|
|
#136 (permalink) |
|
بانوی اردیبهشت
![]() تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: UK
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,556
از ایشان 3,660 بار سپاسگزاري شده است
|
![]() تکه های قلبم را با تو قسمت می کنم شايد هيچ اثری بر اين سرمای زمستانی نداشته باشد ، اما ... برای لحظه ای می توانی گرمای عشق واقعی را در دستانت حس کنی !!!
|
|
|
|
#137 (permalink) |
|
بانوی اردیبهشت
|
زهر شيرين
ترا من زهر شيرين خوانم ای عشق که نامی خوشتر از اينت ندانم . وگر ـ هرلحظه ـ رنگی تازه گيری به غيراز< زهرشيرينت> نخوانم . توزهری زهــرگرم سينه سوزی توشيرينی که شورهستی ازتست. شـراب جام خورشيدی که جان را نشاط ازتو ؛غم ازتو ؛مستی ازتست. به آسانی مرا ازمن ربودی درون کوره ء غم آزمودی . دلت آخر به سـرگردانيم سوخت نگاهم را به زيبايی گشـودی . بسی گفتند: ـ( دل ازعشق برگير! که : نيرنگ است وافسون است وجادوست!) ولی مادل به او بسـتيم و ديديم که اين زهـراست؛اما!...نوشـداروست ! چه غم دارم که اين زهر تب آلود تنم را درجـدايی می گــدازد ازآن شــادم که درهنگامه ء درد ؛ غمی شيرین دلـم را می نـوازد . اگـرمرگم به نامـردی نگيـرد ؛ مرامهـرتو دردل جاودانـی است . وگرعمـرم به ناکامی سـرآيد ؛ ترا دارم که : مـرگم زندگانی است . فريدون مشـيری ![]() |
|
|
|
|
|
#138 (permalink) |
|
بانوی اردیبهشت
|
![]() کاش فردا نمی آمد ومن مست این رویا تاابد اینجا می ماندم ولی می دانم که فردا هم خواهد آمد . چون روزهای دیگر سـردوخشک برهنه از هر حس گـرم خالی از امید و فکر همیشه پوچ زیستن . آيا بازهـم تورا خواهم دیــد ؟ شـــــادی خواهـد بود ؟ بيش از اينهــا آری بیش از اینهـا می توان محکــم بود . باخود فکر می کــردم : کاش با من مهربانتر بودی . کاش با تو مهربانتر بودم . کاش با هم مهربانتر بودیـم |
|
|
|
|
|
#140 (permalink) |
|
بانوی اردیبهشت
|
![]() به راز آب می انديشم! به مهربانی باران ، که در ادامه عشق تمام هستی خود را به خاک می بخشد! و خاک هيچ نمی گويد به غير از زايش و رويش دوباره پنجره روبرو صدايم کرد! کسی به هيات باران کسی به شکل بهار کسی که فرصت خوبی داشت نگاه کردم و ديدم در انتظار دلم کسی تولّد خود را کاشت! |
|
|
|
|
|
#147 (permalink) |
|
بانوی اردیبهشت
|
![]() بوی گندمزارنمناک ،بوی سبزه زار خيس ،بوی خيس تن خاک... جاده های مهربونی،رگای آبی دستات، غم بارون غروب،ته چشمات،تو صدات... قلب تو شهره گل ياس،دست تو بازار خوبی، اشک تو بارون روی مرمر ديوار خوبی... |
|
|
|