|
|
|
|||||||
عضویت در هم میهن
|
شبکه اجتماعی
|
پخش زنده |
میکروبلاگ |
کاربران آنلاین |
گروه ها |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (لینک نوشته) |
|
هم میهن دوست ![]() |
بگید که رفت مسافرت ، بگین شماره ای نداد یه جور بگین که آخرش ، از حرفاتون هول نکنه طاقت ندارم ببینم ، به قبر من نگاه کنه دونه به دونه عکسا مو بردارید آتیش بزنید هر چی که خاطره دارم ، برید و از بیخ بکنید نذارید از اسم منم یه کلمه جا بمونه نمی خوام هیچ وقت تنمو ، توی گورم بلرزونه برو آتیش به قلب من نزن ، بذار نگاهت از یادم بره بذار واسه همیشه قلب من ، چال بشه با من کلی خاطره
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#2 (لینک نوشته) |
|
دستیار ویژه و مدیرکل انقلاب محتوایی ![]() ![]() |
تایید و انتقال به تالار شعر
|
|
|
|
#3 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
دنیا همه هیچ و مال دنیا همه هیچ
ای هیچ، ز بهر هیچ بر هیچ مپیچ
|
|
|
#4 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
بر سنگ قبر من بنویسید خسته بود
اهل زمین نبود نمازش شکسته بود بر سنگ قبر من بنویسید پاک بود چشمان او که دائمااز اشک شسته بود برسنگ قبر من بنویسید این درخت عمری برای هر تبر و تیشه دسته بود برسنگ قبر من بنویسید کل عمر پشت دری که باز نمیشد نشسته بود
|
|
|
|
#5 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
هر کی میتونه هر شعری که برای روی سنگ قبر یا اعلامیه زیباست
یا بعد از1000000سال وقتی از دنیا رفت دوست داره رو سنگ قبرش بنویسند این جا بنویسه |
|
|
|
|
|
#6 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
اولیشو خودم مینویسم
گلچین روزگار عجب خوش سلیقه است/می چینی ان گل که به عالم نمونه است |
|
|
|
|
|
#7 (لینک نوشته) |
|
هم میهن دوست ![]() |
سلام
ایده جالبی بود از این نظر که بهتره آدما شعری را که به درد مردنشون میخوره تا هنوز زنده هستن بخونن و بهش فکر کنن. ![]() ابر آمد و زار بر سر سبزه گریست بی باده گلرنگ نمی شاید زیست کاین سبزه که امروز تماشاگه ماست تا سبزه خاک ما تماشاگه کیست
|
|
|
#8 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
رفتی ز دیده و داغت به دل ماست هنوز
هر کجا می نگرم روی تو پیداست هنوز انقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو نامه نیکت همه جا ورود زبانست هنوز |
|
|
|
|
|
#9 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
زندگی صحنه ی زیبای هنرمندی ماست
هرکسی نغمه ی خود خواند واز صحنه رود صحنه همواره به جاست.... خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد....
|
|
|
|
#10 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
بنویسید بعد مرگم روی سنگ با خطوطی نرم و زیبا و قشنگ او که خوابیده است در این گور سرد بودنش را هیچ کس باور نکرد.
|
|
|
#11 (لینک نوشته) |
|
هم میهن دوست ![]() |
سلام دوستان
![]() این تاپیک تکراریه، از اینجا نسخه قدیمیش در دسترسه. اشعار روی قبر حالا به نظر شما چه باید کرد؟ |
|
|
|
|
|
#12 (لینک نوشته) | |||
|
شهروند هم میهن ![]() |
البته من منظورم نوشته روی سنگ قبر برای خودتونه نه دیگران(ایشالا بعد از هزار سال) |
|||
|
|
|
|
|
#13 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
لطفا از گذاشتن پا بر روی سنگ قبر خودداری کنید
با تشکر مرحوم فاکس
|
|
|
#14 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
حالا چرا اصلا سنگ قبر یا اعلامیه؟
چرا شعری برایکارت عروسی ننویسیم؟ چرا شعری برای جشن تولد ننویسیم؟ چرا ایرانی ها همش دوست دارند بمیرند؟ چه بلای داره سر این ملت میاد؟ خدا لعنت کنه کسایی را که باعث می شوند اینگونه نا امیدی در کشور کوروش زیاد بشه |
|
|
|
|
|
#15 (لینک نوشته) |
|
شمع جمع ![]() |
چون اعتقاد به معاد نداشت و زندگی دنیا رو جز ظلم به خودش نمیدید گفت رو سنگ قبرم بنویسید
« این قبر کسی است که باباش بهش ظلم کرده » و نوشتند
|
|
|
|