|
|
#136 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: ایران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 30
از ایشان 77 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
ما در بحث آمار موضوعي داريم به نام اميد رياضي.اميد رياضي هيچ پيشامدي صفر نيست و در كل در آمار و احتمال، صفر مطلق نداريم. اين به آن معناست كه همواره احتمال اينكه پيشامد A رخ بدهد وجود دارد.==> اميدواري ما به حق است و نا اميدي ما ناحق! و اميد بخشي خاصيت دين است و دين همواره طرف حق را مي گيرد. بنظر من هر چيزي را ميتوان با رياضي تعريف كرد و فكر مي كنم بزودي درمورد اينكه اميدواري ما داراي عاملي حمايت كننده است، به نتايج جالبي برسم. به اميد خدا! ![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي bi_ta به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#137 (permalink) |
|
گل مرداب
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,053
از ایشان 13,331 بار سپاسگزاري شده است
|
بیتا جان ما هم امیدواریم.....!
من صبورم اما... به خدا دست خودم نيست اگر می رنجم يا اگر شادی زيبای تو را به غم غربت چشمان خودم می بندم . من صبورم اما... چقدر با همه ی عاشقيم محزونم و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم من صبورم اما... بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم من صبورم اما...
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي roshanak به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#138 (permalink) | |
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
محل سكونت: هندوستان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 181
از ایشان 507 بار سپاسگزاري شده است
|
( ta frda
نقل قول:
اين اميد هست كه پدربزرگ شما فردا زنده شود و با مرلين مونرو ازداوج كند و نوه اش انشتين بشود! به اميد خدا! ![]() تا فردا خدا نگهدار!!
خـرد، زنده ي جــاوداني شنــاس خرد، مايه ي زنـــدگاني شنــاس چنان دان هر آنكس كه دارد خــرد بــه دانش روان را هــمي پـــرورد ويرايش توسط مزدك : 06-20-2006 در ساعت 12:02 AM. |
|
|
|
|
|
|
#139 (permalink) |
|
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 939
از ایشان 2,714 بار سپاسگزاري شده است
|
پاكينگ هورن (Polkinghorn؛ فیزیک دان انگليسي):
علم بدوندين، ناقص است و نميتواند به عميقترين لايههاي فهم دست بيابد. يعني، بصيرت شگفتي كه علم از آثار فهم پذير جهان به ما ميدهد، خواستار تبييني عميقتر از آن است كه خود به دست ميدهد.
|
|
|
|
#140 (permalink) |
|
|
مارگِنو (Margenau؛ فیزیک دان آمريكايي) ميگويد:
«علم به دين نياز دارد تا منشأ و موفقيت هايش را توجيه كند. هنگامي كه در سال 1932، در مؤسسه مطالعات پيشرفته در پرينستونتحقيق ميكردم، اين ديدگاه را با انيشتين مطرح كردم و تعبير او را به ياددارم: كشف قانوني بنيادي و تأييد شده از طبيعت، الهامي ازخداست». 17 |
|
|
|
|
|
#142 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
جان فروند در مقدمه ی آمار ریاضی خود نوشته: « آمار،مدلهایی در اختیار می گذارد که برای مطالعه ی وضعیت هایی که با عدم حتمیت درگیرند مورد نیازند.» احتمال یعنی شانس پیش آمدن آنچه که محتمل است. از اسمش هم پیداست که با ممکنات سر و کار داریم نه با محالات! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#143 (permalink) | |
|
محل سكونت: هندوستان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 181
از ایشان 507 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#144 (permalink) |
|
|
مات (Mott؛ فیزیک دان انگليسي):
«علم ميتواند دين را ازباورهاي خرافي رهايي بخشد و برداشت درستتري از خدا به ما بدهد. در عينحال، من فكر نميكنم كه علم بتواند به همه پرسش ها پاسخدهد». |
|
|
|
|
|
#145 (permalink) |
|
|
اِمِل(Emmel؛ زيست شناس آمريكايي):
«من احساس ميكنم كه بسياري از دانشمندان در دوران تحصيلات عالي يا كمي بعد از آن، به مرحلهايميرسند كه احساس ميكنند توجه به ديدگاه هاي متافيزيكي بر خلاف مُد است و لذا براي بقيه عمر، سرشان را در برف ميكنند، و كوششي نميكنند تا منظرهاي وسيع تر از حوزه نزديك به حوزه خويش را ببينند». |
|
|
|
|
|
#146 (permalink) |
|
|
وات (W. B. Watt؛ زيستشناس آمريكايي):
«به نظر من، بسياري از دانشمندان فعّال، دهشت عميقي در برابر عظمت جهان حس ميكنند... امّا بعضي، احتمالاً، در واكنش در برابر فعّاليت هاي مذهبي هايحرفهاي،... برحسب چيزي وراي آنچه در جهان تجربي مشاهده كردني است، اين دهشت را ابراز نميكنند» |
|
|
|
|
|
#147 (permalink) |
|
|
دَيسون (Freeman Dyson؛ فیزیک دان نظريهپرداز آمريكايي) ميگويد:
«من ازرويدادهاي فيزيك و نجوم نتيجه ميگيرم كه جهان غيرمنتظرانه مكانيزيستي براي موجودات زنده است. چون من بر مبناي انديشه و زبان قرن بيستم و نه هيجدهم پرورش يافتهام، ادّعا ميكنم كه جهان، با فرض اينكه شعور، نقشي اساسي در آن به عهده دارد، سازگار است». |
|
|
|
|
|
#148 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
و اصلا خود امید در حوزه ی ممکنات قابل تعریف است. |
|
|
|
|
|
|
#149 (permalink) |
|
|
دکتر آلکسیس کارل:
علم بدون وجدان چیزی جز ویرانی روح نیست. و پلوتارخ میگوید: بنای شهری بدون زمین آسانتر است از بنای دولتی بدون دین! ویل دورانت: مذهب را یک قرن زیر فشار بگذار ، بعد فشار را کم کن و ببین که چگونه یک ساله ، دوباره سر میزند. ایمان طبیعی تر از شک است و بهمین جهت آسان تر است. لذات فلسفه ص 469 |
|
|
|
|
|
#150 (permalink) |
|
|
دکتر الکسیس کارل:
طبیب نیز هنگامی که بیماری را دید که دست بدامان دعا و توسل شده است می تواند خزسند باشد. چه آرامشی که نیایش بارمغان آورده است کمک شایانی در مداوای وی بشمار میآید. |
|
|
|