|
|
#61 (permalink) | |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,330
از ایشان 1,746 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
چون کلمه ایران دارای وسعت جغرافیایی زیادی است |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي بهلول به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#62 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Nov 2006
محل سكونت: ardebill
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,060
از ایشان 961 بار سپاسگزاري شده است
|
خدا رو شکر که در حال فروپاشیه
|
| کاربران زير از دوست گرامي max_crazy_max به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#63 (permalink) |
|
قد جائکم برهان من ربکم
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,045 بار سپاسگزاري شده است
|
بنظر من داشتن آرمان های بلند بد نیست .
این بده که آدم با آرزوهاش زندگی کنه. (در جواب بهلول و ایراندوست برای بازگشت بحرین و ... به ایران) |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#64 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: فرانسه
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,079
از ایشان 1,488 بار سپاسگزاري شده است
|
وصف العیش نصف العیش!
اول فکر چیزی مطرح می شود بعد به مرحله اجرا در میاید. مثلا مارکس چند تا کتاب ساده نوشت و دهها کشور درگیر قضیه این نظرات شدند و هنوز هم هستند. یعنی عمل باید پشتوانه تئوری داشته باشد. اینها هم فقط ارزو نیست.فقط نیاز به این دارد که سیستم اطلا عاتی و نظامی ایران هر چه بیشتر افراد باهوش را به خدمت بگیرند.افراد چاپلوس نه در زمان صلح به درد کاری می خورند نه در زمان بحران.اما فردی باهوش که هر چند تلخ حقایق را مطرح کند و بتواند ماکیاولیستی به اهداف دست یابد بسیار مورد نیاز است. مثلا نیروی قدس سپاه همین عملکرد را دارد.و ترس امریکا و اسرائیل هم از همین نیروست.نیرویی که فقط یک نمونه کار کوچکش عملیات شگفت اور فتح فاو است.به گونه ایی که پشت جبهه عراق با بمب شیمیایی به اشتباه نیروهای خودش را مورد حمله قرار داد و حدود 50 هزار نفر ار نیروهای عراق از دور خارج شدند و عده زیادی مقامات بلند پایه ارتش عراق اسیر شدند و ارتباط دریایی عراق قطع شد و ایران دست بالا را در خلیج فارس بدست اورد. اوایل انقلاب تنها نیروی متعهد مطرح بود اما ارام ارام فهمیده شد که نیروی متخصص است که کار را راه می اندازد.و شکوفایی تولیدات نظامی ایران حاصل همین تغییر نگرش است که مبارک و خوش یمن است. به امید سر بلندی هر چه بیشتر ایران و ذلت و خواری دشمنانش.آمین!
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي irandoost20 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#65 (permalink) | |
|
Enthusiast
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 132
از ایشان 323 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
#66 (permalink) |
|
Enthusiast
|
در مورد فروپاشی آمریکا هم باید بگم من هم احتمال همچین اتفاقی رو میدم
به خصوص با تحرکات روسیه به احتمال زیاد روسیه قصد داره عین بلایی را که آمریکا بعد از جنگ سرد سر شوروی اورد رو سر آمریکا بیاره یعنی باعث فروپاشی آمریکا و تیکه تیکه شدن این کشور بشه و عملکرد دولتمردان آمریکا هم در این موضوع مزید بر علت شده. |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Ghost Rider به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#67 (permalink) |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
اگه این رفیق گلم، ایراندست آدم شد اونوقت آمریکا هم به این زودیا فرو می پاشه.
(فرض محال که محال نیست)
|
|
|
#69 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 552
از ایشان 582 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
ای بابا شما که باز جا خالی دادید پریدید به اینطرف! بنده هم اول همین را گفتم که طریقهء بازپس گیری را توضیح بدهید، بعد قضیه را کردید اینکه خودشان میایند و التماس میکنند که تو را بخدا ما را هم جزو کشور خودتان کنید! خب من بکلی با تبلیغ هرج و مرج و خشونت و زیر پا گذاشتن قوانین خوب و منصفانهء بین المللی مخالفم. نمیدانم اینجا هم ملت حالشان خوب نیست مثل اینکه. اصولا مردمی که زود جو گرفته میشوند نمیتوان به ایشان امیدوار بود که چیز درست و پایداری ارایه دهند. شما هم بهتر است از این خزعبلات گویی دست بردارید. دوتا حرف قشنگ میزنی بعد هر چه میخواهی میچپانی میانش؟ عجبا!
Only God I Wish I Was Buddha کاش بودا بودم Live And Let Live زندگی کن و بگذار زندگی کنند Forgive And Be Forgiven ببخش و بخشیده شو ويرايش توسط Folaani : 03-12-2007 در ساعت 02:27 PM. |
|
|
|
|
|
|
#70 (permalink) |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
شایع شده در اجلاس اخیر بغداد ، تیم شرکت کننده آمریکایی مخفیانه مذاکراتی با طرف ایرانی خود داشته که از دید مطبوعات دور مانده . و با پشتیبانی مشاوران پشت پرده کاخ سفید و اظهارات امیدوار کننده اخیر کاندولیزا رایس و نرمش بیشتر مقامات ارشد ایرانی بلاخره اون معامله بزرگ بین ایران و آمریکا صورت پذیرفت.
و تا چند روز آینده پس از نهایی شدن این قرارداد به اطلاع افکار عمومی خواهد رسید. اما منابع غیر رسمی نتایج این مذاکرات را به شرح زیر اعلام کردند: - ایران رسما متعهد شده به آمریکا برای خروج فوری از باتلاق عراق کمک کنه. - ایران پذیرفته به طور مشروط کمتر از واژه شیطان بزرگ در مورد امریکا استفاده کنه . - ایران متعهد شده از سال 2010 بتدریج روابط سنتی خودش را با روسیه و چین کاهش دهد - طبق این قرار داد به شرکت های آمریکایی اجازه سرمایه گذاری های کلان در بخش گاز و انرژی ایران داده می شود تا حسابی از شرمندگی روس ها در بیان. - آمریکا رسما از طرح تشکیل یک دولت دموکراتیک در کلیه اراضی اشغالی فلسطین ، پس از اعلام رسمی انحلال رژیم صهیونیستی حمایت و مسئولیت انجام کلیه اقدامات لازم جهت بازگشت آوارگان فلسطینی به وطنشان و خروج برنامه ریزی شده و تدریجی کلیه مهاجران یهودی را می پذیرد . (این طرح دقیقا بعداز 48 ساعت پس از امضا و نهایی شدن قرارداد لازم الاجرا می باشد) - ایالات متحده متعهد می شود طی حداکثر 24 ساعت از تاریخ امضای قرارداد رسما از جمهوری اسلامی ایران و ملت مظلوم ایران بعلت یک قرن عملیات مداخله جویانه ، ساقط کردن هواپیمای مسافربری ایران ، بلوکه کردن اموال مردم ایران در آمریکا ،حمایت از رژیم اشغالگر عراق و کمک های همه جانبه اطلاعاتی ، مالی و نظامی از این رژیم ، همچنین اجرای مستقیم طرح های کودتا و عملیات های نظامی (در طبس) و حمایت های مادی و معنوی از رژیم دیکتاتوری شاه و حمایت از کشتار مردم بیگناه توسط این رژیم سفاک و بلاخره به علت طراحی کودتا و براندازی حکومت مردمی دکتر مصدق در ایران ، رسما عذرخواهی نماید. و کلیه خسارات مادی و معنوی که توسط یک کمیته مشترک برآورد خواهد شد را نقدا پرداخت نماید. ضمنا به موجب یکی از بند های این ماده این عذرخواهی می بایست توسط شخص رئیس جمهور آمریکا صورت گیرد و کلیه رسانه های آمریکایی موظفند به مدت یک ماه هرروز در ساعات پربیننده خود این عذرخواهی را پخش نمایند. - بموجب این قرارداد آمریکا متعهد می شود تمام تلاش خود را جهت بازگشت اراضی اشغال شده ایرانی از قبیل بحرین ، آذربایجان ، ارمنستان ، عراق و کویت به ایران اسلامی انجام دهد. - آمریکا رسما متعهد می شود جهت جبران خسارات وارده به ایران به علت مانع تراشی بر سر برنامه هسته ای ایران و تحمیل 3 سال تعلیق در بهره برداری از این فناوری ، بیش از 10 واحد نیروگاه هسته ای از نوع نسل چهارم (که هنوز در اختیار مردم آمریکا هم قرار نگرفته) طی یک برنامه 4 ساله در ایران احداث و تکنولوژی آن را نیز انتقال دهد. - برپایه این قرارداد مهم دولت ایالات متحده امریا موظف می شود نیرو های نظامی خود را از شعاع 5000 کیلومتری مرزهای ایران خارج نموده و کلیه ماهواره های نظامی و جاسوسی خود را از هرگونه کنجکاوی و جمع آوری اطلاعات در خاک ایران منع نماید. این منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود ضمنا اعلام نمود طرف آمریکایی بلافاصله این قرارداد را به امضای رئیس جمهور آمریکا رسانده ولی هیئت ایرانی همچنان مشغول رایزنی با مقامات ارشد و بررسی مفاد آن می باشد . وی ابراز امیدواری کرد در چند روز آینده و پس از طی روال اداری برای تایید توسط ریاست جمهوری ،شورای عالی امنیت ملی ، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام ،رئیس و کلیه نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، نیروی مقاومت بسیج ، اصناف و تشکل های بازار ، کلیه احزاب چپ و راست ، نهایتا برای محکم کاری در یک همه پرسی عمومی به رای گذاشته شود . بنابر این همچنان منتظر دریافت خبرهای تکمیلی باشید . |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#71 (permalink) | ||
|
گل مرداب
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,055
از ایشان 13,352 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
نقل قول:
)
من صبورم اما... به خدا دست خودم نيست اگر می رنجم يا اگر شادی زيبای تو را به غم غربت چشمان خودم می بندم . من صبورم اما... چقدر با همه ی عاشقيم محزونم و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم من صبورم اما... بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم من صبورم اما...
|
||
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي roshanak به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#72 (permalink) |
|
Enthusiast
|
جستار جان می شه منبع این خبر تخیلیت رو به منم بگی.
آخه پسر خوب من اگه این خبر رو به داداش 11 سالم هم بگم دو تا شاخ در میاره یه لحظه خودت کامل این چیزی رو که نوشتی، خوندی؟؟؟؟(وجداناً) |
|
|
|
|
|
#74 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: فرانسه
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,079
از ایشان 1,488 بار سپاسگزاري شده است
|
رسوایی جدید برای ارتش امریکا=
یک زن ارتشی امریکا که درخواست مقام ارشدش را برای امیزش جنسی رد کرده بوده است و از عراق خارج شده و به خاک امریکا باز گشته از طرفی از سوی ارتش امریکا به دلیل فرار از ارتش به دادگاه نظامی فراخوانده شده.اما اتحادیه زنان امریکا و انجمن زنان ارتش امریکا به حمایت او بر خواسته و علیه ارتش امریکا ادعای جرم کرده اند.این مسئله در رسانه های امریکا و جهان غوغایی به پا کرده است.این زن ارتشی در کنفرانسی خبری در امریکا در قسمتی از صحبتهای خود گفته است که به مقام ارشد خود در عراق گفته است که چه زمانی برای ارایه گزارش خدمت برسد و مقام ارشد او. در جواب گفته است در رخت خواب!!بلافاصله بعد از این اعتراف مقام مورد نظر دستگیر شده و قرار است مورد محاکمه قرار گیرد.ضمن اینکه همین زن در جایی دیگر گفته است که یکبار نیز در کویت مورد تجاوز جنسی از طرف مقامات ارتش خود قرار گرفته است.اتحادیه زنان امریکا از تمام زنان ارتشی که شکایت مشابه دارند فراخوان عمومی داده است و شرم اور اینکه گفته می شود تاکنون بیش از 530 شکایت وصول شده است!! عکس زنی که در مورد او صحبت کردیم (نامش= سوزان سويفت) |
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي irandoost20 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |