|
|
|
|||||||
عضویت در هم میهن
|
شبکه اجتماعی
|
پخش زنده |
میکروبلاگ |
کاربران آنلاین |
گروه ها |
| سخت افزار بحث و تبادل نظر پيرامون مسائل سخت افزارى کامپيوتر |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
میخــــوام یه لپتاب بخرم ، با حدود یه تومن هزینه ( نهـــایتـــا یه تومن ) لپ تابی که بتونه بی درد سر باشه .اگه خراب شد نمایندگی و لوازم یدکیش فراوون و ارزون تهیه بشه . مانیتورش از 15 کمتر نباشه ، حد اقل 4 گیگ رم داشته باشه و 1 گیگ گرافیک ، 300 - 400 تا هم هارد بسه . برای یه استفاده ی شخصی و معمولی . ----- یه توضیح جامع و کامل اگه کسی بهم بده و مدلی رو معرفی کنه عالیـــه . چند تا سوال هم هست اگه جواب بدین خوبه . رم ddr 3 چه فرقی با ddr2 داره ؟ مزیتها و معایب ؟ سی پی یو بهتره اینتل باشه یا amd ؟ چون من اصولا با amd راحت ترم . سیستم شخصیم هم ( خدا بیامرز) amd بود . مانیتور ال سی دی پیشنهاد میکنین یا ال ای دی ؟ چـــرا ؟ و اینکه به چه نکات ظریفی باید توجه کنم که کلاه سرم نره ؟ مرسی از همکاری دوستان ![]() بچه ها از نت چیزی کپی / پیست نکنین خواهشا ، از اطلاعات خودتون لطفا برام بنویسین
|
|
|
|
#2 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
سلام
فکر میکنم با توضیحاتی که دادین لپ تاپ dell inspiron 6400 مناسب باشد حافظه حدود 4090 kb و رم 1024 mb و ال سی دی 15.5 |
|
|
|
|
|
#3 (لینک نوشته) |
|
هم میهن دوست ![]() |
به دلایلی مدل معرفی نمیکنم اگر چیزی مد نظرته بپرس بقیه نظر بدن
اما راجب سوالت ddr 3 چه فرقی با ddr2 داره ؟ مزیتها و معایب ؟ توضیح فنی نمیدم همین قدر بگم 3 جدیتره و سریعتر سی پی یو بهتره اینتل باشه یا amd ؟ چون من اصولا با amd راحت ترم . سیستم شخصیم هم ( خدا بیامرز) amd بود . کثر لپتابهای تو بازار ایران intel هستن و به نظرم اینتل بهتره سعی کنید مدلی انتخاب کنید که cpu های جدید اینتل core i3 i5 i7 روش باشه مانیتور ال سی دی پیشنهاد میکنین یا ال ای دی ؟ چـــرا ؟ led بهتره هم مصرفی هم دید و چشم دیرتر خسته میشه و اینکه به چه نکات ظریفی باید توجه کنم که کلاه سرم نره ؟ حتما حرارت دستگا هو مد نظر داشته باش چون اگر خوب خارج نشه مصیبت میشه (توصیه های یک داغ دیده) موقع خرید به حرف فروشنده ها اصلا توجه نکن چون فقط میخوان جنسشونو آب کنن اگر باالی یه تومن هزینه میکنی با گارانتی معتبر تهیه کن به این که میگن گارانتی خودمونه اصلا اهمیت نده چون کلک پوله برای دل=دل ایران زیگورات و یکی دوتا دیگه hp= ایران اچ پی و ... سونی=رهجو امرتات و .... lenovo=سازگار و .... حتما دستگا هو چک کن lcd رو چک کن پیکسل سوخته نداشته باشه پشت دستگاهو نگاه کن باز نشده باشه چون این فروشنده ها بعضیاشون بد ناجنسا شارژر و بزن به برق باتریو چک کن بعضیاشون باتری و شارژر اصلی دستگاهو جابه جا میکنن تعجب نکن اینجا ایرانه |
|
|
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#4 (لینک نوشته) | |||||||||||||||
|
شهروند هم میهن ![]() |
با پول میشه یه تخت خواب خوب خرید، ولی یه خوابه خوب را نمی شه با پول خرید ويرايش توسط Comboy : 08-04-2010 در ساعت 06:43 PM |
|||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 (لینک نوشته) |
|
دستیار ویژه و مدیرکل انقلاب محتوایی ![]() ![]() |
خلاصه میگم هفته گذشته که تهران بودیم و میت هم در خدمت شما بودیم قرار بود یک لپ تاپ تا سقف یک تومن برای دایی جان بخریم صبح رفتیم پایتخت مرکز لپ تاپ و شب برگشتیم همه مغازه ها رفتیم قیمتها رو گرفتیم لپ تاپها رو دیدیم و آخرش هم هر چند بنا داشتیم دل بخریم آخرش لپ تاپ جدید msi خریدیم واقعا چه کرده این msi تو لپ تاپ تو جنس تو کیفیت تو قیمت گارانتی از همه جالب تر قابلیت ارتقا cpu بود که دیگه رسما حال نمودیم .
برو خودت ببین یه نمایندگی فروش داره تو بازار موبایل ایران که حتما بلدی کجاست تو همون خیابون حافظ کمی بعد از علائدین که اخیرا باز شده تو طبقه سوم کارمندهای بسیار با ادب و با شخصیتی داره که قشنگ برات توضیح میدن و میتونی لذت ببری گارانتیش هم ماتریکس هست که تو گارانتیها معتبر و خوبه . خیالتم راحت باشه که کسی سرت کلاه نمیدازه . http://www.matris.co.ir/products.php?cat=1
|
|
|
|
#6 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
دوستان مرسی از راهنماییتون
![]() --------- پولش پریــــد حاجی ! از حساب پس انداز ارزی غار برام میخری ؟
|
|
|
|