|
|||||||
| گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#211 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: فرانسه
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,079
از ایشان 1,488 بار سپاسگزاري شده است
|
شما به جای پاسخ دادن حرف از کپی پیست می زنید.بله اشتباهی داشتم که مطلبم در دوتاپیک زده شد اما خوب فکر کنم همچین نوشته ام بی ربط هم به تاپیک نباشد.بالاخره شما جوابی برای این سخن دارید یا نه؟!
|
|
|
|
#212 (permalink) | |
|
Connoisseur
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 89
از ایشان 320 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
ببینین ، مذهب هیچ چیز به جز 1 مرزی که انسان ها برای در کنار هم بودن و تکامل خودشون در اندیشه هاشون گذاشتن نیست ! قبلاً هم گفتم ، همیشه سعی کردن اعلام زشت خودشون رو ، ضعف هاشون رو ، نا توانی هاشون رو با 1 نیروی بی نهایت قادر و مطلق جبران کنن ، بعداً هم برای این که در کنار هم زندگی کنن اومدن هنجار ها و زشتی هایی رو گذاشتن و مذهب رو هم کردن مجری اون قانون ها ، مثلاً گفتن هر کسی بیاد یکی دیگه رو الکی بکشه از هنجار انسانیت عبور کرده و خدا که بزرگترین و بی نهایت اقتدار باشه اون رو عذاب میده !
When I was a young boy My father took me into the city To see a marching band : He said Son when you grow up Would be the savior of da broken ? the beaten n the damned : He said Wil u defeat 'em ur demons and all the none belivers ? the plans that they have made Cause one day I leave you' a phantom to lead you in the summer to join the black parade My Chemical Romance ( MCR ) - Welcome to the Black Parade
|
|
|
|
|
|
|
#213 (permalink) |
|
Expert
|
البته مذهب الان کاربردهای بسیاری پیدا کرده است از جمله=
1.دستمایه برای رسیدن به قدرت سیاسی مثل اخوندها ی خودمان 2.دستمایه برای بدست اوردن پول مثل زکات و فطریه و صدق و درامد زیارت و حج و خمس و غیره 3.دستمایه احمق نگه داشتن مردم برای اینکه مغزشان بیدار نشود و به حقوق خود اگاه نشوند. 4.دستمایه ارام نگه داشتن موقتی افکار برای افراد عوام جامعه.یعنی به جای اینکه زحمت اندیشه به خود بدهند تقلید کردن را راحت تر می بینند.ضمن از اینکه از حقیقت می ترسند! 5.وعده بهشت ادیان سنتی و هراس از جهنم خیالی خیلی تاثیر داشته است. |
|
|
|
|
|
#214 (permalink) | |
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 939
از ایشان 2,717 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
البته در مورد کاربردهایی که فرمودید باید به عرضتان برسانم که مخالفت با مذهب نیز این روزها درآمد خوبی دارد. نه؟
|
|
|
|
|
#215 (permalink) |
|
|
کانت : (( دو چیز روح را به اعجاب وا میدارد و هر چه اندیشه و تامل بیش کنی ، اعجاب و احترام نسبت به آن دو چیز همواره تازه و افزون می شود : یکی آسمان پر ستاره که بالای سر ما جا دارد ، دیگر قانون اخلاقی که در دل ما نهاده شده است)) ... (( از مرگ باک ندارم و اگر بمن خبر دهند که امشب میمیری . خواهم گفت فرمان ، خداراست . اما خدا نکند کسی بگوید یک تن بسبب تو روزگارش تلخ شده است)) سیر حکمت اروپا ج دوم ص 127 |
|
|
|
|
|
#216 (permalink) |
|
Expert
|
خوب شهاب جان من هم از جانب دانشمندان یک نظر در مورد مذهب و دین مطرح می کنم.
کارل مارکس = دین افیون ملتها ست. البته نظر به نظر شخص من حتی از افیون و مواد مخدر هم بد تر است.چون مواد مخدر بعضی ساعات روز مغز را ازاد می گذارد اما مذهب 24 ساعت مغز تحث تاثیر خود دارد. |
|
|
|
|
|
#217 (permalink) |
|
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 12
از ایشان 204 بار سپاسگزاري شده است
|
![]() Bertrand Russell "Religion is based . . . mainly on fear . . . fear of the mysterious, fear of defeat, fear of death. Fear is the parent of cruelty, and therefore it is no wonder if cruelty and religion have gone hand in hand. . . . My own view on religion is that of Lucretius. I regard it as a disease born of fear and as a source of untold misery to the human race." "Fear is the parent of cruelty, therefore it is no wonder if religion and cruelty have gone hand-in-hand." دين كلا بر پايه ي ... ترس بنيان گذاشته شده است... ترس از اسرار نگشوده ، "I believe that when I die I shall rot, and nothing of my ego will survive. I am not young, and I love life. But I should scorn to shiver with terror at the thought of annihilation. Happiness is none the less true happiness because it must come to an end, nor do thought and love lose their value because they are not everlasting." "I am myself a dissenter from all known religions, and I hope that every kind of religious belief will die out." - Bertrand Russell, British philosopher, educator, mathematician, and social critic (1872-1970). ...ترس از شكست ، و ترس از مرگ. ترس پدر بيداد و ستمگري است از اينرو شگفت آور نيست كه ستمگري و بيداد با دين همدست بوده است. بنگر من ، دين براي سودجويي است . من آن را مانند يك بيماري مي انگارم كه زاده ي ترس بوده و سرچشمه ي پريشاني و نگونبختي نوع انسان بوده است. به باور من ، زماني كه من مردم چيزي از من نخواهد بود و چيزي از ايگوي من بجا نخواهد ماند. من جوان نيستم و عاشق زندگيم ولي بهر روي خوشبختي چيزي راستين است زيرا كه به پايان ميرسد. و نبايد دوست داشتن و عشق و خوشبختي به اين دليل كه براي هميشه نخواهند بود كم بها و بي ارزش شمره بشوند .... من خود از همه ي دينهاگريزان هستم و اميدوارم بنيان همه ي دينها نابود بشود.
دين چشم خرد انسان در تاريكيست , نه ايمان بكس يا آموزه اي. ويرايش توسط Rouzbeh : 10-24-2006 در ساعت 10:09 AM. |
|
|
|
|
|
#218 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
البته بدون توضیح از خودتان بهتر است.! |
|
|
|
|
|
|
#219 (permalink) |
|
|
ویل دورانت : (( اسلام طی 5 قرن از سال 81 هجری تا 597 هجری از لحاظ نیرو نظم و بسط قلمرو و اخلاق نیک و تکامل سطح زندگی و قوانین منصفانه انسانی و تساهل دینی و ادبیات و تحقیق علمی و علوم و طب و فلسفه پیشاهنگ جهان بود)) تاریخ تمدن جلد 11 ص 317 |
|
|
|
|
|
#220 (permalink) |
|
Expert
|
اون تمدن به خاطر اسلام نبود بلکه لشکر اعراب هر کجا را که تصرف می کرد دستاوردهای ان سرزمین را به نام خود ثبت می کرد.به گونه ایی که بوعلی سینا می گوید برای منهدم کردن این توحش یعنی اسلام باید به درونش نفوذ کرد و از درون متلاشیش کرد.وگرنه وقتی رساله یک مرجع اسلامی را مطالعه می کنیم یک سومش در مورد اداب طهارت است و یک سوم دیگر در مورد اداب سکس است و ما بقی هم ارزش علمی ندارد.خوب این کجایش می تواند به پیشرفت تمدن و علم و دانش بیانجامد؟!
|
|
|
|
|
|
#221 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
اینجا جایی نیست که من یا شما در مورد نظر این افراد اظهار نظر کنیم .بهتر است شما نیز از دانشمندان هم فکر خود نقل قولهایی بیاورید . در ضمن ابن سینا کجا اسلام را مترادف با توحش دانسته؟ |
|
|
|
|
|
|
#222 (permalink) |
|
|
ويل دورانت : هيچ دينى مانند اسلام پيروان خويش را به نيرومندىدعوت نكرده است.تاريخ صدر اسلام نشان داد كه اسلام چقدر براى اينكه اجتماعى را از نو بسازد و پيش ببرد تواناست. |
|
|
|
|
|
#223 (permalink) |
|
|
ويل دورانت " حتي مورخ شكاك هم فروتنانه در برابر دين تعظيم مي كند، زيرا مي بيند كه دين در هر سرزميني و هر عصري، درهمه ي شئون زندگي بشر تأثير مستقيم دارد . " |
|
|
|
|
|
#224 (permalink) |
|
|
…مي گويد : " دين باعث تسلاي همه ابناي بشر بوده است و معلمان ، پدران و مادران را در تأديب جوانان ياري كرده است . " |
|
|
|
|
|
#225 (permalink) |
|
|
اوون پالو: (( فایده مذهب برای جامعه امروز بشری بقدری بوده است که اگر مذهبی در عالم وجود نداشت انسان از برای مصلحت خود ، باید چیزی شبیه به آن اختراع میکرد)) کتاب انسان در تکاپوی تمدن ص 623 |
|
|
|