|
|||||||
| کاربران جدید هم میهن در صورتی که کاربر جدید هم میهن هستید میتوانید خود را در این بخش به دیگر کاربران معرفی نمایید. |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: سرزمين زيباي عشق
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 9
از ایشان 6 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام بر اهالي كوچه عشق
جان دلم كه شما باشيد، بعد از سه سال فعاليت تو باشگاه جوانان ايراني، اومدم ببينم اينجا چطورياست. ديار قبلي بعضياشون بي وفا بودند. اميدوارم شما بي وفا نباشيد.
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ميرزا عبدالزكي به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#2 (permalink) |
|
گل مرداب
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,055
از ایشان 13,350 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام دوست عزیز... خوش آمدید
اگر این تاپیک جهت آشنایی و معرفی شماست که در مکان صحیحی استارت شده .... اما اگر قراره دلتنگی های شما در اینجا ثبت بشه آن را به تالار مربوطه منتقل کنم..... ![]()
من صبورم اما... به خدا دست خودم نيست اگر می رنجم يا اگر شادی زيبای تو را به غم غربت چشمان خودم می بندم . من صبورم اما... چقدر با همه ی عاشقيم محزونم و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم من صبورم اما... بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم من صبورم اما...
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي roshanak به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#3 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: سرزمين زيباي عشق
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 9
از ایشان 6 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام
نه ممنونم. فقط عنوان اين سرنگار ادبي هست. وگرنه داخلش فقط و فقط در باب آشنايي من با باشگاه و بالعكس هست. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ميرزا عبدالزكي به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#4 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,977
از ایشان 5,808 بار سپاسگزاري شده است
|
دوست گرامی (میرزای عزیز) خوش اومدید انشاالله اوقات خوبی رو اینجا سپری کنید.
![]()
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: جایی مث هیچ جا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,840
از ایشان 2,655 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() ما اونجا تو باشگاه زیارتتون کردیم ![]()
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Crazy_king به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
![]() |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|