|
|||||||
| گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#316 (permalink) |
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 939
از ایشان 2,715 بار سپاسگزاري شده است
|
انيشتين: «زيباترين و عميق ترين احساسيكه ما ميتوانيم تجربه كنيم، احساس عرفاني است... كسي كه با ايناحساس بيگانه است و هنوز مجذوب و شگفتزده نشده است، مثلمرده ميماند. باور من به خدا، اعتقادي شورانگيز به هستي قدرت عقلاني برتري است، كه در جهان، به گونهاي دركناپذير آشكار ميشود». (73)
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#317 (permalink) |
|
|
اینشتین:
«ما به مثابه طفلي خردسال هستيم كه وارد كتابخانههاي بزرگ ميشود كه همه ديوارهاي آن از زمين تا سقف با كتاب هايي به زبان هاي گوناگون پوشيده شده است. كودكمی داند كه بايد كساني آن كتاب ها را نوشته باشند، امّا نمی داند آن ها را چه كساني و چگونه نوشتهاند. زبان هاي متعدد كتاب ها را نيز نميفهمد. كودك طرحي مشخّص در ترتيب كتاب ها ميبيند؛ نظمي اسرارآميز، كه او آن رادرك نميكند ولي ميتواند با حّسي مبهم، حدس بزند. به نظر من، وضعيت اين كودك همانند وضعيت عقل انسان در برابر خداست... »(95) |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#318 (permalink) |
|
|
آلبرت انيشتين:
کسي که زندگي خود و جهانيان را بي معني مي انگارد, بدبخت محض نيست اما اهليت زندگي ندارد. فقط اميد قائم بر عقل و ايمان است که نميگذارد ما او را براي زندگي کاملا ناقابل بدانيم, چه جاي اميد است که وي بوسيلهي عقل خود راه صواب را درک کند و يا از سر نو چون طفلان دربارهي حيات بيانديشد. |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#319 (permalink) |
|
|
مصاحبه با اینشتین درباره مسیح : "You accept the historical existence of Jesus?" No one can read the Gospels without feeling the actual presence of Jesus . His personality pulsates in every word. How different, for instance, is the impression which we receive from an account of legendary heroes of antiquity like Theseus. Theseus and other heroes of his type lack the authentic vitality of Jesus." |
|
|
|
|
|
#320 (permalink) |
|
|
سخن اینشتین درباره موسی ، عیسی ، بودا What humanity owes to personalities like Buddha, Moses, and Jesus ranks for me higher than all the achievements of the enquiring and constructive mind. What these blessed men have given us we must guard and try to keep alive with all our strength if humanity is not to lose its dignity, the security of its existence, and its joy in living. |
|
|
|
|
|
#321 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Dec 2006
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 31
از ایشان 158 بار سپاسگزاري شده است
|
صحبت شده باشد. شما این سخن ایشان را تحریف کرده اید و قسمت مهم آن را معنی کل سخن اوست را غیب کرده بودید. همین. سوتی را هم کسی میدهد که مشتش باز میشود.
ويرايش توسط بهرام : 01-02-2007 در ساعت 11:43 PM. |
|
|
|
|
|
#322 (permalink) |
|
|
مگر میشود من خودم بگویم که خدای اینشتین فلان و مذهب او فلان است .
و حالا سخن خود را تحریف کنم؟ من این نوشته ها را با پیش فرضی که در چند صفحه ابتدایی آوردم گفتم. دیگر هر بچه ای میداند خدای او چیست و مذهبش چیست. گویا تازه دست به تحقیق زده اید و یک حقیقت عظیم را یافته اید!!! کسی ادعا نکرد که خدای او الله یا یهوه است!! ... بعضی چیزها نامحدودند!!!!! بقول اینشتین: Two things are infinite: the universe and human stupidity دو چیز نهایت ندارند: 1- کیهان 2- حماقت انسان |
|
|
|
|
|
#323 (permalink) | |
|
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: هندوستان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 181
از ایشان 507 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
مچ گیری خوبی بود! اینها ول كنیم، انشتین هم شیعه ولایت سفیهی میشود!! ![]()
|
|
|
|
#324 (permalink) | |
|
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: هندوستان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 181
از ایشان 507 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
( به مرد نامرئی 1200 ساله ساكن چاه مراجعه شود) |
|
|
|
|
|
|
#327 (permalink) |
|
|
باز هم دلقک بازی!!!
آن نوشته مربوط به ویکتو هوگو بود نه من!!! این نظر شخصی او بود . کسی هم ممکن است با دیدن میمون یاد چیز دیگری بیافتد!!!!!! |
|
|
|
| 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |