کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > سیاست و اقتصاد

سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 03-12-2007   #76 (permalink)
گل مرداب

roshanak's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,055
از ایشان 13,352 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : آمریکا در حال فروپاشی است

بله داداش ! چی بگم والا !

ولی اینکه آمریکا در حال فروپاشی باشه دور از انتظار نیست ! چون مردمش خیلی شاکی و ناراضی هستند !
من صبورم اما...
چقدر با همه ی عاشقيم محزونم
و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ
مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم
من صبورم اما...
بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم
بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب
و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم
من صبورم اما...
roshanak آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي roshanak به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 03-12-2007   #77 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,047 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Ghost Rider نمايش نوشته ها
آره دیدم آبجی گلم

ولی آخه دیگه این تاپیک که تاپیک شایعات نیست ما در اینجا نمی تونیم روی شایعات بحث کنیم.

بعد تازه چه شایعه

یه همچین شایعه ای که من حاضرم سرمو بدم اگه حقیقت داشته باشه!!!!!
آره دوست گلم .
منم حاضرم خیلی کارا کنم که این خبر واقعیت داشته باشه .
اما حیف که .....

البته پشتش یه حقیقت بزرگه و اونم اینه که ما با آمریکا سر چه مسائلی اختلاف داریم.
و چه حقوق از دست رفته ای داریم که باید جبران بشه.
موفق باشی.

قل هاتو برهانکم ان کنتم صادقین (البقره-111)
بگو اگر از راستگویان هستید ، پس برهان خود را ارائه کنید.
Borhan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 03-12-2007   #78 (permalink)
Aficionado

yashar's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 194
از ایشان 512 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله irandoost20 نمايش نوشته ها
بسياري در جهان دريافته اند که تنها راه بر قراري صلح در جهان تضعيف اقتصادي و نظامي آمريکاست.براي همين بسياري از کشورهاي جهان هم قسم شده اند که با همکاري هم امريکا را در انزوا و فشار قرار دهند تا با ضعيف شدن اقتصاد امريکاو تضعيف نظامي اين کشور صلح جهاني بر قرار شود و خود کامگي امريکا پايان يابد.در زمينه تضعيف اقتصادي امريکا بهترين شيوه پيمانهاي اقتصادي منطقه ايي بوده است.مثلا پيمان اقتصادي اتحاديه اروپا از يک طرف و پيمان اقتصادي کشورهاي شرق اسيا از سوي ديگر به همراه پيمانهاي گوناگون مثل پيمان شانگهاي و اکو و کشورهاي غير متعهد و سازمان کنفرانس اسلامي و پيمان اسه ان و غيره.در مورد تضعيف نظامي امريکا هم الا روزانه دهها نيروي امريکا در عراق و افغانستان زخمي يا کشته مي شوند.در خبرها معمولا تعداد کشته هاي امريکا گفته مي شود اما تعداد زخميها خيلي مهم تر است.چون يک سرباز کشته شده خاکش مي کنند و تمام اما يک سرباز زخمي اول اينکه از خدمت تا مدتها براي ارتش امريکا محروم است .دوم اينکه ارتش امريکا بايد هزينه هاي بسيار سنگين درمان او را پرداخت کند.و نيز حقوق ماهيانه او را هم بپردازد.همچنين اين سرباز زخمي و معلول هر کجا در شهرهاي امريکا که برود همچون يک تابلوي تبليغاتي ضد جنگ خواهد بود.حال در خبرها گفته مي شود که تعداد کشته هاي امريکا در عراق حدود 2760 رسيده است که البته کشته هاي افغانستان را هم بايد به اين اضافه کرد.اما جالب است بدانيم که تعداد زخميهاي امريکا از17 هزار نفر فراتر رفته است.که وقتي هزينه درمان اين تعداد را حساب کردم بسيار پول هنگفتي شد که بر دوش ارتش امريکاست.مثلا بعضي عملهاي جراحي در خاک امريکا حتي بالاي 100 هزار دلار هزينه دارد.همچنين ميزان نفرت از امريکا در جهان بسيار فزوني يافته که همين موجب خروج بسياري از سرمايه ها از خاک امريکا شده است.همچنين گفته مي شود به خاطر اينکه کارگران کشورهاي فقير بسيار حقوق کمتري مي خواهند نسبت به کارگران امريکا براي همين بسياري از کارخانه جات امريکايي براي کاهش هزينه توليد در حال انتقال کارخانه خود به اينگونه کشورها هستند که اين مسئله ضربه بزرگي به اقتصاد امريکا زده است.براي همين بسياري کارشناسان معتقدند که اقتصاد امريکا در حال فرو.پاشي است و چين و روسيه و اتحاديه اروپا و شرق اسيا و مناطق ديگر توازن اقتصادي ايجاد خواهند کرد.از نظر نظامي هم از زمانيکه سلاحهاي کشتار جمعي و اتمي و شيميايي و ميکروبي کشف شد ديگر هيچ کشوري نمي تواند ادعاي بر تري نظامي کند چون حتي يک کشور کوچک با داشتن صدها سلاح کشتار جمعي مي تواند با وسيع ترين کشورهاي جهان مقابله کند.ضمن اينکه پيمانهاي منطقه ايي توازن نظامي در جهان ايجاد کرده است.
خلاصه اينکه دوران امريکا به پايان رسيده است و نسل انگلو ساکسون بايد به صورت برابر در کنار ديگر ملتها به حيات خود ادامه دهد.....
من معتقدم كه دنيا داره بسوي توازن قدرت پيش ميره
يعني داريم با دنياي تك قطبي خداحافظي ميكنيم
اما امريكا در حال فروپاشي نيست
امريكاي جديد پيش روي ما است امريكايي كه تمامي سياست ها و برنامه هايش را براي مواجهه با دنياي جديد تنظيم كرده...
كوته فكرانه برخورد نكنيد, امريكا مشكل نيست بنظر من, چون قدرت لازمه و من باهاش مخالف نيستم اما سياست هم لازمه يعني اينكه ما با سياست ميتونيم حاكم قدرت بشيم و هدايتش كنيم...
اين چطوره؟
قديمي 03-12-2007   #79 (permalink)
شناسه تکراری

saeed55's Avatar

تاريخ عضويت: May 2006
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 27
از ایشان 34 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله yashar نمايش نوشته ها
من معتقدم كه دنيا داره بسوي توازن قدرت پيش ميره
يعني داريم با دنياي تك قطبي خداحافظي ميكنيم
اما امريكا در حال فروپاشي نيست
امريكاي جديد پيش روي ما است امريكايي كه تمامي سياست ها و برنامه هايش را براي مواجهه با دنياي جديد تنظيم كرده...
كوته فكرانه برخورد نكنيد, امريكا مشكل نيست بنظر من, چون قدرت لازمه و من باهاش مخالف نيستم اما سياست هم لازمه يعني اينكه ما با سياست ميتونيم حاكم قدرت بشيم و هدايتش كنيم...
اين چطوره؟
آفرین!!!
خیلی به جا بود چون این چند روز همه دارند یه جوری در این رابطه ها مطلب مینویسند. بهترین تحلیل را از اوضاع شما کردید!!!
اميدوارم اگر منبعد هم به کمک فکری ات احتياج داشتم از من دريغ نکنی...دوست سیاستمدار من!
saeed55 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 03-12-2007   #80 (permalink)
Expert

irandoost20's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: فرانسه
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,079
از ایشان 1,488 بار سپاسگزاري شده است

شما نژاد انگلو ساکسون را نشناخته اید.اینها وقتی وارد مناطق استرالیا یا امریکا برای اولین بار می شدند برای اینکه از شر بومیان ان مناطق راحت شوند و سرزمین انها را تصرف کنند به کارهای کثیفی مثل دادن پتوهای الوده به ویروس بیماریهای مرگ بار و خوراندن سم و گاهی کشتن مستقیم می نمودند.در همین زمان استعمار هند کاردار هندی شاغل در کنسولگری **** ستان در نامه ایی به خانواده خود می نویسد رفتار اینها با سگشان از رفتارشان با هندیها بسیار بهتر است.زمانیکه می خواستند در چین نفوذ کنند هزار کیلو هزار کیلو تریاک وارد انجا می کردند تا جمعیت انجا معتاد شوند و نتوانند از کشور خود دفاع کنند.البته همین اقدام در سطحی کوچکتر در ایران نیز انجام دادند که شاید شما هم وصف حال شیوع تریاک در ایران را شنیده باشید.واقعا انقدر جنایات انگلو ساکسونها در این مدت زمان کوتاه گسترده است که مایه شگفتی و حیرت است.در قرن 19 و اوایل بیست انگلستان این جنایات را اناجم می داد و با ضعیف شدن انگلها امریکا که پسر عموی تاریخی انهاست این وظیفه را بر عهده گرفته است!سیاست خارجی اینها 100 درصد ماکیاولی است.یعنی استفاده از هر ابزاری هر چقدر کثیف برای رسیدن به اهداف.در همین عراق تاکنون نزدیک به 650 هزار نفر مردم بی گناه کشته شده اند ان وقت جرج بوش بی شرمانه باز هم نیروی جدید به عراق اعزام می کند.انگلو ساکسونها تنها با زور عقب نشینی خواهند کرد.باید انقد رکشته و زخمی بدهند تا گورشان را از منطقه ما گم کنند.هر چند کشورهای نوکر صفت عربی جای پای انها را نگاه می دارند.
http://rivasblog.com/uploads/k/ketab123/11771.pdf
irandoost20 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي irandoost20 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 03-12-2007   #81 (permalink)
Connoisseur

Folaani's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 552
از ایشان 582 بار سپاسگزاري شده است

تظاهرات دموکراتها را درمقابل کاخ سفید دیدید؟ خیلی با شکوه بود

باید دهان بوش را سرویس کنند. این مردک نادان.

اصلا معلوم نیست معنای دموکراسی چیست و چطور دموکراسی است که رییس جمهور خود دیکتاتور است و برخلاف نظر مردم هرچیزی را که میخواهد تحت عنوان منافع ملی و رسالت جهانی مبارزه با تروریسم و غیره تحمیل میکند.

اگر مردم نخواهند چطور یک شخص میتواند تنها تصمیمگیرنده و ولی مردم باشد؟ این چطور دموکراسی است؟ عجب قانون اساسی چرندی دارند اینها. کی نوشته شده؟ مردم اگر بخواهند کشور خود را هم نابود کنند چطور یک حکومت دموکراسی میتواند تصمیم دیگری بگیرد؟ برای من براستی جای سوال است!

دیگر کارشان تمام است و مشروعیتشان گند زده شده.

Only God

I Wish I Was Buddha
کاش بودا بودم

Live And Let Live
زندگی کن و بگذار زندگی کنند

Forgive And Be Forgiven
ببخش و بخشیده شو

Folaani آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Folaani به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 03-13-2007   #82 (permalink)
Expert

irandoost20's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: فرانسه
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,079
از ایشان 1,488 بار سپاسگزاري شده است

کی گفته در امریکا دموکراسی هست.طبق قوانین انتخابات امریکا که الکترال هست اگر کسی در یک ایالتی زندگی کند که اکثریت ان ایالت مثلا جمهوری خواه باشند این شخص اگر هزار سال هم به دموکراتها رای بدهد باز تمام سهمیه ایالت به جمهوری خواهان می رسد!
ضمن اینکه به دلیل هزینه های بالای تبلیغات انتخابات که چند ده میلیون دلار است تنها افرادی که منتسب به دو حزب اصلی باشند می توانند در انتخابات موفق باشند.مثلا حزب سومی مثل لیبرالها همواره نخودی هستند!رسانه های امریکا هم در کنترل مافیای اقتصادی است که مغز مردم امریکا را شستو شو می دهند.کافی است که فقط یکی ساز مخالف بزند ان وقت فرداش یک دفعه می بینیم که دهها شکایت و جرم علیه او اشکار می شود!!در ضمن سیستم وتوی ریاست جمهور یک نوع دهن کجی به مجلس امریکاست.بحث طولانی است.به اندازه 10 کتاب میشود اشکالات امریکا را بیان کرد که من سعی می کنم با معرفی لینک دانلود کتابهای مختلف در این زمینه و نیز مختصر نوشتار به این موضوع بپردازیم.
irandoost20 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي irandoost20 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 03-13-2007   #83 (permalink)
Connoisseur

Folaani's Avatar

جنسيت:

خب خودتان میدانید که دموکراسی نسبی است. بالاخره نقات قوتی هم دارند.
اینهمه فعالیت مخالف و بد و بیراه میتواند بدون ترسی انجام شود. همین تظاهرات جلوی کاخ سفید که در آن چندین نفر سخنرانی های بسیار قاطع و صریح و زیبایی کردند.
خیلی نمونه های دیگر هم هست.
حداقل مثل بعضی کشورها قانونهای تابویی تبعیض آمیز و مستبدانه ای ندارند که به خیلی اعمال بتوانند مشروعیت قانونی بدهند و باید از راههای مخفیانه و سیاست کاری و کنترلهای غیرمستقیم تلاش کنند که خیلی راحتتر مردم میتوانند از پس آنها بربیایند و خطر زیادی تهدیدشان نکند.
قديمي 03-13-2007   #84 (permalink)
Connoisseur

Folaani's Avatar

جنسيت:

راستی بهترین دموکراسیهای واقعی موجود بنظر شما در کدام کشورها وجود دارد؟
قديمي 03-13-2007   #85 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

با تشکر از دوست گلم ایراندوست که تو پست 82 حرف دل من که می خواستم بگم رو به بهترین شکل گفت.
بازم ازش تشکر می کنم.
اما در جواب دوست خوبم فلانی :
ببین دوست من ، دو جور میشه دهن یه آدم رو بست:

1- بشکل بدوی : قانون های سخت گیرانه تصویب کنی هر کی هم برخلاف نظر شما حرف زد همچین تابلو حالشو بگیری که دیگه از این کارا نکنه. این روش بیشتر در کشورهای جهان سوم و برخی کشودهای کمونیستی استفاده میشه

2- نوع پیچیده :
اول یه مثال ساده می زنم:
تو این روش نمیان جلوی حرف زدن کسی رو بگیرن و دهنشو ببندن بلکه کنارش چند نفر می زارن به هر کدومشون هم یه اکو چنگ میدن میدن .حالا به اون بدبخت می گن تو آزادی هرچی دلت میخواد بگو .
اما صدای اون بلندگوها اونقدر زیاده که اگر این بدبخت هوار هم بکشه کسی نمیشنوه.
تو روش استبداد نوین هم دقیقا همینطوره .
همینطور که ایراندست هم اشاره کرد غول های رسانه ای افکار عمومی رو به راحتی مدیریت می کنن . تو این جوامع دیگه اشخاص و افراد اهمیتی ندارن و صداشون به جایی نمیرسه . میگن اشکال نداره هر چی دلت می خواد بگو.
اگر گاه گاهی هم حرکت گسترده ای می بینی اینا همش مدیریت شده و در غالب همون برنامه های سیاسیه .
مثلا این جالب نیست که 100 ساله هر بار حکومت بین این دو حزب جمهوری خواه و دموکرات دست بدست می شه . این دو حزب تشریفاتی هم جز در بعضی مسائل ریز اقتصادی ( مثل درصد مالیات بر درامد ) اختلاف دیگه ای ندارن .
بقیه برنامه ها و اعتراضات ساختگی هم برای کنترل و مدیریت هوشمندانه افکار عمومیه تا یه شورش و حرکت اجتماعی حقیقی شکل نگیره .
مثلا جالب نیست که طبق نظرسنجی های خودشون بیش از 70 درصد مردم با ادامه جنگ عراق مخالفن ولی بوش خم به ابرو نمیاره و آبم از آب تکون نمیخوره (تازه دهن کجی هم میکنه و 20 هزار تا نیروی اضافی میفرسته).
علتش چیه ؟ علتش اینه که افکار عمومی کاملا تحت کنترل و مدیریت حکومته اونم بشکل پیچیده.
کاربران زير از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 03-13-2007   #86 (permalink)
Connoisseur

Folaani's Avatar

جنسيت:

بالاخره روش دوم خیلی بهتره.
ضمنا اینطورها هم نیست بنظر من. هم هست و هم نیست! در بعضی زمینه ها و کم و بیش داره.
قضیش مقداری پیچیدس.
منهم قبول دارم که روشهای کنترلی دیگه ای جایگزین شده ولی این دقیقا حالت بسیار بهتریه (برای مردم) از روش اول.
چون این شاید گاهی بیشترین چیزیه که میشه بدست آورد (بسته به ظرفیت و توان مردم).
رسانه ها و هر نوع قدرت دیگری هم بین مردم هرچه توزیع شده تر باشه خب حکومت استبداد کمتری میتونه ایجاد کنه به هر روشی.
مثلا در آمریکا کلی رسانه های خصوصی دارن. اصلا دولتی خالص به اون صورت ندارن. گرچه بقولی با مکانیزمهای اقتصادی بخش بزرگی ازشون و فعالیتشون کنترل بشه و در حیطهء خاصی باشه. ولی بازهم یک امکانی هست که در قانون وجود داره و اتفاقا افراد مستقل زیادی هم وجود دارن که علیه حکومت و منافع دیگشون تبلیغ میکنن.
بعد هم الان عصر اطلاعات هست. یک سایت اینترنتی میتونه صدای یک نفر رو از یک سر جهان به میلیونها نفر در سوی دیگه برسونه. اون تظاهرات هم خودش یک سایتی داشت که قبلش در اون ظاهرا تبلیغ و برنامه ریزی کرده بودن. حال اینکه واقعیت چی هست و نیست بکنار. اما مهم اینه که دیگران هم شانس برابر یا حداقل خیلی نزدیکتر از سیستمهای استبدادی کلاسیک دارن و این خودش یک پیشرفت بزرگه. هرکسی میتونه اینکار رو بکنه.

بوش هم در چهارچوب قانون داره عمل میکنه و این قانونها میتونه زیر سوال بره و دربارش بحث بشه و اگر نادرست هست اصلاح بشه و یا بکلی حذف بشه. این قانون هست که بهش این اجازه و اختیار رو داده و اونهم که داره ازش سوء استفادهء خودش رو میکنه.

البته اشکالات رو قبول دارم. میدونید الان عاملی که از همه قویتر و دارای توزیع غیریکنواخت تری هست چیه در این سیستم؟ بنظر من همون سرمایه و پول. قدرت اقتصادی.
اما بازهم میگم مهم اینه که امکان آزادی مردم و پایه هایی که روش بتونن با تلاش خودشون و با امکانات و قدرتی که دراختیار دارن فعالیت بکنن و قوی و قویتر بشن و چیزهای جدیدی خلق کنن که جامعه رو براحتی متحول کنه وجود داره و این اساس ها خیلی بیشتر از روش اول در دسترس هست.

برای بدبین بودن و ثابت دانستن بدبینی به همه چیز هم سند لازمه. فقط ادعا و شک و دوتا حرف جوگرفتگی ایجاد کننده کافی نیست.

الان در تخصص خودمون شما مثلا نرم افزار آزاد رو نگاه کنید! بعضی میگن که اینهم یک سیاست و چیز دروغینی هست.
اما این حرف یک ادعای واهی بحساب میاد. چون کلی سند و مدرک علیه اون هست و چرا ما حالت قویتر رو قبول نکنیم؟
ببینید این حرکت از کجا آغاز شد، از پست یک هکر دانشمند در یک گروه خبری. و حالا به کجا رسیده و چه کار عظیمی رو انجام داده و چه جامعهء زیبای انسانی رو در سراسر جهان ایجاد کرده.
قديمي 03-13-2007   #87 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

از واقع بینی و افکار روشنتون متشکرم

اما لازم میدونم به چند نکته اشاره کنم:

1- بله ممکنه در این میان چندتا شبکه خصوصی با افکارو منش مستقل هم پیدا بشه اما رسانه های مستقل در آمریکا تاثیر عمیق و دائمی ندارن و به نسبت غول های رسانه ای مخاطبین محدود و محلی دارند و هیچگاه در سطح ملی تاثیر گذار نبوده اند.

2- در این جوامع منع چندانی برای افراد مستقل در اظهارنظر و تبلیغ هر نوع عقیده ای (حتی خرافات و شیطان پرستی) وجود ندارد.
آنچیزی که اهمیت دارد میزان تاثیرگذاری اظهارات افراد است . و اگر دقت کنی می بینی که این همه اظهارات مخالف جنگ و مخالف بوش مطرح می شود . حتی از بازیگر و ستاره سینما گرفته تا سیاستمداران کهنه کار. اما در نتیجه کار تاثیر قابل توجهی نمی گذارند .بلکه مانند یک سوپاپ اطمینان (سوت دیزی) در جامعه عمل می کنند تا فشار افکارعمومی هیچگاه به حد بحرانی نرسد.

4- این حکومت ها حتی در مقابل بحران های سیاسی هم مصونیت دارند. یعنی زمانی که با همه محدودیت ها و ترفند های رسانه ای موجی از اعتراضات فراگیر بوجود آید اینجاست که حزب دوم در نقش یک ناجی وارد عمل شده و با بدست گیری رهبری مخالفت ها در انتخابات به پیروزی می رسد و ضمن آرام کردن جامعه قدرت را از همپیمان خود تحویل می گیرد.
اما در عمل کوچترین تغییری در سیاست های استراتژیک بوجود نمی آید.
(فعلا این نقش را در آمریکا دموکرات ها برعهده دارند)

5- دوست عزیزم در امریکا هیچگاه توازن و توزیع قدرت وجود نداشته و نخواهد داشت . پایه های قدرت تنها در اختیار سرمایه داران کلان است که با داشتن سهم کمتر از 15 درصدی از جامعه آمریکا ، بیش از 90 درصد ثروت را در اختیار دارند .

بنظر من این سیستم زیباترین ، فریبنده ترین و کاراترین سیستم دیکتاتوری است و من بشخصه معماران نخبه و با ذکاوت آن را تحسین و ستایش می کنم.
(گرچه خود را از نظر اهداف و ایدئولوژی دقیقا در نقطه مقابل می بینم )
قديمي 03-13-2007   #88 (permalink)
کاربر

رهرو's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 27
از ایشان 38 بار سپاسگزاري شده است

بودا از جنگ می گوید

روزی سینها، ژنرال ارتش، نزد بودا رفت و گفت، "ای تبرک یافته، من توسط پادشاه گمارده شده ام تا قوانینش را اعمال و جنگ هایش را اداره کنم.

بودا عشق بی پایان، شقفت و مهربانی را برای تمامی رنجدیدگان آموزش می دهد.
آیا بودا اجازه ی تنبیه مجرمان را می دهد؟

و همچنین، آیا بودا اعلام می کند که جنگیدن برای محافظت از خانه ها، همسران، کودکان و اموالمان نادرست است؟

آیا بودا نظریه ی تسلیم سازی کامل خود را آموزش می دهد؟
آیا من باید از عمل اهریمنی دیگری که هرچه بخواهد می کند در رنج باشم و
منفعلانه تسلیم کسی شوم که مرا تهدید به گرفتن داشته هایم با خشونت می کند؟
آیا بودا براین عقیده است که تمامی ستیزه ها،
شامل جنگ برای هدفی نيكو باید ممنوع باشد؟"
بودا پاسخ داد: کسی که مستحق تنبیه است باید تنبیه شود.
و کسی که لیاقت مرحمت دارد باید مورد مرحمت قرار گیرد.
به هیچ موجود زنده ای آزار نرسان، بلکه عادل باش، با عشق و مهربانی.
تمام جنگ هایی که در آن انسان می کوشد تا برادرانش را کشتار کند اسفناک هستند.
مبارزه باید وجود داشته باشد، زیرا که تمامی زندگی نوعی از مبارزه است.
ولی مطمئن باش که برای منافع شخصی و علیه حقیقت و عدالت مبارزه نمی کنی.
كسي كه برای صلح و حقیقت مبارزه می کند پاداشی عظیم خواهد داشت؛
حتی شکست او یک پیروزی انگاشته می شود.
سینها، اگر کسی برای هدفی نیک به مبارزه می رود، باید برای کشته شدن توسط دشمنانش آماده شده باشد، زیرا مرگ مقصد جنگجویان است.
و اگر سرنوشتش براو وارد آید، دلیلی برای شکایت ندارد.
ولی اگر او پیروز شود، پیروزیش شاید بزرگ انگاشته شود، ولی هرچقدر هم که بزرگ باشد، چرخه ی اقبال باردیگر خواهد گردید و زندگیش را به خاک می کشاند.
بااین وجود، اگر او خویشتن را متعادل ساخته و تمامی نفرت را از دلش خاموش کرده باشد، اگر او دشمن ازپای درافتاده اش را بلند کند و به او بگوید، "اینک بیا و آشتی کن و بگذار برادر باشیم"، آنگاه پیروزی او یک توفیق گذرا نیست.
زیرا که ثمرات این پیروزی برای ابد باقی خواهد ماند.
سینها، یک ژنرال موفق فردی بزرگ است، ولی کسی که بر نفس خویش چیره شده باشد فاتح بزرگتری است. سینها، این آموزش چیرگی بر خود برای نابودکردن زندگی دیگران نیست، بلکه برای حفاظت از آنان است.
کسی که خویشتن را چیره شده باشد برای زندگی کردن، برای موفق بودن و پیروز شدن شایسته تر از کسی است که برده ی خویشتن باشد.
فردی که ذهنش از توهم نفس رها است، در مبارزه ی زندگی پابرجا است و سقوط نمی کند.
کسی که نیتش نیکوکاری و عدالت باشد در این مبارزه بدون شکست باقی می ماند.
او در اقدامات خود موفق است و توفیق او استوار است. کسی که عشق به حقیقت را در دل خویش پرورده است، زندگی می کند و رنج نمی کشد، زیرا که از آب حیات نوشیده است.
بنابراین، با شهامت و خرد مبارزه کن.
آنگاه می توانی سرباز حقیقت باشی.
منبع : http://mohsenkhatami.blogspot.com

ويرايش توسط رهرو : 03-13-2007 در ساعت 08:44 PM.
رهرو آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي رهرو به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 03-14-2007   #89 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

سلام به تمامی ایرانیان دنیا...دیگه شورش رو در آوردن .... اگه من و شما ایرانی هستیم نباید بگذاریم یه عده آدم حرومی و کثیف با فرهنگ مقدس ما ایرانیها بازی کنند ...قضیه چیه؟!کمپانی برادران وارنر اخیرا فیلمی بنام 300 رو آماده اکران در سینماهای هالیوود و سراسر دنیا کرده ... حالا موضوع این فیلم چیه!؟300 نفر یونانی به جنگ با 1 میلیون سرباز و لشگر ایرانی میرند که خب جالبه طبق آمار یکی از دوستانم در دانمارک که این فیلم رو دیده بود تمامی ایرانیان رو در این فیلم موجودات وحشی و سیاه با خصلت حیوان! نشون دادند طوری که حتی این دوستم از شدت ناراحتی در سینما گریه کرده بود... البته من این مورد رو چند هفته پیش شنیده بودم اما از صحت این خبر دقیقا مطلع نبودم ولی الان دیگه کاملا مطمئنم...حالا این فیلم قرار هست روز 9 مارس یعنی هفته پیش اکرانش در آمریکا آغاز کرده....من به عنوان کوچیکترین ایرانی از تمام شما در هر جای دنیا میخوام که به شدیدترین لحن ممکن اعتراض خودتون رو به این کمپانی ، کارگردان و نویسنده این فیلم اعلام کنید ....من که به نوبه خودم هر چی دری وری بود نثار این حیوانات کردم شما هم خواهشا کم نگذارین! این دو ایمیل کمپانی وارنر : legal@wb.comprivacy@wb.comاین شماره تماس و آدرس این کمپانی :Warner Warner Bros . Online Inc4000 Warner Blvd Bldg. 505Burbank , CA 91505Tel : 001 818 977 0018 Fax: 001 818 977 5523 این ایمیل نویسنده روانی فیلم 300 :comments@howstuffworks.comاینم از سایت رسمی این فیلم :http://300themovie.warnerbros.comاز تمامی ایرانیان ، رسانه های خبری ، سایتها و وبلاگها میخوام که این خبر رو پوشش بدهن و اجازه بازی با فرهنگ ما ایرانیان رو به این حیوانات کثیف ندهند !این ایمیل رو به هر کسی که میتونید فوروارد کنید ... ممنون ...
قديمي 03-14-2007   #90 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

سلام به تمامی ایرانیان دنیا...

دیگه شورش رو در آوردن .... اگه من و شما ایرانی هستیم نباید بگذاریم یه عده آدم حرومی و کثیف با فرهنگ مقدس ما ایرانیها بازی کنند ...
قضیه چیه؟!

کمپانی برادران وارنر اخیرا فیلمی بنام 300 رو آماده اکران در سینماهای هالیوود و سراسر دنیا کرده ... حالا موضوع این فیلم چیه!؟

300 نفر یونانی به جنگ با 1 میلیون سرباز و لشگر ایرانی میرند که خب جالبه طبق آمار یکی از دوستانم در دانمارک که این فیلم رو دیده بود تمامی ایرانیان رو در این فیلم موجودات وحشی و سیاه با خصلت حیوان! نشون دادند طوری که حتی این دوستم از شدت ناراحتی در سینما گریه کرده بود...

البته من این مورد رو چند هفته پیش شنیده بودم اما از صحت این خبر دقیقا مطلع نبودم ولی الان دیگه کاملا مطمئنم...

حالا این فیلم قرار هست روز 9 مارس یعنی هفته پیش اکرانش در آمریکا آغاز کرده....

من به عنوان کوچیکترین ایرانی از تمام شما در هر جای دنیا میخوام که به شدیدترین لحن ممکن اعتراض خودتون رو به این کمپانی ، کارگردان و نویسنده این فیلم اعلام کنید ....

من که به نوبه خودم هر چی دری وری بود نثار این حیوانات کردم شما هم خواهشا کم نگذارین!

این دو ایمیل کمپانی وارنر :
legal@wb.com

privacy@wb.com

این شماره تماس و آدرس این کمپانی :

Warner Warner Bros . Online Inc
4000 Warner Blvd
Bldg. 505
Burbank , CA 91505

Tel : 001 818 977 0018
Fax: 001 818 977 5523

این ایمیل نویسنده روانی فیلم 300 :
comments@howstuffworks.com

اینم از سایت رسمی این فیلم :
http://300themovie.warnerbros.com

از تمامی ایرانیان ، رسانه های خبری ، سایتها و وبلاگها میخوام که این خبر رو پوشش بدهن و اجازه بازی با فرهنگ ما ایرانیان رو به این حیوانات کثیف ندهند !

این ایمیل رو به هر کسی که میتونید فوروارد کنید ...

ممنون ...

پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال