کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > سیاست و اقتصاد

سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 10-24-2009   #1 (permalink)
مدیران

Rayan's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,981
از ایشان 5,817 بار سپاسگزاري شده است
Lightbulb هدف نهایی جنبش سبز؟

با سلام.

به نظر من جا داره بحثی بشه در مورد اینکه اهداف این جنبش و عزیزان سبزاندیش چه چیزی هست. چون به نظر من با مطالعه آرا و شعارهای سبزاندیشان نمیشه تشخیص داد که هدف آرمانی این گروه واقعا چه نوع دولتی هست و یا اکثریت بر چه نوع دولت/حکومتی اتفاق نظر دارند. جمهوری اسلامی فعلی با تغییرات و اصلاحات؟ جدایی دین و ولی فقیه از سیاست؟ کنار گذاشتن کلی حکومت و سیستم فعلی؟ و یا صرفا رئیس جمهور شدن موسوی؟

دقت کنید گفتن اینکه هدف مثلا: "آزادی از ظلم و ستم" هست کمی در اینجا بی معنیه، و باید مشخص بشه که منظور از این آزادی یعنی رسیدن به چه نوع حکومتی، چه سیستمی و ....

لطفا طبق روال، از توهین به عقاید همدیگه و گروههای مختلف و درگیری های بی مورد خودداری کنید.

متشکر.

مدیر: تایید شد.

ويرايش توسط Rayan : 12-20-2009 در ساعت 08:08 PM.
Rayan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
14 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Rayan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 10-24-2009   #2 (permalink)
Addict

MAMAD1's Avatar

تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: شيراز
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,880
از ایشان 4,428 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : هدف نهایی جنبش سبز

به نظر من هدف نهاییشون کیسه کردن ماستها و سابیدن کشکهاشونه(یه چیزی تو مایهه ای نجات از باتلاق)
MAMAD1 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي MAMAD1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 10-24-2009   #3 (permalink)
Pol
Expert

Pol's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: تهران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,825
از ایشان 2,948 بار سپاسگزاري شده است

شایسته تر این هست که با پرهیز از مسخره کردن و هزل گفتن، از کسانیکه دعوی حمایت از جنبش سبز رو دارند بخواهید اهدافشون رو تبیین کنند.

معتقدم این سوال بیشتر از جانب کسانی مطرح میشود که از این جنبش و تحرکات، میترسند. گروهی ترس از دست دادن حکومتشان، گروهی ترس از دست دادن دولتشان، گروهی ترس از دست دادن قدرتشان، گروهی ترس از دست دادن مذهبشان و گروه کثیری نیز ترس از دست دادن منافع مادی شان رو دارند.
و به همین دلیل از هر اعتراضی میترسند.

اما هدف چیست؟
بنظر میرسه پیشتر دادستان قوه قضائیه و قاضی دادگاه های اخیر و فرماندهان جدیدالمنصب سپاه و امامان خوش اخلاق! جمعه و هم طیف هاشون، به سوال شما پاسخ داده اند و نیازی به ایجاد چنین تاپیکی نبود.
آن ها گفته اند و شما نیز حتما باور کرده اید که هدف جنبش سبز، خدمت به امریکا و صهیونیسم و جاسوسی برای انگلیس و براندازی نرم و سخت حکومت و دشمنی با ولایت فقیه و ... هست.

[شما نیز میتوانید بجای سه نقطه ی آخر جمله ی فوق، هر نسبتی دوست داشتید از خس و خاشاک گرفته تا منافق و غیره را به عنوان اهداف و شاخصه ی جنبش سبز ذکر کنید. نترسید و راحت نسبت دهید. من از جانب حکومت و دولت و تیم سایبری رصدگر اینترنت سپاه به شما تضمین میدهم که کسی بابت این حرف ها که خدای ناکرده ممکنه تهمت محسوب بشه، به شما هیچ خرده ای نخواهد گرفت و پیگیری نمیشوید.]

اما در کنار افاضات تمام مقامات حکومتی و دولتی و شبه نظامی، اگر مایل بودید نظر من رو هم بعنوان یک خس و خاشاک و یا همون علف هرز در مورد اهداف جنبش سبز بشنوید، بعد از شنیدن در صورت تمایل میتوانید نشنیده بگیرید:

من معتقدم که حتی نامگذاری جنبش سبز بر روی حرکت اعتراضی مردم، بیشتر به دلیل محدود کردن دامنه ی دادخواهی مردم هست.
مردم ایران شرکت کننده در تظاهرات و گردهم آیی های جنبش سبز، اعتراضات بسیار فراتر از تمام چیزهایی که از شنیدنش میترسید دارند.
مردم ایران، دادخواه هستند. به صحنه آمده اند تا فریاد بزنند که حتی در حکومت اسلامی و به نام قرآن و خدا و امام زمان هم حاضر نیستند ظلم را تحمل کنند.
شمایی که بدنبال هدف جنبش سبز هستید، آیا گمان میکنید که در انقلاب 57 نیز مردم همگی هدف مشترکی داشتند؟
پاسخ شما منفی هست.
در انقلاب 57 نیز گروهی از مردم طرفدار روحانیت، گروهی طرفدار کمونیست، گروهی ضد شاه، گروهی دانشجویان هیجان زده و ایده آل گرا، گروهی جمعیت مبارز ضد امپریالیسم امریکا و گروهی بدنبال تحقق اسلام راستین بودند.
اما در نهایت تقدیر خداوند باعث شد تا همگی این گروه ها، هدف مشترکی بنام مبارزه با سلطنت تحت رهبری یک روحانی پیدا کنند.
وگرنه حتی مبارزان سال 55 هم دقیقا بدنبال یک انقلاب اسلامی و تشکیل حکومتی بنام "جمهوری اسلامی" نبودند. بلکه آن ها فقط به وظیفه ی مبارزه با ظلم عمل میکردند. فارغ از نتیجه گرفتن.
و این فلسفه ی تمام مبارزه های موفق و ناموفق در طول تاریخ هست. نظیر انقلاب مشروطه، قیام خواهی سربداران، قیام علیه حکومت بنی امیه و حتی قیام امام حسین (ع) هست.
من هرگز جنبش سبز رو با قیام مقدس امام حسین (ع) مقایسه نمیکنم، اما معتقدم حتی امام حسین (ع) هم برخلاف تبلیغات آن زمان امویان، برای هدف از پیش تعیین شده ی تغییر حکومت قیام نکرد، بلکه برای ادای وظیفه ی مبارزه با ظلم و ستم قیام کرد.

