|
|
|
|||||||
عضویت در هم میهن
|
شبکه اجتماعی
|
پخش زنده |
میکروبلاگ |
کاربران آنلاین |
گروه ها |
| خانواده و زندگی زناشویی مباحث مربوط به خانه و خانواده ، ازدواج ، زندگی زناشویی ، و بهره گیری از تجارب دیگر کاربران |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
چند روزه خیلی داغونم نمیدونم چیکار کنم با یک دختر تو چت روم آشنا شدم که تازه وارد بود الان حدود 5 ماهه از ارتباتمون با هم میگذره و به هم خیلی وابسته شدیم،از یک طرف بی کاری روم فشار آورده از یک طرف ادامه تحصیل و کنکورو از طرف دیگه نمیدونم با این دختره چیکار کنم اونقد به من وابسته شده که اگه یه روز بهش اس یا زنگ نزم تب میکنه موندم سر دو راهی که اینو چیکار کنم اگه ترکش کنم احتمال 80% خودکشی کنه و هیچ موقع هم دوست نداشتم کسی از دست من ناراحت بشه و تا حالا دوست دختر نداشتم و این اولیشه ،فکرم بد جور مشغوله چیکار کنم به نظر شما ؟خواهش دارم ازتون کمکم کنید واقعا تنهام با تشکر |
|
|
|
| 5 نفر نوشته را پسندیده اند : |
|
|
#2 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
برو بگیرش خیلی خوبه
|
|
|
|
|
|
#3 (لینک نوشته) |
|
کاربر فعال تالار کتاب ![]() |
اینطور احساس علاقه به یه نفر و شیفتگی نسبت به اون طبیعی نیست و نباید اشتباها عشق تصور بشه.
حتما در زندگی فردی شما و اون خانم خلا بزرگی هست یا بوده که حالا تا این حدبهم وابسته شدید. این احساسات آتشین گذرا هستند.بخصوص که شما تجربه ی اولتونه. زیاد به عواطفی با این شدت اعتماد نکنید. |
|
|
|
| 8 نفر نوشته را پسندیده اند : |
|
|
#4 (لینک نوشته) | |||
|
سرپرست تالار روانشناسی و مشاوره ![]() |
درود دوست خوبم.
بهتره كه با يك صحبت منطقي اين وابستگي رو كمتر كني و در مدتي كه كمتر بهم اس ميديد و زنگ ميزنيد بتوني با ديدي منطقي به شناخت يكديگر دست پيدا كنيد و ببينيد ايا واقعا فرد ايده آل يكديگر هستيد يا خير! درواقع الان منطق شما درست كار نميكنه چرا كه درگير يك رابطه ء عاطفي شديد ولي براي دختر مورد نظرتون بيان كنيد كه دو نفر وقتي ادعاي دوست داشتن همديگه رو دارند بايد براي سربلندي و بهروزي همديگه تلاش كنند و اينجوري كه هر روز اس ميديد و زنگ ميزنيد باعث ميشه از مسير زندگي، درس خوندن، كار و... فاصله بگيريد! درواقع با يك صحبتي منطقي به اون ميگيد كه بايد رابطه رو كمتر كنيد تا باعث عقب افتادن از زندگي و موفقيت نشيد! به دختر مورد نظرتون ميگيد چون همديگه رو دوست داريد بايد اين دوست داشتن رو با كمرنگ شدن وابستگي به هم نشون بديد،،، بعد از كمرنگ شدن اين وابستگي، با تامل كردن پيرامون اخلاق هاي همديگه سعي كنيد به يك شناخت درست و منطقي از هم برسيد و تصميمي درست بگيريد. موفق باشيد. ![]()
|
|
|
| 19 نفر نوشته را پسندیده اند : |
|
|
#5 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
سلام
از آنتنیو و مهتاب تشکر میکنم واقعا راهنماییتون باحال و منطقی بود ایشاالله موفق و پیروز باشید تشکر |
|
|
|
|
|
#6 (لینک نوشته) |
|
بی خزان ![]() |
سلام دوست عزیز ...
