|
|
|
|||||||
عضویت در هم میهن
|
شبکه اجتماعی
|
پخش زنده |
میکروبلاگ |
کاربران آنلاین |
گروه ها |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#31 (لینک نوشته) | |||
|
دختری ازجنس بلور ![]() |
یعنی اسم هیچ غذای اصفونی جز بریونی نشنیدم ![]() چتو درس میشد..خوشمزس..چاق نکنه یوخ
|
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#32 (لینک نوشته) | ||||||
|
Dare to Dream ![]() |
![]() ![]() قلیه پیتی (جگر شش و دل قلوه) همینه؟
|
||||||
|
|
|
|
|
#33 (لینک نوشته) | |||
|
دختری ازجنس بلور ![]() |
فکرکنم ادویهذخاصی یا دنبه ای چیزی توش میزنن من یکی دوبار بوقلمون درست کردم بوی زهم میداد پیاز زعفرون ووهرچی ادویه دم دستم بود ریختم توش ولی باز بومیداد
|
|||
|
|
|
|
|
#34 (لینک نوشته) | |||
|
دختری ازجنس بلور ![]() |
فکرکنم گوست و چربی باهم چرخ میکنن دارچین زده توکفگیرهای مخصوص رواتیش کباب کرده جگرسفید هم جداگانه چرخ کرده ومیپزن کنارش سرو میشه نوع هندیش چه جوریه ويرايش توسط shadab : 04-29-2012 در ساعت 02:12 PM |
|||
|
|
|
|
|
#35 (لینک نوشته) | ||||||
|
Dare to Dream ![]() |
گرچه من تا حالا این مشکل رو نداشتم هیچ بوی بدی نمیداد
![]() هندیش پر از ادویه های هندیه مثل میخک و فلفل و دارچین و هل .. و یه سسی داره که مرغ یا گوشت توش درست میشه من عاشقشم عربیشم همینه فقط ادویه هاش فرق میکنه. |
||||||
|
|
|
|
|
#36 (لینک نوشته) | |||
|
هم میهن دوست ![]() |
فقط کاری که خودم موقع کباب درست کردنش دیدم اینه که کره می ماله روی کبابا به طور مرتب کره به خوردش میره البته فکر کنم گوشت کبابی باید یه مقدار چربیش بیشتر باشه
|
|
|
|
#37 (لینک نوشته) |
|
مدیر تالار بانوان و مُد ![]() |
چون اسم ِ غذا عزیزم
برای ناهار چی بپزم بود اینو میذارم !هرچند با آقای گرامی طی کردیم مرد باید صبح بره شب بیاد ! ![]() دیشب برای خانواده ی همسر گرامی ریحان پلو درست کردیم که همه انگشت به دهان مانده بودن ! کلی ذوق مرگ شدیم از اون همه تعریف !خداییش خواهرشوهر و مادر شوهر تعریف کنن کلیه !ـــــــــــــــ بعد از تعریف از خود میرسیم به تعریف از غذا :دی مواد لازم : برنج گوجه پیاز ریحان خورد شده سینه ی مرغ 1 - برنج به اندازه ی نفرات 2 - پیاز و گوجه هرچقدر بیشتر باشه بهتره + پیاز نگینی خورد شده و گوجه ی رنده شده ! 3 - سینه ی مرغ بسته به ذائقه و سلیقه ی خودتون طمع دار و خُرد بشه ( ریش ریش یا قطعه های کوچیک ) طرز تهیه : مرغ رو میذاریم میپذه ! بعد از پختن ریز ریزش میکنیم ! گوجه رو رنده میکنیم کنار میذاریم ! پیاز رو تو روغن تفت میدیم وقتی سرخ شد مرغ رو اضافه مکنیم .. وقتی کمی تفت خورد گوجه رنده شده رو اضافه میکنیم بعد هم نمک .. فلفل .. ادویه .. زرد چوبه بنا بر سلیقه اضافه میکنیم .. و در آخر ریحانهای خرد شده رو به مواد اضافه میکنیم .. میذاریم کمی تفت بخوره و بپذه ! برنج رو آبکش میکنیم .. مواد رو لابه لاش قرار میدیم و میذارم دم بکشه ! به همین راحتی به همین خوشمزگی ! ![]()
|
|
|
#38 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
سلام امروز خيلي روز قشنگي بود نهار قرمه سبزي داشتيم
|
|
|
|
|
|
#39 (لینک نوشته) | ||||||||||||
|
دختری ازجنس بلور ![]() |
![]() ایران نیستی؟ کجایی پس؟ هرجاهستی از عذاهایی که با ذائقه ما جوره بنویس اومدی ایران برو اصفهان پیش ناب..فکر کنم میزبان خوبیه..نه خودش خوش اشتهاست میبرتت هرچی کله پاچه ای و سیراب شیردون فروشی و از همه مهمتر جایی که بریونی طبخ میکنن..نگران نباش مهمون خودشی ولی حواست به اصفهونی بودنش باشه..پول تو دستاش عرق میکنه ![]()
![]()
من از مردی که تو خونه با زنش همراهی نکنه خوشم نمیاد..یکی از معیارام برای ازدواج همینه...لطفا پسرای تنبلی که از کارخونه فرارین سمت من نیان![]() ریحان تو این پلو چقدر باید باشه تاجایی که میدونم ریحان زیاد غذارو تلخ میکنه حتما یباردرست میکنم ببینم چه مزه ای میشه..خوشم میاد از تستهای جدید غذایی
ويرايش توسط shadab : 04-30-2012 در ساعت 01:59 AM |
||||||||||||
|
|
|
|
|
#40 (لینک نوشته) |
|
مدیر تالار تصاویر ![]() |
ماکارونی ، البته دستپخت مادر گرامی
|
|
|
|
#41 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
قرمه سبزی .دسپخت ابجی
|
|
|
#42 (لینک نوشته) |
|
دختری ازجنس بلور ![]() |
از بوقلمون که گذشت ولی ناهار امروز پاچه و سیرابی داریم..پخته شده و اماده تو فریزر فقط میزارم گرم بشه
|
|
|
|
|
|
#43 (لینک نوشته) |
|
جــادوگــر رويـــاهـــا ![]() |
ابگوشت دست پحت سفره خونه سر کوچمون با مدیریت حاج حسین
|
|
|
#44 (لینک نوشته) |
|
مدیر تالار تصاویر ![]() |
اگر بنده یه خانم خونه دار بودم واسه ناهار امروز اینو درست میکردم :
فيلهماهي هندي با گشنيز ![]() مواد لازم : پودركاري (خوشبو): 3 قاشق غذاخوري فيله ماهي: 2عدد هر كدام 200 گرم گشنيز تازه: به ميزان لازم كره: يك قالب ادويه نمك و فلفل سياه روغن زيتون برای شروع روي يك تخته آشپزي را به خوبي تميز كرده و بعد پودركاري را همراه با نمك و فلفل روي آن ريخته و با هم مخلوط كنيد. در مرحله دوم فيلههاي ماهي را به صورت رول مانند روي ادويهها بغلتانيد تا كاملا با پودر پوشيده شود؛ گشنيزها را شسته و از شاخه جدا كنيد و كنار بگذاريد. برای پختن يك تابه نچسب را روي حرارت گاز قرار دهيد و زیر آن را زیاد کنید. درون تابه يك قالب بزرگ كره بغلتانيد تا آب، شود. اگر ديديد ميزان كره كم است به آن روغن زيتون اضافه كنيد. فيلهها را درون تابه گذاشته و مطمئن شويد از هرطرف كاملا سرخ شوند. به دليل پودركاري رنگ فيلهها قطعا تغيير ميكند. براي ترد شدن ماهي بهترين روش اين است كه روغن را در وسط تابه جمع كرده و ماهيها را در داخل حرارت زياد و در روغن زياد قرار دهيد. براي سرخ شدن هر سمت ماهي 2 تا 3 دقيقه كافي است؛ اين براي 200 گرم فيله ماهي كافي است. برای سرو بهتر است اين ماهي را با برنج سرو كنيد. فيلهها را روي برنج گذاشته و برگ گشنيز را روي آن قرار دهيد. يك عدد ليمو را نصف كرده و كنار برنج بگذاريد و بعد سرو كنيد. |
|
|
|
|
|
#45 (لینک نوشته) |
|
دختری ازجنس بلور ![]() |
|
|
|
|