|
|||||||
| هم اندیشی هم اندیشی و همفکری |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#32 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jan 2010
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 7
از ایشان 22 بار سپاسگزاري شده است
|
برای موفق شدن بايد پاهای خود را بر روی زمين بگذاريم.
موفقيت امری تدريجی و نيازمند تلاش مستمر و کوشش فراوان است. برای رسيدن به مـوفـقـيـت های بـزرگ، مـوقـعـيت های کـوچـک را از دست ندهيد. از جمله رازهای موفقيت انسان های موفق کوتاه بودن فاصله "انديشه" تا "عمل" آنهاست.
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: تو قلب جنابعالی
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 35
از ایشان 59 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام .آشیانه میتونم بپرسم شما الان شغلتون چیه؟ میتونید به تاپیک :((کاملا جدی اگر 50 میلیون بدهکار باشید چیکار میکنید؟)) سر بزنید ومنو راهنمایی کنید. من آدم موفقی بودم و هرگز دوست نداشتم یه بدهکار و یه شکست خورده باشم .حالا چرا اینطور شد؟
آیا کسی هست مرا یاری کند؟؟؟ یاحسین ![]() ويرايش توسط هم نفس : 01-23-2010 در ساعت 10:37 PM. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي هم نفس به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#35 (permalink) |
|
Enthusiast
|
باورها و تاثیر فوق العاده عجیب آنها
آزمايشي را در « هاروارد يونيورسيتي » انجام دادند :80 پيرمرد و 80 پيرزن را انتخاب كردند . يك شهرك را به دور از هياهو مانند با 40 سال پيش ساختند . غذاهاي 40 سال پيش در اين شهرك پخته ميشد . خط روي شيشه هاي مغازه ها ، فرم مبلمان ، آهنگها ، فيلم هاي قديمي ، اخباري كه از راديو و تلويزيون پخش ميشد ، را مطابق با 40 سال قبل ساختند . بعد اين 160 نفر را از هر نظر آزمايش كردند :تعداد موي سر ، رنگ موي سر ، نوع استخوان ، خميدگي بدن ، لرزش دستها ، لرزش صدا ، ميزان فشار خون ... بعد اين 160 نفر را به داخل اين شهرك بردند ، بعد از گذشت 5 الي 6 ماه كم كم پشتشان صاف شد ، راست مي ايستادند ، لرزش دستها بطور ناخودآگاه از بين رفت ، لرزش صدا خوب شد ، ضربان قلب مثل افراد جوان ، رنگ موهاي سر شروع به مشكي شدن كرد ، چين و چروكهاي دست و صورت از بين رفت ...علت چه بود ؟ خيلي ساده است . آنها چون مطابق با 40 سال پيش زندگي كردند ، باور كرده بودند 40 سال جوانتر شده اند . انسانها همان گونه كه باور داشته باشند مي توانند بينديشند . باورهاي آدمي است كه در هر لحظه به او القا ميكند كه چگونه بينديشد . اصولا فرق بين انسانها ، فرق ميان باورهاي آنان است . انسانهاي موفق با باورهاي عالي ، موفقيت را براي خود خلق ميكنند. انسانهاي ثروتمند ، باورهاي عالي و ثروت آفرين دارند كه با اعتماد به نفس عالي خود و بدون توجه به تمام مسائل به دنبال كسب ثروت ميروند و به لحاظ باورهاي مثبتشان به ثروت مطلوب خود ميرسند . قانون زندگي قانون باورهاست . باورهاي عالي سرچشمه همه موفقيتهاي بزرگ است . توانمندي يك انسان را باورهاي او تعيين مي كند . انسانها هر آنچه را كه باور دارند خلق ميكنند . دستاوردهاي شما را در زندگي باورهاي شما ميسازند . زيرا باورها تعيين كننده كيفيت انديشه هاست و انديشه ها عامل اوليه اقدامها و اقدامها عامل اصلي موفقیت |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي inaz به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#36 (permalink) |
|
Enthusiast
|
زندگی را آنگونه که دوست داری تصور کن تا آنگونه شود
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي inaz به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#37 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: خونمون
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 188
از ایشان 76 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي DJ.SABA به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#38 (permalink) |
|
Enthusiast
|
شاتو بريان
سعادت مانند توپ فوتبال است وقتي از ما دور مي شود دنبال آن مي دويم و وقتي مي ايستد با يك ضربه آنرا از خود دور مي سازيم . |
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Oct 2009
محل سكونت: همینجا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 417
از ایشان 882 بار سپاسگزاري شده است
|
ممنون گلی مطالبت خیلی خوب بود
![]() من خودم صددرصد به مطالبت اعتقاد دارم چون بارها و بارها پیش اومده که تصورات ذهنی من چه مثبت و چه منفی به واقعیت تبدیل شده، و دقیقا چیزی رو جذب کردم که تصورش رو کردم
|
| کاربران زير از دوست گرامي arezoo_67 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#40 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Aug 2009
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 11
از ایشان 57 بار سپاسگزاري شده است
|
مطالب جالبی بود
|
| کاربران زير از دوست گرامي jupiter3 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |