|
|
#1 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jun 2005
محل سكونت: بي سرزمين تر از باد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 332
از ایشان 826 بار سپاسگزاري شده است
|
بچه ها کاریکلماتور بیارید اینجا .....
![]()
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Addict
|
قناعت را بايد از سفره هفت سين ياد گرفت كه سالهاست تعداد سين هايش تغيير نكرده است. خساست را از چشمش ياد گرفته بود كه هر چقدر به آن نور مي تاباند ، تنگ تر مي شد. آدم ها وقتي به آسمان خوشبين بودند هواپيما ساختند و وقتي بدبين شدند چترنجات را . كسي كه خود را به نور ماه راضي كند ، نور خورشيد كورش خواهد كرد. تجربه ، تنها معلمي است كه اول امتحان مي گيرد و بعد درس مي دهد. گاهي موقع راه رفتن فراموش مي كنم كه دارم مي روم يا مي آيم. با مخالفت باد ، رضايت بادبادك براي پرواز جلب مي شود. دلم تنگ مي شود ، آن را قالب كفاشي مي زنم. درخت باردار با خوردن سنگ ، فارغ شد. وقتي دلم مي گيرد ، ديگر ول نمي كند. ويرايش توسط IRANSHAHR : 12-25-2007 در ساعت 04:54 PM. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Addict
|
از دودلي خسته شده بودم ، يكي از آنها را براي زاپاس كنار گذاشتم. مگسهاي قرن 21 ، غذايشان را از زباله هاي اتمي تامين مي كنند. براي اينكه حرف هاي بزرگ بزنم ، هميشه آنها را متر مي كنم. در انتخاب واحد زندگي ، دروغ پيش نياز همه درسهاست. بهترين جا براي تبعيد زنبوران مجرم ، گلهاي قالي است. براي تفسير لحظه ، ثانيه شمار را متوقف كرد. سيب زميني خاكي ترين ميوه هاست. قلم زلزله نگار انديشه است. ويرايش توسط IRANSHAHR : 12-25-2007 در ساعت 04:54 PM. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Addict
|
در روز سالگرد تعصب ، افكارم كروات مشكي زده بود هنگامي كه تعصب مرد افكارم يك صدا شدند افكارم را پشت ديوار قاب عكس پنهان كردم تعصبم خودكشي كرد ، تا من راحتر فكر كنم افكارم مرا دنبال مي كند حتي در خواب افكارم را در لابلاي كاغذها گم كردم افكارم بر خلاف من حركت مي كنند در را به روي افكارم محكم بستم افكارم را در سكوت زنداني كردم ويرايش توسط IRANSHAHR : 12-25-2007 در ساعت 05:00 PM. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Addict
|
بعضي ها ، براي اينكه آفتابي نشوند ، خودشان را گم مي كنند و بعضي خودشان را گم مي كنند كه آفتابي نشوند عينك تان ايرادي ندارد ، سعي كنيد نگاه تان را عوض كنيد حواسم پرت شد دست و پاش شکست طرف زد به سیم آخر برق گرفتش ديروز رفته كه فردا بيايد ، حالا كجاست بردمش زیر سوال له شد ! ويرايش توسط IRANSHAHR : 12-25-2007 در ساعت 05:03 PM. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
گل مرداب
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,045
از ایشان 13,323 بار سپاسگزاري شده است
|
گاهی اوقات سکوت بلندترین و رساترین فریاد است.....!
سکوت واژه ای است سرشار از حروف.....! قلبم سرشار از تهی بودن است....!
من صبورم اما... به خدا دست خودم نيست اگر می رنجم يا اگر شادی زيبای تو را به غم غربت چشمان خودم می بندم . من صبورم اما... چقدر با همه ی عاشقيم محزونم و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم من صبورم اما... بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم من صبورم اما...
ويرايش توسط IRANSHAHR : 01-20-2008 در ساعت 10:06 PM. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Addict
|
در اكثر جوامع ، بعضي ها رديف ند و بعضي را رديف مي كنند .
تنهايي واسه فكر كردنه ، نه واسه زندگي كردن آنها كه سر ندارند از كله شدن باكي ندارند عشق ،*فنا شدن نيست ، فدا شدن است ديروز رفته كه فردا بيايد ، حالا كجاست |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Addict
|
بعضي ها ، براي اينكه آفتابي نشوند ، خودشان را گم مي كنند و بعضي خودشان را گم مي كنند كه آفتابي نشوند
عينك تان ايرادي ندارد ، سعي كنيد نگاه تان را عوض كنيد ممكن است همه چيز رو به پايان باشد ولي آدمي هيچ پاياني را نمي شناسد اكثرا” براي اينكه شخصيتشان نمره بياورد تقلب مي كنند ، شما چطور ؟ |
|
|
|