در این قیام سبز نیز اهداف مردم متفاوت هست: عده ای رنجدیده از رهبری، عده ای به قصد تغییر رئیس جمهور، عده ای به قصد به پایین کشاندن روحانیون مادی گرا و دروغگو و عده ای به قصد خونخواهی خون های ریخته شده و صدالبته عده ای هم بعلت وابستگی به شرق و غرب دور هم جمع شده اند.

اما شما همچنان مایلید فکر کنید که شهدایی نظیر نداآقاسلطان، سهراب اعرابی، اشکان سهرابی و.. همگی خس و خاشاک ها و جاسوسان و منافقین و فریب خوردگانی بیش نبودند.

حالا باز سراسیمه به دور خود بگردید و بدنبال اهداف مردمی باشید که به خیابان ها ریخته اند.. 
و من به شما قول میدهم که طبق وعده ی الهی، هیچ حکومتی با ظلم و ستم پایدار نخواهد ماند. ان شاءالله
Pol آفلاين است   پاسخ با نقل قول
15 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Pol به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 10-24-2009   #4 (permalink)
مدیران

Rayan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mamad1 نمايش نوشته ها
به نظر من هدف نهاییشون کیسه کردن ماستها و سابیدن کشکهاشونه(یه چیزی تو مایهه ای نجات از باتلاق)
این طرز دفاع و صحبت از گروه رقیب/مخالف، بیشتر یک جور خود زنی هست محمد جان! بهتر نیست از این مدل دفاع که اغلب نتیجه معکوس داره، کمتر استفاده کنی؟

نقل قول:
معتقدم این سوال بیشتر از جانب کسانی مطرح میشود که از این جنبش و تحرکات، میترسند. گروهی ترس از دست دادن حکومتشان، گروهی ترس از دست دادن دولتشان، گروهی ترس از دست دادن قدرتشان، گروهی ترس از دست دادن مذهبشان و گروه کثیری نیز ترس از دست دادن منافع مادی شان رو دارند.
و به همین دلیل از هر اعتراضی میترسند.
به نظر من این سوال چیزی فراتز از این هست که توسط یک طرف ماجرا مطرح بشه، و حتی مطرح کننده این سوال میتونند سبزها باشند اگر واقعا هدف و نهایت مشخصی بر فعالیتشون متصور هستند. شما ببینید مثلا "مرگ بر دیکتاتور" نمایانگر طلب حکومتی هست که در اون عنصر دینی نقشی نداشته باشه، از طرفی وجود روحانیون در این مبارزات کاملا سیاسی نشون میده که نه!! ظاهرا عناصر دینی هم اگر در بین باشند برای سبزها پذیرفته ست. از طرف نقش بسیار پر رنگ رسانه ها و عناصر ضدجمهوری اسلامی در این بین نشون میده گاهی بحث اصلا بر روی ناکارامدی جمهوری اسلامی هست و شعار "جمهوری ایرانی" هم نشانگر همین مساله بود، از طرفی بعضی ها فقط شعار میدهند که رئیس جمهور من موسوی است که به نظر من موسوی فقط در جمهوری اسلامی کارایی دارد و نمیتواند رئیس جمهور یک حکومت غیر اسلامی باشد.

حالا در این گیر و دار طبیعی هست که سوال ایجاد شود که بلاخره کدومیکی؟!!!! چرا اینهمه تناقض؟؟ و فقط یک بررسی کنجکاوانه جدا از سمت و سو و چپ و راست بودن کافیه تا این سوال در ذهنتون ایجاد بشه.

نقل قول:
شمایی که بدنبال هدف جنبش سبز هستید، آیا گمان میکنید که در انقلاب 57 نیز مردم همگی هدف مشترکی داشتند؟
پاسخ شما منفی هست.
در انقلاب 57 نیز گروهی از مردم طرفدار روحانیت، گروهی طرفدار کمونیست، گروهی ضد شاه، گروهی دانشجویان هیجان زده و ایده آل گرا، گروهی جمعیت مبارز ضد امپریالیسم امریکا و گروهی بدنبال تحقق اسلام راستین بودند.
اما در نهایت تقدیر خداوند باعث شد تا همگی این گروه ها، هدف مشترکی بنام مبارزه با سلطنت تحت رهبری یک روحانی پیدا کنند.
وگرنه حتی مبارزان سال 55 هم دقیقا بدنبال یک انقلاب اسلامی و تشکیل حکومتی بنام "جمهوری اسلامی" نبودند. بلکه آن ها فقط به وظیفه ی مبارزه با ظلم عمل میکردند. فارغ از نتیجه گرفتن.
و این فلسفه ی تمام مبارزه های موفق و ناموفق در طول تاریخ هست. نظیر انقلاب مشروطه، قیام خواهی سربداران، قیام علیه حکومت بنی امیه و حتی قیام امام حسین (ع) هست.
من هرگز جنبش سبز رو با قیام مقدس امام حسین (ع) مقایسه نمیکنم، اما معتقدم حتی امام حسین (ع) هم برخلاف تبلیغات آن زمان امویان، برای هدف از پیش تعیین شده ی تغییر حکومت قیام نکرد، بلکه برای ادای وظیفه ی مبارزه با ظلم و ستم قیام کرد.

در این قیام سبز نیز اهداف مردم متفاوت هست: عده ای رنجدیده از رهبری، عده ای به قصد تغییر رئیس جمهور، عده ای به قصد به پایین کشاندن روحانیون مادی گرا و دروغگو و عده ای به قصد خونخواهی خون های ریخته شده و صدالبته عده ای هم بعلت وابستگی به شرق و غرب دور هم جمع شده اند.
اما انقلاب اسلامی نشون داد اکثریت مردم بر چنین حکومتی اتفاق داشتند و حزبهای دیگر که هدف دیگری داشتند همیشه در اقلیت باقی ماندند.

در ضمن اونزمان اونقدر مردم به کل از رژیم شاهنشاهی تنفر داشتند که راضی به هر تغییر کلی بودند که میشود گفت تغییر به جمهوری اسلامی در اون میان پیروز شد، اما الان واقعا مردم از حکومت فعلی به اندازه حکومت شاهنشاهی سال 57 متنفرند؟ و راضی به هر نوع تغییر کلی؟ آیا واقعا تنفر از یک سیستم هم ارز این است که مردم چنین گسترده در انتخاب همان سیستم شرکت کنند و حتی به تخمین های خود شما، میلیونها نفر به جریان حکومت گرا رای بدهند؟

به نظر من جواب منفی است عده ای بطور کامل از این حکومت راضی اند که در همین سایت هم اگر به عنوان نمونه ای از جامعه واقعی حسابش کنیم، اصلا کم نیستند. عده ای همین وضعیت رو اما با اصطلاحات ریشه ای طالب هستند و اگر اتفاقی غیر از این بیفتد(مثلا حکومت غیر اسلامی) مسلما ناراضی خواهند بود و حتی ممکن است همراه گروه اول به این تغییر واکنش نشان بدهند. عده سوم هم که بطور کامل میخواهند این سیستم فعلی برچیده شود بجای خود.

همانطور که میبینید وضعیت خیلی پراکنده تر و اهداف متفاوت تر از مردم سال 57 هست و حتی نوع نارضایتی مردم با ان زمان متفاوت هست و لزوما راضی به برچیده شدن این سیستم نیستند.

در ضمن من "مردم" رو متشکل از عقاید متفاوت و گوناگون میدونم که گاه کاملا متضاد هستند (که در این سایت هم مشاهده میکنیم) و نظیر شما تمام مردم رو همعقیده و همرزم خودم و از یک گروه خاص نمیدونم! بنابراین براحتی نمیشه همه رو جمع بست و گفت "مردم خسته شده اند." مثلا بهتر هست که بگیم "سبزها خسته شده اند" یا "جریان چپ و اصلاح طلبان از این وضعیت خسته شده اند" نه مردم.
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Rayan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 10-24-2009   #5 (permalink)
مدیران

Rayan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Pol نمايش نوشته ها
شعار "مرگ بر دیکاتور" یعنی مرگ بر کسی که به زور بر ما حکومت میکنه. خواه روحانی خواه غیر روحانی. خواه رهبر. خواه رئیس جمهور. نه مرگ بر روحانیون و یا درود بر غیرروحانیون.

بله، به همان دلیلی که در بالا اشاره کردم.

مسلما اگر حکومت و یا دولت فعلی کارآمد باشد، چنین اتفاقات ناگواری روی نمیده. پس بین شعارهای اعتراض آمیز و اصل ناکارآمدی حکومت و دولت فعلی، رابطه خطی برقراره.
از طرف دیگه، ناکارآمد بودن حکومت فعلی، مستقیما معنای ناکارآمد بودن هرگونه حکومت اسلامی و یا هر رهبر و یا هر رئیس جمهور این حکومت رو نمیده.
بلکه به این معناست که این حکومت و این رهبر و این رئیس جمهور، باعث بروز ناکارآمدی شده اند.

بعنوان مثال: امام خمینی سال ها قبل از انقلاب 57، هشدارهایی به شاه داده بود با این مضمون که ای شاه، من دلسوز تو هستم و تو اگر این کارها رو کنی، مساله برطرف میشه.
اشاره امام به موضوعاتی نظیر لغو کاپیتولاسیون و امثالهم بود.
یعنی حتی امام خمینی هم از سال 42، قصد برپایی یک نظام و حکومت رو نداشت.
بلکه قصد اصلاح و مبارزه با ظلم و ستم داشت.
اما کار به جایی رسید که هیچ دارویی جز برچیده شدن نظام شاهنشاهی جوابگوی ملت نبود.

در حوادث اخیر هم معترضین به هر اتفاقی جز رئیس جمهور شدن رئیس جمهور فعلی راضی بودند و اصلا صحبت پررنگی علیه رهبری در بین اجتماعات مردم شنیده نمیشد.
اما نحوه ی مدیریت رهبری در حوادث اخیر، باعث شد تا بر تعداد مخالفین رهبری در جامعه افزوده بشه.
و این یعنی اهداف مردم به مرور و در طی زمان شکل میگیره.

انقلاب اسلامی برآیند جمع شدن معترضین سال 57 زیر یک هدف مشترک و صرفنظر کردن از خواست های حزبی و گروهی بود.
اکنون هم مردم ممکن هست همچنان با اهداف مختلفی در خیابان ها و مجامع و دانشگاه ها اعتراض کنند.
و یا تحت یک هدف مشترک، مثلا سرنگونی جمهوری اسلامی و یا تغییر رئیس جمهور و یا تغییر رهبر قرار بگیرند.
پیش بینی چنین مواردی ساده و سهل نیست. اگر بود، چه در سال 57 و چه در سال 88، بیگانگان و غیربیگانگان با اطمینان در مورد این رویدادها سرمایه گذاری میکردند.

مردم سال 56، به اندازه ی مردم سال 57 از نظام پهلوی متنفر بودند؟!
مردم مرداد 57، به اندازه ی مردم شهریور 57 از نظام پهلوی متنفر بودند؟!
آن روزها، روز به روز بر تنفر و دامنه ی اعتراض مردم افزوده شد.
خطری که در صورت ادامه ی مدیریت ناصحیح بر حوادث اخیر ممکنه دوباره دامنگیر حاکمان فعلی بشه.

وگرنه یکی دوسال قبل از سال 57، جشن های دوهزار و پانصد ساله با شکوه خاصی در ایران با استقبال بسیار مردم برگزار شد.
و روند ثبات نظام سیاسی ایران باندازه ای بود که رئیس جمهور وقت امریکا در سال 56، ایران رو "جزیره ی ثبات و آرامش" نامید.

و همینطور بهتر هست بگوییم که مثلا: "حکومتیان روز به روز بیشتر میترسند." و یا "حکومتیان روز به روز بیشتر سردرگم میشوند." و یا "روز به روز از طرفداران جمهوری اسلامی کاسته میشود." و یا "روند روبه رشد استعفای هنرمندان از جشنواره های جاری، نشاندهنده رویگردانی فزاینده ی جامعه ی فرهنگی از حکومت است."
باید به این مساله توجه کنید طرز فکر همه سبزاندیش ها نظیر شما نیست. به عنوان مثال ممکن هست اگر از سه شخص x,y,z دلیل این شعار رو بپرسیم اینطور بگن:

x : خب واضحه! خستگی مردم از اینکه یک شخص مستبد بر سر کار باشه و حکومت کنه.

y : دوران ولایت فقیه به اتمام رسیده. ما در اسلام چیزی بنام ولایت مطلقه فقیه نداریم و اینها مبارزه مردم با استبداد دینی هست!

z : هر چه میکشیم از حکومت جنایتکار اسلامی میکشیم! اگر دین حاکم بر شئونات و زندگی روزمره مردم نباشد اونوقت مشکلاتمان حل خواهد شد و این شعار مردم هم یکی از نشانه های ناکارامدی دین و حاکمیت دین است!

میبینیم که هر سه اینها حرفشان خستگی از ظلم است اما نظرات کاملا متفاوت و حتی متناقض است و نظر شخصی شما در نوع اول جای میگیرد.

این تفاوت در نظریات رو میشه در سایر موارد نوشته شده از سوی شما هم دونست و باید دید ایا سبزاندیشان همگی بطور یکسان نظرات شما رو دارند یا نه.

قصد من هم این هست که نظر های سبز اندیشان رو متوجه بشیم نه تنها نظر شخصی یکی از اونها. چون من در همین سایت نظراتی غیر از نظرات شما هم از طرف سبزها دیدم که نمونه اش در بالا اشاره شد.

باز هم میگم که شرایط با زمان شاه اصلا قابل مقایسه نیست، به نظر من مردم رو در سه دسته کلی میشود تصور کرد که تقریبا در نوشتار قبلی اشاره کردم، 1 - کسانی که کاملا راضی و حامی دولت و حکومتند؛ 2 - کسانی که مایل به اصلاحاتند؛ 3 - کسانی که مایل به برچیده شدن کلی این سیستم حکومتی اند.

شاید در شرایط کنونی بشود گفت که تعداد این دسته ها را با همدیگر مساوی اند، (البته شاید برای دسته دوم بشود تعداد بزرگتری در نظر گرفت.) و در این شرایط اصلا نمیشود وضعیت نارضایتی مردم در زمان شاهنشاهی رو پیش کشید چه از نظر کمی و چه کیفی، و در ثانی ظلم و ستمی که ازش نام میبرید و شاکی هستید اصلا به گستردگی و محسوسی رژیم شاهنشاهی نیست و این "مظلومیت" بیشتر شامل یک گروه و دسته خاص میشود که نمیشود اسم مردم روشون گذاشت و همون گروه و یا یک طیف عقیدتی عنوان مناسبتری هست!

پس میبینیم که قیاس با زمان شاهنشاهی آنقدرها قیاس درستی نیست و ابعاد و نوع نارضایتی بطور کلی با آن زمان متفاوت است! این رو هم اضافه کنید که بعضی سبزها رفتارهایی نشان دادند که گروهی از مردم رو از خودشون زده کردند (طرز نماز خواندن و بازیچه کردن نمازجمعه و پارچه سبز رو به سگ بستن و ظواهری که بیشتر نشانه اشرافی بودن اکثریت این مردم داشت و دارد) بطور کلی بخشی از مردم رو که جزو طیف سنتی و دست پایین جامعه هستند از خودشون ناراضی کردند و این با نظریه "گذر زمان و افزایش وحدت و نارضایتی مردم" جور در نمیاد و یکجورهایی برعکس این رو میشه متصور شد، بخصوص اگر دولت هم کمی سیاستمداری کند و اقداماتی جهت رضایت عمومی مردم انجام بدهد.

در هر کشوری برای هر بی قانونی و تشنجی باید برنامه ریخت و تفکر کرد و اقدام و کرد و ... هیچ حکومتی در مقابل کوچکترین حرکت تشنج آفرینی مسلما ساکت نمی نشیند. و اینکه دولت به این مسائل بپردازد و مدیریت کند و اقدامات لازم را انجام دهد طبیعی است و نمیشود اسم سردرگمی و ترس و ... روی آن گذاشت. در واقع اگر این واکنشها رو نشان نمیداد غیر طبیعی بود.

منتظر نظرات سایر دوستان هم هستیم.
کاربران زير از دوست گرامي Rayan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 10-24-2009   #6 (permalink)
Addict

MAMAD1's Avatar

تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: شيراز
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,880
از ایشان 4,428 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rayan نمايش نوشته ها
این طرز دفاع و صحبت از گروه رقیب/مخالف، بیشتر یک جور خود زنی هست محمد جان! بهتر نیست از این مدل دفاع که اغلب نتیجه معکوس داره، کمتر استفاده کنی؟

.
البته من اینطور فکر نمیکنم
از کسی دفاع نکردم

نوک پیکان من دقیقا تو چشم سبزهاست
دفاعی در کار نیست
MAMAD1 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي MAMAD1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 10-24-2009   #7 (permalink)
کاربر

misagh .ir's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: ایروان و تهران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 235
از ایشان 155 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
با سلام.

به نظر من جا داره بحثی بشه در مورد اینکه اهداف این جنبش و عزیزان سبزاندیش چه چیزی هست. چون به نظر من با مطالعه آرا و شعارهای سبزاندیشان نمیشه تشخیص داد که هدف آرمانی این گروه واقعا چه نوع دولتی هست و یا اکثریت بر چه نوع دولت/حکومتی اتفاق نظر دارند. جمهوری اسلامی فعلی با تغییرات و اصلاحات؟ جدایی دین و ولی فقیه از سیاست؟ کنار گذاشتن کلی حکومت و سیستم فعلی؟ و یا صرفا رئیس جمهور شدن موسوی؟

دقت کنید که مثلا گفتن اینکه هدف مثلا: "آزادی از ظلم و ستم" هست کمی در اینجا بی معنیه، و باید مشخص بشه که منظور از این آزادی یعنی رسیدن به چه نوع حکومتی، چه سیستمی و ....

لطفا طبق روال، از توهین به عقاید همدیگه و گروههای مختلف و درگیری های بی مورد خودداری کنید.

متشکر. Gol

مدیر: تایید شد.

با سلام ...
اولا فکر کنم بهتر باشه این سوال رو از اعضای جنبش سبز بپرسید و اون ها جواب بدن نه مخالفین
دوما این رو من هم قبول دارم که نظرات زیاده
ولی ما باید برگردید به رهبر جنبش که ببینیم مهندس موسوی و آقای کروبی و آقای خاتمی چی میگن
ما هم به تبعیت از حرف این بزرگواران عمل می کنیم
ولی اگر نظره شخصی بخوای بپرسی من مخالف شدید ولایت فقیه هستم هر کسی که می خواد در این لباس باشه
چون نمی دونم چرا فقط ایران داره این رو نه کشورهای اسلامی دیگه و کی ایشون رو ولی مطلق فقیه اعلام کرد در عجبم !
سوما همونطور که می بینید سپاه یک نهاد نظامیست ولی چرا فعالیت های اقتصادی می کند و این همه پول و از کجا میاره !؟
دایی من هم یک سپاهی بود زمان اول انقلاب .. بخدا می گفت می خواستن به ما حقوق بدن اول انقلاب ما می رفتیم می شستیم گریه می کردیم می گفتیم مگه ما برای پول داریم کار می کنیم که بعده ها بخاطر تغییر رفتار سپاه استعفا داد
چرا اون سپاه که اینجوری جانانه برای حفظ کشور و ناموسشون جنگیدند امروز اینجوری شدن
البته هنوز هم استثنا هست حتی میان بسیج و سپاه!
چرا وقتی امام گفت نظامی ها در سیاست دخالت نکنند اینجوری دخالت می کنند !؟
چرا از قبل از انتخابات حتی همین مسجده در خونه ما بین دو تا نمازش به مهندس موسوی توهین می کردند که من با گوش های خودم وقتی شنیدم موندم که آخه نماز جماعت چه ربطی داره به سیاست !؟

و خیلی مطالبات دیگر
مثل اینکه چرا زندانیان سیاسی باید داشته باشیم اونم با این حجم؟
چرا کسانی مثل حجاریان که حاضر شدن بر خلاف عقایدشون صحبت کنند الآن آزادن (هرچند به صورت موقت) ولی کسانی که حاضر نشدند بر خلاف عقاید خودشون و مردمشون حرف بزنند الآن زندانیند !؟
که می بینید هر 5 شنبه شب جلوی زندان و دادگاه خانواده هاشون دعای کمیل میخوانند و این هفته که به دعای کمیل هم حمله کردند و باعث ناراحتی مراجع هم شدند ( صد رحمت به اسرائیلی ها )
چرا دانشجویان باید ممنوع الورود باشند !؟
چرا الآن همه دانشگاهها بر خلاف رئیس دولت وقت هستند !؟
و تعداد کم تری که معمولا هم بسیجی هستند حامی آنها
این رو که نمیشه انکار کرد
الآن تقریبا بیشتر دانشگاههای تهران و چندی از شهرستانها هم شلوغه
آیا این ها هم اغتشاشگرند !؟ اینا که دیگه قشر تحصیلکرده مملکت ما هستند
چرا هر کی که بر خلاف عقایده این دولت حرف می زند و میگن طرفداره صیهونیسته
طرفداره اسرائیله آدم اونهاست از دین غافله منکره امام زمانه و ....
چرا تحمل حرف مخالفین رو ندارید !؟
چرا اجازه راهپیمایی طبق قانون اساسی به حامیان سبز داده نمی شود !؟
چرا اجازه نمیدید حتی برای یک ساعت سران جنبش بیان در تلویزیون و حرفشون و بزنند

بقیه بحثا رو هم ادامه میدم و منتظر جوابم
و در ضمن من ترجیح میدم فقط با شما که استارتره تاپیک هستید بحث کنم نه کسان دیگه

و این رو هم بدانید جنبش سبز تا احقای کامل حقوق مردم خود ایستاده است.
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي misagh .ir به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 10-24-2009   #8 (permalink)
مدیران

Rayan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله misagh .ir نمايش نوشته ها
با سلام ...
اولا فکر کنم بهتر باشه این سوال رو از اعضای جنبش سبز بپرسید و اون ها جواب بدن نه مخالفین
دوما این رو من هم قبول دارم که نظرات زیاده
ولی ما باید برگردید به رهبر جنبش که ببینیم مهندس موسوی و آقای کروبی و آقای خاتمی چی میگن
ما هم به تبعیت از حرف این بزرگواران عمل می کنیم
ولی اگر نظره شخصی بخوای بپرسی من مخالف شدید ولایت فقیه هستم هر کسی که می خواد در این لباس باشه
چون نمی دونم چرا فقط ایران داره این رو نه کشورهای اسلامی دیگه و کی ایشون رو ولی مطلق فقیه اعلام کرد در عجبم !
سوما همونطور که می بینید سپاه یک نهاد نظامیست ولی چرا فعالیت های اقتصادی می کند و این همه پول و از کجا میاره !؟
دایی من هم یک سپاهی بود زمان اول انقلاب .. بخدا می گفت می خواستن به ما حقوق بدن اول انقلاب ما می رفتیم می شستیم گریه می کردیم می گفتیم مگه ما برای پول داریم کار می کنیم که بعده ها بخاطر تغییر رفتار سپاه استعفا داد
چرا اون سپاه که اینجوری جانانه برای حفظ کشور و ناموسشون جنگیدند امروز اینجوری شدن
البته هنوز هم استثنا هست حتی میان بسیج و سپاه!
چرا وقتی امام گفت نظامی ها در سیاست دخالت نکنند اینجوری دخالت می کنند !؟
چرا از قبل از انتخابات حتی همین مسجده در خونه ما بین دو تا نمازش به مهندس موسوی توهین می کردند که من با گوش های خودم وقتی شنیدم موندم که آخه نماز جماعت چه ربطی داره به سیاست !؟

و خیلی مطالبات دیگر
مثل اینکه چرا زندانیان سیاسی باید داشته باشیم اونم با این حجم؟
چرا کسانی مثل حجاریان که حاضر شدن بر خلاف عقایدشون صحبت کنند الآن آزادن (هرچند به صورت موقت) ولی کسانی که حاضر نشدند بر خلاف عقاید خودشون و مردمشون حرف بزنند الآن زندانیند !؟
که می بینید هر 5 شنبه شب جلوی زندان و دادگاه خانواده هاشون دعای کمیل میخوانند و این هفته که به دعای کمیل هم حمله کردند و باعث ناراحتی مراجع هم شدند ( صد رحمت به اسرائیلی ها )
چرا دانشجویان باید ممنوع الورود باشند !؟
چرا الآن همه دانشگاهها بر خلاف رئیس دولت وقت هستند !؟
و تعداد کم تری که معمولا هم بسیجی هستند حامی آنها
این رو که نمیشه انکار کرد
الآن تقریبا بیشتر دانشگاههای تهران و چندی از شهرستانها هم شلوغه
آیا این ها هم اغتشاشگرند !؟ اینا که دیگه قشر تحصیلکرده مملکت ما هستند
چرا هر کی که بر خلاف عقایده این دولت حرف می زند و میگن طرفداره صیهونیسته
طرفداره اسرائیله آدم اونهاست از دین غافله منکره امام زمانه و ....
چرا تحمل حرف مخالفین رو ندارید !؟
چرا اجازه راهپیمایی طبق قانون اساسی به حامیان سبز داده نمی شود !؟
چرا اجازه نمیدید حتی برای یک ساعت سران جنبش بیان در تلویزیون و حرفشون و بزنند

بقیه بحثا رو هم ادامه میدم و منتظر جوابم
و در ضمن من ترجیح میدم فقط با شما که استارتره تاپیک هستید بحث کنم نه کسان دیگه

و این رو هم بدانید جنبش سبز تا احقای کامل حقوق مردم خود ایستاده است.
خب در واقع این سوال از خود سبزها پرسیده شد نه مخالفین و ...

ولی به هر حال مخالفین هم میتونن برداشتهاشون از اینکه هدف این جنبش چی میتونه باشه رو عنوان کنند... البته محترمانه و منطقی.

در مورد چرا هایی هم که گفتید اینجا برای بررسی حکومت فعلی یا پاسخگویی به مشکلات و ... استارت نشد و بیشتر در واقع قصدمون اینه که بدونیم راه حل این "چرا" ها رو چه نوع حکومتی میدونید. که شما به حذف ولایت فقیه از حکومت اشاره کردید که خب این هم یکی از نظرات سبزاندیشان هست و البته فکر کنم کماکان خود جمهوری اسلامی رو (در نبود ولایت فقیه) قبول دارید. البته من راستش متوجه نشدم چند درصد این چراها تقصیر رهبری بود؟ به نظرم اکثر اینها بخاطر سیاستهای کلی نظامی و سیاسی هست نه لزوما وجود رهبر!

و بهتره کمی صبر کنیم تا نظرات باقی رو هم ببینیم و به یک جمع بندی برسیم و حداقل ببینیم کدوم حالت در اکثریت هست.

نقل قول:
به نظر من آزادی بیان_دموکراسی نه تئوکراسی(ما از طرف خدا اومدیم و مشروعیت از خود خدای آسمان ها و زمین میگیریم)-حقوق بشر -لائیسیته و جدایی یک دین خاص از حکومت حاکم هدف نهایی باید باشه
و کدام نوع حکومت این خصوصیات رو داره؟ فکر میکنم منظورتون یکجور "جمهوری ایرانی" هست که درشعارها گفته میشد...
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Rayan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 10-24-2009   #9 (permalink)
شناسه تکراری

KHOLIO's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2009
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1
از ایشان 23 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:

ولی به هر حال مخالفین هم میتونن برداشتهاشون از اینکه هدف این جنبش چی میتونه باشه رو عنوان کنند... البته محترمانه و منطقی.

در مورد چرا هایی هم که گفتید اینجا برای بررسی حکومت فعلی یا پاسخگویی به مشکلات و ... استارت نشد و بیشتر در واقع قصدمون اینه که بدونیم راه حل این "چرا" ها رو چه نوع حکومتی میدونید. که شما به حذف ولایت فقیه از حکومت اشاره کردید که خب این هم یکی از نظرات سبزاندیشان هست و البته فکر کنم کماکان خود جمهوری اسلامی رو (در نبود ولایت فقیه) قبول دارید. البته من راستش متوجه نشدم چند درصد این چراها تقصیر رهبری بود؟ به نظرم اکثر اینها بخاطر سیاستهای کلی نظامی و سیاسی هست نه لزوما وجود رهبر!

و بهتره کمی صبر کنیم تا نظرات باقی رو هم ببینیم و به یک جمع بندی برسیم و حداقل ببینیم کدوم حالت در اکثریت هست.

و کدام نوع حکومت این خصوصیات رو داره؟ فکر میکنم منظورتون یکجور "جمهوری ایرانی" هست که درشعارها گفته میشد...
ابتدا بخاطر این پرسشتون تشکر میکنم
نه لزوما جمهوری. هر چیز که مردم رای دهند
در واقع خواست من به رای گذاشته شدن نوع حکومت بعد از 30 سال هست
من نمیخواام مادر بزرگ و پدر بزرگ هام برام انتخاب کرده باشن که اگر اینطور باشه منم میشم کافرای مکه و بت پرست!!
این حق من که بعد از انقلاب بدنیا اومدم هست که رای بدم به آن حکومتی که در بالا گفتم حالا در این بین همین حکومت ولایت فقیه رای آورد(جمهوری اسلامی مدل امروز) نوکر همه مردم هم هستم و میخواهم جامعه ای داشته باشم آزاد که در طول 4 یا 6 یا 8 سال آینده بتوانم آزادانه تبلیغ اعتقاد سیاسیم را بکنم که اگر اینبار در این انتخابات مثلا آنچه خلاف عقیده من(حکومتی پشتیبان یک فکر و دین و ایدئولوژی خاص) رای آورده بود در انتخابات بعدی تفکر سیاسی من رای بیاورد
نه اینکه در حکومتی زندگی کنم که در آن نه سنی حق تبلیغ و مسجد ساختن داشته باشد نه مسیحی بتواند شبکه تلویزیونی بزند و نه .......
KHOLIO آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي KHOLIO به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 10-24-2009   #10 (permalink)
کاربر

misagh .ir's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: ایروان و تهران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 235
از ایشان 155 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:

کسی با حکومت اسلامی مشکلی نداره
مشکل اساسی ولایت فقیه هست و قرآن به سر نیزه کردن !
اگر بتونید برای اون چرا ها جوابی بیان کنید خوشحال میشیم بشنویم
فکر کنم راه حل همه این چراها بودن آزادی بیان و آزادی پس از بیان هست
که متاسفانه ما توی این 30 سال همچین چیزی ندیدیم !
misagh .ir آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي misagh .ir به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 10-24-2009   #11 (permalink)
مدیران

Rayan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
ابتدا بخاطر این پرسشتون تشکر میکنم
نه لزوما جمهوری. هر چیز که مردم رای دهند
در واقع خواست من به رای گذاشته شدن نوع حکومت بعد از 30 سال هست
من نمیخواام مادر بزرگ و پدر بزرگ هام برام انتخاب کرده باشن که اگر اینطور باشه منم میشم کافرای مکه و بت پرست!!
این حق من که بعد از انقلاب بدنیا اومدم هست که رای بدم به آن حکومتی که در بالا گفتم حالا در این بین همین حکومت ولایت فقیه رای آورد(جمهوری اسلامی مدل امروز) نوکر همه مردم هم هستم و میخواهم جامعه ای داشته باشم آزاد که در طول 4 یا 6 یا 8 سال آینده بتوانم آزادانه تبلیغ اعتقاد سیاسیم را بکنم که اگر اینبار در این انتخابات مثلا آنچه خلاف عقیده من(حکومتی پشتیبان یک فکر و دین و ایدئولوژی خاص) رای آورده بود در انتخابات بعدی تفکر سیاسی من رای بیاورد
نه اینکه در حکومتی زندگی کنم که در آن نه سنی حق تبلیغ و مسجد ساختن داشته باشد نه مسیحی بتواند شبکه تلویزیونی بزند و نه .......
به هر حال هر کدوم از ما که بدنیا اومدیم حکومتمون رو خودمون انتخاب نکردیم و قبل از ما انتخاب و برقرار شده. و نمیشه که هر نسل برای خودش یه حکومت انتخاب کنه!

این نظر شما هم تقریبا میشه همون رفراندوم که خب این رو هم میشه به عنوان یک نظر مستقل حساب کرد و در موردش تحقیق کرد که رفراندوم در چه شرایطی امکانپذیره. (و مثلا اونوقت وضعیت موسوی چطور میشه و ...) البته الان مسلمانها هم نمیتونن تلویزیون مستقل بزنند!!!

نقل قول:
کسی با حکومت اسلامی مشکلی نداره
خب من با منتقدین حکومت و سبزها که در همین سایت بحثهایی داشتیم متوجه شدم جمهوری اسلامی رو با الفاظ رکیکی خطاب میکردند و نمیتونم به اونها از دید موافق جمهوری اسلامی نگاه کنم...

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله pol نمايش نوشته ها
باید مراقب بود که هدف استارتر "ناسبز" از استارت این تاپیک، نتیجه گیری غیرمنصفانه در مورد هدف نهایی جنبش سبز برای چماق کردن بر سر تمامی بحث های آینده نباشه.
خیال خامی برای باقی نگذاشتن مجال گفتگو به هیچ حرف سبزی.

باید مراقب بود که جمع بندی نهایی این تاپیک، مبادا هیچ ربط مستقیمی به حقیقت جنبش سبز نداشته باشه و بیشتر شبیه یک کاریکاتور جهت خواباندن جریان های آزادی خواه حرکت سبز باشه.
خب ای کاش این سوال/تاپیک رو خود سبزها عنوان میکردند. چون طبعا اونها بیشتر باید پیگیر اهداف نهایی و سرنوشتشون باشن. من مسلما اگر داخل جنبش سبز بودم مسلما مثل الان همین سوال رو مطرح میکردم تا ببینم همفکرام برای چه هدفی شعار میدن و چیکار قراره بکنیم و قراره به کجا برسیم! خب این رو خود سبزها نپرسیدند و من ناچار شدم مطرح کنم چون به هر حال برای من سوال بود هر چند برای خودشون نیست ظاهرا!

من خودم هم در برخورد با سبزها نمیدونم باید باهاشون به عنوان یک منتقد ولی فقیه برخورد کرد؟ یا فقط منتقد رئیس جمهور فعلی؟ منتقد کلیت سیستم حکومت دینی؟ یا فقط یک اصلاحگر؟

همه ی اینها میتونه در لوای "مبارزه با ظلم و ستم" انجام بشه ولی از دید من فرق داره که کی برای چی با ظلم و ستم مبارزه میکنه و هدف هر کس از مبارزه با ظلم ستم رسیدن به کجاست و این حتی واسه خود سبزها هم طبعا مهم میتونه باشه.
5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Rayan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 10-24-2009   #12 (permalink)
مدیر بازنشسته

dokhtar-irony's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: زیر یه آسمون تیره میون گرگهای درنده
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 404
از ایشان 2,100 بار سپاسگزاري شده است

هدف جنبش کسب حداقل ارزش انسانی است
اینکه در مقامی قرار داده نشه که اگر اظهار نظر کرد به بزغاله تشبیه بشه یا اگر اعتراض کرد خس و خاشاک خونده بشه
هدف جنبش سبز نجات ایران است اینکه تا زمانی که شهرهای ایران هنوز اثرات بمباران سالیان گذشته و زلزه های قبل را دارند شهرهای دیگر ممالکت به بهترین وجه ممکن باز سازی نشن
هدف جنبش سبز اینه که تا زمانی کودکانی در خیابانهای ایران التماس عابرین پیاده را برای خرید فال و گل و واکس زدن کفش ها میکنند رئیس جمهور مملکت برای دختر شش ساله واکس زن دیگر ممالک دلسوزی نکنه
هدف جنبش سبز اینه که به دولت مردها بگه اگر شعار دموکراسی را سر میدهید باید بدونید با اعتراض مردم چطور رفتار کنید نه اینکه جواب اعتراض گلوله و باتوم و کهریزک و تجاوز باشه
هدف جنبش سبز باز پس گیری نام خلیج فارس
باز پس گیری تمام امتیازاتی هست که از سهم دریای خزر به دولت روسیه داده شده
هدف جنبش سبز اینه که امرائی که به عنوان مدافعین این مملکت انتخاب میشن آنقدر تاکتیک داشته باشن که تروریست ها نتونن به ای سادگی عملیات انتحاری انجام بدن با ندونم کاری و برگزاری جلسه مهم بدون پیش بینی قبلی نه جون خودشون را به خطر بیاندازند نه با جان مردم بی گناه بازی کنن نه وضعیت نا بسامان منطقه ای را آشفته تر کنن ونه امنیت کشور را زیر سئوال ببرن

من مدیر بازنشسته نیستم من استعفا داده ام
dokhtar-irony آفلاين است   پاسخ با نقل قول
8 نفر از کاربران ، از دوست گرامي dokhtar-irony به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 10-24-2009   #13 (permalink)
کاربر

*tina*'s Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2006
محل سكونت: تهران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 55
از ایشان 92 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:

خب من با منتقدین حکومت و سبزها که در همین سایت بحثهایی داشتیم متوجه شدم جمهوری اسلامی رو با الفاظ رکیکی خطاب میکردند و نمیتونم به اونها از دید موافق جمهوری اسلامی نگاه کنم...

.
شما وقتی موافقت خود رو با یک مسئله بیان میکنید به این معنا نیست که همه اون رو قبول دارید یا نه سعی کنید نیمه پر لیوان رو نگا کنید و با بحث با چند نفر راجع به یه ملت به یه نتیجه خاص نرسید
دکتر شریعتی
*tina* آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي *tina* به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 10-25-2009   #14 (permalink)
Enthusiast

secure's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2009
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 129 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : هدف نهایی جنبش سبز؟

آزادی!

آزادی حرف زدن!
آزادی برگزاری دعای کمیل!!
آزادی انتقاد از همه اشخاص!
رسیدن به جایی که هیچ کس در مقابل قانون از انتقاد و باخواست مصون نباشد!

رسیدن به قانون!
آزادی برگزاری تجمع مسالمت آمیز!

رسیدن به جایی که هر چیزی رو به مخمل ربط ندهند!
رسیدن به جایی که خانواده زندانی رو برای فشار به او دستگیر نکنند!
رسیدن به جایی که زندانی کردن اشخاص به جرم بیان عقیده غیر ممکن شود!
رسیدن به جایی که کسی نباشد بالاتر از رای مردم!
رسیدن به جایی که قانون فصل الخطاب باشد!
رسیدن به جایی که نیروی لباس شخصی نداشته باشیم!
رسیدن به جایی که دانشجو ، دانشجو باشد !
رسیدن به جایی که انسانیت معنا داشته باشد !
قديمي 10-25-2009   #15 (permalink)
Connoisseur

sonat_shekan's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: طرف ما جانی تو دانشگاه درس می خونه!
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 502
از ایشان 490 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : هدف نهایی جنبش سبز؟

رسیدن به جایی که مسلمانان رو به جرم محارب نکشن
رسیدن به جایی که الیجناب نداشته باشیم
رسیدن به جایی که تاریخ ما رو وقتی می دزدن سکوت نشه
رسیدن به جایی که به ما مانند یک انسان نگاه شه!
sonat_shekan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
6 نفر از کاربران ، از دوست گرامي sonat_shekan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
پاسخ

برچسب ها
فتنه اصطلاحا ً سبز, فرقه سبز, مهدی کروبی, میر حسین موسوی, مبارزه با دیکتاتوری, مبارزه برای آزادی, محمد خاتمی, مزدوران سبز, مسایل روز, نیروهای ضدانقلاب, یاران bbc و pnn, کودتای مخملی, گفتگوی آزاد, گروهک سبز, آیین سبز, اقلیت اصطلاحا ً سبز, انقلاب رنگی, انقلاب سبز, اغتشاشات, براندازی, جنبش مبارزه با فساد, جنبش سبز, حرمت شکنان امام, حرمت شکنان عاشورا

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال