|
|||||||
| کاربران جدید هم میهن در صورتی که کاربر جدید هم میهن هستید میتوانید خود را در این بخش به دیگر کاربران معرفی نمایید. |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (permalink) |
|
رهگذر
تاريخ عضويت: Feb 2010
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
|
سلام به همه دوستانم در این انجمن
من سارا 23 ساله از کرمانشاه هستم خوشحالم باهاتون واهم بود ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي sara88 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#2 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Oct 2009
محل سكونت: IRAN
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,097
از ایشان 1,923 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام سارا جون خوش اومدی به هم میهن
![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي omid364 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#3 (permalink) | |
|
گل مرداب
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,055
از ایشان 13,350 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
روشنک ![]()
من صبورم اما... به خدا دست خودم نيست اگر می رنجم يا اگر شادی زيبای تو را به غم غربت چشمان خودم می بندم . من صبورم اما... چقدر با همه ی عاشقيم محزونم و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم من صبورم اما... بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم من صبورم اما...
|
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي roshanak به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#5 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jan 2010
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 74
از ایشان 104 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام دوستان من تازه عضو شدم
دانشجو جامعه شناسی هستم اما علاقه مند به شعر و روانشناسی امیدوارم بتونم در این سایت مفید باشم و استفاده ببرم شاد باشید |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي mehrabun به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#7 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jan 2010
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 74
از ایشان 104 بار سپاسگزاري شده است
|
ممنونم غزاله جان
راستی یه سوال من دو بار امتحان کردم تا می خواستم در تالاری نظری بزارم خود به خود از سیستم خارج می شدم وارد هم که می شدم قبل از ارسال نوشته خارج می شم! چرا؟ |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mehrabun به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
Addict
![]()
تاريخ عضويت: Oct 2009
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 7,506
از ایشان 3,951 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
نقل قول:
سلام و به همیهن خوش اومدین انشالا که روزای خوبی توی همیهن داشت باشین ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Technical Assistant
تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,100
از ایشان 7,818 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
به هم میهن خوش اومدید ![]() چه مرورگری ؟ محتویات ثبت شده درسیستم ( کوکی ها رو پاک کنید ) بعد وقتی میخواستید لاگین کنید تیک ذخیره رو بزنید
|
|