|
|
#241 (permalink) |
|
یاس عاشق
![]() تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: همیشه یه آلونکی واسه ما هست
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 9,808
از ایشان 4,621 بار سپاسگزاري شده است
|
صدای سیاوش قمیشی واقعا همدم من بوده...
صدای مجید خراطها رو دوست دارم... داریوش و معین واقعا زیبا می خونن... محسن یگانه و محسن چاوشی هم برای وقتایی که آدم آرزوی مرگ می کنه خیلی خوبن(معمولا زیاد گوش می کنم :دی) کارهای حمیرا هم شنیدنیه... اما با آهنگی که جدیدا آروم میشم آهنگ جمعه از محسن یگانه و آهنگ یه روز دیگ پیشم بمون از مجید خراطها. ![]()
|
|
|
|
#243 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Aug 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 169
از ایشان 346 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() صدای یگانه باز و رساس.![]() ويرايش توسط miss_m : 08-15-2008 در ساعت 11:03 AM. |
|
|
|
|
|
|
#244 (permalink) |
|
یاس عاشق
![]() تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: همیشه یه آلونکی واسه ما هست
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 9,808
از ایشان 4,621 بار سپاسگزاري شده است
|
حالا اون یه تیکه رو شوخی کردم :دی
در کل یگانه و چاوشی واقعا برای من محبوبن... مخصوصا الان که تو کافی نت مشغول کارم اگه روزی دو ساعت یگانه و چاوشی برای خودم و مشتریا نذارم روزم شب نمیشه :دی ![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mohammad141 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#246 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: زيره سايه خدا تو دله شما
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 876
از ایشان 744 بار سپاسگزاري شده است
|
هرچي كه دمه دستم باشه
|
|
|
|
#247 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: ...In Cold Blood
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,217
از ایشان 2,135 بار سپاسگزاري شده است
|
آهنگ هاي سياوش قميشي اكثرشون ( مخصوصاً اونايي كه فرد منش دكلمه نكرده ) .
مرگ قو كه مهرپويا از روي شعر استاد حميدي شيرازي خونده . شد خزان گلشن آشنايي استاد بنان . كنسرت هم نوا با بم استاد شجريان . و همه ي آهنگ هاي استاد شهرام ناظري مخصوصاً آلبوم آواز اساطيرش كه خيلي برام خاطره انگيزه . البته اينا خواننده ها و آهنگاشون بودن ولي گاهي كه خيلي اعصابم خورد بشه ، بيش از حد تصور ، وقتي كه اعصاب هيچي رو نداشته باشم تنها راه درمانم پيانوهاي بتهوونه . محشره و معجزه گر .
|
|
|
|
#248 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: همین حوالی
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,301
از ایشان 3,802 بار سپاسگزاري شده است
|
داریوش خان اقبالی....تمام آهنگهاش...
![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي BaD_BoY به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#250 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,582
از ایشان 700 بار سپاسگزاري شده است
|
داریوش...دل من دیگه خطا نکن!
|
|
|
#251 (permalink) |
|
انا الانسان لفی خسر
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: ایـــــــــــــــــــــــــــــران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,802
از ایشان 2,116 بار سپاسگزاري شده است
|
هم با استقلالی بودنت و هم با داریوشی بودنت مشت محکمی بر دهان نادان ها زدی
احسنت ![]()
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود ز هرچه بار تعلق پذیرد آزاد است حضرت مولانا ( علیه الرحمة ) : این کفر نباشد سخن کفر نه اینست *** تا هست علی باشد و تا بود علی بود ![]() کار گُل زار شــود گر تو به گلـــزار آیی نرخ یوسف شکند چون تو به بازار آیی الهم عجل لِولیّک الفرج
![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Gole Sorkh به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#252 (permalink) |
|
Addict
![]()
تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,780
از ایشان 5,038 بار سپاسگزاري شده است
|
این روزها ..................................از اندی، ترانه ی:
نه دلم تنگ نشده واسه دیدن تو واسه بوی گل یاس واسه عطر تن تو نه دلم تنگ نشده واسه بوسیدن تو واسه وسوسه چشمهای روشن تو چرا دلتنگ تو باشم چرا عکستو ببوسم چرا تو خلوت شبهام چشم به راه تو بدوزم چرا یاد تم بمونم تویی که نموندی پیشم میدونم تا آخر عمر نه دیگه عاشق نمیشم نه دلم تنگ نشده واسه دیدن تو واسه بوی گل یاس واسه عطر تن تو نه دلم تنگ نشده واسه بوسیدن تو واسه وسوسه چشمهای روشن تو یه روز ابری و سرد رفتی تو از زندگیم به تو گفتم بعد از این واسه هم غریبه ایم از حقیقت تا دروغ فاصله خیلی کمه نه دلم تنگ نشده تنها دروغمه نه دلتنگ نمیشم نه دلتنگ نمیشم نه دلم تنگ نشده واسه دیدن تو واسه بوی گل یاس واسه عطر تن تو نه دلم تنگ نشده واسه بوسیدن تو واسه وسوسه چشمهای روشن تو
|
|
|
#253 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Aug 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 9
از ایشان 2 بار سپاسگزاري شده است
|
manam bat movafegham vali hameye ahangashoon na ye seryashoon haloo havaye khasy daran vase har hali dary ya to har mogheiaty hasty ye ahang aroomet mikone.shad bashi....narahat bashio naghmeye gham angiz dashte bashi......
vali khodam dar kol ba ahange safare moein,dele mane sadeghi,shafaye moghadam va bizhan mortazavi ba ahange vaghty ke man ashegh shodam ويرايش توسط sanamgol : 08-17-2008 در ساعت 04:03 PM. |
|
|
|
|
|
#255 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: ...In Cold Blood
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,217
از ایشان 2,135 بار سپاسگزاري شده است
|
طيف آهنگ هاي آرام كننده ي من از سياوش قميشي شروع ميشه كه در حد استامينوفن عمل مي كنه و تا بتهوون ادامه داره كه بتهوون مثل هروئين و مرفين مي مونه .
|
|
|
|