|
|||||||
| گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#301 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Nov 2006
محل سكونت: ايران دوستداشتني
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1
از ایشان 34 بار سپاسگزاري شده است
|
مذهب راهي است براي پيدا كردن مسير درست و واقعي و نيفتادن در پرتگاه هاي زندگي
![]()
|
|
|
|
#302 (permalink) |
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 939
از ایشان 2,717 بار سپاسگزاري شده است
|
«ژان ژاک روسو» :
راه خداشناسى منحصر به عقل نیست بلکه شعور فطرى بهترین راهى است براى اثبات این موضوع. حس دینى یکى از عناصر اولیه و ثابت و طبیعى روح انسانى است که اصلىترین قسمت آن بهیچ یک از رویدادهاى دیگر قابل تبدیل نیست. «الکسیس کارل» میگوید: احساس عرفانى جنبشى است که از اعماق ما سرچشمه گرفته است و یک غریزه اصلى است، انسان همانطور که به آب نیازمند است به خدا نیز محتاج است.
|
|
|
|
#305 (permalink) |
|
|
In view of such harmony in the cosmos which I, with my limited human understanding, am able to recognize, there are yet people who say there is no God. But what really makes me angry is that they quote me for the support of such views. اینشتین: با دیدن چنین توازنی در گیتی ، من با درک محدود بشری توانسته ام تشخیص دهم ، هنوز افرادی هستند که میگویند آنجا خدایی نیست. اما آنچه مرا واقعا خشمناک میسازد این است که آنها از من نقل قول میکنند برای پشتیبانی از نظریه خودشان. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#306 (permalink) |
|
|
When asked by an atheist, if he were in fact deeply religious, Einstein replied: Yes, you can call it H. G. Kessler, The Diary of a Cosmopolitan, (London: Weidenfeld and Nicolson, 1971), p.157; quoted in Einstein and Religion by Max Jammer (Princeton University Press, 1999) pp. 39-40. زمانی که یک ملحد (کسی که خدا را باور ندارد) از اینشتین می پرسد که : آیا او در حقیقت عمیقا مذهبی بوده. اینشتین پاسخ میدهد : بله شما می توانید آن را بگویید ... |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#307 (permalink) | |
|
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: هندوستان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 181
از ایشان 507 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
پرواز پرنده ! وغ وغ غورباغه ! پهن گاو !! وجود خدا ثابت شد!! ![]()
|
|
|
|
#308 (permalink) | |
|
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: هندوستان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 181
از ایشان 507 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#309 (permalink) |
|
گل مرداب
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,055
از ایشان 13,352 بار سپاسگزاري شده است
|
این مزدک فقط میاد اینجا چرت و پرت میگه !
بهتره برید کمی کتاب ها و نظرات ویکتور هوگو و انیشتین و... رو بخونید بعد چرت بگید !
من صبورم اما... به خدا دست خودم نيست اگر می رنجم يا اگر شادی زيبای تو را به غم غربت چشمان خودم می بندم . من صبورم اما... چقدر با همه ی عاشقيم محزونم و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم من صبورم اما... بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم من صبورم اما...
|
|
|
|
|
|
#311 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Dec 2006
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 31
از ایشان 158 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
Count Kessler once said to him, "Professor! I hear that you are deeply religious." Calmly and with great dignity, Einstein replied, "Yes, you can call it that. Try and penetrate with our limited means the secrets of nature and you will find that, behind all the discernible concatenations, there remains something subtle, intangible and inexplicable. Veneration for this force beyond anything that we can comprehend is my religion. To that extent I am, in point of fact, religious." |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي بهرام به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#312 (permalink) | |
|
کاربر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 31
از ایشان 158 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
شاید شما نمی فهمید مزدک چه میگوید و به نظرتان چرند میاید. Einstein was often asked, "Do you believe in God?", to which he sometimes replied "I believe in Spinoza's God, who reveals himself in the harmony of all being". About God, I cannot accept any concept based on the authority of the Church. As long as I can remember, I have resented mass indocrination. I do not believe in the fear of life, in the fear of death, in blind faith. I cannot prove to you that there is no personal God, but if I were to speak of him, I would be a liar. I do not believe in the God of theology who rewards good and punishes evil. My God created laws that take care of that. His universe is not ruled by wishful thinking, but by immutable laws.
I do not believe in the fear of life, in the fear of death, in blind faith یعنی به الله و اسلام اعتقاد نمیتواند داشته باشد. ويرايش توسط بهرام : 01-02-2007 در ساعت 07:45 PM. |
|
|
|
|
|
|
#313 (permalink) | |
|
Aficionado
محل سكونت: کانادا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,113
از ایشان 1,132 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
جناب بهرام یک نگاهی به عنوان تاپیک بیندازید آیا اصلا نامی از اسلام برده شده؟ تنها خواسته شده درباره بایستگی وجود مذهب سخن بگوید. حالا هر مذهبی هر دیانتی اسلام مسیحی یهودی!! فکر کنم فهمیدنش سخت نباشد!!!!
|
|
|
|
#315 (permalink) |
|
|
![]() Albert Einstein "All religions, arts and sciences are branches of the same tree. All these aspirations are directed toward ennobling man's life, lifting it from the sphere of mere physical existence and leading the individual towards freedom." همه مذاهب ، هنر ها و دانشها شاخه های یک درخت هستند. همه این عروجها برای شرافت دادن به زندگی انسان هستند تا ترقی دهند انسان را از این مرداب طبیعی(فیزیکی) و شخص را بسوی آزادی و استقلال هدایت کنند. Albert Einstein I want to know God's thoughts; the rest are details. من میخواهم افکار خدا را بدانم .باقی جزئیات هستند! Albert Einstein I am convinced that He (God) does not play dice. من متقاعد شدم که او (خدا ) نرد بازی نمیکند. Albert Einstein God is subtle but he is not malicious. خدا زیرک است . اما بداندیش نیست Albert Einstein Science without religion is lame. Religion without science is blind. علم بدون مذهب لنگ (عاجز) است و مذهب بدون علم کور است. Albert Einstein There are two ways to live your life - one is as though nothing is a miracle, the other is as though everything is a miracle. دو راه برای زندگی شما وجود دارد: اول اینکه فرض کنید هیچ چیز معجزه نیست و دیگر اینکه فرض کنید همه چیز معجزه است! Albert Einstein I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. من نمیدانم که سلاح جنگ جهانی سوم چه خواهد بود. اما در جنگ جهانی چهارم از فلاخن استفاده خواهد شد. (نقل قول بی ربط با جستار است!!) Albert Einstein My religion consists of a humble admiration of the illimitable superior spirit who reveals himself in the slight details we are able to perceive with our frail and feeble mind. دین من عبارتست از یک شگفتی فروتنانه از روح مافوق (برتر) بی پایان (بی حد) کسی که خودش را آشکار کرد در جزئیات ناچیز (کم ارزش) ما توانایی داریم درک کنیم (مشاهده کنیم) با ذهن سست و ناتوانمان ! Albert Einstein Nationalism, on my opinion, is nothing more than an idealistic rationalization for militarism and aggression. ملی گرایی به نظر من چیزی غیر از توجیه عقلی جنگ گرایی و تجاوز نیست. (بی ربط با جستار) |
|
|
|