|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Dec 2009
محل سكونت: مازندران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 39
از ایشان 36 بار سپاسگزاري شده است
|
نتورک : یعنی بازار یابی شبکه ای
یعنی حذف واسطه ها و دلال ها و تبلیغات کلامی ( سینه به سینه ) چون بجای این که پورسانت ها را برای تبلیغات به رسانه ها و .. بدهند به افرادی که در این صنعت کار می کنند و در ازای معرفی کار پورسانت در یافت میکنند این علم در بسیاری از کشور ها قدیمی بوده و در کشور ما تازه به جریان افتاده این علم روز دنیا ست چه بخواهیم و نخواهیم جهان به سمت بازار یابی شبکه ای روی آورده واقعا شما جایی رو نشون دارین که با حد اقل 1 میلیون تومان سرمایه بشه یک تجارت چند میلارد دلاری راه اندازی کرد. اما این علم و صنعت این امکان رو به همه میده من مدت کوتاهی که شروع به تحقیق و مطالعه در این زمینه پرداختم و خوشحال میشم از کسانی که در این زمینه اطلاعات دارن و یا علاقه دارن وارد گفتگو بشم . منتظر شما دوست عزیز هستم ![]() انسان های موفق افرادی هستن که ذهن همیشه موفقی دارن و انسان های ناموفق افرادی هستن که ذهن همیشه شکست رو دارن موفق ها ابتدا فکر میکنن ، بعد تصمیم میگیرن ، نه این که تصمیم بگیرن بعد فکر کنن ويرايش توسط ali.emad : 01-17-2010 در ساعت 08:16 AM. دليل: ترکیب دو پست پیاپی |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: هرجا كه كسي گوينده لااله الا الله باشد، آنجا وطن من است
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 742 بار سپاسگزاري شده است
|
با توجه به عدم استقبال کاربران از این جستار و برای جلوگیری از سواستفاده برخی افراد از این موضوع (که متاسفانه هم اکنون در برخی جستارهای مشابه نیز دیده شد)، فعالیت این جستار خاتمه می یابد.
![]() |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|