|
|||||||
| عکس,نقاشي و کاريکاتور تالاری در زمینه عکسها و دیدنی های مختلفی که بصورت عکس قابل انتشار میباشند. |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1501 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Aug 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,604
از ایشان 7,513 بار سپاسگزاري شده است
|
يك هفته تا پايان فيلمبرداري كنعان
سينماي ما - نود درصد فيلمبرداري كنعان پايان يافته است و گروه آخر اين هفته عازم تنكابن هستند تا با يك هفته فيلمبرداري در تنكابن ، فيلمبرداري را به پايان برسانند. بنابراين گزارش بازي بهرام رادان و افسانه بايگان نيز در اين فيلم به پايان رسيده است. تدوين فيلم توسط مستانه مهاجر نيز همچنان ادامه دارد و همزمان با فيلمبرداري به پيش ميرود. ترانه عليدوستي و محمد رضا فروتن به همراه حسن معجوني، مهرداد صديقيان و مينا نوروزي از بازيگران «كنعان»هستند. سال قبل ماني حقيقي و اصغر فرهادي تجربه فيلمنامه مشترك «چهارشنبه سوري» را به كارگرداني اصغرفرهادي داشتند و اين بار فيلمنامه مشترك را ماني حقيقي در مقام كارگردان جلوي دوربين برده است. عوامل اصلي توليد فيلم كنعان عبارتند از: كارگرداني: ماني حقيقي، فيلمنامه: ماني حقيقي، اصغر فرهادي، مديرفيلمبرداري: حسن كريمي، صدابردار: بهمن اردلان، طراح صحنه و لباس: امير اثباتي، تهيه كننده مصطفي شايسته. «كنعان» سومين فيلم بلند ماني حقيقي پس از دو فيلم به نمايش درنيامده « آبادان» و «كارگران مشغول كارند» است. |
|
|
|
|
|
#1502 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 421
از ایشان 248 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
سلام علیکم علی جون من .ممنونم داداش جون آخه من هفته آینده تهران هستم گفتم اگه راسته برم سرشوون خراب شم. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1504 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 536
از ایشان 807 بار سپاسگزاري شده است
|
من كه يادم نمياد اخباري كه امير كاظمي گذاشته باشه الكي باشه
حالا علي رو چه حسابي اينو گفت نميدونم.تا حالا كه اكثر عكسها و خبر هاي دسته اول راجع به رادانو اون گذاشته .اين خبرم حتما درسته كه تو سايت معتبر سينماي ما گذاشتن به هر حال اگه فريد جون رفتي اون جا خوش به سعادتت اما يادت باشه بايد با كلي عكسهاي توپ برگردي.![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#1509 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 536
از ایشان 807 بار سپاسگزاري شده است
|
![]() عکس: محمدرضا شریفی نیا اصلا نمي خواهم و بلد نيستم در باره نسبت سياست با ساير امور حرف بزنم ؛ اما حس مي كنم كه در كشور ما ( شايد ) خيلي زود و گاهي به گونه اي افراطي ، همه چيز ماهيت سياسي پيدا مي كند. سياست هم بلافاصله پاي خط كشي ها و احتياط ها و جانب داري ها و منافع و خطرات احتمالي و.....را وسط مي كشد. سياست پيوند محو و گسترده و بحث برانگيزي هم با امنيت دارد . كه تبعا به افزايش حساسيت اموري منجر مي شود كه زير سايه ي آن قرار مي گيرند. سياسي شدن امور مانع مهمي در نگاه و تصميم گيري درست هم هست. در همه ي نهادها و مراكز مرتبط يا منتقد صاحبان قدرت هم جاري ست. مثال مي زنم : يك فيلم معمولي و بي قصد و غرض سياسي ( سنتوري ) ناگهان مورد مناقشه يك وزن كشي سياسي قرار مي گيرد، توقيف مي شود و در عرض چند هفته ماهيتي خاص پيدا مي كند. بي جهت براي هر دو طرف هزينه ساز مي شود. چه آن ها كه توقيف كردند و چه كساني كه به توقيف معترض اند. در حالي كه سنتوري هم مي توانست آرام بيايد و برود و اين تعابير و تفاسير را هم به دنبال نداشته باشد |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| bahram radan, بهرام رادان, طرفداران رادان, طرفداراي رادان بيان2 |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|