|
|||||||
| گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#346 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 500 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
مثل آن است که شما مطلب جهنم و دوزخ را اشتباه متوجه شدید , ببینید یک مثال برایتان می آورم ... اگر شما در مدرسه ای درس بخوانید البته بدون آنکه زور و اجبار کسی در کار باشد , آیا درس های مدرسه را به خاطر این می خوانید که قبول شوید و نمره بیاورید, یا به خاطر این خواهید خواند که علم و معرفت شما افزون گردد؟!! ایمان و عقیده به امید بهشت و دوزخ نیست, بلکه برای رسیدن به یک آرامش است , برای فهمیدن و شناخت بهتر خود و دنیای اطرافتان است . در ثانی با توجه به این کتاب انیشتین : اين خدا بخشنده و مهربان است ، حفظ مي كند . كائنات را بر سر پاي مي دارد ، پاداش و جزا به مخلوقات خود ميدهد . خدائي است كه نسبت به وسعت ديد معتقدينش دوست ميدارد ، زندگي و قبيله و نژاد را حفظ مي كند ، تسلي دهنده در آرزوهاي سر خورده و خواهشهاي اقناع نشده است ، خدايي است كه ارواح مردگان را ز فساد و تباهي در امان مي گيرد. منبع از کتاب دنیایی که من می بینم نوشته ی آلبرت انیشتین ترجمه فریدون سالکی این جمله ی شما اعتبار چندانی ندارد, زیرا شخصی همچون انیشتین هرگز در مورد بیان کردن مطلبی دچار تناقض نمی شود . باتشکر
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Surrender به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#347 (permalink) | |
|
آستیاگ
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,926
از ایشان 817 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اصلا نمیدانم چه اصراریست حتما ما مذهب را از دید دانشمندان فیزیک و ریاضی و... بررسی کنیم با اینحال من میبینم که اکثر دانشمندان شناخته شده ی عالم انتقادهای تندی نسبت به مذهب داشته اند |
|
|
|
|
|
|
#348 (permalink) |
|
رهگذر
محل سكونت: گرگان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 4 بار سپاسگزاري شده است
|
آتشی از عشق در خود بر فروز
سر به سر فکر و عبارت را بسوز ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت و مذهب خداست
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي خط سوم به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#349 (permalink) | ||
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 939
از ایشان 2,716 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اگر بواقع چنین است چرا خودتان به اینشتین استناد کردید؟؟؟؟ نقل قول:
در ضمن در مورد جمله آخرتان با توجه به این نوشته هایی که تا اینجا آورده شده میتوانید بگویید از کدام اکثریت سخن میگویید؟؟؟؟
|
|
|
|
|
#350 (permalink) | |
|
آستیاگ
|
نقل قول:
دلیل استنادم را به آلبرت انیشتین در همان پست قبلی نوشتم سعی میکنم در آینده جملاتی را که دانشمندان بزرگ بر ضد مذهب گفته اند جمع آوری کرده در این تایپیک قرار بدهم بسیاری از همین دانشمندان توسط مذهب تکفیر شده اند و بسیاری اعدام یا شمع آجین گشته اند |
|
|
|
|
|
|
#351 (permalink) |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 233
از ایشان 798 بار سپاسگزاري شده است
|
یاد فیلم رضا مامولک افتادم که شما مسلمانان عادت دارید انسانها را به زور به بهشت ببرید
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي tehran به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#352 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
و همه مطالب پیشین را بخوبی نخوانده اید آمار ندهید! |
|
|
|
|
|
|
#353 (permalink) | |
|
آستیاگ
|
نقل قول:
آمار هم مثل خیلی جیزهای دیگر ثابت نیست و باگذشت زمان تغییر میکند مغز من از درک و هضم چیزى به نام روح ناتوان است. ممکن است اشتباه کنم و در واقع روح داشته باشم. اما واقعا نمى توانم این را باور کنم. توماس ادیسون |
|
|
|
|
|
|
#354 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: فرانسه
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,079
از ایشان 1,488 بار سپاسگزاري شده است
|
مذهب از دید دانشمندان یعنی مواد مخدر مغز!
|
|
|
|
#356 (permalink) |
|
Expert
|
مذهب داریم تا مذهب!
میگم باید یک دین برای عصر جدید درست کنیم که دینی جهانی باشد.و اشکالات و خرافات ادیان سنتی را نداشته باشد. |
|
|
|
|
|
#357 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
آمار تغییر میکند ولی از بین نمیرود... آمار در این موارد عموما زیاد تغییر نمیکند یعنی اگر هر ده سال هم چنین آماری داده شود نسبتا دقیق است... من هم ادعا نمیکنم چنین آماری را در دست دارم ، پس بهتر است همانطور که ادعا کردید آمار را ارائه کنید ، یا همانطور که گفتم ، آمار ندهید تا به دردسر بیافتید!!! نکته دیگر اینکه عموما در چنین مکانهایی نقل قول با سند آن آورده میشود... البته در برخی نوشته ها موردی ندارد چون شناخته شده هستند... ولی در مواردی که نقل قول آشنا نباشد ، مخاطب حق دارد از شما سند بخواهد... در مورد جمله ادیسون ... پاسکال جمله زبیایی دارد: " دل دلایلی دارد که عقل نمیفهمد ، و به وجود خدا دل گواهی میدهد نه عقل" |
|
|
|
|
|
|
#359 (permalink) |
|
Expert
|
به من ایمان بیاورید من یک رساله تمام رنگی دارم به همراه سی دی راهنما +انواع معجزات هیجان انگیز +تضمین بهشت با حوری اضافه+ثواب دوبله+بدون انجام واجبات سنگین
|
|
|
|
|
|
#360 (permalink) | |
|
آستیاگ