|
|||||||
| داستان و داستان نویسی انجمن نویسندگان محلی برای تمام کسانی که از نوشتن لذت میبرند. |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#17 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Aug 2005
محل سكونت: tehran
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5
از ایشان 171 بار سپاسگزاري شده است
|
بچها از فريبا وكيلي كسي چيزي خونده ؟
|
|
|
#18 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Sep 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 7
از ایشان 26 بار سپاسگزاري شده است
|
به نظر من بد يا خوب تموم شدن كتاب ملاك خوبي براي سنجيدن كتاب نيست كتاب بايد آگاه كننده باشه مضوع جالب و تقكر بر انگيزي باشه چرا كتاباي ايراني اينهمه بي كيفيت و كليشه اي شده چون نويسنده بد بخت بايد به سطح تفكر جامعه نگاه كنه و بنويسه بدبختانه جامعه ما طالب عشقهاي الكي و بي محتوا شده تقريبا مفهوم كتابها شبيه هم شده مثل كتابهاي م.مودب پور كه شبيه هم هستن نوشتن توي ايران سخت شده قلمها تكراري و پوچ شدن، مغزهاي خواننده به كم قناعت ميكنند و....
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
كناره گرفته از مديريت
تاريخ عضويت: May 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,264
از ایشان 4,799 بار سپاسگزاري شده است
|
همه اين حرفها درست است ولي اين دليل نمي شه كه يك نويسنده همواره از يك روش استفاده كنه. يك كم
تغيير و تحول لازمه. |
|
|
|
|
|
#21 (permalink) |
|
كناره گرفته از مديريت
|
اگر نظر دادنتان راجع به مودب پور تمامه برويم سراغ يكي ديگه. ترجيحا يك خارجي.
چطوره يك كم بحث را گسترش بدهيم و يكي درميان از نويسنده هاي ايراني و خارجي بحث كنيم. اولين نويسنده اي كه معرفي كنيد را مورد بحث قرار خواهيم داد. |
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Jan 1970
محل سكونت: The Earth
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
|
تعجب مي كنم اگر (خانم؟) فروتيبا براي خواندن مودب پور وقت بگذارند!
اگر اينگونه است، پس لطفا نسرين ثامني، فهيمه رحيمي، جمشيد صداقت نژاد و رجبعلي اعتمادي را هم در برنامه ي مطالعاتي خود قرار دهيد!! |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
تاريخ عضويت: Jun 2005
محل سكونت: هم میهن
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,873
از ایشان 4,374 بار سپاسگزاري شده است
|
من پائلو کوئیلو را پیشنهاد می کنم
|
|
|
#25 (permalink) |
|
كناره گرفته از مديريت
|
گل واژه جان من بعنوان يك ايراني اول مي روم سراغ آثار هم وطنان خودم. هر چي باشه بايد بفهمم بازار كتاب مملكتم چي مي پسنده.
تا حالا به پست ناشر جماعت برخوردي؟! خيلي جالبه بدوني كه وقتي مي ري سراغشون اول يكي از همين كتابها را مي دن دستت و مي گن اگه مثل اين بنويسي چاپش مي كنيم! وقتي هم مثل اونها نمي نويسي مي گن خيلي قشنگ بود ولي در غالب كارهاي ما نيست. فقط مي ماند يك اردنگي! بعد هم اينقدر نسبت به نويسنده هاي ايراني كم لطفي نفرماييد لطفا! |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
|
عجب...امید ما به شما بود...
من هم که فقط کیمیاگر ا و یک کتاب تقلبی با نام کیمیا گر 2 خوندم...زیاد نمیتونم کمک کنم...ولی حالا سعی خودم رو می کنم |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
|
خوب
پائلو وقتی به ایران اومد و با کتاب تقلبی کیمیاگر 2 روبرو شد تصمیم گرفت کتاب جدید خود را ( زهیر) ابتدا در ایران چاپ بشه و این برای اولین بار بود که یک نویسنده قبول کرد که ابتدا در ایران کتابش چاپ بشه...ولی این عجیب نیست چون اونقدر این بنده خدا طرفدار داره توی ایران که فروش کتابش تضمین شده بود..کیمیاگر آنقدر ساده نوشته شده که آدم میخواد کتاب رو بخوره ...از سادگی به اوج قدرت رسیدن و بحث نشانه ها ..دیدم که چوپان از هیچ به همه چیز رسید ولی در واقع به هیچ رسیده بود و دوباره و بحث عشق او با فاطمه و ... |
|
|
|