|
|
|
|||||||
عضویت در هم میهن
|
شبکه اجتماعی
|
پخش زنده |
میکروبلاگ |
کاربران آنلاین |
گروه ها |
| هم اندیشی هم اندیشی و همفکری |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#76 (لینک نوشته) | |||
|
شهروند هم میهن ![]() |
ايرانيا حال مي كنن با اين فيلم هنديا و كلا فيلماي تريپ عشق و عاشقي بي سر و ته كه يا دو تا خواهرن بعد سالا به هم مي رسن يا هم اين كه دو نفرن با هم ازدواج مي كنن هيچ كدومم آخرش غم انگيز نمي شه يه تنوع بشه ضمن اين كه به شدت هر چه تمام تر كپي برداري فيلماي خارجي هست من يادم مياد يه بار يه صحنه هايي رو تو يه فيلمي در سينما يك ديدم و بعد همون ها رو چند سال بعد تو يك فيلم هندي! ضمنا جايگاه ايران در سينما و تلويزيون هم پيرشفت داشته مثلا سريالاي ما رو تو همين كشوراي حاشيه ي خليج دوبله مي كردن! و حتي من با خانواده مشكل داشتم وقتي مي خواستم هشدار براي كبرا 11 نگاه كنم همه ي اينا مي زدن سريال نرگس!(كه واسه همين هم من از اين سريال خاطره ي خوشي ندارم بس كه كليشه اي و بي سر و ته بود+محتويات پيام بهداشتي اي!!)
|
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#77 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
بزرگترين مزيتي كه من در شبكه هاي ماهواره اي ميبينم ... ايجاد نوعي آلرژي براي صدا و سيماي خودمان است كه تا آنجا پيش رفته كه سريالهاي دهه 70 را دوباره پخش ميكنه
صبح ها سريال روزي روزگاري با بازي گري شادروان خسرو شكيبايي و حامد ي و .....هفت باره پخش شد و اين ضعف شبكه ملي را در رقابت با جذب مخاطب با شبكه هاي ماهواره اي ميرساند راستي فيلم سينمايي ««كنت مونت كريستو»» كه مورد انتقاد بسياري از ..... بود را اجبارا با سانسور كمتر باز نمايي كردند بهر حال اين حس رقابت را به فال نيك ميگيرم وگرنه مثل روزنامه هايمان كانالهاي تلوزيوني هم به سير آب رفتگي تن ميدادند و روزگاري را شاهد ميشديم كه مثل كره جنوبي فقط 40 ساعت برنامه كسل كننده را از دوشبكه كاملا ايدوئولوژيكي بيننده بوديم
|
|
|
#78 (لینک نوشته) |
|
هم میهن دوست ![]() |
منم گفتم فیلم گاو نه سریال گاو
بعدشم گفتم که فارسی وان قوی نیست جناب اطلاعات اما ما خودمون سر پا ایرادیم چرا گیردادیم به فارسی وان؟؟؟ واقعا مرسی از امار چقد رتبه ما پایینه تو دنیا چهارمیم چقد کم فک کنم اگه فیلم رستم که ایران ساخت و داستان فردوسی رو تا زمان شاه تحریف کرد رو صادر کنیم بترکونه بازارو: یک سوال به نظر شما جومونگ سریال خوبی بود؟؟
|
|
|
|
#79 (لینک نوشته) | |||
|
شهروند هم میهن ![]() |
ولا تا اونجا كه ما مي دونيم اين جزو داستانايي بود كه رو جريان ادبي ما تاثير داشته!! والا من نيم دونم با استناد به چه چيزي اين حرف و مي زنيد كه با توجه به شبكه ي ماهواره اي ايران اين فيلم و گذاشته اگر مطلبي هست خوشحال مي شيم ببينيم البته اگر اعتقاد و خرد هست هم كه هيچ!! اما جهت اطلاعت استاد من خودم اين كنت مونت كريستو رو پارسال ديدم!! يعني خيلي قبل تر از شروع به كاري فارسي وان! ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#80 (لینک نوشته) | |||
|
شهروند هم میهن ![]() |
گفتم که این ماجرای توطئه غربیها! و... از کجا اومده،اگر توی اون فیلم جزئیاتش رو با منبع بگو |
|||
|
|
|
|
|
#81 (لینک نوشته) | ||||||||||||||||||
|
شهروند هم میهن ![]() |
نردبامی به سوی آسمان؟ ندیدم. هوش سیاه!هدف این سریال هم که اظهر من الشمس بود( و پخشش در یک دوره زمانی به صورت اتفاقی!با تکرار خواب و بیدار )البته تاکتیک های ویژها و گره های سریال هم واقعا کشنده بود![]()
![]() این پخش سوم و چهارم در چه کشورهایی بوده؟
![]() چند بار بگم،صدا و سیما دولتی قابل مقایسه با شبکه خصوصی که جونش به تبلیغات بنده،نیست.
وجود نداشتن شبکه غیر دولتی:ضعف سیستم+انحصاری شدن بازار تبلیغات تلویزیونی بنا بر یک اصل ساده اقتصادی،انحصار به نفع کسی هست که انحصار رو داره و به ضرر مشتریان،چرا؟ چون باعث میشه که مشتریان به اون نیاز داشته باشند نه اون به مشتریان. اگر یک مقایسه نسبی درآمد شبکه های مختلف بکنی،میبینی که صدا و سیما سود سرشاری رو از این بخش بدست میاره.
منبع |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#82 (لینک نوشته) | |||
|
شهروند هم میهن ![]() |
فقط فكر كنم مال باشگاه خبرنگاران بود آخه فكر مي كنم موسوي داشت گزارش مي داد و خلاصه توش از شيرين كاري هاي فارسي وان مي گفت!(تبريكعيد و تسليت محرم!!) و بعد هم سونگ ايل گوك رو نشون داد كه مي گفت چون مي خوان بيشتر تاثير بذارن از بازيگراي شرقي استفاده مي كنن ولي كارگرداناشون غربين!
|
|||
|
|
|
|
|
#83 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
|
|
|
|
|
|
#84 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
فرصت ،تا شاید صدا و سیما از رویکرد سنتیش دست بکشه ،البته هیچ نشانه ای از این تغییر رویه وجود نداره.
|
|
|
|
#85 (لینک نوشته) | |||
|
مدیر تالار تاریخ ![]() |
تازه بعد از ایران امریکا و بریتانیا هم هستن
|
|
|
|
#86 (لینک نوشته) | |||||||||
|
مدیر تالار تاریخ ![]() |
معلومه وقتی با این دید به برنامه ها نیگا می کنی چیزی جز بدی نمی بینی
چند درصد مردم ایران حاظر می شن ماهی 100 هزار تومن بابت اشتراک اش بپردازن؟
خب این قراره ارزش صدا و سیمای ایرانو بیاره پایین؟ ويرايش توسط Archimonde : 09-17-2010 در ساعت 09:54 PM |
|||||||||
|
|
|
|
|
#87 (لینک نوشته) | |||||||||
|
شهروند هم میهن ![]() |
![]() بزار شبکه رو بفرستند روی آنتن،بعد بهت میگم که چقدر حاضرند براش پول بدند،بعد هم هر شبکه خصوصی لزوما اشتراکی نیست، از تبلیغات هم استفاده میکنند.
![]() اگر اینقدر پزشو نمیدادند یه چیزی،ولی وقتی فرت و فرت اینو به رخ بیننده ها میکشند و از هر فرصتی برای نشون دادن گزارش های پاچه خوارانه استفاده میکنند،ارزشش میاد پایین. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#88 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
|
|
|
|
|
|
#89 (لینک نوشته) | ||||||
|
مدیر تالار تاریخ ![]() |
فقط چند تا خبرگزاری اطلاع رسانی کردن
|
||||||
|
|
|
|
|
#90 (لینک نوشته) | |||
|
شهروند هم میهن ![]() |
![]() از مجری گرفته تا میهمون ها و گزارش های جالب صداسیما(که نمیدونم چرا هیچ وقت حتی یک منتقد! هم وجود نداره) همه اینو توی سر مخاطب میکوبیدند. جومونگ وطنی شده؟
|
|||
|
|
|