|
|
#46 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Nov 2005
محل سكونت: Vancouver
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 33 بار سپاسگزاري شده است
|
![]()
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي SeLeNa به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#51 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Oct 2005
محل سكونت: زير پاي مهدي(عج)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 10
از ایشان 70 بار سپاسگزاري شده است
|
ببخش اگه تو قصه مون
دو رنگ و نامرد نبودم ببخش که عاشقت بودم خسته و دل سرد نبودم ببخش که مثل تو نشد خيانتو ياد بگيرم اگر که گفتم به چشات بزار واسه تو بميرم ببخش اگه تو گريه هام دو رنگي و ريا نبود اگر که دستام مثه تو با کسي آشنا نبود ببخش اگه تو عشقمون کم نمي زاشتم چيزي رو ببخش که يادم نمي ره اون روزاي پاييزي رو لياقت دستاي تو بيشتر از اين نبود عزيز نه نمي خوام گريه کني براي من اشکي نريز لياقت چشماي تو نگاه ف پاک ف من نبود ببين چي ساختي از منه مغرور ف عاشق ف حسود ![]()
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ema به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#53 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 65 بار سپاسگزاري شده است
|
![]()
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ستاره به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#59 (permalink) |
|
بانوی اردیبهشت
![]() تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: UK
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,545
از ایشان 3,635 بار سپاسگزاري شده است
|
![]() یادم کن گاهی که به دل دارم آهی تو که از دردم آگاهی یه دنیا ، یه دنیا عاشقم من بدون که به عشقت صادقم من تو مست ف خویش و، من مست ف عشقم اگه نباشی میمیرم بیا که عمر از سر گیرم تا هستم با یادت شادم آخه دل بر تو تو دادم دیگه از غم ها آزادم یه دنیا ، یه دنیا عاشقم من اگه نباشی میمیرم بیا که عمر از سر گیرم به انتظار ف دیدنت به لحظه ی رسیدنت دل داره پرپر میزن ف از سینه ام پر میزن ف ای چشمه ی حیات ف من، فرشته ی نجات ف من شوق ف نفس های منی همیشه رویایی منی یه دنیا ، یه دنیا عاشقم من اگه نباشی میمیرم بیا که عمر از سر گیرم عشق ف تو در قلب ف من ، هدیه جاودانست برای زنده موندن ، قشنگ ترین بهانست دوست داشتن تو مثل ف ، عطر ف خوش ف بهار ف با تو نفس کشیدن ، پایان ف انتظار ف یه دنیا ، یه دنیا عاشقم من بدون که به عشقت صادقم من
|
| کاربران زير از دوست گرامي Sanaz به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#60 (permalink) |
|
بانوی اردیبهشت
![]() تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: UK
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,545
از ایشان 3,635 بار سپاسگزاري شده است
|