این یک عشق کاذبه که بینتون به وجود اومده ، به نظر من به هیچ وجه در فکر ادامه اون نباش و کم کم رابطت رو باهاش کم کن و در نهایت همه چیز رو تموم کن ، که هر چی زمان بگذره این وابستگی بیشتر و کات کردن اون مشکلتر میشه ، من خودم ضربه بزرگی از همینجور وابستگی خوردم !!!!
|
| 4 نفر نوشته را پسندیده اند : |
|
|
#7 (لینک نوشته) |
|
هم میهن دوست ![]() |
معمولا تو اینترنت دروغ زیاده وقت خودتو تلف نکن .....
|
|
|
|
|
|
#8 (لینک نوشته) | |||
|
Unblessed ![]() |
كارت چت كردنه؟هيچ كار ديگه اي انجام نميدي؟
|
|
| نوشته را نپسندیده اند : |
|
|
#9 (لینک نوشته) |
|
محروم از فعالیت |
میدونی یک چیز میگم ناراحت نشی
از حرفات معلومه همه حرفات دروغه به هر حال اگه دوسش داری باهاش ازدواج کن.اگه نداری نمه نمه تمومش کن چطوری اخلاقتو بد کن 1 خورده کمتر زنگ و پیام بهش بده و... الکی باهاش دعوا کن خودش دیگه میره با سپاس فراوان |
|
|
|
| 3 نفر نوشته را پسندیده اند : |
|
|
#10 (لینک نوشته) | |||
|
این نیز بگذرد...! ![]() |
شما از کجا مطمئنید که ایشون خودکشی میکنه؟ اگه صرفا خودش میگه زیاد جدی نگیرید کسی که مدام میگه اگه فلان نکنی خودکشی میکنم و با این حرف کار خودشو پیش میبره حتم داشته باشید هیچ وقت به مرحله اجرا نمیزاره حرفشو و این افراد بیشتر از مرگ میترسند حدود یک سال پیش این مشکل برای دختری از فروم پیش اومد اون هم مدام میگفت خودکشی میکنم یک سال گذشته و هنوز هم همون حرف رو میزنه معمولا فردی که قصدش خودکشیه بقیه رو خبر دار نمیکنه شما میگید به هم شدیدا وابسته شدید پس چرا میخواید اون دختر رو فقط کشته مرده خودتون نشون بدید؟ "تا حالا دوست دختر نداشتم و این اولیشه " اگه قبل از رابطتون هم به این فکر کردید که دومی و سومی هم میتونه در پیش باشه رابطتون دوست داشتن نیست شما فقط عادت کردید به وجودش مگه دوست داشتن کسی باید تجربه بشه که عاقلانه دونستش؟ |
|||
|
|
|
| 4 نفر نوشته را پسندیده اند : |
|
|
#11 (لینک نوشته) | |||
|
کاربر فعال تالار کتاب ![]() |
حتی در روانشناسی ثابت شده که این گونه افراد واقعا در معرض آسیب رساندن بخودشون هستن. |
|||
|
|
|
|
|
#12 (لینک نوشته) | |||
|
کسی که واقعا قصد خودکشی داشته باشه اینکارو میکنه و تموم ولی اونی که مدام میگه اگه همچین قصدی هم بکنه قصدش خودکشی نیست بیشتر ترسوندن بقیست این حرف رو من بهش نرسیدم استاد روانشناسیمون میگفت ایضا چندین روانشناس دیگه ولی چون زمان گذشته ترکیب بندی جملاتشون خاطرم نیست ایشون میگفت اگه دیدید کسی مدام میگه من دیگه خسته شدم میخوام خودمو بکشم سریع پشتش درنیاید و نگید نه اینکارو نکن و به دست و پاش نیافتید چون انگیزه خودکشی رو در اون فرد بوجود میارید و تقویت میکنید
ويرايش توسط Toktam : 06-09-2012 در ساعت 07:10 AM |
|||
|
|
|
|
|
#13 (لینک نوشته) | ||||||
|
سرپرست تالار خودرو ![]() |
![]()
* * سرنوشت براي دور زدن آدما روشهاي بي رحمانه اي داره! يه زماني هست که آدم بايد مبارزه کنه... و يه زماني هم بايد قبول کنه که دست سرنوشت شکستش داده!!! * -------- * بگذار سرنوشت هر راهی را که می خواهد برود، ما راهمان جداست!!! * ![]() * سکوت اسپمر ، مرگ اوست!
|
||||||
|
|
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#14 (لینک نوشته) |
|
فرشـــته کوچـــک ![]() |
بااحساس برخورد نکن چون زندگی مثل لباس کفش نیست دوروز دیگه که وارد ژندگی شدی بتونی عوضش کنی وقتی واردزندکی میشی تاره میفهمی چی هست..بااس زنگ زدن نمیشه شناخت کامل پیداکنی به زندگی واقع بینانه بنگریم
|
|
|
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#15 (لینک نوشته) | |||||||||
|
|
|||||||||