|
|
#76 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jun 2005
محل سكونت: بي سرزمين تر از باد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 340
از ایشان 832 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
البته ستاره خانوم خيليييييي كارش درسته خييييييييلي بدور از تملغ ! منم ميخواستم ازش تشكر كنم . ستاره جان ممنونم ازت آبجي جون ! ![]() خيلي عكسات ماهن . مثل خودت !
|
|
|
|
#77 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 65 بار سپاسگزاري شده است
|
![]()
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ستاره به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#79 (permalink) |
|
بانوی اردیبهشت
![]() تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: UK
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,556
از ایشان 3,660 بار سپاسگزاري شده است
|
|
|
|
|
#81 (permalink) |
|
بانوی اردیبهشت
|
بارون
آسمونف ابریف بدون بارون همون تلخی بغض تو گلو داره، تحملش سخته! بارون که می گیره خیالف زمین راحت می شه، آسمون با همه ی عظمتش جلوی این همه آدم زار می زنه و اشکاشو می ریزه تو دلف شهر و زمین خوشحال می شه که آسمون خودشو خالی می کنه. آسمون سبک می شه و زمین همه ی اون غصه ها رو می بلعه. آسمون ابرف اخم هاشو برای زمین باز می کنه و خورشیدف لبخند رو بهش هدیه می ده. زمین هم غصه ها رو به اعماق وجودش می بره تا آسمون دیگه اونا رو نبینه و همیشه بخنده! ![]() |
|
|
|
|
|
#82 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Nov 2005
محل سكونت: همسايه ي پاييز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,116
از ایشان 1,672 بار سپاسگزاري شده است
|
![]()
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Sarvenaz به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#87 (permalink) |
|
کاربر
|
دیگه ملاقه خورده ته دیگ!
شعرام تموم شد!! البته ادیت کردن شعری که با عکس جور در بیاد سخته ولی امیدوارم تا اینجا موضوع نوشته با عکس لا اقل یه کمی جور بوده باشند! |
|
|
|
|
|
#88 (permalink) |
|
کاربر
|
اینم از روی شعر قاتل حرفه ایی
محسن چاوشی و حامد حاکان درست کردم زیاد جدی نگیرید فمنیستیه!!! اینها نشون میده که من دیگه شعرام تموم شده!! ضمناً یه نتیجه اخلاقی داره: آقایون قبل از ازدواج دقت کنند (این عاقبت خیانته!!) ![]() |
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ستاره به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#89 (permalink) |
|
بانوی اردیبهشت
|
فقط می دانی اشکال کار کجاست ؟ گاهی اين بازی خراب می شود و آن هنگامی ست که سنگ پلّه پلّه روی سطح آب راه نرود و يکباره به عمق آب رود ...سوراخ می کند و پايين می رود ...آنوقت است که نه رقص قطره می بينی و نه هياهوی آب و سنگ ... |
|
|
|
|
|
#90 (permalink) |
|
بانوی اردیبهشت
|
![]() «پشت سر گذاشتن خاطرهها، همه عشقها و دلبستگیها، خيلی سخته ولی چاره ندارم. جاده فرياد میزنه بيااااااا.» با اينکه معمولا جادهها فرياد میزنند «بيا»، حتی دورترين جادهها هم نمیتونند آدمو از دلبستگانش کاملا جدا کنند. چون تصوير اين ماه از سر و ته همه جادهها همين شکلی ديده میشه. |
|
|
|