|
|
#526 (permalink) | |||||||||
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 938
از ایشان 2,713 بار سپاسگزاري شده است
|
با سلام
![]() البته حق شما بود و ما هم گفتيم كه نبود ما موجب شد كه از حقتان بخوبي ستفاده كنيد... نقل قول:
يك جمله بگوييد ، شما كه ديناميك و نجوم را بهتر از بنده ميدانيد ... بجاي فرسايش بحث و آسمان و ريسمان بهم بافتن يك جمله علمي ساده بگوييد .... نقل قول:
موجود و قابل بررسي هستند ... مرد هم كسيست كه ادعايش را اثبات ميكند يا ميگويد نميتوانم ... نقل قول:
انگها و تهمتهاي بي بن مايه اي كه حداقل در اينجا زده ايد بدون يك بن مايه بوده است ... در بقيه جستارها ، بنده وقت انرا ندارم كه بررسي كنم ... نقل قول:
بحث فرسايشي و فرار از اثبات ادعا از سوي شماست ... رفتار شما هم پيش بيني شده بود ... يعني ادعايي كه نميتوانند اثبات علمي كنند و .... نقل قول:
اينجا زياد دوستان ادعا ميكنند !!! براي جنگهاي فرقه اي و بي ارزش برگه هاي اقامت مورد ادعاي شما را پاره فرمودند ؟!!! من مگر چيزي از خودم گفتم ؟!! من در مورد شخص شما هم ادعايي نكردم و شما هم اگر اين ادعا را ميكنيد از روي سادگيتان است ... سخن من كلي بود ... در فاروم كسي در مورد خودش ادعا نميكند كه فلان كار را كردم ... چون اينجا اصل را بر دروغگو بودن مخالف ميگذارند ... جز اينكه همه اين ادعا هاي كه كم هم نيستند اثبات شود ... در مسائل كلي از جز به كل نتيجه نميگيرند ... بفرض صحت حرف شما ، افراد معلوم الحال كه اكنون ميهن پرست و اسلامستيز هستند و سايت و ماهواره دارند ، تبرئه نميشوند !!! نقل قول:
مانند بسياري از بحثهاي گذشته ... نقل قول:
سند ارائه كنيد اينجا كسي بي سند سخنش اعتبار ندارد سخن نادرستي است ؟ نقل قول:
و بنده برخلاف سخن شما معناي خاص آن مد نظرم بود بنده بارها با دوستان اسلامستيز اين مطلب را مطرح كردم و گفته ام كه اين سخن را اگر در مورد شما بگوييم ، توهين است ! و قبول داريم كه توهين است ... اگر قرار بودن كه توهين كنم ، توهين بودن آنرا انكار ميكردم و اين هم طبق استدلالهاي پيشين شما ممكن بود ... ولي چنين نكردم ... خواستم معناي توهين براي شما جا بيافتد وگرنه اغلب دوستان جوان و شايد نوجوان كه بنا به دلايلي از دين متنفر شده اند پدر و مادرشان مسلمان بوده اند و يا به دين ديگري پايبند هستند و اين انگ به آنها نميچسبد ... ولي برخي هم هستند كه كاملا برخلاف شما هيچ خط قرمزي براي ارتباطهاي جنسي نميشناسد حتي براي نزديكان و محارمشان ... ما از اين دست كاربران داشتيم ميخواهيد نمونه اش را در پيام خصوصي باذكر مثال بياورم ... 2-البته كاملا دراشتباهيد ... چون اصلا نه اينطور كه فرموديد تحصيلات حوزوي دارم و نه رشته ام علوم انسانيست كه املايم خوب باشد يا انشايم و ... و نه اينقدرها ادعيه و ..ميخوانم البته نهج البلاغه را اينقدر ميخوانم كه بتوانم نامش را درست بنويسم ... و اين مقدمه شناخت بنده نسبت به كتابيست كه در اين حكومت بكلي فراموش شده تا كسي نفهمد عدل علي اگر بخواهد رعايت شود چه بلايي سر اين مسئولان خواهد آمد ... در خصوص دانش كه ديناميكش را طبق ادعا خوب ميدانيد ،بنده نيز خورده سوادي دارم كه گاهي با دوستان براي لذتش در اينجا و فارومهاي ديگر گپي ميزديم و بحثي ميكرديم ... البته سعيمان اين بود كه مقدماتي و ملموس باشد ... يكي از آن جستارها را مي آورم (یک سوال فیزیکی! ...) اگر به نوشته هاي ما از نظر ديناميكي ايرادي وارد بود خوشحال ميشوم راهنمايي بفرماييد ... در مورد شطرنج هم جز آنقدر كه غير حرفه اي دنبالش ميكنم اينقدر جاي آن اندكي مطالعات آزاد تاريخي، مذهبي و اجتماعي و روانشناسي دارم ... كه البته كاملا در حد مقدماتيست .. نقل قول:
2- بنده توهيني نكردم و پيشتر گفتم كه بابت نوشته هايي كه شما برداشت توهين داشتيد پوزش ميطلبم ... موفق باشيد .. ![]()
|
|
|
|
|
#527 (permalink) | |||||||||||
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Nov 2009
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 16
از ایشان 21 بار سپاسگزاري شده است
|
درود
نقل قول:
با افتخار اصلاح كردم و ابايي از پذيرشش ندارم. در ديدگاه من معصوميت و تعصب جايي ندارد نقل قول:
ميتوانم مدار بيضي شكل زمين به دور خورشيد را با استفاده از بقاي تكانه زاويهاي اثبات كنم،بلكه راضي شويد. نقل قول:
البته اثبات الله را هنوز به ما نشان ندادهايد.و هنوز بدون مدرك ميخواهيد اينشتاين را در دو مرحله به اسلام بچسبانديد و اين دو مرحله را ظاهراً بي ربط نشان دهيد. نقل قول:
البته نميدانم چطور براي بحث در اين تاپيك وقت پيدا ميكنيد ولي در تاپيك ديگر وقت نداريد. نقل قول:
همانطور كه گفتم قضاوت با خوانندگان،شما هم هر طور كه تعصباتتان كمتر جريحه دار مي شود نتيجه بگيريد. نقل قول:
و البته كشور متجاور كه در طول 1400 سال عوض نشده بود.و متجاوز همواره محوم است،مخصوصاً كه قصد ايدولوژيك يا غنيمت باشد. برگههاي اقامت مورد ادعا هم با مزه بود !! حداقل برگهها مشخصاً مربوط به اقامت بوده و مانند افراد مورد نظر شما كه احتمالاً ارتباطات مشكوك و فتنه برانگيزي بايد با من داشته باشند بنا بر توهم توطئه شما مجهول الهويه نيستند. نقل قول:
البته در مشخص بودن قصد شما كه بحثي نيست نقل قول:
و البته همانطور كه گفتم ادعايي نكردهام. البته من شرايط اسلام آوردن خود را گفتم. البته در جاي خود در بحث در اين ضمينه ابايي ندارم،ولي ادعايي نكردهام كه بخواهيد بگوييد اثباتش را نياورديد و بعد مثلاً بنده بروم به كتب تاريخي مثل طبري و بخواهيد كل تاريخ را زير سوال ببريد. يعني شما ميگوييد كسي به دست مسلمانان كشته نشده؟ بسياري از احكام مثل حكم ارتداد هم اكنون هم جاريست،نياز نيست كه من ادعايي مطرح كنم. يا مثلاً داشتن كنيز در اسلام را بنده از خودم در آوردهام؟ نقل قول:
ولي اينكه شما در مورد اعتقادات بنده قضاوت كنيد جالب است چون همانطور كه گفتم به هيچكس ايمان نياوردهام.بلكه از هر كس در حد بضاعت و دانش فرد مقابل مياموزم. و هنوز هم معتقدم نسبت دادن اعتقادات هر فرد به او ناروا نيست. و اين خدعه هم اثري بر آن نداشته. نقل قول:
اين اشتباه در املا هم به اين علت است كه زمان نسبتاً زياديست كه از اين مسائل براي من ميگذرد و از حافظه نسبتاً دور خود كمك ميگيرم.يادتان نرود كه نخواهيم هم در اين كشور همه با اين چيزها درگير ميشوند.ربطي به آموزش املاء يا به كنايه سواد ندارد. در مورد تاپيك هم پست اول را خواندم.تاپيك جالبيست كه پاسخ دادهام در آن.خوشحال ميشوم در اينگونه تاپيكها بحث كنيم،البته اميدوارم آنجا حداقل بدور از تعصب باشد.اين بحث را هم خود با به تلميح بيسواد خواندن من به علت اشتباه در نوشتن ائمه آغاز كرديد.مسلماً انتظار نداشتيد كه بدون پاسخ بماند! نقل قول:
باور بفرماييد در هر پست اگر نيش و كنايه و ادعاي ترس از بحث و شكست بنده و توهين و اينها نبود بنده مدتها قبل عطاي بحث را به لقايش بخشيده بودم. ولي اميدوارم اين بحث را تمام كنيم و به جايش مطالب آموزندهاي را بياوريم كه ارزش صرف وقت را هم داشته باشد. شما نيز موفق باشيد ![]() بدرود
«آیا برای اینکه ببینیم باغ زیباست باید باور کنیم که پریانی هم ته باغ هستند؟» داگلاس آدامز ويرايش توسط Arash54 : 12-07-2009 در ساعت 02:13 AM. |
|||||||||||
|
|
|
|
|
#528 (permalink) |
|
رهگذر
تاريخ عضويت: Dec 2009
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 0 بار سپاسگزاري شده است
|
متاسفانه موفق نشدم مطالب قبلی رو مطالعه کنم .
یکی از دوستان لطف میکنن موضوع و نتایج کنونی بحث رو تا کنون به صورت خلاصه و تیتر وار ذکر کنن . پیشاپیش از لطف شما ممنونم . alfie |
|
|
|
|
|
#529 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
اينرا كه دانشجويان شاخه رياضي فيزيك (فيزيك،رياضي،مهندسي هاي..) در همان دو ترم نخست اگر درسشان در حد متوسط هم باشد خواهند آموخت !!! خواسته ما ساده تر از اينست ... ما ميخواهيم شما با "علم امروز" جمله اي درست بگوييد كه مردم 1400 سال پيش هم درك كنند.... در باره حركت خورشيد و زمين ... مثل اين جمله ي غلط كه : " خورشيد به دور زمين ميگردد!!" شما درستش را بگوييد!!! |
|
|
|
|
|
|
#530 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
شما حق داريد ... قصد بنده از آغاز جستار اين بود كه فقط نقل قولهايي باسند آورده شود تا نظر دانشمندان برجسته و نظرشان راجع به خدا و اديان را بدانيم ... البته ابتداي جستار بر خلاف برخي پارازيت ها خوب پيش رفت و حتي كاربران اسلام ستيز نيز بدرستي همراهي ميكردند و نقل قولهاي موافق با تفكراتشان را مي آوردند ... اما در اين چند صفحه اين دوست عزيز بجاي اصل ماجرا بحث چاه جمكران كرده و سخن از حوري و پري به ميان آورده تا مثلا بگويد شما باطل و ما بر حقيم !!! بدون اينكه به قوانين فاروم احترام بگذارد... |
|
|
|
|
![]() |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|