|
|||||||
| گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#151 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: ایران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 30
از ایشان 77 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() هيچ مي دانستيد كه شك بدون ايمان معنا ندارد؟ در حاليكه ايمان بدون شك معنا مي يابد. «فرض ميكنم كه دارم شك ميكنم. در اينكه دارم شك ميكنم كه شك نمي كنم!»(برهان دكارت) پس ايمان اصالت دارد و شك يك وسيله است و واضح است كه نميتواند هدف باشد. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي bi_ta به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#152 (permalink) | |
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 939
از ایشان 2,717 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
برترند راسل : "من حاضر نیستم برای عقایدم جانم را فدا کنم، چون ممکن است من اشتباه کنم"
|
|
|
|
|
#154 (permalink) |
|
|
سخن ویل دورانت در توصیف کوروش کبیر:
کوروش... به آزادی عقیده دینی و عبادت معتقد بود واین خود میرساند که بر اصل اول حکومت کردن بر مردم آگاهی داشت و میدانست که دین از دولت نیرومند تر است. |
|
|
|
|
|
#155 (permalink) | |
|
محل سكونت: هندوستان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 181
از ایشان 507 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
در اين هم كه شك ميكنيم يا خير، ميتوان شك كرد. پس شك اصل است و بايد باشد چرا كه جهان پوياست و شك نماد پويايي است و ايمان فرع است و موقت، چرا كه نماد ايستائي ميباشد. هدف چيزي است كه بايد بسوي آن در پويايي بود ولي ادعاي رسيدن بدان، پايان كار جهان است.
|
|
|
|
#157 (permalink) |
|
گل مرداب
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,055
از ایشان 13,352 بار سپاسگزاري شده است
|
باز هم مزدک و.....!
من صبورم اما... به خدا دست خودم نيست اگر می رنجم يا اگر شادی زيبای تو را به غم غربت چشمان خودم می بندم . من صبورم اما... چقدر با همه ی عاشقيم محزونم و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم من صبورم اما... بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم من صبورم اما...
|
|
|
|
|
|
#158 (permalink) |
|
|
پاسکال
It is certain that those who have the living faith in their hearts see at once that all existence is none other than the work of the God whom they adore. But for those in whom this light is extinguished, nothing is more calculated to arouse their contempt. . . . مشخص است آنهائی که ایمان زنده ای در قلوب خود دارند ، یک دفعه می بینند که همه وجود ، جز کار خداوندی که می پرستند نیست . اما کسانی که این چراغ برایشان خاموش شده است ، برای بیدار شدن آنها از خفت ، چیزی قابل محاسبه نیست . |
|
|
|
|
|
#159 (permalink) |
|
|
آلبرت اینیشتن :
All religions, arts and sciences are branches of the same tree. All these aspirations are directed toward ennobling man's life, lifting it from the sphere of mere physical existence and leading the individual towards freedom. همه مذاهب ، هنرها و علوم ، شاخه های یک درخت هستند . همه این عروج ها ، به سمت شرافت دادن به زندگی انسان جهت گیری شده است ، که آن را از احاطه باتلاق موجودیت فیزیکی رها کند و شخص را به سوی آزادی پیش برد . |
|
|
|
|
|
#161 (permalink) |
|
|
آلبرت انیشتن :
The Lord God is subtle, but malicious he is not. خداوند منان ، زیرک است ... اما بد اندیش نیست . |
|
|
|
|
|
#163 (permalink) |
|
سنگ صبور تو
محل سكونت: تو بهشت
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 107
از ایشان 107 بار سپاسگزاري شده است
|
اقای شهاب ممنون از مطالب قشنگ شما . ولی بهتره جواب مزدک رو ندید چون برای بی منطق که نباید منطق اورد. البته هر جور راحتید.
میگن مطالب با ارزش رو نباید با گفتن زیاد از بین برد ارزش رو. من کوچیک شما هستم. ويرايش توسط Smart Girl : 07-01-2006 در ساعت 04:06 PM. |
|
|
|
|
|
#164 (permalink) | |
|
Enthusiast
محل سكونت: ایران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 30
از ایشان 77 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
البته که شک نماد پویایی است چرا که بسوی ایمان رهنمون می شود! |
|
|
|
|
|
|
#165 (permalink) | |
|
محل سكونت: هندوستان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 181
از ایشان 507 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
و حتي تسلسل عليت را هم درست ميدانيم كه همساز ازلي بودن ماده است و به همين انگيزه هم در آينده هم تا بينهايت، به ايمان جاودان نميتوان دست يافت بلكه همواره از ايماني گذرا به ايمان گذراي ديگر ميتوان جهيد. |
|
|
|
|