالفان حزب سبز به حزب کردند ارائه سخنان و ایجاد دادگاههایی از این جنس بود . چرا که باعث انسجام بیشتر و حرکت عظیم تر آحاد مردم شد و دعای سبز پوشان در انسجام حزب سبز با این مدل ورادی ها مستجاب شد .
علیرغم تمام کشتارها و وحشیگری های انجام شده پس از عروسی خونین و به حجله در آمدن داماد دروغین , حزب سبز با اقتدار رشدی نمود که بسیاری از نظریه پردازان فلسفه سیاسی چون گیسلر معتقدند ادامه این حرکت عظیم میتواند پس از ثمر بخشی , دموکراسی ایران را تا صد ها سال آینده تضمین کند چرا که استعدای از جنس رنسانس را یدک میکشد .

باید صبور بود و به تماشا نشست تا آینده هدف نهایی حزب سبز را مسجل کند و تاریخ آن به بنگارد .

-------------------
پ.ن
ضمن تشکر , امیدوارم مدیر این بخش , قیچی دست نگیرن و با پست بنده خیاطی راه بندازن .

ويرايش توسط adolf1945 : 10-27-2009 در ساعت 12:36 AM.
adolf1945 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي adolf1945 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 10-27-2009   #29 (permalink)
کاربر

*tina*'s Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2006
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 55
از ایشان 92 بار سپاسگزاري شده است

هدفمون ازادی بیان و اندیشه است که ایشالله بهش میرسیم
*tina* آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي *tina* به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 10-27-2009   #30 (permalink)
Enthusiast

S.T.A.L.K.E.R's Avatar

تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: ایران سبز
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 161
از ایشان 193 بار سپاسگزاري شده است

مهمترین تفاوت انقب سبز با انقلاب 30 سال پیش این است که 30 سال پیش مردم به حقیقت نمی دانستن چه می خواهند منظورم قشر عظیم بی سواد ان زمان بود بی خبری از جهان پیرامون و.....
اما امرو.زه تمام اقشار ایران باسواد تر هستند لا اقل همه اسم 208 کشور جهان را شنیدند روشنفکری . و دانش سیاست و ...منحصر به قشری فرهنگ رفته نیست همه مردم خوب و بد را می شناسند و پا به میدان گذاشتند که در این جنبش ما شاهدیم که یکباره موجی به این گستردگی بیدار می شو.د
حتی سبزی فروش سر کوچه هم واسه خودش نظریه پرداز سیاست شده
S.T.A.L.K.E.R آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي S.T.A.L.K.E.R به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
پاسخ

برچسب ها
فتنه اصطلاحا ً سبز, فرقه سبز, مهدی کروبی, میر حسین موسوی, مبارزه با دیکتاتوری, مبارزه برای آزادی, محمد خاتمی, مزدوران سبز, مسایل روز, نیروهای ضدانقلاب, یاران bbc و pnn, کودتای مخملی, گفتگوی آزاد, گروهک سبز, آیین سبز, اقلیت اصطلاحا ً سبز, انقلاب رنگی, انقلاب سبز, اغتشاشات, براندازی, جنبش مبارزه با فساد, جنبش سبز, حرمت شکنان امام, حرمت شکنان عاشورا

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال