|
|
#16 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: زمین ارث ماست
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 266
از ایشان 463 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
مثلا در همين گرجستان (در زماني كه مردمش در حباب ارزوهاي امريكا محور بودند )رييس جمهور امريكا بوش به كشورشان رفت و تا جايي كه بنده مي دانم براي انها سخنراني كرد . تصورش را بكنيد كه مردم گرجستان تقريبا همان قدر كه از رييس جمهور خود استقبال مي كردند از بوش استقبال كردند . يعني انها در ان زمان بوش را يك ناجي براي خود دانستند نه يك استعمار گر . در جنگ نرم يكي از مسائلي كه ممكن است رخ دهد ان است كه عامه مردم منافع دشمن را منافع خود مي دانند .و اصولا دشمن را دوست خود مي پندارند .
اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم اللهم العن اول ظالمٍ ظلم حقّ محمدٍ و آل محمّد و آخر تابع له علی ذلکويرايش توسط mehdi313 : 01-12-2010 در ساعت 09:21 PM. |
|
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي mehdi313 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#17 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Jun 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 43
از ایشان 327 بار سپاسگزاري شده است
|
تا بحال این تعریف ها از جنگ نرم ارائه شده است :
کليه فرايندهايي که با ابزارهاي غيرنظامي نظير رسانه ها ، عمليات جاسوسي و اطلاعاتي ، مهندسي افکار عمومي و ... بطور "غير مستقيم" ، "اراده" دشمن را در اختيار اهداف و منافع نيروهاي خودي قرار مي دهد " تهدید نرم عبارت است از تلاش برنامه ریزی شده دشمن از طریق نفوذ و تأثیر گذاری بر اعتقادات و باورها و ارزشها و الگوهای رفتاری یک ملت و نظام سیاسی جهت سلب و یا تحمیل اراده و ایجاد تغییرات در ارکان یک کشور در حوزه های مختلف سیاسی ، اجتماعی فرهنگی و اقتصادی . هر گاه این تهدید بالقوه باشد تهدید نامیده می شود و وقتی به فعلیت در آید جنگ نام دارد . جنگ نرم در واقع رسیدن به ا هداف دلخواه است بدون استفاده از زور بلکه از طریق موضوعات جذاب و نه اجبار ، در جنگ نرم بدون اینکه دشمن کشته بدهد و یا زحمت زیادی بکشد توسط مردم کشوری بر آن کشور مسلط می شود . البته برادری هم خواستار سطح بندی جنگ نرم شد قبل از ادامه مطلب دوست دارم شما را با شخصی آشنا کنم ((پائلو کوئیلو )) او در ساتل۱۹۴۷ در برزیل متولد شد . پدرش مهندس ومادرش خانه دار بود در سن هفت سالگى به دبستان مذهبى «سن اگناسيو» در ريودوژانيروي برزيل وارد شد. کوئيلو به تدريج دريافت که از فراگيرى تعاليم مذهبى بيزار است. درپى آن کوئيلو از شرکت در مراسم مذهبى گروهى که بالاجبار برگزار مى شد سر باز زد و تنفر خود را به آئين و فرايض دينى خود نشان داد.به رغم تمايل والدينش براى دنبال کردن درس و فراگيرى رشته مهندسى، کوئيلو به وادى ادبيات علاقه مند شد و بر آن شد تا نويسنده شود. او به مخالفت با والدين خود برخاست. پدرش احساس كرد فرزندش از بيمارى روانى خاصى رنج مى برد و او را در سن هفده سالگى، دو بار در بيمارستان روانى بسترى كرد. در آن جا پزشكان براى معالجه كوئيلو، چندين بار از شوك الكتريكى استفاده كردند. وي رمان ورونيکا تصميم مي گيرد بميرد را متاثر از همين دورانش نوشت. پس از خلاصى از بيمارستان، پائلوكوئيلو به يك گروه تئاتر پيوست و كارهاى پراكنده اى در مطبوعات انجام داد. در نظر تماشاگرانى كه به ديدن اين تئاتر رفته بودند، نمايش فوق كاملاً ضداخلاقى و ترويج دهنده فساد قلمداد شد. در پى آن پدر كوئيلو، او را براى سومين بار در بيمارستان روانى بسترى كرد. در مجموع کوئیلو 9 بار در بیمارستان روانی بستری شده است او برای مدتی برای معالجه خود از دارو استفاده کرد و سپس به مواد مخدر روی آورد او به مدت 5 سال به صصورت افراطی مواد مخدر و مواد توهم زا مصرف می کرد او به شذت به مشروبات الکلی هم معتاد است راهکارهای او برای ترک اعتیاد عملا به معتاد شدن مجدد می انجامد . او براى مدتى براى معالجه خود از دارو استفاده كرد و سپس به استفاده از مواد مخدر روى آورد. كوئيلو به مدت پنج سال به مواد مخدر و مواد توهم زا بصورت افراطي معتاد بود و بعد تَرك كرد. او ابتدا کوکائين مصرف مي کرد، سپس مواد روان گردان و پيوت و مسکالين و ماري جوانا و برخي ديگر از مواد افيوني را استفاده کرده است. همچنين وي به شدت به مشروبات الكي نيز معتاد بوده و همچنان معتاد است. او مدتي در دهه شصت در جنبش هيپي گري يرزيل فعاليت کرد و شيفته افکار کارل مارکس و انگلس و ارنستو چگوارا بود. همچنين او از فرقه اي به نام رام(Ram) تاثيراتي گرفت. پس از مدتى يكى از آهنگسازان به نام رائول سيكساس از او خواست تا برايش شعر بسرايد. نوار آهنگ هايى كه او شعرش را سروده بود، فروش خوبى كرد و براى اولين بار پائلو را به پول قابل توجهى رساند. او بيش از شصت شعر براى آهنگ هاى رائول سرود. آنها در موسيقى راك برزيلى فعاليت مي كردند. همچنين آنها اقدام به چاپ مجموعه داستان هاى كمدى سكسى به نام كرينگ-ها كردند. آن ها خلق اين آثار را شيوه اى براى رسيدن به آزادى انسان ها قلمداد مي كردند! حكومت وقت كتاب هاى فوق را مضر دانست و آن ها را به زندان انداخت. رائول خيلى زود آزاد شد اما كوئيلو براى مدت طولانى در زندان ماند. چرا كه او را به عنوان مغز متفكرى كه داستان هاى كمدى سكسى را خلق كرده بود شناختند. او علاقه وافري به شهرت داشت. در یک کلام، می توان او را معجوني از هيپي گري و سوسياليسم تا جادو و بوديسم و مسيحيت و يهوديت و سکس و عشق هرزه دانست کوئیلو در سال 1379 به دعوت رسمی جمهوری اسلامی ایران به مدت دوازده روز به ایران آمد او به شرطی قبول کرد به ایران بیاید که حتما سر سفره اش مشروبات الکلی باشد که این شرط او مورد موافقت قرار گرفت . سیر مطالعاتی کتاب های کوئیلو از عرفان و اخلاق انسانی شروع و به شیطان پرستی منتهی می شود . اکثر آثار کوئیلو توسط آرش حجازی به فارسی ترجمه شده است
پاسخ به شبهات : در قسمت نظر بدهید شبهه را مطرح کنید http://mohammad409.blogfa.com/ غزه سند رسوائی آمریکا و اسرائیل ويرايش توسط mohammad-mohsen : 01-11-2010 در ساعت 09:55 PM. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mohammad-mohsen به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#18 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: جم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 237
از ایشان 56 بار سپاسگزاري شده است
|
دوستان درود
يا من اشتباه ميكنم يا شما دير از خواب بيدار شده ايد؟ از تعاريفتان كه بگذريم صحبت از منافع ملي كرديد متاسفانه در چند دهه اخير چيزيهايي كه مشاهده كرديم برنامه ريزيهايي در راستاي تحقق نيافتن منافع ملي بوده و هست! با نگاهي به تاريخ در مي يابيم كه نخبه كشي و سركوب نخبه ها با كشتن اميركبير كه بي شك دستهاي پنهان استعمار به خون اين بزرگمرد آلوده گشتند شروع شد. پس از آن دكتر محمد مصدق تلاش فراواني كرد تا دستهاي استعمار را ازين مرز و بوم كوتاه كند. در اواخر حكومت شاه استعمارگران بوي پيشرفت و استقلال ايران را حس كردند و با بهانه هاي واهي مردم و دولت را بجان يكديگر انداختند. از طرفي تجهيزات نظامي خريداري شده (از تفنگ تا فانتوم) استعمار را ترساند كه ديگر نميتواند زور بگويد زماني كه شنيد نفت را بايد بجاي بشكه بشكه! شيشه شيشه ببرد به فكر تضعيف افتاد. در زمان گذشته شانس يا دورانديشي سران باعث شد جنگ با عراق 3 روز بيشتر طول نكشد. پس از انقلاب انگليس (اين پير استعمارگر) كه بيشتر از هركشوري نقطه ضعف ما را ميشناسد جبهه ملي را از صحنه بيرون راند و جبهه مذهبي با دادن چند شهيد ريشه در خاك اين سرزمين انداخت. بحث تقسيم قدرت بود آقاياني كه آنروز به احترام رهبر انقلاب سكوت كردند امروز سكوتها را شكسته و همه پشت سر آرمانهاي او پنهان ميشوند و خود را يار امام و مدافع دستاوردهاي انقلاب ميدانند. بگذريم امروز منافع ملي ما در مسائل هسته اي و حاشيه اي نيست ما منابع عظيمتري داريم كه در شرف نابودي اند. پالايشگاه ها، جاده ها، جنگلها، درياها، كارخانه هاي توليد كننده پوشاك و خوراك، نيروي انساني ماهر و نيمه ماهر صنعتي، كشاورزي، آموزش افراد در سنين مختلف، آثار تاريخي درهمه دورانها همه و همه در صف انتظارند كه يكي بدادشان برسد. بازار رقابتي خودرو بماند! كار مثبتي كه دولت كرده نقاط درد را شناسايي كرده اما روش درمان را بدرستي نميداند! استعمارگر از همين ميترسد كه مبادا انديشه ها درچنين محيطي رشد كنند درصدد شكستن افكار و انحراف آنها به جنگهاي خيابانيست! و تكرار صحنه هاي تلخ تاريخ
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,045 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
براي مقابله با جنگ نرم بنظرم بايد چند کار انجام شود . اول از همه اينکه : 1- عقلاي جامعه از همه گروه ها و از همه قشرها و احزاب متعهد به کشور بيايند و بنشينند و منافع حياتي کشور را تعريف کنند . بعد نتيجه اين مي شود که حالا هر حزبي ، هر گروهي که بقدرت رسيد و مردم به او راي دادند يک دفعه بيايد در يک جهت ديگر حرکت کند و کلا راه را عوض کند و بگويد از اين به بعد من مي خواهم از اين طرف بروم. تا ديروز کشتي ملت ايران اينطرفي مي رفت حالا من ناخدا شدم مي خواهم بروم به شمال غربي ... اين را در کشورهاي پيشرفته هم مي بينيم که به چه ثباتي رسيده اند . مثلا امريکا را ببينيد ، مثلا در منافعش گفته "سلطه بر منابع نفتي دنيا براي تضمين امنيت انرژي امريکا" حالا رئيس جمهور بوش باشه ، کلينتون باشه اوباما باشه فرق نمي کنه . هر کسي بياد دقيقا همون اهداف رو جلو مي بره . حالا شايد راهکارهاش فرق کنه يکي از طريق نرم يکي از طريق سخت يکي با ديپلماسي يکي با لشگر کشي ولي به هر حال اهداف استراتژيک سرجاشون هستند . حالا تاکتيک ها کمي متغير مي شوند . مثلا مساله اسرائيل را ببينيد ، اصلا کاري ندارد که چه حزبي هست جمهوري خواهه دموکراته همه و همه داراي يک سياست واحد هستند . بعدش هم اينکه احزاب هم مطيع اين اصول کلي منافع کشورشون هستند (اگرچه دو تا حزب بيشتر ندارند) 2- دومين مطلب هم اين هستش که خب حالا که اهداف استراتژيک مشخص شد ، بايد متحد بود و ابزار رسانه اي قدرتمند هم داشت که در همين راستا اول مردم خودمون رو توجيه کنه و با جنگ نرم دشمن مقابله کنه بعد هم اگر امکاني بود خودش با جنگ نرم دشمن را وادار کند که در جهت منافع کشورمان حرکت کند .
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#20 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
میخواهیم با شما وارد یک گفتگوی سالم گردیم در ابتدا توافق کنیم که: 1. مرزهای این مملکت بروی متجاوزین (به هر صورتی) بسته ولی بروی هرکس که بخواهد با ما تعامل(معامله) کند باز است. 2. منافع ملی را اشخاص تعیین شده از سوی ملت (شامل اجماع روشنفکران، مخالفین و موافقین) تشخیص دهند نه شخص خاص! نه نهاد خاص! نه حزب خاص! هرکدام از اقشار مختلف جامعه اگر به سطحی از آگاهی در آین زمینه خاص رسیدند میتوانند در این مقوله اظهارنظر (نه آشوب! نه سفسطه) آنهم بصورت سازنده و اجرایی کنند. 3. رسانه ملی بیطرف عمل کند. اینکه من در نقش یک گزارشگر بدنبال اشخاص خاصی در خیابان بگردم و از آنها نظرات مطلوب دلم را بخواهم نتیجه بهتر ازین نخواهد شد. در مورد منافع ملی امریکا هم باید گفت صنعت و زندگی این کشور چنان وابسته به نفت شده است که اگر چند روز نفت به این کشور وارد نشود سرتاسر این کشورش شورش خواهد شد. پس حق دارد که برای بدست آوردن هدفش دست و پا بزند! اما ما هنوز نیاز آنچنانی به انرژی هسته ای نداریم در واقع این کشتی که ناخدا هم پیدا کرده هنوز ساخته نشده آبی هم برای تست آن نداریم چه رسد به اینکه بخواهد دریانوردی کند! بهتر است تفاوت «لجبازی» برای رسیدن به هدف با «نیازمندی» برای دست یافتن به هدف را درک کنیم! ويرايش توسط Eybaba : 01-12-2010 در ساعت 02:40 PM. |
|
|
|
|
|
|
#21 (permalink) | |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Jan 2010
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 17
از ایشان 2 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
به امید مهربان شدن انسانها با یکدیگر و از بین رفتن خط کشیهای بین آدم ها چه دین و مذهب باشد و چه نژاد و رنگ پوست ![]() ويرايش توسط aray : 01-12-2010 در ساعت 03:16 PM. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي aray به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#22 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
منتها من تلاش داشتم که تا جای ممکن وارد مصادیق بحث نشویم . چون بحثش طولانی می شود و کلا از اصل موضوع دور می شویم . شاید چند صفحه بحث لازم داشته باشد تا من بتوانم با دقیقترین اسناد و ارقام برای شما اثبات کنم که دست یابی به تکنولوژی هسته ای تا چه اندازه برای کشورمان و منافع ملیش و برای امنیتش و برای تضمین آینده اش حیاتی و ضروری است ... اما هدفم این است که از موضوع فاصله نگیریم . بیشتر تمایل داشتم به اصل موضوع یعنی "شناخت ابعاد و خصوصیات جنگ نرم" بپردازیم . ببینید واقعا فوق العاده است !!! واقعا و حقیقتا جالب است که بتوان با استفاده از روش هایی ، بدون استفاده از کوچکترین ابزار سخت و نظامی ، کاری کنید که مردم کشوری ، دقیقا برخلاف منافع ملی خودشان و دقیقا به نفع منافع ملی دشمن ، عمل کنند . چیزی شبیه به یک معجزه و شعبده بازی است . به چین نگاه کنید ، قطعا چین یکی از ابرمشکلات ایالات متحده است و آنقدر لقمه بزرگی است که حتی تصور و خیال تجاوز نظامی به آن ، حتی تصورش برای امریکا خطرناک خواهد بود . اما با این وجود جنگ نرم را رها نمی کند . می آید برایش مساله "بحران تبت" را راه می اندازد و رهبرش را که قطعا سالها تحت نظر و ارتباط سیستم های جاسوسی مخوفش بوده به امریکا دعوت می کند تا از راه دور اسباب ناامنی و موی دماغ چینی ها شود . بعد از مدتی که این فرد و جریانش ، تاریخ مصرفشان تمام می شود ، می رود سراغ مسلمانان و فتنه دیگری را در استان دیگری راه می اندازد. و باز می بینیم رهبر (به ظاهر مسلمانش) هم سر از ایالات متحده در می آورد ... این معنای واقعی جنگ نرم است . باید اینها را بشناسیم تا بتوانیم در مقابل حملاتشان مقاومت کنیم. |
|
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#23 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Oct 2009
محل سكونت: هنوز این دنیا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 236
از ایشان 674 بار سپاسگزاري شده است
|
ای کاش واژه ی جنگ از تمام لغتنامه ها پاک میشد ...حالا چه نرم وچه سخت
"کاشکی جنگ نبود رنگ ونیرنگ نبود دل ابنای بشر سنگ نبود کاشکی بین بشر وحدت بود همه جا صلح وصفا بود وصمیمیت بود"
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
این سوالات را بگذارید کنار آن اسناد و ارقامتان! تا ببینید اگر نمیتوان ثروت تولید کرد نباید بانک تاسیس کرد تا گردش هرز پول در مملکت چند برابر شود! جنگ نرم را بیخیال شوید امریکا یا هر کشور دیگری به ترفندهای مختلف دست میزند تا از قافله عقب نماند! بحث خودمان را بکنیم. چرا پلیس اینترپل باید دنبال سران ایران باشد آنهم آرژانتین! نگوئید که توطئه استکبار است که یاد گفته شخصی می افتم که گفت: اگر زلزله بم در اوائل انقلاب بود حتما مقصر شاه بود! برادر حرف من این است باید مثل آدم زندگی کنیم تا مانند وحشیها با ما برخورد نکنند! و در یک کلام بهانه دست بهانه گیران ندهیم. سوئد واقعا چه دارد که من همیشه باید حسرتش را بخورم! یک کشور دراز، سرد و کم محصول اما مردمش شادترینند! واقعا دلم میسوزد وقتی میبینم از همین نفت، گاز، آهن، مس، آب و چوب میتوانیم طلا بسازیم اما همه را خراب میکنیم. گاهی از سر ناامیدی میگویم کاش این استعمارگر می امد همه را میبرد و سهم ما را هم میداد لااقل اگر هیچ ارزش معنوی نداشتیم مردممان از بیچارگی پناه به اعتیاد و زندان نمیبردند! |
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
مدیران
|
نقل قول:
اما : خانه دوستان خوش است ولی در اگر نتوانت نشست آرزوهای خوب همیشه قابل تحسینند لکن واقعیات جامعه گاهی در راستای آرزوها نیست . جنگ واقعیتی است که باید آن را پذیرفت و جنگ نرم روشی است برای به زانو در آوردن ملت ها . ما ایرانیان اگر خواهان حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشورمان هستیم باید خوب این جنگ را بشناسیم تا بتوانیم با آن مقابله کنیم . در غیر این صورت واقعیتی تلخ به نام از دست رفتن استقلال و ورود دشمن به کشورمان ما را از خواب بیدار خواهد کرد . که آن وقت (کاشکی) به دادمان نخواهد رسید . |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mohammad-mohsen به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#26 (permalink) |
|
مدیران
|
تهدید نرم دارای دو مرحله است :
1- مرحله ذهنی : دشمن یا كشور تهدیدكننده ابتدا نقاط آسیبپذیر جامعهی هدف را شناسایی میكند، و یا نقاطی را به عنوان نقاط آسیب پذیر القاء و سپس ابزارهایش را میشناسد و سپس هدفگذاری و سرمایهگذاری میكند . 2- مرحله عملیاتی : پس از شناخت و یا خلق موقعیت های آسیب پذیر آن را عملیاتی می کند . اکنون شما در همین سایت با بحثی تحت عنوان : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است آشنا هستید . لازم است در این مرحله افراد جامعه مورد تهدید دقیقا باور کنند آن نقاط واقعا آسیب پذیرند . از آن به بعد خود به طور خودکار و بدون دریافت مزد و یا ... تبدیل به نیروی دشمن شده و با دست خود باورهای ملی و زیر بنای اعتقادات خود را تخریب می کنند ./ شاید باور کردنی نباشد که کسی با شوق واشتیاق و در کمال علاقه شاخه ای را که تنها نجات دهنده او از پرتگاهی هولناک است و بر روی آن قرار دارد ببردچرا ؟ اگر از اول صفحات این بحث را مطالعه کنید خواهید دید که عده ای ابهاماتی را که قبلا جواب داده شده تکرار می کنند . و خسته نمی شوند چرا ؟ انگار نه انگار که جواب داده شده است . اگر هدف روشنگری است باید سؤال را ازمرحله ای که قبلا پایان یافته شروع کنند نه از مرحله ای که شروع شده است . |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
کاربر
|
دوست عزيز جناب محمد محسن!
وقتي دو چهره به هم مينگرند آنكس كه دروغ در پشت افكارش است مستقيم و رودررو نمينگرد. بلكه دست به حربه هاي مختلف ميزند تا اگر نتوانست از زير نگاه در رود چشم طرف را در بياورد. شما امروز ورود استعمار را به اين آب و خاك ديدي و من لحظه لحظه تاريخ را كه مي نگرم ردپاي استعمار و استثمار را مي بينم. كشور ما چونان لاشه اي در وسط افتاده كه شغالان و لاشه خواران هر روز از ما ارتزاق ميكنند. و از بالا روحمان اينها را مي بيند اما ناتوان است كه حركتي به اين مرده بدهد تا تكاني بخورد و خود را جمع كند. لحظه لحظه تاريخ را ورق بزن و ببين هر وقتي كسي خواسته جلوي خرابكاري را بگيرد محكوم به فنا شده و ميشود. وقتي صحبت از منافع ملي ميكنيد چه كسي موظف است تا از آن حراست كند؟ پاسخ بديهي اين است هركس درحد توان و حوزه مسئوليتش! حد توانايي افراد با ابزارهايي كه در دستشان است مشخص ميگردد. و بيشترين ابزار و قدرت در دست سران است. سران اين رژيم گُلي به سرما نزده اند كه بخواهيم از آرمانشان دفاع كنيم. اكثر پالايشگاه ها و جاده ها از زمان گذشته است و درشهرها مشتي جوان و پير كه فقط درهم ميلولند! بگذريم هاشمي رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام و شاخص اصلي آن بود. سند رسواييش اكنون بايد رو شود ببينيد اين برنامه چگونه ريخته شده كه با آنكه اكثر مردم ميدانستند او سالم نيست اما پستهاي كليدي مملكت در دست او ميچرخد! از طرف ديگر آقايي بنام احمدي نژاد كه نه از چرخه توليد ميداند و نه از ميزان مصرف! فقط و فقط كارش با دست اندازي بر روي منابع پولساز پيش ميرود! از طرف ديگر سياست خارجي اش به حدي خراب است كه در سازمان ملل كسي او را تحويل نميگيرد و در داخل كشور گداياني دارد كه دستشان را رد نميكند و هركس كه با او نيست تخريب ميشود انگار همگان بايد مطيع او باشند و نهايتا ميگويد دلسوز و خادم مردم است و من هم بايد باور كنم كه دل ميسوزاند نه براي خويش بلكه پشتش بجايي غير از مردم گرم است. مردمي كه ماهيگيري بلد نيستند و مانند مشتي كرم درهم ميلولند رسانه و روزنامه اشان بجاي اينكه بيايد صداقت را آموزش دهد مشوق جنايت و خشونت در آنهاست! شما شبكه فارسي1 را از ماهواره هاتبرد مشاهده كنيد مقاصد سياسي يا تخريبي ندارد سرگرم كننده و آموزنده است تنها سريال خشونت آميزش 24 (هفته اي يك شب)است اما فيلمهاي ايراني يا خارجي كه از صدا و سيماي ما پخش ميشوند اكثريت حرفي براي گفتن ندارند يا بلد نيستند پيام را دست به مخاطب برسانند! جنگ نرم، انقلاب مخملي، منافع دشمن، مهندسي آراء و آرمانهاي نظام همه و همه نميتوانند ما را ازين بحران نجات دهند! اين افكار پوچ زائيده مخيله مريض قدرتمندانيست كه ترك صندلي برايشان ناممكن شده! چين تمام اقتصاد ما را قبضه كرده و هر آشغالي را كه دوست دارد مي اندازد! خوب جنسمان چنان بيكيفيت است كه خودمان هم قبولش نداريم! اصلا نميخواهيم ازجان مايه براي كار بگذاريم پس بهتر كه اگر استعمارگري مي ايد لااقل چهار نفرمان با زر و زور سركار بروند. اين روزها ديگر افغاني پيدا نميشود تا 4 عدد بيل خاك براي من كشاورز جابجا كند چون استعمارگر (همين دشمن) آمده و مشغول تحول اقتصاد آنجاست! عراقيها چندان برايشان فرقي نكرده چون مردم تنبلي هستند! بگذاريد همانان كه تاكنون براي ما برنامه (انقلاب، جنگ، سازندگي و...) ريخته اند زين پس هم همانها باشند شما و من وقتمان را صرف كار بهتري كنيم نه اينكه هنوز نميدانيم كه چه ميخواهد بلند شويم و در خيابان برعليه يا له هموطن شعار دهيم. فقط يادمان باشد اروپا از زماني شروع به پيشرفت كرد كه به علم بها داد و قدرت سياسي كليسا كم شد. گفته بوديد جواب به سوالات داده شده. لطفا بدون اينكه خداي نكره بخواهيد بپيچانيد آدرس نتيجه حل مسئله را به من بدهيد! در همينجا، كتاب يا اينترنت! شايد من واقعا بي اطلاعم از جواب ويرايش توسط Eybaba : 01-13-2010 در ساعت 09:51 AM. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Eybaba به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#28 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
من هم چند ترفند که در مرحله عملياتي و با ابزار رسانه اي بشدت مورد استفاده قرار مي گيرد را فهرست مي کنم . اميدوارم مفيد باشد : 1- ترفند اول : انتشار اخبار فقط منفي : در اين مرحله لازم است که روحيه جامعه هدف تخريب شود و اين احساس بطور عمومي گسترش يابد که: - کشور در بحران بسر مي برد ، - وضعيت همه چيز بد است . - همه چيز رو به بدتر شدن مي رود . - هيچ خبر خوبي وجود ندارد و اگر وجود دارد دروغ است هدف : با اين راهکار افراد جامعه هدف آماده مي شوند که انگيزه کافي براي دگرگوني کشور را بدست بياورند و چون معمولا راهکار قابل توجهي ندارند ، راهکار دشمن و نسخه هايي از پيش آمده شده را بتدريج مي پذيرند . اما چگونه ؟ قانون اول- فقط اخبار منفي را منتشر کن : اين روش را بوضوح در رسانه هاي دشمن مانند bbc راديو وساير تلوزيون هاي فارسي زبان غربي و امريکايي مشاهده مي کنيد.قانون دوم - خراب کردن اخبار مثبت اما اخبار مثبت : |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#29 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: ایروان و تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 235
از ایشان 155 بار سپاسگزاري شده است
|
بعضی ها برای ماست مالی کردن برخی از کارهایی که می کنند مجبورن روی بعضی حرکات خودجوش مردمی
اسم جنگ نرم و شل و وارفته و ... بذارن اما واقع بینانه نگاه کنید درسته که آمریکا و .. خیلی های دیگه دارن از جنبش سبز دفاع می کنند اما مگه جنبش سبز مال آمریکاست آخه ؟ خیلی بچه اید اگر فکر کنید جنبش سبز بعد از پیروزیش و تغییر سیستم مملکت مملکت و می سپاره دست وطن فروشانی همچون رجوی و ریگی و ..
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
کاربر
|
روش مبارزه فعلی دولت با این جنگ که ساخته و پرداخته ذهنهای مشوش است صحیح نیست. مردم ما خبرساز و خبرباز هستند ولی من به شخصه نه طرفدار رسانه های خبرساز داخلی ام و نه خارجیها! اما دولت میخواهد با بزرگنمایی کارهای خود و کوچک نمودن یا غیرواقعی بودن اخباری که با ظاهری روشنگرانه و در نیت به قصد تخریب روحیه از رادیو و رسانه های بیگانه پخش میگردد نقش خود را در رسیدن به اهدافش که همانا حفظ موقعیت فعلیست پررنگتر نماید!
کاری به اخبار ندارم در روز 16 آذر تهران بودم و برای کاری به حافظ میرفتم به چشم پلیسهای ضدضربت را دیدم که درحال جمع شدن در محدوده ولی عصر و خیابانهای اطراف بودند. شب بعد از مغازه داری در میدان انقلاب شنیدم که پله های جلو مغازه اش را که به خون آغشته بودند شسته است. برنامه اخیر دولت در مبارزه با حرمت شکنی عاشورا نشان ازین حکایت دارد که رژیم جایگاهی مردمی را از دست داده و با توسل به مذهب و پنهان شدن پشت این نقاب قصد اشائه موج جدید دارد. مردم این شخصیت را نمیخواستند. شما بعنوان یک شخص بیطرف نگاه کن ببین بجز روستاهای دورافتاده در شهرها چند نفر از اطرافیان یا همشهریانت طرفدار کارهای ایشانند. از یک سطحی سنج تا یک عمق نگر! جنبش سبز هم فقط شعار میدهد. شعارهایی که از بطن مردم نیست و مردم مقلد همواره دنبال یکی میگردند که ناجی و منجی اشان باشد. رهبران این نهضت هدفی جز چنگ زدن به صندلی قدرت و بساط بریز و بپاش ندارند اینان که امروز دلسوز مردمند چرا در زمان قدرتمندی خویش دلسوزی نمیکردند؟ دراین بین تفکر جدیدی که توانست در مقابل این چالشها راهکار ارائه دهد رضایی بود. این شخص جایگاه مردمی ندارد و تاکنون تجربه ریاست درین سطح وسیع را نداشته چنین به نظر میرسد که اگر سرمایه گذاری بر روی چنین شخصی صورت میگرفت بحران به این شدت نمیرسید. بافرض صحت آرا انتخابات یک چیز ثابت شده که مردم دریک موج احساسی دست به انتخاب میزنند. |
|
|
|