|
|
#106 (permalink) |
|
شاهزاده
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: ایران زمیـــن
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,590
از ایشان 2,587 بار سپاسگزاري شده است
|
لحظه ها رو با تو بودن: معین..
![]() فاصله : سیاوش ![]() فردا با ماست: رضا صادقی ![]()
|
|
|
|
#108 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: دوردست
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 318
از ایشان 900 بار سپاسگزاري شده است
|
اکثر آهنگ های ستار و مهستی و هایده
مخصوصاً صدای اذون میاد از هایده
|
|
|
|
#110 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,143
از ایشان 2,479 بار سپاسگزاري شده است
|
aksar e ahang haye dariyush v a sayavash qumaishy
![]()
|
|
|
#111 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: رو گلبرگ های یه گل پونه
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 17 بار سپاسگزاري شده است
|
لالالالا لالا گل پونه
بيا كه بدون تو دل خونه بيا كه بدون تو تن خستم لبريز از حس جنونه لالالالا لالا گل لاله زندگي بي تو واسم محاله بيا از اون وقتي كه رفتي اين دل داره همش مي ناله گريه شده كار من و غصه شده همدم من قطره ي اشك تو چشام شده شريك غم من خونه بدون تو شده مثل يه زندون سوت و كور من موندم و هق هق واسه خاطره هاي جور واجور بيا كه با اومدنت تموم مي شه درد هاي من بيا كه وقتي تو باشي قشنگ مي شه دنياي من لالالالا لالا گل پونه بيا كه بدون تو دل خونه بيا كه بدون تو تن خستم لبريز از حس جنونه لالالالا لالا گل لاله زندگي بي تو واسم محاله بيا از اون وقتي كه رفتي اين دل داره همش مي ناله بدون كه تو هق هق من جز غم دوري حرفي نيست بدون دليل گريه هام جزبي تو بودن چيزي نيست براي من كه عاشقم عشق هميشگي تويي اون كه كنارش دل خوشم فقط تويي ،تويي ،تويي لالالالا لالا گل پونه بيا كه بدون تو دل خونه بيا كه بدون تو تن خستم لبريز از حس جنونه لالالالا لالا گل لاله زندگي بي تو واسم محاله بيا از اون وقتي كه رفتي اين دل داره همش مي ناله گريه شده كار من و غصه شده همدم من قطره ي اشك تو چشام شده شريك غم من خونه بدون تو شده مثل يه زندون سوت و كور من موندم و هق هق واسه خاطره هاي جور واجور بيا كه با اومدنت تموم مي شه درد هاي من بيا كه وقتي تو باشي قشنگ مي شه دنياي من لالالالا لالا گل پونه بيا كه بدون تو دل خونه بيا كه بدون تو تن خستم لبريز از حس جنونه لالالالا لالا گل لاله زندگي بي تو واسم محاله بيا از اون وقتي كه رفتي اين دل داره همش مي ناله بدون كه تو هق هق من جز غم دوري حرفي نيست بدون دليل گريه هام جزبي تو بودن چيزي نيست براي من كه عاشقم عشق هميشگي تويي اون كه كنارش دل خوشم فقط تويي ،تويي ،تويي لالالالا لالا گل پونه بيا كه بدون تو دل خونه بيا كه بدون تو تن خستم لبريز از حس جنونه لالالالا لالا گل لاله زندگي بي تو واسم محاله بيا از اون وقتي كه رفتي اين دل داره همش مي ناله ما همایون هستش خیلی لذت بخشه ![]()
|
|
|
#113 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: در ستاره دنباله دار هالی
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 561
از ایشان 1,328 بار سپاسگزاري شده است
|
من با این اهنگ اروم میشم از همایون
اون که یه وقتی تنها کسم بود تنها پناه دل بی کسم بود تنهام گذاشتو رفت از کنارم از درد دوریش من بی قرارم خیال می کردم پیشم میمونه ترانه ی عشق واسم میخونه خیال می کردم یه هم زبونه نمی دونستم نامهربون با اینکه رفته اما هنوزم از داغ عشقش دارم میسوزم فکرو خیالش همش باهامه هرجا که میرم جلو چشامه
|
|
|
#114 (permalink) |
|
پسرک آبی پوش
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: در راه آزادی
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,489
از ایشان 2,076 بار سپاسگزاري شده است
|
همه ی آهنگ های داریوش
همه ی آهنگ های داریوش همه ی آهنگ های داریوش همه ی آهنگ های داریوش
|
|
|
|
#115 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: اهواز TO تگزاس
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,111
از ایشان 337 بار سپاسگزاري شده است
|
هایده
شکیلا سیاوش امید
یه بچه خوزستانی عاشق!... ![]() خدایا به خاطر همه نعمت های داده ات به خاطر تمام نعمت های پس گرفته ات به خاطر تمام در هایی که به رومون بستی و درهای بیشتری که به رومون باز کردی به خاطر تمام لحظاتی که ازت خواستم و پیش من بودی به خاطر این زندگی... به خاطر این نفس... ازت ممنون و سپاس گذارم به خاطر تمام لحظاتی که ازت دلخور بودم! به خاطر تمام لحطاتی که فراموشت کردم! به خاطر تمام اون لحظاتی که حتی اگه یک هزارم ثانیه به وجود عزیز و مبارکت شک کردم... منو ببخش خدای من... _____________________________ نامرد! |
|
|
|
|
|
#116 (permalink) |
|
پسرک آبی پوش
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: در راه آزادی
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,489
از ایشان 2,076 بار سپاسگزاري شده است
|
همه ی آهنگ های داریوش
همه ی آهنگ های داریوش همه ی آهنگ های داریوش همه ی آهنگ های داریوش |
|
|
|
|
|
#117 (permalink) |
|
کاربر
محل سكونت: Persian Gulf
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 13
از ایشان 50 بار سپاسگزاري شده است
|
رامی (ابراهیم منصفی) ، شکیلا ، ...
|
|
|
#118 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Oct 2006
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 492
از ایشان 447 بار سپاسگزاري شده است
|
شکیلا
امید
|
| کاربران زير از دوست گرامي Dokhtare-roya-ha به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#119 (permalink) |
|
رهگذر
محل سكونت: اروميه
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 7
|
من از باران اميد خيلي خوشم مياد از سرتو بذار رو شونه هام خوابت بگيره بذار تا آروم دل بي تابت بگيره هم خيييييييييييييييييلي خوشم مي ياد فعلا همين دوتا تا بعد
|
|
|
|