|
|
#1 (permalink) |
|
انا الانسان لفی خسر
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: ایـــــــــــــــــــــــــــــران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,802
از ایشان 2,116 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام ،
یک جایی یک مطلبی خواندم خیلی جالب بود و آن اینکه ما هم باید به شارژ کردن به موقعمان اهمیت بدهیم ! ![]() مثال جالبی زده بود و گفته بود که اگر همین گوشی های موبایل را به موقعش شارژ نکنیم به مرور شارژ تمام می کند و انگاری که اصلا ً بلااستفاده و بی فایده می شوند !!! یک جورهایی در مورد ما انسانها هم صدق می کند !؟ نظر شما چیست !؟ به طور کلی از دوستان ارزشمندم خواهش می کنم تجربیات عملی خودشان را در قالب اینکه چطور خودشان را شارژ می کنند و تازه نفس و سرزنده می شوند بنویسند . ![]() پ.ن : الا بذکر الله تطمئن القلوب ![]()
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود ز هرچه بار تعلق پذیرد آزاد است حضرت مولانا ( علیه الرحمة ) : این کفر نباشد سخن کفر نه اینست *** تا هست علی باشد و تا بود علی بود ![]() کار گُل زار شــود گر تو به گلـــزار آیی نرخ یوسف شکند چون تو به بازار آیی الهم عجل لِولیّک الفرج
![]() |
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Gole Sorkh به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: SEASIDE
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,017
از ایشان 5,979 بار سپاسگزاري شده است
|
در موقعیت و زمانهای مختلف چیزهای مختلف و متعدد منو شارژ میکنند بعضیها شارژی موقتی هستن مثل موبایلی که شارژ نداره خاموش میکنید و یک ساعت بعد روشن میکنید ولی بدون اینکه شارژش کرده باشید اندازه و دقیقه برای مکالمه اضطراری شارژ خواهد داشت بعضی مواقع هم این شارژ شدنها مدت طولانی تر اثر داره برای نمونه اول فکر کردن به رویاها خواستهامون و دیدن خود موفقمون در اونجاست مثلا خودمون رو در کلبه ای فرض میکنیم که دوست داریم کنار رود و پشت به جنگل باشه و زندگی بی دقیقه ای داریم و ... چند دقیقه تفکر با آرامش میتونه انسان رو مدتی شارژ کنه حتی مواقعی میتونه آدم رو ریستارت کنه مثل سیستمی که هنگ کرده و با یک ریستارت مشکلش حل میشه برای مورد دوم هم فکر میکنم بیشتر مردم سفر رو چونین شارژی بدونن منم کما بیش موافقم .
یکی از چیزهایی که خودم رو خیلی شارژ میکنه نصفه شبها پیاده روی تا حرم حضرت معصمومه (س) یا جمکران برای مناجات هست روی من اثر خیلی خوبی داره .
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي haj.mahdi به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#3 (permalink) |
|
گل مرداب
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,055
از ایشان 13,352 بار سپاسگزاري شده است
|
و من یتوکل علی الذی حی لا یموت.....
دیشب موقع خوندن درس اندیشه اسلامی با این آیه برخورد کردم.... یه اطمینان خاطر و قوت قلب خاصی بهم دادم..... عاشق معناش شدم !
من صبورم اما... به خدا دست خودم نيست اگر می رنجم يا اگر شادی زيبای تو را به غم غربت چشمان خودم می بندم . من صبورم اما... چقدر با همه ی عاشقيم محزونم و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم من صبورم اما... بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم من صبورم اما...
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي roshanak به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#4 (permalink) |
|
Addict
![]()
تاريخ عضويت: Oct 2009
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 7,520
از ایشان 3,974 بار سپاسگزاري شده است
|
من که شارژ خدایی همستم ...!!!
فک کنم توی درونم یه راکتور هسته ای فعالیت میکنه و انرژیه منو تامین میکنه !!! ![]() ![]() همیشه یه چیز برای شارژ شدن هست ادم باید شارژ خورش ملس باشه !!!
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي princo به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#5 (permalink) | |
|
انا الانسان لفی خسر
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: ایـــــــــــــــــــــــــــــران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,802
از ایشان 2,116 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() ولی خداوکیلی بنده هم هر وقت اومدم خاکبوس حضرت معصومه (س) انگاری یه شارژ نامحدود سالانه بهم میدن ! خدا سایه ی این ولی نعمت را از ما نگیره ! ![]() |
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Gole Sorkh به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#6 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: شیراز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,388
از ایشان 3,586 بار سپاسگزاري شده است
|
وقتی باهاش حرف میزنم و صداشو میشونم همه ناراحتی هامو فراموش میکنم و انرژی میگیرم
![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Asheghe_Tanha به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#9 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: جایی مث هیچ جا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,840
از ایشان 2,655 بار سپاسگزاري شده است
|
جل اللخالق ببین علم تا کجا پیشرفت کرده شارژر صوتی هم اومده :دی
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Crazy_king به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#10 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Jan 2010
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 74
از ایشان 24 بار سپاسگزاري شده است
|
یه پیرزنی رو دیدم که داشت آروم آروم از پله های ساختمان دوستم پایین می رفت ، آنچنان قربون صدقه ی خدا می رفت که نگو، خواستنی بود ، خیلی. خوشحالم که اونجا دیگه خبری از کدخدا ها نبود که تا اسم خدا اومد دو تا پا قرض کنن بپرن وسط . خلاصه ... نمی دونم شارژر اون مادربزرگ چی بود ولی هر چی بود خیلی شارژر بود ! ( گوش وای نستادم اما شنیدم که داشت از نوه هاش می گفت و یطوری انگار قرار بود نوه هاش بیان مهمونی پیشش ، خلاصه با حال کردنش حال کردم )
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Farzan2010 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#11 (permalink) |
|
Addict
![]()
تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: بین زمین و آسمون
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,489
از ایشان 1,808 بار سپاسگزاري شده است
|
موسیقی....
|
| کاربران زير از دوست گرامي Niloofar-92 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#13 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Oct 2009
محل سكونت: هنوز این دنیا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 239
از ایشان 684 بار سپاسگزاري شده است
|
خیلی برام متفاوته ....
گاهی با شنیدن صوت دلنشین قرآن یا رفتن به اماکن مذهبی ، گاهی با مطالعه ی یک کتاب خوب، گاهی با صحبت کردن با دوستام، گاهی باشنیدن یک قطعه موسیقی ملایم و دلخواه، گاهی باقدم زدن دریک پاساژه پر از لباسای قشنگ،و زمانی هم بااومدن تو هم میهن و نوشتم مطالبی که دوستدارم وخوندن مطالب زیبای دیگر هم میهنان دوستداشتنیم شارژ میشم. ![]() البته همیشه شارژهای معنویم ماندگاری بیشتری داشتن.
ويرايش توسط minu : 01-28-2010 در ساعت 11:38 AM. |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي minu به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#14 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: خداحافظ
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,377
از ایشان 2,568 بار سپاسگزاري شده است
|
من دلم میگره میرم حرم حضرت معصومه (س) خیلی عالیه خیلی....
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي amir02 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#15 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 111
از ایشان 550 بار سپاسگزاري شده است
|
مناجات و دردل با خدا
موسیقی جمع های دوستانه
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي raha gh به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |