|
|||||||
| کاربران جدید هم میهن در صورتی که کاربر جدید هم میهن هستید میتوانید خود را در این بخش به دیگر کاربران معرفی نمایید. |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#766 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: no where
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,427
از ایشان 3,696 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
تا چش هر کی کلاس میذاره در آد![]() .................... نقل قول:
بیوی خودت خیلی آسونه ![]() (این حرفت نوعی فش بود دیگه؟) نقل قول:
تو از کجا فهمیدی کلک نقل قول:
خسته نباشی! از کجا میدونستی من هر لحظه ممکنه عاشق بشم؟! عزیز دل برادر من هر لحظه که تو این سایت بودم عاشق بودم اینجا یه نمره ازت کم میشه اما چون گفتی هر لحظه ممکنه عاشقم بشن 4 نمره بهت میدم ![]() نقل قول:
بله درست بود ![]() نقل قول:
هان؟ ![]() من کلا عادت ندارم با کسی دوست بشم! بقیه میان با من دوست میشن!! مگه طرف خیلی موجود خاصی باشه اما در کل من کسی نیستم که رابطه ای را شروع کنم نقل قول:
اینم درست بود. خب آخرشم می گفتی خیلی هم گل و ماهم دیگه ![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
![]() ![]() ![]() نقل قول:
بیست امتیاز دیگه آوانس میدم ![]() از کجا اینو فمیدی اونوخ؟ ![]() آره درسته وقتی فارغ التحصیل میشدم یکی از کارمندا بهم گفت تو یه علف بچه فارغ التحصیل شدی؟ و ما بسی مشعوف شدیم ![]() نقل قول:
![]() زیر تخت من معروفه نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
نه خیلی کم پیش میاد. نخیرم من کلا بسیار منحصر به فرد و عزیز دل همگان هستم ![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() مرسی جالب بود. خیلی خاص بود. و خیلی دقیق و ریز بین بودی ![]()
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي SaYe_RoshAN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#767 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: زير بارون
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,528
از ایشان 2,458 بار سپاسگزاري شده است
|
ميگم اين نيستا يه چيزي ميشه هااااااا
![]()
|
|
|
|
#768 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 800
از ایشان 899 بار سپاسگزاري شده است
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:
در مورد اون صورتيه: خوب اخه خيلي خوش به جال مسعوووده خوب ادم جسوديش مي گيره ![]() در مورد اون ابيه: نه عزيزم...اخه از بس كه تو ساده و پاك و مهروبونو از اين حرفااااييي ![]() بنفش: اسووون....زبلمااا نه؟ ![]() زرد: اوووم پس معلوم شد تو هم برادرييي....خب خدا رو شكر كه من تنها نيستم....اين دخترااا ي فاروم كشتن منو از بس كه گفتن پسرم...به خداااا....ارزوشونه كه پسر باشم برن توو كارم...حيف شدااا اگه پسر مي شيدم كارمون سكه مي شدددد..... نرگرفتي چي ميگم بعضي از ادمااا عاشف نميشن..نهيتاا يه خواستگاري چيزي مياااد براشون عروس ميشن ميره پي كارش...جرفم اين بووووددد كه تو از اوناش نيستي....تو خونت يه چيز ديگس ![]() قرمز: ببين شمااا... معجزه همينه ديگه... من توو شكمت دوربين مخفي گذاشتم....احساساتي ميشي ميفهمم..نگفتم بهت كه محل تچمع احساسات جاي قلبت شيكمته....(خود شناسيت كامليد؟)...باورن كن حسي كه ميشي دلت يه جور ميشه...اين دفعه دقت كن ![]() سبز: اشتباهت همين جاااست: پي ام هاتووو اين جااا كپي پيست كنم؟ همه ببين يه ساله شب در ميون برااام پي ام ميزاري كه نيستااا بيااا من رفاقت كن و اين حرفاااا؟عجباااا از اين دختراااا ![]() خاكستري: حيلي گل و ماهي ![]() و بي اندازه جيگر ![]() اينم برااا دل تو .... سبز چيز مرغي: اووووم ![]() اب اسماني: اصلانم تابلو نبود خودم كشفش كردم ![]() قهوه اي: ![]() سبزه بي اندازه كمرنگ: بپاااا يادش اووومد باز.... ![]() همون مشكي: مااا اينيم ديگه ![]() نارنجي: اين زنااا هاااا عحب عحب عشق اينن يكي بشون بگه سنت پايينه ...گفتم يه جالي بهت بگم جدي نگير ![]() ابي مايل به صورمه اي: بايد عرق شرم بريزي تو زني خوب يعني دختري يه فرقي بايد بااا مرداااا داشتي باشي خوب امان از دختراي اين دوره زمونه خدا جوووناي ما رو حفظ كنه ![]() بازم صورتي: مطمئنم الان باز رفتي سر خيچال... بيااا تو اتاقت بزارش كه نخوادد انقدر رفت امد كني... ....نه مثل خودمي چي توو اين دنيااا بهتر از خوردن هنوز صورتي: مطالعتو شوووما ببر بالا ...يه سرچي توو گوگل بزن...مي فهمي...همه چيو كهمن نميگم ![]() بنفشي كه به ماست مي زنه: ساه جون با همه اره با ما هم اره وقتي به مسعود هميشه غايب مي زنگي قبلش ديالوگاتو امادا نمي كني؟ بعيد نيس يه سر فصلي برا خودت روو كاغذ بنويسي... ...طبيعي نكن انقدر مسائلوووو ![]() ![]() ![]() سفيد(با موست روش بكش رنگي ميشه: اووومد كه نه...ميووووومد.... ....................خيلي وقته ![]() ![]() نارنجي باز دوباره : خواهش ميشه امشب فقط برااا تو اوومدم كه يه وقت زشتو اين حرفااا نشه بهت قول دادام خوش گذشت با شوخي هات كلي حال كردم كاش جاي امتيازااا برام كارت شارژ مي فرستادي وقتي تو رو مي بينم اين طوريم: ![]() ![]() ![]() ![]() اينم نهايتاا در نظر بگير: ![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي niSta به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#769 (permalink) | |
|
Connoisseur
|
نقل قول:
اوووم پس هم عوام مي پسندنت هم خواص...چه شاهزاده خانووومي نه ديگه بابي حون من توبه كردم ديگه نمي خوام فال گير باشم.....شغل شريفيف اما من نمي هواااام...اين كارااا نه دنياا نه اخرت.... ادما هم كه عشق اين تست هاي روانشناسي و خودشناسي و اين جور حر فااا يكي نيست بگه من اين وسط خودم كيم؟دارم چه مار مي كنم ![]() البته تا الن سر اين قضيه ي هويت يابي دوستان همكاري كردن تا اينجاااي كار جنسيتم معلوووم شده... به خدااا... هي هر روز ميرم جلووو اينه بغ مي كنم كه چرا هم سنو سالام سيبيل دارن اما من هنوز سيبيلي چيزي در نيو وردم... يه دونه ام از اين ريش تراشااا گرفتم گذاشتم توو اتاقم هر روز همش با جسرت بهش نگا مي كنم ..منتظرم ببينم كه كي بشه ازش استفاده كنم...................... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#770 (permalink) |
|
Addict
|
ایول نیستا
دمت گرم خیلی فاز داد مخصوصا اون سبز ..مرغی ![]() ![]() ![]() جل الخالق! احساساتی میشم دلم به جوری میشه؟! آره..من همیشه فکر میکردم قلبم تو معدمه واسه همین اینجوریه ![]() اما اون دیالوگ آماده کردن اشتب بود از این خبرا نیست بابا!! همون امتیاز خوبه دیگه هم تشویق میشی و هم خرج نداره ![]() جون نیستا ما کلی جا داریم واسه مطالعه! دیگه به روانشناسی قد نمیده والا! ساده و پاک مربونا خوب اومدیا داره کم کم ازت خوشم میاد ![]() منم وقتی تورو میبینم این شکلی میشم ![]() ![]() بسکه قیافت خنده داره ![]() مرسی مرام مرسی خوش قول ![]() خوشمان آمد اون پی ام ها را رو نکنی ها زشته بچه های مردم میبینن دلشون محبت میخواد ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#771 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: طرف ما جانی تو دانشگاه درس می خونه!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 503
از ایشان 494 بار سپاسگزاري شده است
|
ما نمی توانیم یک مرد در این جا پیدا کنیم؟؟؟؟؟مانند تالار های دگر خواهرانه شده؟؟؟؟؟
|
|
|
|
|
|
#775 (permalink) |
|
Connoisseur
|
نيگااا خوبهمه چزيو ول مي كنه مي چسبه همون بخش بي تربيتيش مربوط به چيز مرغي حالا باشه ديالوگ اماده نمي كني....مي دونم اگه يه وقتي مسعودي كسي بياد اينجاا رو بخونه برات بد ميشه...اخه نمي خواي بفهمه چقدرر بهش اهميت ميدي![]() ...اوووم ديدي تو هم ميتونوي بيو بگي...از كجا فهميدي من نمك داره قيافم....يعني بعضي هاا مي گن نمك داره بفضي ها ميگن شكر داره...خودم موندم به خدااا....تو هم كه مي گي خنده دار ![]() ![]() بابت پي ام هااا خيالت راحت...مي ترسم سايت فيلتر شه ا اين همه .......... ![]() در نظر داشته باش: ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي niSta به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#778 (permalink) |
|
Addict
|
میگم نیستا جون بیوی مارو بی خیال شو
![]() آقربونش برم ![]() بسه دیگه می ترسم کم کم شماره شناسنامه بدی ![]() ![]() نیستا بیا محسنم مشتری شد:دی ازش شارژ بگیر ![]() این محسن مرفه بی درده ![]() |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي SaYe_RoshAN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#780 (permalink) | |
|
Connoisseur
|
نقل قول:
دستمم ببوسي كافيه.... ![]() ولي ترسيدي هاااا .....باااا اين اقاهه محسن رودربايستي چيزي داري؟نمي خواد بترسي...معرفتووو اين حرفااا...ابرو داري مي كنم...نشناست چقدر اب زير كا هستي...از بابت من خيالت راحت...تو خودتم كمتر حرف بزن تابلو نشي ![]() |
|
|
|
|