کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > سیاست و اقتصاد

سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 10-27-2009   #31 (permalink)
Enthusiast

adolf1945's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: تهران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 457
از ایشان 361 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : هدف نهایی جنبش سبز؟

یک مقاله ای آقای " داد " در وبلاگشان قرار دادند که به نظرم خیلی خیلی دقیق اهداف حزب سبز را از ابتدا تا به اکنون مورد بررسی موشکافانه قرار داده است و تغییر اهداف حزب را در نشأه های مختلف چند ماه اخیر به تصویر کشیده اند. بنده به صورت رندمی بخشی از این مقاله را در اینجا قرار میدهم .

جنبش سبز از آغاز سه حالت مختلف را تجربه کرده است :
1
- ایجابی
2- سلبی3- سلبی/ ایجابی

دوران ایجابی:مربوط به دوران قبل از برگزاری انتخابات بود. میلیونها ایرانی در داخل و خارج با عزم تغییر و برگزیدن نامزدهایی غیر از شخص مورد نظر حاکمیت، به جنب و جوش افتادند. رنگ سبز نماد این حرکت مردمی و میلیونی شد و هدفش اگر چه در بطن خود "سلب" امکان انتخابات دوباره احمدی نژاد بود، لیکن روشهایش سلبی و اعتراضی نبودند و شعارها حول محور این بود که "ما چه می خواهیم!". با این همه حکومت از یک مقطع زمانی، متوجه شد این حرکت مسالمت آمیز و آرام و سبز، با اینکه بنای تخریب ندارد ولی دارد بنای حاکمیت را دچار تغییر می کند و ممکن است کابوس اصلاحات برایشان تکرار شود.

دوران سلبی:از عصر شنبه 23 خرداد ماه اعتراضات پراکنده مردمی شروع شد. میلیونها تن از مردم و حتی فعالان سیاسی، به مرور از شوک روانی آنچه بر نتیجه انتخابات رفته بود، بیرون آمدند و گروههایی از ملت با اعتراضاتی آرام به خیابانها ریختند. توقع ساده آنها "بازشماری آراء" بود و نهایت حقانیتی که داشتند، در "راهپیمایی سکوت" تجلی یافت. اما سرکوبهای از پیش طراحی شده سپاه و تیراندازی بسیج از پشت بام پایگاه مقداد و کشتن دهها نفر در همان روز، وضع را به سمتی برد که به زودی حتی شعار "ابطال انتخابات" هم بی معنا شد و بر داغ دل مردم، آب سردی نمی ریخت.

سلبی / ایجابی؛ ایجاد قانون اساسی:گروهی از اهالی جنبش سبز که حقوقدانانی متعهد و نوگرا هستند تصمیم گرفتند در کنار فعل و انفعالاتی که در جامعه جنبده و زنده و سبز ما می گذرد، به حالتی "ایجابی" برای فردا فکر کنند. نوشتن پیش نویس قانونی برای اداره کشور که ممکن است حتی ضعفها یا خامی هایی هم داشته باشد، یکی از مهمترین این کارهاست. قانونی که قابلیت تکمیل و به روز رسانی برای آن همواره در خود آن تعبیه و پیش بینی شده است .

منبع :
http://www.babakdad.blogspot.com/
امیدوارم این متن توسط خیاط عزیزمون جناب عماد پاک نشه چون منبع اصلی به دست متبرک مخالفان حزب سبز بسته شده و همه قادر به مطالعه اون نیستند .
adolf1945 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 10-27-2009   #32 (permalink)
مدیران

Rayan's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,981
از ایشان 5,819 بار سپاسگزاري شده است

خب به نظر من اهدافی که تا حالا اعلام شد، طیف وسیعی از خواستها رو در بر میگرفت که گاهی همدیگه رو نفی میکردند و لزوما به یک جهت میل نداشتند.

از تغییر قانون اساسی گرفته تا تغییر سیستم حکومتی و برچیدن ولایت فقیه و بعضی شعارهایی که نمیشه در هیچ دسته ای قرارشون داد مثل آزادی اندیشه و آزادی های کلی نظیر کشورهای لائیک و ...

به نظر من این ره رو به ترکستان هست و صرف گفتن اینکه "همه ما سبزیم و بی شماریم" نمیتونه راهی برای تغییر و رسیدن به هدف ایجاد کنه.

از طرفی بعضی سبزها ظاهرا به نفع کسانی شعار میدن که خودشون موافقشون نیستند، مثلا کسانی تنها راه حل آزادی بیان و ادنیشه رو برچیدن جمهوری اسلامی میدونند در حالی که بعضی ها کاملا موافق جمهوری اسلامی اند و معتقد به اصلاح هستند.

این یعنی اینکه بعضی سبزها دارن به نام آزادی و به کام مخالفان عقیدشون دارن شعار میدن!

