کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > مذهب و تاریخ

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 07-07-2007   #46 (permalink)
Expert

irandoost20's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: فرانسه
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,079
از ایشان 1,488 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : دین عصر جدید

اصلا اینکه ما تورات و انجیل و قران را به خدا نسبت بدهیم یک توهین به خداست.چون این کتابها که توسط انسانها نوشته شده پر است از اشتباهات منطقی و افکار عقب مانده.و بسیار مسخره تر ان است که بگوییم پروردگاری که صدها میلیاردکهکشان خلق کرده است بیاید به یک زبان محلی کتاب منتشر کند!کتاب حقیقی پروردگار همین طبیعت و خود کیهان است.خود ما هم برگی از این کتاب بزرگ هستیم.تمام ستارگان و سیارات همه برگی از این کتاب بزرگ هستند.دلیل اینکه مافیای قدرت در جهان از ادیان ابراهیمی استفاده می کنند این است که حماقت را در عموم مردم حفظ کنند و انها را به بندگی عادت دهند.در حالیکه حتی اگر یک روز ذهن یک انسان از خرافات ادیان ابراهیمی ازاد باشد سریعا متوجه می شود که وجود او نباید بندگی داشته باشد و دیگر زیر بار زورمداران زمینی هم نخواهد رفت.
http://rivasblog.com/uploads/k/ketab123/11771.pdf
irandoost20 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 07-07-2007   #47 (permalink)
Expert

Deja Vu's Avatar

تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: http://j-sabz.dom.com
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,421 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله irandoost20 نمايش نوشته ها
اصلا اینکه ما تورات و انجیل و قران را به خدا نسبت بدهیم یک توهین به خداست.
?
چون این کتابها که توسط انسانها نوشته شده پر است از اشتباهات منطقی و افکار عقب مانده.
دلایل عقب ماندگی را می شود توضیح دهید؟
و بسیار مسخره تر ان است که بگوییم پروردگاری که صدها میلیاردکهکشان خلق کرده است بیاید به یک زبان محلی کتاب منتشر کند!
و حتما به نظر شما مسخره است که خدا که تمامی کهکشانها را درست کرده است چرا مورچه را آفریده است ؟! نه؟
کتاب حقیقی پروردگار همین طبیعت و خود کیهان است.
که با وجود روشنی و وضوح باز هم برخی با آن مشکل دارند!!!!!!!!!!!!!
خود ما هم برگی از این کتاب بزرگ هستیم.تمام ستارگان و سیارات همه برگی از این کتاب بزرگ هستند.دلیل اینکه مافیای قدرت در جهان از ادیان ابراهیمی استفاده می کنند این است که حماقت را در عموم مردم حفظ کنند و انها را به بندگی عادت دهند.
من که نفهمیدم شما با ادیان ابراهیمی مشکل دارید یا استفاده ابزاری از آن!!! چون این دو کاملا با هم متفاوت هستند!
در حالیکه حتی اگر یک روز ذهن یک انسان از خرافات ادیان ابراهیمی ازاد باشد سریعا متوجه می شود که وجود او نباید بندگی داشته باشد و دیگر زیر بار زورمداران زمینی هم نخواهد رفت.
نباید بندگی داشته باشد؟ اگر نباید بندگی داشته باشد که خدا برای چی مونه!؟ ببخشید اگر خدا وجود دارد پس باید بنده باشد اگر بنده باشد باید بندگی هم باشد اگر بندگی نباشد یعنی خدا هم نیست و اگر هست و بندگی نیست بدین معناست که وجود خدا یعنی کشک!!!!!!!!!
ببینید دوست عزیز شما اگر خدا را قبول ندارید که هیچ!!! بیاییم سر بحث وجود خدا بحث کنیم! ولی اگر خدا را قبول دارید و پیامبر را قبول ندارید یک سوال پیش می اید
آیا انسان بیهوده آفریده شده است؟و اگر جواب منفی است آیا انسان می تواند خود راه رستگاری را پیدا کند یا نه! اگر می تواند پس این همه جرم و جنایت چیست و اگر نمی تواند پس باید پیامبری برای راهنمایی بیاید!
در مورد دلیل شما برای اینکه قرآن و انجیل و .. نوشته خدا نیست و از خدایی کم می شود اگر بیاید با زبان محلی با کسی صحبت کند هم باید بگویم که خدا اگر بخواهد شما را راهنمایی کند با چه زبانی باید با شما صحبت کند زبان گنجشک؟ زبان فرشتگان؟ زبان جن؟ با چه زبانی ؟
اگر می خواهید بگویید که با زبان خدایی با شما صحبت کند که شما اصلا نمی فهمید زیرا الان که با زبان محلی و خودمانی صحبت می کند هنوز عده زیادی هستند که نمی فهمند چه برسد به انکه با زبان خدایی هم صحبت بکند!!!!!!!
آخ اخ الان که این مطلب را می خواندم یاد پیشگویی عجیب قرآن افتادم که در قرآن می فرماید " عده از عجم هستند که به این خاطر که قرآن به زبان عربی نوشته شده است ان را منکر می شوند!!"
این هم دلیل دیگری برای اثبات اینکه قرآن نوشته بشر نیست
Deja Vu آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 07-08-2007   #48 (permalink)
Connoisseur

ArashArian's Avatar

محل سكونت: Heaven!
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,332
از ایشان 1,006 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
اصلا اینکه ما تورات و انجیل و قران را به خدا نسبت بدهیم یک توهین به خداست.چون این کتابها که توسط انسانها نوشته شده پر است از اشتباهات منطقی و افکار عقب مانده.و بسیار مسخره تر ان است که بگوییم پروردگاری که صدها میلیاردکهکشان خلق کرده است بیاید به یک زبان محلی کتاب منتشر کند!کتاب حقیقی پروردگار همین طبیعت و خود کیهان است.خود ما هم برگی از این کتاب بزرگ هستیم.تمام ستارگان و سیارات همه برگی از این کتاب بزرگ هستند.دلیل اینکه مافیای قدرت در جهان از ادیان ابراهیمی استفاده می کنند این است که حماقت را در عموم مردم حفظ کنند و انها را به بندگی عادت دهند.در حالیکه حتی اگر یک روز ذهن یک انسان از خرافات ادیان ابراهیمی ازاد باشد سریعا متوجه می شود که وجود او نباید بندگی داشته باشد و دیگر زیر بار زورمداران زمینی هم نخواهد رفت.
اصلا مسخره نیست. خداوند عالم باید یک طوری با انسان ارتباط برقرار می کرد. آن هم به زبان ساده و عامیانه تا همگان درک کنند !!!!! شما منتظر چه هستی؟ یک اتفاق عجیب و غیر منتظره!؟
نه خیر جانم! من به این میگویم حماقت!
ArashArian آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 07-08-2007   #49 (permalink)
Expert

irandoost20's Avatar

جنسيت:

به یک درخت دقیق نگاه کنیم.این خود برگی از کتاب بزرگ طبیعت است از سوی پروردگار.تمام اجزای کیهان برگی هستند از این کتاب بزرگ الهی.اما تورات و انجیل و قران کتابهایی است که توسط خود انسانها نوشته شد و نسبت دادن ان به پروردگار هم خنده اور است هم توهین امیز.
همان گونه که مولانا در داشتان موسی و شبان به زیبایی اشاره می کند تنها کار این موسی و عیسی و محمد این بوده که مزاحم معنویت پاک مردم شده و خشک مقدسی و تعصب و اختلاف و دستور را وارد کار معنویت ناب و پاک کنند.اینها می خواهند معنویت را دستوری کنند!در حالیکه یک نیکی اگر از روی دستور باشد دیگر ارزش ماهیتی ندارد و نوعی انجام وظیفه می شود!معنویت را که نباید فرمول بندی کرد.معنویت سیال است.از همه خنده دار تر کسانی هستند که مثلا فارسی زبان هستند امار نماز عربی می خوانند!در حالیکه در بخشهایی از اسیای مرکزی که اسلام را از ایران فرا گرفته اند نماز را فارسی می خوانند!!
اکثر کسانی که به این ادیان خرافی ابراهیمی معتقد شده اند از روی تقلید و منطقه جغرافیایی خود معتقد شده اند.
مثلا اگر در جای دیگر به دنیا امده بودندعقیده شان هم چیز دیگری میشد!
به قول مولانا مردم را تقلیدشان بر باد داد ای دو صد لعنت بر این تقلید باد!
قديمي 07-08-2007   #50 (permalink)
Connoisseur

ArashArian's Avatar

محل سكونت: Heaven!
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,332
از ایشان 1,006 بار سپاسگزاري شده است

شما اگه به همون درخت هم اعتقاد داشته باشی کارت راه می افته عزیز! حتی به یک درخت....
ArashArian آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 07-08-2007   #51 (permalink)
Expert

Deja Vu's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
به یک درخت دقیق نگاه کنیم.این خود برگی از کتاب بزرگ طبیعت است از سوی پروردگار.تمام اجزای کیهان برگی هستند از این کتاب بزرگ الهی.
بابا چند بار تکرار می کنی فهمیدیم!!!!
درخت همون برگه!!!منظورت همین بود دیگه؟
اما تورات و انجیل و قران کتابهایی است که توسط خود انسانها نوشته شد و نسبت دادن ان به پروردگار هم خنده اور است هم توهین امیز.
خوب اینو یک بار دیگه همگفتی ما هم جواب دادیم!!! سوزنت گیر کرده؟
همان گونه که مولانا در داشتان
داشتان نه داستان!!
موسی و شبان به زیبایی اشاره می کند تنها کار این موسی و عیسی و محمد این بوده که مزاحم معنویت پاک مردم شده و خشک مقدسی و تعصب و اختلاف و دستور را وارد کار معنویت ناب و پاک کنند.
اگر اشتباه نکنمو شما هم یادتون بیاید توی همون داستان خدا با موسی سخن گفت ! نه؟ پس موسی مقامش از اون شبان بالاتره که خدا باهاش سخن می گه!!
اینها می خواهند معنویت را دستوری کنند!
?what
در حالیکه یک نیکی اگر از روی دستور باشد دیگر ارزش ماهیتی ندارد
پس ارزش چی داره؟
و نوعی انجام وظیفه می شود!
آهان پس اینطور!!!! نمی دونستم!!
معنویت را که نباید فرمول بندی کرد.
آره فقط ریاضی باید فرمول داشته باشه!
معنویت سیال است.
پس معنویت جابجا می شه!!چون سیال جابجا می شه!! درست فهمیدم؟!!
از همه خنده دار تر کسانی هستند که مثلا فارسی زبان هستند امار نماز عربی می خوانند!
واقعا خنده داره!! ها ها خندیدم!!!!!!!!!!!!!!!
از اون خنده دار تر اینه که کسی خودشو ایران دوست می دونه اما کشور دیگه ای زندگی می کنه!!!
در حالیکه در بخشهایی از اسیای مرکزی که اسلام را از ایران فرا گرفته اند نماز را فارسی می خوانند!!
جالب بود!!یادم باشه بفرستمش توی دیدنیها!!
اکثر کسانی که به این ادیان خرافی ابراهیمی معتقد شده اند از روی تقلید و منطقه جغرافیایی خود معتقد شده اند.
و البته تاریخی!!
مثلا اگر در جای دیگر به دنیا امده بودندعقیده شان هم چیز دیگری میشد!
ا راست می گی؟ یعنی می خوای بگی تو که به ادیان ابراهیمی عقیده نداری در کشور دیگری بدنیا اومدی؟
بابا اینو از اول می گفتی ! نیازی به صغری کبری چیدن نداشت! بابا پسر خارجی!!!
به قول مولانا مردم را تقلیدشان بر باد داد ای دو صد لعنت بر این تقلید باد!
آفرین به مولانا!
از شوخی گذشته یعنی واقعا پیامبر اومده بود که معنویت پاک مردم را زیر سوال ببرد؟ یعنی واقعا شما اینگونه فکر می کنید؟
اگر پیامبراننبودند که الان شما گاو پرست بودید و خدایتان گاو بود حتما شما معنویت را در گاو می دانید؟ چه معنویت عظیمی دارید ای ول!!!! دمت گرم با این معنویتتان!!!! برید معنویتتان را در گاو و گوساله بجویید
آقای ایران دوست اگر الان شما با این صراحت از خدا و پروردگار صحبت می کنید !! اگر الان شما می ایید وکهکشان را برگی از آفرینش پروردگار می دانید! اگر با این صراحت از بزرگی خدایی صحبت می کنید که به نظر شما حتی خودش را کوچک نمی کند تا با بنده اش صحبت کند! اگر شما خدا را الان از بت و گاو و گوساله و ستاره و خورشید و اتش تمیز می دهید همه و همه به لطف و کرم و شعور پیامبران بوده است همه و همه به خاطر آن بوده است که پیامبران مردم را آگاه کرده بودند و گرنه الان شما باید در فضولات گاو( خدای معنویتان) غوطه ور می شدید!!
شما چند کلمه را فقط حفظ کردید و طوطی وار تکرار می کنید!!!
برگ طبیعت !! برگ کهکشان
شما حتی نفهمیدید که داستان موسی و شبان یک تمثیل است؟؟! شما حتی پی نبردید که مولانا بخاطر عرفان و تدینش معروف شده است! شما حتی فراموش کردید که کتاب مثنوی انقدر به قرآن نزدیک است و از قرآن الهام گرفته شده است که آن را قرآن ثانی می گویند و الان شما داستانی از مثنوی را برای مدرک برای این می اورید که قران نوشته بشر است!!! بابا خیلی خنده داری دیگه تو!!!

ويرايش توسط Deja Vu : 07-08-2007 در ساعت 11:39 AM.
کاربران زير از دوست گرامي Deja Vu به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 07-08-2007   #52 (permalink)
محروم از فعالیت

tehran's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 233
از ایشان 799 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله faryad نمايش نوشته ها
از شوخی گذشته یعنی واقعا پیامبر اومده بود که معنویت پاک مردم را زیر سوال ببرد؟ یعنی واقعا شما اینگونه فکر می کنید؟
اگر پیامبراننبودند که الان شما گاو پرست بودید و خدایتان گاو بود حتما شما معنویت را در گاو می دانید؟ چه معنویت عظیمی دارید ای ول!!!! دمت گرم با این معنویتتان!!!! برید معنویتتان را در گاو و گوساله بجویید!!!
گاو پرستی را تائید نمی کنم

اما اونایی که گاو پرستند هیچ فرقی با مسلمانان ندارن

ويرايش توسط kayvan : 07-08-2007 در ساعت 08:01 PM. دليل: قوانین
tehran آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي tehran به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 07-08-2007   #53 (permalink)
Expert

irandoost20's Avatar

جنسيت:

جناب faryad سخنان شما به اواتارتان نمی خورد!
بهتر است ابتدا جهان بینی و فلسفه یک شخصیت را بررسی کنید سپس اواتار خود کنید تا با عقایدتان بخورد!
اگر خواستید من برایتان جهان بینی هدایت را خلاصه شرح می دم.
قديمي 07-08-2007   #54 (permalink)
Addict

Azad's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: ويرانه اي به نام ايران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,379
از ایشان 1,566 بار سپاسگزاري شده است

ببينيد. در مرحله ي اول اينكه ادم درخت يا گاو يا .... هرچه را بپرستد مهم نيست. مهم اين است كه اين پرستش براي او لازم است.من ميپرسم ايا لازم است انسان بپرستد؟
Azad آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 07-08-2007   #55 (permalink)
Expert

Deja Vu's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله tehran نمايش نوشته ها
گاو پرستی را تائید نمی کنم

اما اونایی که گاو پرستند هیچ فرقی با مسلمانان ندارن
تازه یک برتری دیگری هم گاو پرستان نسبت به مسلمانان دارند
ریرا گاو حیوانی است لذیذ و قابل خوردن است
اما الله به چه درد میخورد نه ...است که کود کنی زیر درخت نه گاو است که بتونی بخوری
اولا روی صحبت من با شما نبود که خودتون رو نخود هر آشی می کنید!!
آقای ایراندوست خدا را قبول دارند اما شما نه! پس جوابی که من دادم برای آقای ایراندوست بود نه شما!!!اول ببینید خطاب کی هست بعد جواب بدهید!!!
ثانیا شما خدایتان چیز دیگری است که همین صادق هدایت مورد بحث در کتاب" توپ مرواری" به زیبایی به آن اشاره می کند( آلت تناسلی مردانه!!!)!!!!!شما به دنبال همان خدا باشید بهتر است تا به دنبال خدای گاوی باشید چون اون خدا رو هم می تونید بخورید و هم می تونید باهاش بازی کنید و هم می تونید ازش لذت ببرید!!!
( اگر بحثم کمی توهینی بود بخاطر توهینی بود که خانم تهران به الله کردند! من از باقی دوستان پوزش می طلبم)

نقل قول:
جناب faryad سخنان شما به اواتارتان نمی خورد!
بهتر است ابتدا جهان بینی و فلسفه یک شخصیت را بررسی کنید سپس اواتار خود کنید تا با عقایدتان بخورد!
اگر خواستید من برایتان جهان بینی هدایت را خلاصه شرح می دم.
بله درست است اما جهان بینی من صادق هدایت نیست!! این سوالی است که کسی دیگر هم از من پرسید و من جوابش را دادم و حال به شما می گویم
صادق هدایت برای من الگوی جهان بینی نیست صادق هدایت برای من الگوی یک نویسنده توانا که قلم زیبایی دارد و کسی است که با نوشته هایش معجزه می کند است
من هیچ کسی را الگوی کامل خودم قرار نمی دهم صادق هدایت را بخاطر نوشته هایش قبول دارم! داریوش را بخاطر حس وطن دوستیش , شجریان را بخاطر صدایش, گلزار را بخاطر زیباییش!,عابدزاده را بخاطر بازیکنی اش,رضا کیانیان را بخاطر بازیش , علی (ع)را بخاطر جهان بینیش,کارو و فروغی را بخاطر شعرهایش و .... خلاصه هر کسی را بخاطر چیزی دوست دارم و اصلا دنبال این نیستم که مانند کسانی خودم را برده انها بکنم! دوست ندارم به خاطر آنکه کسی را دوست دارم حتی مدل مویم را به خاطر او تغییر بدهم چه برسد به جهان بینی و اعتقادم!!
شما که انتظار ندارید هر کس که هدایت را دوست داشت چون او خودکشی کرده است آن افراد هم بروند خودکشی بکنند
اگر قانع شدید دیگر این بحث را ادامه ندهم!
قديمي 07-08-2007   #56 (permalink)
Addict

Azad's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ازاد نمايش نوشته ها
ببينيد. در مرحله ي اول اينكه ادم درخت يا گاو يا .... هرچه را بپرستد مهم نيست. مهم اين است كه اين پرستش براي او لازم است.من ميپرسم ايا لازم است انسان بپرستد؟
كسي جواب منو نداد
قديمي 07-08-2007   #57 (permalink)
Expert

Deja Vu's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ازاد نمايش نوشته ها
سوال شما دو جنبه دارد
1-آیا خدا وجود دارد که بخواهد پرستش شود
2- آیا پرستش برای انسان لازم است؟
جواب سوال اول را باید در بحث خداشناسی جستجو کرد
اما جواب سوال شما در مورد دوم اینکه اگر خدایی باشد پس باید پرستیده شود و گرنه خدا با درخت گل و باقیس موجوداتی که اطراف ماست چه تفاوتی دارد؟
قديمي 07-08-2007   #58 (permalink)
محروم از فعالیت

tehran's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 233
از ایشان 799 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله faryad نمايش نوشته ها
اولا روی صحبت من با شما نبود که خودتون رو نخود هر آشی می کنید!!!
اینجا یک فاروم عمومی است دلیل نمیشود که شما هر خزعبلاتی بنویسید و از دیگران بخواهید که برایتان پاسخ ندهند چون شما این چرندیات را در پاسخ به کاربر خواص نوشته اید
tehran آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 07-08-2007   #59 (permalink)
Addict

Azad's Avatar

جنسيت:

منظورم اين است كه ايا طرف بحث من معتقد است كه انسان در فطرش حس پرستش را دارد يا نه. چه اگر طرف مفابلم بگويد من اصلا" انسان را داراي فطرت نميدانم بحث از بيخ كنده ميشود
قديمي 07-08-2007   #60 (permalink)
Expert

irandoost20's Avatar

جنسيت:

خدای من مهربان است.به خاطر یک اشتباه کوچک سرب داغ توی حلقم نمی کند!دستور و اوامر ندارد.رابطه با او ارباب و نوکری نیست.رابطه رفاقتی است.دستکش بوسم بمالم پایکش.چارقش دوزم کنم شانه سرش.در هراسم که یک موسی بیاید حال ما را خراب کند!
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال