تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری
ثبت نام آموزش کار با هم میهن بازی آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 04-26-2012  
شهروند هم میهن
 
MARC's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟

سلام!
خوبین؟
عنوان تاپیک برای خیلی ها آشناست.. یک بخش جدا نشدنی از زندگی خانومهایی که آشپزی میکنن!!
جالب اینکه هزار تا لیست هم آدم بنویسه، باز هم این سوال پیش میاد "حالا امروز کدوماشونو بپزم!"
خب اینجا دور هم یه کاری میکنیم.

هر کسی غذایی که امروز درست کرده برای ناهار رو اینجا بنویسه با شرح کوچیکی از اینکه چطوری اون غذا تهیه میشه. اگر نکته ای هم فکر میکردید که خیلیا نمیدونن رو بنویسید که عالیه.
تنوع بدین، هر روز قرمه سبزی درست نکنین ها

نکته>
مهم نیست اگر امروز دو نفر یک جور غذا درست کرده باشن! بازم بنویسید.. اینجوری هم عادت های غذایی همدیگه رو میشناسیم هم اینکه اگر کسی نکته ای می دونست اضافه میکنه. پس اگر یه نفر دیگه اون غذا رو نوشته و شما فکر کنید دیگه لازم نیست پست بزنید، سخت در اشتباهید. بنویسید!
اگر دوست داشتید عکس هم از غذاهاتون بگیرید و بذارید. اجباری نیست اما جذاب تر میکنه تاپیک رو
راستی! لطفا اگر میخواید طرز تهیه غذا رو بنویسید، از جایی کپی و پیست نکنید. خوندن متنهایی که خودتون مینویسید خیلی خیلی جالب تره


__________________
من روز و شب را می شمارم تا رسد فردا
آن لحظه خوب در آغوشت کشیدنها

Save the very last Dance for me
MARC هم اکنون آنلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 04-29-2012   #31 (لینک نوشته)
دختری ازجنس بلور
 
shadab's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟

نوشته اصلي بوسيله nab نمايش نوشته ها
خو گفته عزیزم چی بپزونم

تحقیق کن متوجه میشی
غذای اصفهان قدیم
البته جوانهای حالا نی دونند چی بید
من نیمه اصفانیم ولی تاحالا اسم این غذارو نشنیده بودم
یعنی اسم هیچ غذای اصفونی جز بریونی نشنیدم
چتو درس میشد..خوشمزس..چاق نکنه یوخ
__________________






shadab آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 04-29-2012   #32 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
MARC's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟

نوشته اصلي بوسيله NAB نمايش نوشته ها
خو گفته عزیزم چی بپزونم

تحقیق کن متوجه میشی
غذای اصفهان قدیم
البته جوانهای حالا نی دونند چی بید

قلیه پیتی (جگر شش و دل قلوه)
همینه؟


نوشته اصلي بوسيله shadab نمايش نوشته ها
من نیمه اصفانیم ولی تاحالا اسم این غذارو نشنیده بودم
یعنی اسم هیچ غذای اصفونی جز بریونی نشنیدم
چتو درس میشد..خوشمزس..چاق نکنه یوخ
بریانی اصفهانی چه فرقی با بریانی هندی و عربی داره؟ من بریانی خیلی دوست دارم اما نمیدونم اصفهانیش چطوریه
MARC هم اکنون آنلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 04-29-2012   #33 (لینک نوشته)
دختری ازجنس بلور
 
shadab's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟

نوشته اصلي بوسيله marc نمايش نوشته ها
فکر کنم جوش شیرین میزنن

خب اون نکته ها هم به بهتر شدن طعم کمک میکنه دیگه
----------


امروز ناهار فیله شتر مرغ رو داشتیم که سرخ کردیم به همراه گوجه ی سرخ شده و فلفل دلمه ای سرخ شده سرو کردیم. یکی از غذاهای مورد علاقه من
همه کارایی که گفتی انجام داده بئدیم
فکرکنم ادویهذخاصی یا دنبه ای چیزی توش میزنن
من یکی دوبار بوقلمون درست کردم بوی زهم میداد
پیاز زعفرون ووهرچی ادویه دم دستم بود ریختم توش ولی باز بومیداد
shadab آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 04-29-2012   #34 (لینک نوشته)
دختری ازجنس بلور
 
shadab's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟

نوشته اصلي بوسيله marc نمايش نوشته ها

قلیه پیتی (جگر شش و دل قلوه)
همینه؟



بریانی اصفهانی چه فرقی با بریانی هندی و عربی داره؟ من بریانی خیلی دوست دارم اما نمیدونم اصفهانیش چطوریه
من نه خوردم ونه درست کردم خیلی چربه(کل عمرم همش یبار اصفهان رفتم) عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟
فکرکنم گوست و چربی باهم چرخ میکنن دارچین زده توکفگیرهای مخصوص رواتیش کباب کرده
جگرسفید هم جداگانه چرخ کرده ومیپزن کنارش سرو میشه
نوع هندیش چه جوریه

ويرايش توسط shadab : 04-29-2012 در ساعت 02:12 PM
shadab آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 04-29-2012   #35 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
MARC's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟

نوشته اصلي بوسيله shadab نمايش نوشته ها
همه کارایی که گفتی انجام داده بئدیم
فکرکنم ادویهذخاصی یا دنبه ای چیزی توش میزنن
من یکی دوبار بوقلمون درست کردم بوی زهم میداد
پیاز زعفرون ووهرچی ادویه دم دستم بود ریختم توش ولی باز بومیداد
بوقلمون رو میتونی توی آبلیمو و فلفل و زعفرون یه کم بذاری بمونه بعد سرخش کنی.
گرچه من تا حالا این مشکل رو نداشتم هیچ بوی بدی نمیداد

نوشته اصلي بوسيله shadab نمايش نوشته ها
من نه خوردم ونه درست کردم خیلی چربه(کل عمرم همش یبار اصفهان رفتم) عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟
فکرکنم گوست و چربی باهم چرخ میکنن دارچین زده توکفگیرهای مخصوص رواتیش کباب کرده
جگرسفید هم جداگانه چرخ کرده ومیپزن کنارش سرو میشه
نوع هندیش چه جوریه
حتما باید اومدم ایران یه اصفهان برم واسه بریونیش
هندیش پر از ادویه های هندیه مثل میخک و فلفل و دارچین و هل .. و یه سسی داره که مرغ یا گوشت توش درست میشه من عاشقشم
عربیشم همینه فقط ادویه هاش فرق میکنه.
MARC هم اکنون آنلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند :
قديمي 04-29-2012   #36 (لینک نوشته)
هم میهن دوست
 
shahrzad-1's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟

نوشته اصلي بوسيله shadab نمايش نوشته ها
ازداداشت بپرس کباب بیرون چطوری درست میشه..ببینیم چی بلده
الان که بهش دسترسی ندارم ولی در اسرع وقت ازش می پرسم

فقط کاری که خودم موقع کباب درست کردنش دیدم اینه که کره می ماله روی کبابا به طور مرتب

کره به خوردش میره

البته فکر کنم گوشت کبابی باید یه مقدار چربیش بیشتر باشه
__________________
عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟
shahrzad-1 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند :
قديمي 04-29-2012   #37 (لینک نوشته)
مدیر تالار بانوان
 
Hoda's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟

چون اسم ِ غذا عزیزم برای ناهار چی بپزم بود اینو میذارم !
هرچند با آقای گرامی طی کردیم مرد باید صبح بره شب بیاد !

دیشب برای خانواده ی همسر گرامی ریحان پلو درست کردیم که همه انگشت به دهان مانده بودن ! کلی ذوق مرگ شدیم از اون همه تعریف !

خداییش خواهرشوهر و مادر شوهر تعریف کنن کلیه !

ـــــــــــــــ

بعد از تعریف از خود میرسیم به تعریف از غذا :دی



مواد لازم :
برنج
گوجه
پیاز
ریحان خورد شده
سینه ی مرغ

1 - برنج به اندازه ی نفرات
2 - پیاز و گوجه هرچقدر بیشتر باشه بهتره
+ پیاز نگینی خورد شده و گوجه ی رنده شده !
3 - سینه ی مرغ بسته به ذائقه و سلیقه ی خودتون طمع دار و خُرد بشه ( ریش ریش یا قطعه های کوچیک )

طرز تهیه :

مرغ رو میذاریم میپذه ! بعد از پختن ریز ریزش میکنیم !
گوجه رو رنده میکنیم کنار میذاریم !

پیاز رو تو روغن تفت میدیم وقتی سرخ شد مرغ رو اضافه مکنیم .. وقتی کمی تفت خورد گوجه رنده شده رو اضافه میکنیم بعد هم نمک .. فلفل .. ادویه .. زرد چوبه بنا بر سلیقه اضافه میکنیم ..
و در آخر ریحانهای خرد شده رو به مواد اضافه میکنیم .. میذاریم کمی تفت بخوره و بپذه !

برنج رو آبکش میکنیم .. مواد رو لابه لاش قرار میدیم و میذارم دم بکشه !
به همین راحتی به همین خوشمزگی !
__________________
این روزها چقدر دلم نشستن زیر ِ باران ِ مهربانی ات را می خواهد ..
من ..
تو ..
یک روز اُردی بهشتی ..
زیر ِ باران ../.
Hoda آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر نوشته را پسندیده اند :
قديمي 04-29-2012   #38 (لینک نوشته)
رهگذر
 
suldush's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟

سلام امروز خيلي روز قشنگي بود نهار قرمه سبزي داشتيم
suldush آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 04-30-2012   #39 (لینک نوشته)
دختری ازجنس بلور
 
shadab's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟

نوشته اصلي بوسيله MARC نمايش نوشته ها
بوقلمون رو میتونی توی آبلیمو و فلفل و زعفرون یه کم بذاری بمونه بعد سرخش کنی.
گرچه من تا حالا این مشکل رو نداشتم هیچ بوی بدی نمیداد


حتما باید اومدم ایران یه اصفهان برم واسه بریونیش
هندیش پر از ادویه های هندیه مثل میخک و فلفل و دارچین و هل .. و یه سسی داره که مرغ یا گوشت توش درست میشه من عاشقشم
عربیشم همینه فقط ادویه هاش فرق میکنه.
امروز یاد خوراک بوقلمون تو افتادم هوس کرم درست کنم ببینم چی طعمی میده ..اومدم طز پخت دقیقش ازت بگیرم که نیستی..بهتره بزارم برای فردا تا خوب از حالت فریز دربیاد و بتونم مزه دار کنم..ادویه هایی که استفاده میکنی چیه
ایران نیستی؟ کجایی پس؟ هرجاهستی از عذاهایی که با ذائقه ما جوره بنویس
اومدی ایران برو اصفهان پیش ناب..فکر کنم میزبان خوبیه..نه خودش خوش اشتهاست میبرتت هرچی کله پاچه ای و سیراب شیردون فروشی و از همه مهمتر جایی که بریونی طبخ میکنن..نگران نباش مهمون خودشیولی حواست به اصفهونی بودنش باشه..پول تو دستاش عرق میکنه
نوشته اصلي بوسيله shahrzad-1 نمايش نوشته ها
الان که بهش دسترسی ندارم ولی در اسرع وقت ازش می پرسم

فقط کاری که خودم موقع کباب درست کردنش دیدم اینه که کره می ماله روی کبابا به طور مرتب

کره به خوردش میره

البته فکر کنم گوشت کبابی باید یه مقدار چربیش بیشتر باشه
یک بار تو تی وی دیدم اشپزه چربی میزد به گوشت موقه کباب کردن ولی یادم نیست کره بود یا دنبه..تنکس خانمی
نوشته اصلي بوسيله Hoda نمايش نوشته ها
چون اسم ِ غذا عزیزم برای ناهار چی بپزم بود اینو میذارم !
هرچند با آقای گرامی طی کردیم مرد باید صبح بره شب بیاد !

دیشب برای خانواده ی همسر گرامی ریحان پلو درست کردیم که همه انگشت به دهان مانده بودن ! کلی ذوق مرگ شدیم از اون همه تعریف !

خداییش خواهرشوهر و مادر شوهر تعریف کنن کلیه !

ـــــــــــــــ

بعد از تعریف از خود میرسیم به تعریف از غذا :دی



مواد لازم :
برنج
گوجه
پیاز
ریحان خورد شده
سینه ی مرغ

1 - برنج به اندازه ی نفرات
2 - پیاز و گوجه هرچقدر بیشتر باشه بهتره
+ پیاز نگینی خورد شده و گوجه ی رنده شده !
3 - سینه ی مرغ بسته به ذائقه و سلیقه ی خودتون طمع دار و خُرد بشه ( ریش ریش یا قطعه های کوچیک )

طرز تهیه :

مرغ رو میذاریم میپذه ! بعد از پختن ریز ریزش میکنیم !
گوجه رو رنده میکنیم کنار میذاریم !

پیاز رو تو روغن تفت میدیم وقتی سرخ شد مرغ رو اضافه مکنیم .. وقتی کمی تفت خورد گوجه رنده شده رو اضافه میکنیم بعد هم نمک .. فلفل .. ادویه .. زرد چوبه بنا بر سلیقه اضافه میکنیم ..
و در آخر ریحانهای خرد شده رو به مواد اضافه میکنیم .. میذاریم کمی تفت بخوره و بپذه !

برنج رو آبکش میکنیم .. مواد رو لابه لاش قرار میدیم و میذارم دم بکشه !
به همین راحتی به همین خوشمزگی !
یعنی چی مرد صبح بره شب بیاد..یعنی تو خونه کمک نکنه؟من از مردی که تو خونه با زنش همراهی نکنه خوشم نمیاد..یکی از معیارام برای ازدواج همینه...لطفا پسرای تنبلی که از کارخونه فرارین سمت من نیان
ریحان تو این پلو چقدر باید باشه تاجایی که میدونم ریحان زیاد غذارو تلخ میکنه
حتما یباردرست میکنم ببینم چه مزه ای میشه..خوشم میاد از تستهای جدید غذایی
نوشته اصلي بوسيله suldush نمايش نوشته ها
سلام امروز خيلي روز قشنگي بود نهار قرمه سبزي داشتيم
بخاطر قرمه سبزی

ويرايش توسط shadab : 04-30-2012 در ساعت 01:59 AM
shadab آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند :
قديمي 04-30-2012   #40 (لینک نوشته)
مدیر تالار عکس
 
Sanam's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟

ماکارونی ، البته دستپخت مادر گرامی
__________________
فرقی ندارد ،
سقفی بالای سرم باشد یا نه !
وقتی ،
چهار دیواری دستانت ، مالِ من است ...


عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟
Sanam آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند :
قديمي 04-30-2012   #41 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
pekaso's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟

قرمه سبزی .دسپخت ابجی
__________________
عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟
اعتبار آدمها به حضورشان نیست به دلهره ای است که در نبودشان احساس میکنی
pekaso آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند :
قديمي 04-30-2012   #42 (لینک نوشته)
دختری ازجنس بلور
 
shadab's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟

از بوقلمون که گذشت ولی ناهار امروز پاچه و سیرابی داریم..پخته شده و اماده تو فریزر فقط میزارم گرم بشه
shadab آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 04-30-2012   #43 (لینک نوشته)
جــادوگــر رويـــاهـــا
 
Khashayar's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟

ابگوشت دست پحت سفره خونه سر کوچمون با مدیریت حاج حسین
__________________
فانتزیای شما زندگی عادی ماست..
Khashayar آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند :
قديمي 04-30-2012   #44 (لینک نوشته)
مدیر تالار عکس
 
Sanam's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟

اگر بنده یه خانم خونه دار بودم واسه ناهار امروز اینو درست میکردم :


فيله‌ماهي هندي با گشنيز


عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟



مواد لازم :
پودركاري (خوشبو): 3 قاشق غذاخوري
فيله ماهي: 2عدد هر كدام 200 گرم
گشنيز تازه: به ميزان لازم
كره: يك قالب
ادويه
نمك و فلفل سياه
روغن زيتون



برای شروع

روي يك تخته آشپزي را به خوبي تميز كرده و بعد پودركاري را همراه با نمك و فلفل روي آن ريخته و با هم مخلوط كنيد. در مرحله دوم فيله‌هاي ماهي را به صورت رول مانند روي ادويه‌ها بغلتانيد تا كاملا با پودر پوشيده شود؛ گشنيزها را شسته و از شاخه جدا كنيد و كنار بگذاريد.


برای پختن

يك ‌تابه نچسب را روي حرارت گاز قرار دهيد و زیر آن را زیاد کنید. درون تابه يك قالب بزرگ كره بغلتانيد تا آب، شود. اگر ديديد ميزان كره كم است به آن روغن زيتون اضافه كنيد. فيله‌ها را درون تابه گذاشته و مطمئن شويد از هرطرف كاملا سرخ شوند. به دليل پودركاري رنگ فيله‌ها قطعا تغيير مي‌كند. براي ترد شدن ماهي بهترين روش اين است كه روغن را در وسط تابه جمع كرده و ماهي‌ها را در داخل حرارت زياد و در روغن زياد قرار دهيد. براي سرخ شدن هر سمت ماهي 2 تا 3 دقيقه كافي است؛ اين براي 200 گرم فيله ماهي كافي است.


برای سرو

بهتر است اين ماهي را با برنج سرو كنيد. فيله‌ها را روي برنج گذاشته و برگ گشنيز را روي آن قرار دهيد. يك عدد ليمو را نصف كرده و كنار برنج بگذاريد و بعد سرو كنيد.
Sanam آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند :
قديمي 04-30-2012   #45 (لینک نوشته)
دختری ازجنس بلور
 
shadab's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : عزیزم، برای ناهار چی بپزم؟؟

نوشته اصلي بوسيله خشایارشبکه نمايش نوشته ها
ابگوشت دست پحت سفره خونه سر کوچمون با مدیریت حاج حسین
مگه اینجاقهوه خونه مش قنبره
شمابه اینجا دعوت شدیدتا طرز پخت غذاهای خوشمزه نذری رواموزش بدید ..کسی نخواست ناهار بهتون بده
shadab آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند :
پاسخ

برچسب ها
ناهار, بپزم؟؟, عزیزم،

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 11:47 PM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.