|
|||||||
| گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#361 (permalink) |
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 939
از ایشان 2,714 بار سپاسگزاري شده است
|
از کدامیک از نوشته های بالایی چنین نتیجه گیری کردید؟؟؟
|
|
|
|
#363 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: فرانسه
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,079
از ایشان 1,488 بار سپاسگزاري شده است
|
خسارتی که این ادیان سنتی به معنویت زده اند این است که معنویت را به شکل کاریکاتور ظاهری کرده اند.و از کار عملی نیک کاسته اند.یعنی مثلا طرف دو رکعت نماز می خواند و یک زیارت می رود ان وقت دیگر خیالش از بهشت که راحت شد از کارهای عملی نیک باز می ماند.در صورتیکه بسیار ادمهایی که نماز نمی خوانند اما به هزار نیازمند کمک کرده اند.دروغ نمی گویند.ظلم نمی کنند. با حیوانات مهربان هستند.و...
|
|
|
|
#364 (permalink) |
|
آستیاگ
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,926
از ایشان 817 بار سپاسگزاري شده است
|
"روستائی ماده گاوی داشت وماده خری باکرٌه. خربمرد. شير گاو به کُرٌه خر می داد و ايشان را شير ديگر نبود. روستائی ملول شد وگفت "خدايا تواين کُرٌه خر رامرگی بده تا عيالان من شير گاو بخورند. روز ديگر در پايگاه رفت. گاو را ديد مُرده. مردک را دود از سر برفت. گفت "خدايا من خر را گفتم. تو گاو را ازخر باز نمی شناسی؟"
عبید زاکانی در "رساله ی تعريفات" |
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Iceman به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#367 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: فرانسه
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,079
از ایشان 1,488 بار سپاسگزاري شده است
|
یکبار یک نفر میره حج بعد بر میگیرده.ازش می پرسن خوب چه خبر.میگه هیچی بابا باز رفتیم خدا خونه نبود توی حیاط ول می گشتیم!
![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي irandoost20 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#369 (permalink) | |
|
آستیاگ
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Iceman به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#370 (permalink) |
|
آستیاگ
|
انشتین در جواب سوال چند گزارشگر، که آیا مذهب باعث رواج صلح خواهد شد ؟ تا بحال که چنین نکرده است.
آلبرت انشتین |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Iceman به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#373 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 48
از ایشان 85 بار سپاسگزاري شده است
|
تحقیقات علمی بر روی این پایه استوار است که همه اتفاقاتی که می افتند معین شده توسط قوانین طبیعت هستند و این در مورد اعمال مردم نیز صادق است . به همین دلیل است که یک محقق علمی به سختی می تواند تمایل به این عقیده داشته باشد که اتفاقها را میتوان با دعا خواندن تحت تاثیر قرار داد ، مثلا با آرزو کردن و تمنا کردن از یک موجود ماورای طبیعت بتوان به تغییری دست یافت .
انیشتین
|
|
|
#374 (permalink) |
|
آستیاگ
|
من نمى توانم خدائى را تصور کنم که مخلوقات خود را پاداش يا کيفر مى دهد؛ که اهدافش طبق مقاصد ما انسانها شکل گرفته؛ خدايى که بطور خلاصه انعکاسى از ضعف و ناتوانى ما انسانهاست. من همچنين نمى توانم باور کنم که انسان بعد از اينکه مرد، مى تواند وراى جسم ماديش زنده بماند، هر چند که روح هاى ناتوان بدليل ترس و جهل چنين افکارى را با خود حمل کنند! آلبرت انشتين |
|
|
|
|
|
#375 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Mar 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 31
از ایشان 42 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
دوما.خدا بی نیاز مطلق است یعنی او الرحمن به تو این امکان را داد که فقط یک بار بر روی زمین زندگی کنی با همه نعمتها اما این دیگه دست خودته میخواهی گوسفندی زندگی کنی یا نه سوما.باور???????????????????????????????? یلی از قضیه های ثابت شده را اولش که میشنوی باورت نمیشه .میدونی باورت ضعیفه تمرین کن بهتر میشی ![]() |
|
|
|
|