به نظر من، اهداف سبزها زمانی ارزش رسیدگی و جدی شمردن رو داره که اولا بطور واضح و مورد قبول اکثریتشون، بصورت بند بند نوشته بشه، دقیقا بصورت عملی خواستهاشون مشخص بشه، و ایده آل گرایی و توقع بهشت کردن ایران هم کمتر مطرح باشه و کمی واقع بینانه به جریانات نگاه کنند.

اونوقت هست که میشه کمی خواستها رو جدی تر گرفت و انتظاری برای تغییر مثبت داشت.
Rayan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 10-27-2009   #33 (permalink)
شناسه تکراری

KHOLIO's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2009
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1
از ایشان 23 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rayan نمايش نوشته ها
خب به نظر من اهدافی که تا حالا اعلام شد، طیف وسیعی از خواستها رو در بر میگرفت که گاهی همدیگه رو نفی میکردند و لزوما به یک جهت میل نداشتند.

از تغییر قانون اساسی گرفته تا تغییر سیستم حکومتی و برچیدن ولایت فقیه و بعضی شعارهایی که نمیشه در هیچ دسته ای قرارشون داد مثل آزادی اندیشه و آزادی های کلی نظیر کشورهای لائیک و ...

به نظر من این ره رو به ترکستان هست و صرف گفتن اینکه "همه ما سبزیم و بی شماریم" نمیتونه راهی برای تغییر و رسیدن به هدف ایجاد کنه.

از طرفی بعضی سبزها ظاهرا به نفع کسانی شعار میدن که خودشون موافقشون نیستند، مثلا کسانی تنها راه حل آزادی بیان و ادنیشه رو برچیدن جمهوری اسلامی میدونند در حالی که بعضی ها کاملا موافق جمهوری اسلامی اند و معتقد به اصلاح هستند.

این یعنی اینکه بعضی سبزها دارن به نام آزادی و به کام مخالفان عقیدشون دارن شعار میدن!

به نظر من، اهداف سبزها زمانی ارزش رسیدگی و جدی شمردن رو داره که اولا بطور واضح و مورد قبول اکثریتشون، بصورت بند بند نوشته بشه، دقیقا بصورت عملی خواستهاشون مشخص بشه، و ایده آل گرایی و توقع بهشت کردن ایران هم کمتر مطرح باشه و کمی واقع بینانه به جریانات نگاه کنند.

نقل قول:
مشخص هست چرا بعضی رو نمیشه در هیچ گروهی قرار داد چون کشور ما کشوری نیست که بشه داخلش برخی قالب ها رو درست کرد و داخلش برخی عقاید رو ریخت
مثلا تفکر کمونیستی
مثلا تفکری بر پایه کاپیتالیسم
مثلا تفکری که خواستار جدایی دین در حکومت هست
تفکر سکولار یا لائیک
به زبان یساده لری!!!! خودم برایتان بگویم شما در ایران تنها میتوانید به عنوان اپوزوسیون فقط و فقط اصلاح طلب باشید و این یکی هم که از سوی امثال جنتی کفر به حساب می آید و در نهایت شما مرد بزرگی چون نبوی را در سالن اعتراف خواهید دید!!! پس عملا باید گفت هیچ صدایی حق اعلام موجودیت ندارد مگر اینکه پا بوس حاکمین باشد

نقل قول:
با احترام خاص نسبت به شما و با اطمینان از اینکه باور دارم شما هرگز قصد سفسطه ندارید
تنها یاد آوری میکنم که این مطلب حاوی نوعی سفسطه هست با نام حرف در دهان طرف مقابل گذاشتن یعنی ما بگوییم فلانی این حرف را زد سپس آن گفته و تفکر را بکوبیم
اینجا افرادی هم بودند که هرگز نگفتند که این که ما همه سبزیم و بی شمار همین کافی است تا به اهدافمان برسیم
مثال نقض هم گفتهای خودم که حاوی چنین استدلال خامی نبود
نقل قول:
ه نظر من، اهداف سبزها زمانی ارزش رسیدگی و جدی شمردن رو داره که اولا بطور واضح و مورد قبول اکثریتشون، بصورت بند بند نوشته بشه، دقیقا بصورت عملی خواستهاشون مشخص بشه، و ایده آل گرایی و توقع بهشت کردن ایران هم کمتر مطرح باشه و کمی واقع بینانه به جریانات نگاه کنند.
آفرین بر شما عده ای موافق مثلا حکومت جدا از دین هستند مثل من اما معتقدند در ایران این راه باید آهسته طی شود و ابتدا با توجه کردن مردم به سوی اصلاح طلبی و مثلا اعتراض به بخشی از قانون اساسی و بیان اشکالات آن بخواهند این مسیر را پله پله طی کنند
اما اگر نگر مرا بپرسید خواهم گفت که در چنین جامعه ی بسته ای که تنها صراط مستقیم ولایت مطلقه فقیه آن هم با همین شخص و همین مسیر تبلیع می شود(صدا و سیما) نمیتوان انتظار داشت قالبی پیدا شود و تفکرات مردم در آن ریخته شود و هم زمان چپی هم باشد
امکان ندارد
پس سرکوب تفکر=افسردگی= میل بیشتر به مصرف مواد مخدر( حتی بیشتر از چین و هند!!!)
KHOLIO آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي KHOLIO به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 10-27-2009   #34 (permalink)
Enthusiast

adolf1945's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 457
از ایشان 361 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rayan نمايش نوشته ها
در مورد نفی خواسته ها توسط یکدیگر مصداق ارائه دهید . یعنی چی همدیگر رو نفی میکند ؟ چی چی رو نفی میکند ؟
در تحلیل هر مدلی از شرایط سیاسی اجتماعی یک اصول کلی داریم و یک اصول جزئی مثل آنکه در انقلاب 57 در کلیات همه آحاد مردم چه مجاهد , چه توده ای , چه ملی و چه مذهبی خواهان سقوط رژیم شاه بودند , ولی در جزئیات اختلاف نظرهای زیادی داشتند از ایدئولوژی دینی بگیر تا جزئی ترین خواسته های اجتماعی . اشتباه آقای خمینی هم این بود که بعد از پیروزی دهان همه را کج کرد و نظر منطبق با حقوق دینی را ارزش به حساب آورد و این همه دشمن برای انقلاب تراشید . اشتباهی که امروز نخبگان حزب سبز آگاهانه دست به تکرار آن نخواهند زد و نظرات گیسلر در مورد حزب سبز از همین جا ها نشأت میگیرد که میگوید حرکت این اپوزسیون چیزی از جنس رنسانس است .

منظور از دسته یعنی چی ؟ دسته بندی شما چیه ؟ مدون اون کیه ؟ این مردم چی جوری باید بیان بگن ما اعتراض داریم که آقایان خوششون بیاد و مقبول بدونیدش و نزنن تو سرشون و بهشون تجاوز جنسی نکنند؟
ضمن اینکه نتیجه تغییر قانون اساسی تغییر سیستم حکومتیست , بر چیدن ولایت فقیه برچیدن نوعی از دیکتاتوری فرد محور است , آزادی اندیشه و بیان از خصوصیات دموکراسی ست . کدام یکی از اینها با هم همخوانی نداره که شما دم از دسته و نفی خواسته ها میزنید ؟

نظر شما , نظر شخصیتان است و هر نظر شخصی میتواند دارای ارزش باشد ولی نمیتواند دارای اعتبار باشد .
روند در حال شکل گیری در جامعه چیز دیگری را رقم زده که مغایر با نظر شخصی شماست و البته ورادی از خصوصیات بارز کودتاچیان است .

اتفاقا" این مطلب از همان اشتراک نظری نشأت میگیرد که در پست قبل توضیح دادم , در انقلاب 57 نیز بسیاری از توده ها که به لحاظ مختلفی با خمینی مشکل داشتند قبول نموده بودند که در کلیات باید برای انسجام و پیروزی تفاهم داشت . از این رو مهندس موسوی و شیخ شجاع ما , خمینسیمی را تشکیل داده اند که به رغم همه مغایرتها , در کلیات مقبول سبزپوشان درون و بیرون نظام است ضمن اینکه اصولا" اصلاحات کلی با تغییر کامل جمهوری اسلامی تناقضی ندارد . چرا که به قول شاعر گر حکم شود که دزد گیرند باید همه شهر گیرند , یعنی اگر قرار باشد اصلاحاتی کلی انجام شود باید تمام نظام اصلاح شود و اصلاح تمام نظام یعنی تغییر جمهوری اسلامی به تغییر جمهوری ایرانی و ایجاد یک قانون اساسی نوین .که حق حاکمیت تمام اقشار مختلف مردم را به رسمیت بشناسد و اشتباه خمینی را نکند . این یعنی دموکراسی پایدار صد ساله ......
اینکه شما توی الفاظ و جزئیات دنبال نقاط ضعف میگردید نشان از عدم درک , از عظمیت این اپوزسیون سبز است .
پیشنهاد میکنم در روز 13 آبان به تهران تشریف بیاورید و با گفتگو با افراد مختلف و نقطه نظراتشان جدیت این مطلب را برای خود محرز نمایید.

در حال حاضر یک بحث جدی وجود دارد و لاغیر . اصلاحات کلی و ایجاد یک قانون اساسی نوین که در اهداف سلبی/ ایجابی مقاله "داد" به آن اشاره شد . شما هم نترس حسن جان اصلا" خطنراک نیست بیا به حزب سبز بپیوند و از کودتا و دیکتاتوری دفاع نکن .
بند بندش هم که از اصول جزئی هست پس از نتیجه گیری کامل نوشته میشه و با منطقی که حزب سبز از خودش نشون داده دست همه اقشار مختلف از اقلیت بگیر تا ملی و مذهبی و سلطنت طلب و توده ای و غیره را در دست هم خواهد نهاد . اکنون نیز حزب سیز منسجم تر از هر روز به استقبال 13 آبان میرود تا حماسه ای جدیدی بیافریند .
باید صبور بود عزیزم ..... , اندکی صبر سحر نزدیک است

ويرايش توسط adolf1945 : 10-27-2009 در ساعت 06:47 PM.
adolf1945 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 10-27-2009   #35 (permalink)
یاس عاشق

mohammad141's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: همیشه یه آلونکی واسه ما هست
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 9,828
از ایشان 4,638 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله S.T.A.L.K.E.R نمايش نوشته ها
مهمترین تفاوت انقب سبز با انقلاب 30 سال پیش این است که 30 سال پیش مردم به حقیقت نمی دانستن چه می خواهند منظورم قشر عظیم بی سواد ان زمان بود بی خبری از جهان پیرامون و.....
اما امرو.زه تمام اقشار ایران باسواد تر هستند لا اقل همه اسم 208 کشور جهان را شنیدند روشنفکری . و دانش سیاست و ...منحصر به قشری فرهنگ رفته نیست همه مردم خوب و بد را می شناسند و پا به میدان گذاشتند که در این جنبش ما شاهدیم که یکباره موجی به این گستردگی بیدار می شو.د
حتی سبزی فروش سر کوچه هم واسه خودش نظریه پرداز سیاست شده

یکی از دلایل اینکه من از این جنبش بدم میاد همینه !!!

انتهای اینجنبش را از الان براتون ترسیم می کنم ! :

30 سال بعد پسر استاکر ! ؛ پدر من نمی فهمید ! بی سواد بود ! الان سواد یک کارگر افغانی هم از پدر من بیشتره ( استاکر )

این چرخ زمونه س... اگر شما اون مردم پر شور 30 سال پیشرا بی سواد بدانید یقینا فرزندان شما همچین جسارتی را که شما به مردمان 30 سال پیشکرده اید بهتون می کنن

ختم کلام ، رفتی از این آغوش چه راحت !
و باز منم تنها و خاموش ، چراغت ..

mohammad141 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 10-27-2009   #36 (permalink)
رهگذر

amirsalman's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2009
محل سكونت: فرانسه
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1
از ایشان 3 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mahound نمايش نوشته ها
خوب جنبش سبز هدفش معلومه ، شعاری که از اول تا الان تغییر نکرد و ثابت موند : مرگ بر دیکتاتور
بله جالب اینجاست که خودشون خلاق قانون رفتار میکنن بعد انتظار دارن مردم ایران هم نوکرشون باشن و به پابوس حاکمان عراقی و لبنانی و فلسطینی ایران زمین من برن( تفو بر این چرخ گردون تفو)
خود رهبرشون خلاق قانون هنوز هیچی تایید نشده میره بالا منبر میگه انتخابات سالمه
یا تو متن قانون این مملکت اومده تظاهرات مسالمت آمیز جایزه اما اینا با نهایت شیطان صفتی به سمت مردم شلیک کردن
مرگ بر دیکتاتور های عالم
amirsalman آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي amirsalman به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 10-27-2009   #37 (permalink)
Enthusiast

S.T.A.L.K.E.R's Avatar

تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: ایران سبز
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 161
از ایشان 193 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
یکی از دلایل اینکه من از این جنبش بدم میاد همینه !!!

انتهای اینجنبش را از الان براتون ترسیم می کنم ! :

30 سال بعد پسر استاکر ! ؛ پدر من نمی فهمید ! بی سواد بود ! الان سواد یک کارگر افغانی هم از پدر من بیشتره ( استاکر )

این چرخ زمونه س... اگر شما اون مردم پر شور 30 سال پیشرا بی سواد بدانید یقینا فرزندان شما همچین جسارتی را که شما به مردمان 30 سال پیشکرده اید بهتون می کنن
من منمظورم همین هست ممکن است 30 سال بعد هم لازم به تقییر باشد ما اصولا مکتب و نظامی را می خواهیم که هر نسل را راضی نگه دارد نه اینکه چون 30 سال پیش پدرم در انقلاب شرکت کرد خوب انقلاب را قبول دارم
مطمئن باش هر قدر از عمر این نظام بیشتر بگذرد اعتراضات بیشتر می شود تا چند سال دیگر که اصلا چیزی از ان باقی نمی ماند

نقل قول:
آفرین بر شما عده ای موافق مثلا حکومت جدا از دین هستند مثل من اما معتقدند در ایران این راه باید آهسته طی شود و ابتدا با توجه کردن مردم به سوی اصلاح طلبی و مثلا اعتراض به بخشی از قانون اساسی و بیان اشکالات آن بخواهند این مسیر را پله پله طی کنند
اما اگر نگر مرا بپرسید خواهم گفت که در چنین جامعه ی بسته ای که تنها صراط مستقیم ولایت مطلقه فقیه آن هم با همین شخص و همین مسیر تبلیع می شود(صدا و سیما) نمیتوان انتظار داشت قالبی پیدا شود و تفکرات مردم در آن ریخته شود و هم زمان چپی هم باشد
به یک مثال روشن توجه کنید وقتی باران شدید با طوفان است شما مطمئنن هوای افتابی را دوست دارید اما نمی گویید کاش هوا افتابی شود می گویید کاش باران بند بیاید و سپس ارزوی افتاب را می کنید و همینپ قضیه است

نقل قول:
ترکستان مقصد نهایی شماست اگر به رویداد های 30 سال گذشته توجه کنی متوجه می شوی مقصد بعدی همان ترکستان است چون دیگر چیزی نمانده دستتان به خون مردم هم الوده شد و....هدف شما و انهایی که انقلاب را 30 سال پیش انجام دادند چه بود اب را رایگان می کنید و برق را رایگان می کنید یک کشور معنوی ایجاد می کنید و..... به جرات فقط دروغ بودند و هیچکدام انجام نگرفت

مهم نیست اهداف چه هستند مهم این است که همین اهداف را محقق می کنیم
قديمي 10-28-2009   #38 (permalink)
کاربر

misagh .ir's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: ایروان و تهران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 235
از ایشان 155 بار سپاسگزاري شده است

این هم جوکهای جدید ولی نمی دانم باید خندید و یا .... اصل نهم قانون اساسي: در جمهوري اسلامي ايران آزادي و استقلال و وحدت و تماميت ارضي كشور از يكديگر تفكيك ناپذيرند و هيچ مقامي حق ندارد به نام حفظ استقلال و تماميت ارضي كشور آزادي‌هاي مشروع را هر چند يا وضع قوانين و مقررات سلب كند./// اصل بيست سوم قانون اساسي: تفتيش عقايد ممنوع است و هيچ‌كس را نمي‌توان به صرف داشتن عقيده‌اي مورد تعرض و مواخذه قرار داد./// اصل بيست و چهارم قانون اساسي: نشريات و مطبوعات در بيان مطالب آزادند مگر آنكه مخل به مباني اسلام يا حقوق عمومي باشند. تفصيل آن را قانون معين مي‌كند./// اصل بيست و پنجم قانون اساسي: بازرسي و نرساندن نامه‌ها، ضبط و فاش كردن مكالمات تلفني، افشاي مخابرات تلگرافي و تلكس، سانسور، عدم مخابره و نرساندن آنها،‌استراق سمع و هرگونه تجسس ممنوع است مگر به حكم قانون./// اصل بيست و هفتم قانون اساسي: تشكيل اجتماعات وراهپيمايي‌ها، بدون حمل سلاح، به شرط آن كه مخل به مباني اسلام نباشد آزاد است.../// اصل سي و دوم قانون اساسي: هيچ‌كس را نمي‌توان دستگير كرد مگر به حكم و ترتيبي كه قانون معين مي‌كند. در صورت بازداشت، موضوع اتهام بايد با ذكر دلايل بلافاصله كتبا به متهم ابلاغ و تفهيم شود و حداكثر ظرف مدت 24 ساعت پرونده مقدماتي به مراجع صالحه قضايي ارسال و مقدمات محاكمه در اسراع وقت فراهم گردد. متخلف از اين اصل طبق قانون مجازات مي‌شود.///
کاربران زير از دوست گرامي misagh .ir به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 10-28-2009   #39 (permalink)
کاربر

*tina*'s Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2006
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 55
از ایشان 92 بار سپاسگزاري شده است

آيا داني معني اين سبز چيست؟ . . . . . کانديداي اصلح و سرسبز کيست؟ . . . . . سبز يعني يک نشان افتخار . . . . . . سبز يعني کهنه عشق ماندگار . . . . . . سبز يعني انتهاي فصل سرد . . . . . . سبز يعني سيدي از اهل درد . . . . . سبز يعني يک جهان مظلوميت . . . . سبز يعني صبر بر محروميت . . . . . سبز يعني يک رسانه، يک پيام. . . . . سبز يعني سيدي والامقام . . . . .سبز يعنی يک نماد زندگی . . . . . .صلح و ايمان، عدل و دين، آزادگی . . . . . .سبز يعني مهرورزي بر همه . . . . . سبز يعني راه پاک فاطمه . . . . . .سبز يعني بيست ميليون خاتمي . . . . . .سبز يعني بر کويرستان نَمي . . . . . .سبز يعني اعتقاداتي قوي . . . . . .سبز يعني ميرحسين موسوي . . . . .سبز يعني رهنوردي پرتوان . . . . . .سبز يعني ملتي، پير و جوان . . . . . سبز يعني سبزي خضراي دوست . . . . . . سبز يعني موسوي را دار دوست . . . . . .مادر سادات يار موسوي است . . . . . . حضرت مولا ولاي موسوي است . . . . . سبز يعني عشق آن پير خمين . . . .سبز يعني راه مولامان حسين . . . . . سبز يعني انحلال خشم و کين . . . . . . بازگشتي سبز بر آيين و دين . . . . . . سبز يعني ماجراجويي تمام . . . . . بازگشتن بر ره سبز امام . . . .سبز يعني سادگي، فرزانگي . . . . . هشت سال ِ جنگ و خون ، مردانگي . . . . . . . سبز يعني استواريِّ امام . . . . . . در دفاع از موسوي و والسّلام . . . . . . . سبز يعنی مرد فرهنگ و هنر . . . . . از سرانگشتش بود صدها اثر . . . . . سبز يعنی مرد ايمان و عمل . . . . . سبز يعنی نه دروغ و نه دغل . . . . . سبز يعني دوربرگردان بس است . . . . .. . حرف بس باشد چو در خانه کس است . . . . . . سبز يعنی بر زمستان والسلام . . . . . . ...
دکتر شریعتی
*tina* آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي *tina* به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 10-28-2009   #40 (permalink)
Enthusiast

HuZuN's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2008
محل سكونت: زیر اسمان کبود
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 336
از ایشان 285 بار سپاسگزاري شده است

از هدف مهم ونهایی جنبش سبز تنها میتوان به رسیدن به دموکراسی وازادی اشاره کرد که فکر کنم همه سبزها در این نکته وحدت فکری دارند و همه برای رسیدن به ازادی ودموکراسی تلاش میکنند و این که خیلی از سبزها در بعضی از موارد اختلاف عقیده دارند یکی به اصلاحات اکتفا میکنه دیگری جدایی دین از سیاست را هدف مهم خودش میدونه و حکومت بنظر من از این نظر سود میجوید و بنظر خودش که سبزها با هم اختلاف عقیده فاحش دارند و نمیتونن هدف نهایی خودشون رو تعیین کنند اما بنظر من سبزها همه و همه ازادی ودموکراسی را هدف نهایی خودشون قرار دادند چه طرفداران اصلاحات چه طرفداران جدایی دین از سیاست که امیدوارم به هدفی که دارند هم برسند به زودی

HuZuN آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 10-28-2009   #41 (permalink)
Connoisseur

sonat_shekan's Avatar

محل سكونت: طرف ما جانی تو دانشگاه درس می خونه!
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 502
از ایشان 490 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Rayan نمايش نوشته ها

شما می گویید اصلاحات ولی با این حکومت اصلاح بی معنیه
ولی یک اشتراک در کل این جمبش رنگینکنمان(سبز) هست و اون ازادی خواهی هست
کسی که مثل من تمام امرش مخالف کل دولت بوده اگر این اصلاحات کار به جایی ببره دست از این کار خود 100 در 100 می کشم
همه ما یک چیز می خواهیم ازادی حقوق برابر و ......
که خواه اصلاحات انجام بده خواه تغییر نظام
ایران را بهشت نمی خواهیم ایران را شایسته نام ایران می خواهیم این 2 بسیار فرق دارد!
این رو که گفتم ایا کسی از سبز ها هست قبول نداشته باشه؟!
چیز هایی که شما نام بردید هدف های کوچک است هدف اصلی یکیست!
sonat_shekan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي sonat_shekan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 10-28-2009   #42 (permalink)
محروم از فعالیت

PersianAmir's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: پایتخت
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 65
از ایشان 218 بار سپاسگزاري شده است

به نظرم یکی از اهداف مهم جنبش سبز می تواند معرفی مدیران متخصص و دلسوز برای کشور و هموطنان باشد.
ما منکر زحمات عزیزانی که در جبهه های جنگ بودند و بعضا جانباز شدند نیستیم اما ملاک مملکت داری سابقه جنگ و جبهه نیست. ملاک مملکت داری و مدیریت سابقه بسیج و سپاه نیست. ملاک اصلی تخصص و تجربه هست. در مملکت ما مدیران ارشد و مقام های کلیدی بر اساس تجربه و تخصص علمی و عملی انتخاب نشده اند و این عامل گرفتاری بزرگی است که کل کشور را فرا گرفته است.
مدیران تراز اول کشور می بایست گروهی تحصیلکرده و آگاه به امور تخصصی خودشان باشند.
علاوه بر تخصص ملاک بعدی مدیریت دلسوز بودن هست. اینکه به فکر همه باشد و نه فقط برای پیشبرد اهداف یک قشر خاص در کشور، سخنرانی های تندرو نماید و آمار را وارونه به مردم بخوراند!
PersianAmir آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي PersianAmir به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 10-29-2009   #43 (permalink)
Enthusiast

secure's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2009
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 129 بار سپاسگزاري شده است

این مقاله از عماد بهاور به خوبی توضیح دهنده هدف اولیه و اصلی جنبش
همینطور مبین نکات ظریفی هست:

هدف ثابت، ساده، عینی، شفاف، کم هزینه و قابل دستیابی
سومین عامل تداوم جنبش سبز آن بود که مخالفان تا این لحظه نتوانستند در اهداف آن تغییر ایجاد کنند. هدف یک جنبش اجتماعی باید کاملا عینی، مشخص، کوتاه مدت و قابل دست یابی باشد. هدف جنبش سبز از ابتدا «تغییر دولت و ریاست» آن بود؛ یک موضوع روشن و ساده که هر فرد عادی و غیرسیاسی نیز به راحتی قادر به فهم و درک آن است و می تواند بااین هدف به جنبش بپیوندد. پیچیدگی اهداف جلوی فهم عمومی آن را می گیرد و باعث اختلاف در روش ها می شود. اهدافی که از سوی برخی از گروه های اپوزیسیون مطرح می شود همچون «تغییر نظام سیاسی»، «تغییر رهبری نظام»، «ایجاد نظام سکولار یا لائیک و حذف اسلامیت»، «حذف ولایت فقیه»، «تغییر قانون اساسی و برگزاری رفراندوم» و اهدافی کلی و بزرگی از این دست، بیشتر بر پیچیده تر شدن مسائل دامن می زند. ضمن آنکه در بین حامیان جنبش سبز اختلافات بسیاری را رقم خواهد زد. پیچیدگی هدف همچنین «بی انگیزگی» را در میان مردم عادی به دنبال خواهد داشت.
هدف باید شفاف باشد و ابهام درهدف از گسترش و فراگیری آن به عنوان یک خواست عمومی جلوگیری می کند؛ در نتیجه آن هدف نمی تواند مورد توافق اکثریت اعضای یک جنبش متکثر باشد. همچنین ، اهداف بزرگ و کلی ، راه حل ها و روش های پرهزینه تری را می طلبد. اهداف و برنامه ها باید متناسب با متوسط توان اعضای یک جنبش باشد. بی شک هرچه هزینه های عمل سنگین تر باشد، از میزان گسترش و فراگیری جنبش کاسته می شود. برعکس خواسته ها و مطالباتی که مربوط به کلیت نظام سیاسی نیست و تغییرات در سطح دولت را مطرح می سازد، گسترش و نفوذ بیشتری در میان مردم پیدا می کند.
یکی از راه هایی که می توان به یک جنبش اجتماعی ضربه زد آن است که با نفوذ در جنبش و طرح اهداف بزرگتر و شعارهای رادیکال و تند (که گاها موجب بروز هیجان و احساس بیشتری نیز در بین نیروهای سیاسی می شود)، موجبات اغتشاش ذهنی اعضا را فرآهم آورد و میانشان اختلاف انداخت. می توان با پیچیده تر کردن مسائل از نفوذ آن ها در میان مردم کاست و با تحمیل هزینه های سنگین حامیان عمومی جنبش را پراکنده کرد.
به هرحال تا به این لحظه اگرچه بعضا شاهد طرح شعارها و اهداف رادیکال از گوشه و کنار بوده ایم، اما به طور کلی اهداف جنبش به خاطر درایت اعضا و رهبران آن، همان اهداف عینی و قابل فهم اولیه باقی مانده است. ایشان همچنان خواستار تغییر دولت و ریاست آن هستند. هدفی که شاید جذابیت شعارهای رادیکال را نداشته باشد، اما چنانچه همگان می دانند دستیابی به آن موجب تغییرات مهم و پایداری در سطوح اجرایی نظام سیاسی خواهد شد که بر زندگی تک تک مردم تاثیر خواهد گذاشت. این ثبات در هدف و شعار سومین دلیل برای پایداری و تداوم جنبش سبز بوده است.
قديمي 10-29-2009   #44 (permalink)
Enthusiast

S.T.A.L.K.E.R's Avatar

تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: ایران سبز
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 161
از ایشان 193 بار سپاسگزاري شده است

ما به نیمی از هدفمان رسیدم دیروز اقای وحید نیا حماسه افرید منظورم پسری است که رودروی خامنه ای هر چه که رسید گفت و بعد هم اقای خامنه ای نماز را نخواند و رفت
درود بر این شیر مرد ایران زمین
درود و صد درود بر پدر و مادرش
هزار درود بر همه سبز های ایران

گفته ها کی از ان هست که پسرک بعد از سخنرانی ناپدید شده است
S.T.A.L.K.E.R آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي S.T.A.L.K.E.R به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 10-29-2009   #45 (permalink)
orf
کاربر

orf's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: ایران خاک دلاوران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 155
از ایشان 112 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Gole Sorkh نمايش نوشته ها
ظاهرا ً چیزی که دوستانمون از اهداف حزب به اصطلاح سبز می انگارند چیزی جز ایده آلیسم نیست که امکان وقوع چنین ایده آلی اصلا ً ناممکن است و بی شباهت به اهداف و تفکرهای مارکسیسم های دهه ی 40 و 50 شمسی نیست . بیان یک سری اهداف آرمانی کلی که وقوعش برای همه آحاد مردم از احزاب و افکار گوناگون غیر ممکن است و مانند خیلی از شعارهای تشکل های دیگر بیشتر توهم زاست تا واقیت گرا .
در هر حال اگر برای اصلاح امور جامعه انتقادات هرچند با شدت صورت بگیرد به صلاح کشور است و باید به انتقادات گوناگون رسیدگی شود ( چیزی که در کشور ما در همه ی جناح ها اصلا ً معنی ندارد )
احزاب مختلف بهتر است به جای تلف کردن وقت برای آتو گیری از هم و جرزنی و جنگولک بازی های وقت گیر و بی فایده به این فکر باشند که انتقادات خود را متمرکز به روی مصادیق قرار دهند ( اگر نیت مردمی دارند ) به عنوان مثال همین مسئله ی هدفمند سازی یارانه ها که مسئله ی روز است یا مسائل دیگر ؛ و نظراتشان رو اعمال کنند تا تصمیم مردمی تری گرفته شود که مردم زیر بار ندانم کاری مرفهین له نشوند وگرنه این جنگ و دعواها منجر می شود ما سرگرم باشیم ( چیزی که همه ی حکومت ها عاشقش هستند ) و آنها هر کاری دوست دارند انجام دهند .
به امید ایرانی سربلند با مردمی فهیم و متحد

متاسفانه شما نه تنها با این طرز فکرتان در حق مردم ایران دشمنی میکنید بلکه درواقع به نوعی در حق خودتان هم دشمنی میکنید!!!

شما می خواهید برای مردم چاره اندیشی کنید درحالی که خودتان در یک فضای ماتریسی زندگی میکنید...فضایی که برای شما ساختند .حد و حدودی را تعیین کردند و نگذاشتند بیش از ان اندازه که باید بدانید بفهمید!!!

دلیل عقب ماندگی ما ایرانیان در تمام زمینه ها همین افکار واپسگرایانه است ...

به قول بزرگی فرزانه : انکسی که می گوید «می شود» و انکسی که می گوید «نمی شود» هر دو راست می گویند چون انکه می خواهند بشود می شود و چون انکه بخواهند نشود نمی شود...

جناب گل سرخ که مدعی جامعه شناسی هستید وقتی نگاهی به تاریخ بیاندازید می بینید که تخیل و رویا پردازی همیشه زمینه ساز اختراعات مهم بشری بوده اند هواپیماها ، زیر دریایی ها و....

و این یک قانون کائنات است قانون جاذبه که الان از ان به عنوان یک راز نهفته یاد میکنند ....the secret

وقتی تاریخچه بشر نخستین را مطالعه کنید به این مساله مهم پی خواهید برد که بشر نخستین هم از این قانون بی بهره نبوده است طی تحقیق و بررسی زندگی انسان های نخستین محققان به این مساله پی برده اند که بشر نخستین قبل از شکار حیوانات(به عنوان رویا) تصویری از شکار کردن حیوانات را روی دیوار غارها می کشیدند و بعد برای شکار کردن به دنبال حیوانات می رفتند و اینطوری بیشتر به موفقیت دست پیدا میکردند.

هیچکس کامل مطلق نیست اما می شود بهترین باشد...

مطمئن باشید جنبش سبز به خواسته خود خواهد رسید.

orf آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي orf به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
پاسخ

برچسب ها
فتنه اصطلاحا ً سبز, فرقه سبز, مهدی کروبی, میر حسین موسوی, مبارزه با دیکتاتوری, مبارزه برای آزادی, محمد خاتمی, مزدوران سبز, مسایل روز, نیروهای ضدانقلاب, یاران bbc و pnn, کودتای مخملی, گفتگوی آزاد, گروهک سبز, آیین سبز, اقلیت اصطلاحا ً سبز, انقلاب رنگی, انقلاب سبز, اغتشاشات, براندازی, جنبش مبارزه با فساد, جنبش سبز, حرمت شکنان امام, حرمت شکنان عاشورا

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال