|
|||||||
| گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#181 (permalink) | |
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 12
از ایشان 204 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
و چيزي هم به آن اضافه نكردم. اكنون كه شما از خودتان نظر داديد منهم چنين ميكنم. نخست اينكه اين واژه ي "خدا" بسيار كلي و عام است. "الله" يك خداي خاص ااست ، "اهورامزداٰ دي خداي خاص ديگر ... و در اين راستا خداي انتشتن هم كلا يك خداي ديگر است. برخي از ويژگي و زاب هاي خداي انيشتن: - انسانها را پاداش و پادفره نميدهد. - پيامبر نمي فرستد - داروي نمكند - براي گرداندن كار كيهان تاس نمي ريزد.. ................ نام دين انيشتن Cosmic Religion است و دانشمندان كه مرزهاي دانش نوي را ميگشايند و هنرمندان ..پيام آوران اين دين هستند. اين دين بري از هرگونه دگم (تو بايد.. تو نبايد ..) است و مسجد و كنيسا و كليسا .. هم ندارد.
|
|
|
|
#182 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
اين دانشمند ( استاد فلسته) ده ها كتاب و نوشتار در رد خدايان دينهاي سامي ... نوشته است. يكي از كتابهايش هم دقيقا در باره ي نظريه ي داروين و "خطرناك" بودن ان براي دين هاي خدا باوران است. ويرايش توسط Rouzbeh : 07-05-2006 در ساعت 01:08 AM. |
|
|
|
|
|
|
#183 (permalink) | |
|
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 939
از ایشان 2,714 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
گفته من چیز دیگریست. در مورد خدای اینشتین بحثی نیست. خدای او اگر یهوه نیز می بود همانقدر در زندگی و دید شما موثر بود که این خدای او در زندگی ما!!!! بحث بر سر دید دانشمندان بر تاثیر علم بر زندگی و روابط اجتماعی و علوم انسانی است. اینشتین معتقد بود "علم غایتی را نمی آفریند" و نباید تاثیر علم را بیش از اندازه نشان داد. و دید من نیز همین است که علم چراغ راه انسان است. اما هدفی را نمی آفریند. نمی توان بدون ایمان و بدون هدف زندگی کرد. و همین طور بدن علم. یکی از زیباترین جملاتش همین جمله است که: "علم بدون مذهب، فلج است و مذهب بدون علم كور" و سخن مزدک نیز جالب است: حرف انشتين، در مورد فيزيك معتبر است و در باره ئ خدا، نظر شخصي وي بعنوان يك يهودي است و نه بعنوان فيزيكدان.
|
|
|
|
|
#184 (permalink) | |
|
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: هندوستان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 181
از ایشان 507 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
و وجود خدا را ثابت نميكند!
|
|
|
|
#185 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
آدرس را اشتباهی به شما دادند ! عمو! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#186 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
آهاي مردم! ببينيد دانشمندان بزرگ هم خداباور بوده اند پس دين و خداباوري راهيست رفتني. اگر ديدگاه دانشمند فيزيك و كيهانشناسي در مقوله ي دين و خدا معيار نيست آيا اين موضوع شامل هر دو سوي حصار ميشود يا تنها يكسو؟ بديد من انديشه ي دانشمندان و انديشمندان بزرگي چون انيشتن حتا در مورد دين و خدا هم خالي از ارزش نيست. گرچه نميتواند به تنهايي دليلي مسلم شمرده بشود. اينها بمانند پاره هاي پازلي هستند كه زماني كه كنار هم چيده ميشوند چيزي را روشنتر ميكنند. |
|
|
|
|
|
|
#187 (permalink) | |
|
Enthusiast
محل سكونت: ایران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 30
از ایشان 77 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
گويا مطلب را كامل نخوانده ايد!به هر حال گوشه اي از حرف هايش (كه به واقع اصل مطلب اوست)را مي آورم: I believe in Spinoza's God who reveals himself in the orderly harmony of what exists, not in a God who concerns himself with the fates and actions of human beings. (Albert Einstein) من معتقدم به خداي اسپينوزا كه خودش را در هارموني منظم آنچه كه مي آفريند، آشكار ميكند؛نه به خدايي كه وابسته ي قضا و قدر باشد! In my view, it is the most important function of art and science to awaken this religious feeling and keep it alive in those who are receptive to it. (Albert Einstein, 1930) به ديد من، مهمترين عملكرد هنر و علم در بيداري احساسات مذهبي و زنده نگه داشتن آن براي كساني است كه پذيراي آن هستند. The idea of a personal God is an anthropological concept which I am unable to take seriously." (Albert Einstein) عقيده ي خداي شخصي، يك باور انسان شناسي است كه من نميتوانم آنرا جدي بگيرم. If people are good only because they fear punishment, and hope for reward, then we are a sorry lot indeed. (Albert Einstein) اگر مردم خوب هستند فقط بخاطر ترس از مجازات و اميد به پاداش ، براستي باعث تاسف ما است. ![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي bi_ta به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#188 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
وقتي ميگوييم كه "حسن پير است" ميتوان گفت كه "حسن جوان نيست". حالا نسبت به كدام مبدأ؟ مهم نيست. مشخصا نتيجه گيري ما هم بر اساس مبناي اوليه است.به عقيده ي من، شك از ناآگاهي مطلق آغاز مي شود و در آگاهي مطلق پايان مي يابد. |
|
|
|
|
|
|
#189 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#190 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
با جمله واپسين تان ميتوانم همساز باشم ( همان Range ) ويرايش توسط مزدك : 07-06-2006 در ساعت 12:00 AM. |
|
|
|
|
|
|
#191 (permalink) | |||
|
|
نقل قول:
نگر وي در واپسين نگاه همين طبيعت بوده است. Natura Naturata + Natura Naturans او كتاب هاي آسماني ! را هم رد ميكرد و آنرا كاربشر ميدانست. ويل دورانت؛ تاريخ فلسفه، ترجمه عباس زرياب (انتشارات آموزش و انقلاب اسلامي، چ دهم) 1371، ص 140. ( حذف علت غائي، پانتئيسم ...) او يكي از راهگشايان ما ( ماترياليست ها ) بود. ترجمه شما هم غلط است ( تحريف كرديد) نقل قول:
نقل قول:
بخش سرخ رنگ، درستش اين است و به قضا و قدر ! ربطي ندارد! not in a God who concerns himself with the fates and actions of human beings نه به خدايي كه به ميپردازد سرنوشت ها و كـُـنش ها يِ انسان ها ميپردازد. ويرايش توسط مزدك : 07-06-2006 در ساعت 12:07 AM. |
|||
|
|
|
|
|
#192 (permalink) | ||||
|
|
نقل قول:
نقل قول:
بر اين باور بوده است كه هنرمندان و دانشمنان پيامبران اين دين، ، هستند. نقل قول:
...... در نوشتاري ( كه در روزنامه ي نيو يورك تايم چاپ شده است) او مي افزايد: من نميتوانم به خدايي باور داشته باشم كه آفريده ي دست خويش را پاداش و پادافره ميدهد....الخ. [رد خداي دين هاي سامي ( يهوه و الله) . ] ويرايش توسط Rouzbeh : 07-06-2006 در ساعت 03:04 AM. |
||||
|
|
|
|
|
#193 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
این ترس شماست که چنین برداشتی را به ذهن شما القا میکند. خواننده خرد دارد . من گفتم مذهب از دید دانشمندان (و نه کس دیگر) و نه خدا از دید دانشمندان! قصد این بود که روشهای زندگی و دید انسانهای دانشمند را درباره زندگی و تاثیر علم در زندگی و روابط اجتماعی شان را ببینیم. ... |
|
|
|
|
|
|
#194 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
ولی اینشتین خدایش یهوه نبود . عمو!! مزدک:"و در باره ئ خدا، نظر شخصي وي بعنوان يك يهودي است " |
|
|
|
|
|
|
#195 (permalink) |
|
گل مرداب
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,053
از ایشان 13,335 بار سپاسگزاري شده است
|
بچه ها از مطالب و مستندات زیبای شما تشکر میکنم
![]()
من صبورم اما... به خدا دست خودم نيست اگر می رنجم يا اگر شادی زيبای تو را به غم غربت چشمان خودم می بندم . من صبورم اما... چقدر با همه ی عاشقيم محزونم و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم من صبورم اما... بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم من صبورم اما...
|
|
|
|
![]() |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|