|
|
#1 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: زیر سقف آسمون
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 845
از ایشان 390 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام الآن که این تاپیک استارت میشه مدتی از قرار عمومی قبلی گذشته و من دلم واسه همه دوستام تنگ شده و این قرار خیلی برام اهمیت داره و دوست دارم دوستام رو شاید واسه آخرین بار ببینم و باهاشون خدا حافظی کنم ![]() ---- این دیدار زمستانه هم میهن است ، قرار عمومی روز جمعه 30بهمن برگزار می شود ! محل برگزاری شهر تهران خواهد بود اما محل و زمان دقیق یک هفته قبل از برگزاری قرار به دوستانی اطلاع داده می شود که در همین تاپیک ثبت نام کرده باشند ! در قرارهای قبلی هم میهن مشکلی پیش نیامده و این بار هم با تدابیر خاصی که اندیشیدیم مطمئنا مکشلی پیش نخواهد آمد ! -------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------- [ یاران همراه در میتینگ زمستانه هم میهن جمعه 30 بهمن ماه 1388 ![]() ![]() ![]() AMIR-1986 haj.mahdi bollywood mohammad141 Golbanoo morteza123 MeHrDaD.007 yasy RiRa ruya mobina123 zarin negar_ hrkb2000 Milad Ava MooJ Amitis remy ![]() ![]() ![]() پ.ن 1 دوستان عزیزی که برای اولین بار قصد شرکت در میت زمستانه هم میهن رو دارند جهت دریافت دعوت نامه حتما بیوگرافی خودشون رو به یکی لیدرهای میت |bollywood, haj.mahdi ,AMIR-1986| ارسال کنند. پ.ن 2 یاران عزیز توجه داشته باشند اگر میخواهید همراه بیاورید حتی الامکان به یکی از لیدر های میت اطلاع رسانی کنید پ.ن 3 عزیزان توجه داشته باشند دعوت نامه حضور در میتینگ زمستانه هم میهن و سایر توضیحات آن از روز شنبه مورخه 88/11/24 الی پنج شنبه 88/11/29 از طریق پیام خصوصی ارسال خواهد شد دوستانی ثبت نامی اگر چنانچه طی این مدت تعیین شده دعوت نامه ای دریافت نکردند به یکی از لیدرهای میت اطلاع رسانی کنند ![]()
بگم ستاره هام میگن همیشه تو فال منی اجازه میدی تا ابد منتظر تو بشینم تو خواب و رویا همیشه با تو ببیبینم اجازه هست اجازه هست اجازه میدی که بگم با تو به آسمون میرم با تو یه آدم دیگه ام ويرايش توسط haj.mahdi : 02-09-2010 در ساعت 06:04 AM. |
|
|
| 15 نفر از کاربران ، از دوست گرامي AMIR-1986 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: SEASIDE
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,001
از ایشان 5,953 بار سپاسگزاري شده است
|
تایید مقاله
جهت اطلاع دستان این میتینگ اینبار با مدیریت جناب امیر عقیلی و با حمایت لیدرهای میتهای قبلی (بالییوود و خودم ) در راستا و اصول درست میتهای قبلی برگذار میشه و منتظر حضور گرم و پرشور دوستان هستیم امیدوارم با ثبت نام و ارائه پیشنهادات مارو در برگذاری بهترین میتینگ همیاری کنید ![]()
| 5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي haj.mahdi به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#3 (permalink) |
|
Addict
![]()
تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: بین زمین و آسمون
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,468
از ایشان 1,784 بار سپاسگزاري شده است
|
احتمال اومدنم کم هستش....خیلی سخته.... و ناراحت کننده....اما امید از نا امیدی بهتره!
آقا امیر، واسه آخرین بار ؟ اولش من یه پیشنهاد بدم؟ ناهار بچه ها خودشون بپزند بدونن حداقل چی دارن میخورن ![]() ![]()
|
|
#7 (permalink) |
|
مدیران
|
مشکل تاریخش چیه ؟
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي haj.mahdi به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#8 (permalink) |
|
Addict
![]()
تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: بین زمین و آسمون
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,468
از ایشان 1,784 بار سپاسگزاري شده است
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Niloofar-92 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#9 (permalink) |
|
مدیران
|
با توجه به فصل سال (سرما ، احتمال بارندگی و ... ) و مشکلاتی که برای تهیه غذا و عدم خوشایند دوستان داشتیم و برای دور هم بودن این بار برنامه میت در یک فضای مسقف برگذار میشه .
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي haj.mahdi به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#10 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: زیر سقف آسمون
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 845
از ایشان 390 بار سپاسگزاري شده است
|
عرضم به حضور بچه ها همون طور که مهدی عزیز گفت هیچ مشکلی نیس
ناهار هم همون جائی که میریم غذای با کیفیت و خوبی داره |
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي AMIR-1986 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#14 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Sep 2008
محل سكونت: In Your Heart
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 381
از ایشان 793 بار سپاسگزاري شده است
|
منم میخوام
![]()