کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > ادیان و مذاهب > گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان

گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 04-03-2007   #136 (permalink)
Expert

irandoost20's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: فرانسه
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,079
از ایشان 1,488 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

قرآن كه مهين كلام خوانند آن را
كه گاه نه بر دوام خوانند آن را
بر گرد پياله آيتي هست مقيم
كاندر همه جا مدام خوانند آن را
http://rivasblog.com/uploads/k/ketab123/11771.pdf
irandoost20 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي irandoost20 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 04-03-2007   #137 (permalink)
رهگذر

در پی حقیقت's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 64
از ایشان 64 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله اندیشه آزاد نمايش نوشته ها
دوست گرامی!

زبان عربی تان شدیدا به تقویت نیاز دارد!

بالواقع نادرست است!

فی الواقع درست هست دوست گرامی!

اما نگران نباشید آن آیات را بیاورید.

اثبات مسخره بودن انها و از سردرگمی بیرون کردن شما با ما!

مرسی از راهنمایی شما من از دانش همه شما کمک خواهم گرفت علی الخصوص شما دشمن دانای ؟!خداوند ولی مثل اینکه شما بیشتر از همه به کمک دیگران و تقویت صفات اسلامی در وجود خود نیاز دارید . پس سوره حجراتتان را بخوانید و یا اخی عیب دیگران را با قرمز کردن و های لایت کردن عیان نکنید بلکه انرا بپوشانید و در نهان با ایمیل به او تذکر دهید اگر به خداوند و ایات او ایمان دارید و از عذاب الهی خود را بر حذر دارید همچنین از مسخره کردن دیگران بپرهیزید ای خدا ترسان که مسخره گر به نقل از شما سخت کیفر خواهد شد .

دانستن زبان عربی . اشراف بر ایه های قران و ترجمه و تفسیر ان به هیچ دردی نمیخورد مگر اینکه به ایات ان به قول خودتان تک تک عمل کنید زنهار
در پی حقیقت آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي در پی حقیقت به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 04-03-2007   #138 (permalink)
Expert

irandoost20's Avatar

جنسيت:

حقیقت جان قضیه خدا ربطی به ادیان سنتی ندارد.یعنی خود خداوند هم از چیزهایی که به اسم نقل می کنند شرمنده است!

کاربران زير از دوست گرامي irandoost20 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 04-03-2007   #139 (permalink)
رهگذر

در پی حقیقت's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله roshanak نمايش نوشته ها
دوست من شما که تا این حد از عذاب الهی می ترسی و خودتو برحذر میکنی پس چرا بیشتر در پی اثبات عدم ان هستی ؟؟
اگر شما از ابتدا با ما همراه بوده اید میدونید که من اول هم گفتم که سوالاتی و شک هایی برایم بوجود اومده که در پی جواب و حقیقت ان هستم و تصادفا به اینجا رسیدم . امیدوار بودم نه به طور کامل ولی اندکی از سوالاتم و ابهامم کاسته شود ولی وااسفا .
به هیچ وجه تمایل ندارم خلاف انچه در عمرم باور داشته ام بر من ثابت شود ولی برای ادامه در ان طریق نیاز به یقین دارم . اما این سایت یا از ان کسانی است که میخواهند با دفاع نابخردانه و تعمدا بی دانش از خدا اسلام و قران انرا در نظرها بد تر کنند یا کاربرها ی با ایمان به خدا و قران ؟! اطلاعات صحیح و برخورد جذاب و قابل قبولی ندارند. که هر دو به ضرر عنوان بحث هست .
کاربران زير از دوست گرامي در پی حقیقت به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 04-03-2007   #140 (permalink)
Aficionado

اندیشه's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: کانادا
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,113
از ایشان 1,132 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله در پی حقیقت نمايش نوشته ها
من یک سوال دارم : مگه تو قران ایه ای نداریم که نوشته ما این قران رو به زبانی ساده نازل کردیم پس چرا هر کسی یه تفسیره دلبخواه از موضوع میکنه مگه نباید قران خودش شفاف باشه؟
نقل قول:
دوست گرامی مهر ورزیده متن عربی آن ایه رابیاورید!
نقل قول:
وَكَذَلِكَ أَنزَلْنَاهُ حُكْمًا عَرَبِيًّا وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءهُم بَعْدَ مَا جَاءكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللّهِ مِن وَلِيٍّ وَلاَ وَاقٍ
سوره = الرعد آيه = 37 صفحه = 254 جزء = 13 حزب= 26
نقل قول:
خوب این آیه کجاش معنیش اینه که قران :

-اولا معنی ساده کجایش آمده(دقیقا نشان دهید)؟؟؟؟؟؟؟!!

-ثانیا نشان دهید کجا معنی آن دارد که قران نیاز به تفسیر ندارد!
نقل قول:
وَكَذَلِكَ أَنزَلْنَاهُ حُكْمًا عَرَبِيًّا وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءهُم بَعْدَ مَا جَاءكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللّهِ مِن وَلِيٍّ وَلاَ وَاقٍ
و همان گونه [ كه پيش از اين كتاب هاى آسمانى نازل كرديم ] قرآن را فرمانى [ گويا و ] روشن نازل نموديم ...
من میگم نگفته نیاز به تفسیر داره گفته گویا و روشنه (ساده) پس چرا شماها به میل خودتون اینهمه تفسیر ازش میکنید؟؟؟؟؟

نقل قول:
در اینجا ادعای شما ساده بودن است! نه گویا بودن!(تازه انهم مصادیقش روشن هستند)

به گمانم فرقش روشن باشد!

نخست اینکه اگر بخواهیم ترجمه صرف را ملاک قرار دهیم بر حسب ظاهر این ترجمه شما دارای اشکال است.
چون ترجمه آیه به زبان فارسی چنین است:

«37»و همچنين اين (قرآن) را حكمى يا حكمتى به زبان تازى فرو فرستاديم . و اگر پس از آن دانشى كه به تو آمده از هوسها و آرزوهاى آنان پيروى كنى ، تو را هيچ سرپرست و نگاهدارنده اى از [عذاب] خدا نخواهد بود.

ترجمه: استاد مجتبوی
آدرس:http://www.lankarani.org/common/php/quran/tar.php

پس ایراد نخست بر ترجمه یکجانبه و نادرست است.

در اینجا اصلا سخن از ساده بودن که ادعای شماست نیست!

دوم اینکه.... فعلا این اولی را داشته باشید تا برسیم به دومی.
نقل قول:
متاسفانه من مترجم قران نیستم من هم مثل شما اینو از ترجمه قران گرفته لطفا به لینک زیر مراجعه کنید
http://www.erfan.ir/farsi/quran/quran_proj/

من که جواب قانع کننده ای نشنیدم که سراغ دومی برید
نقل قول:
ایراد از مترجمتان است نه قران!

اگر بر زبان عربی کمی بدانید متوجه میشوید: حکمی عربی را بر تو ناز نمودیم!

نخست به جای تکیه بر یک ترجمه و پیش از پیش از پیش داوری دست کم به چند ترجمه مراجعه کنید!

آدرس را هم عرض کردم:http://www.lankarani.org/common/php/quran/tar.php

از هر عرب زبانی هم بپرسید همین معنی را به شما خواهد گفت.(به زبان عربی فرو فرستادیم! خبری از ساده و ... نیست!!)

پس دومی فعلا بلا محل است!

مشکل ندانستن ترجمه و زبان عربی دارید گرامی!

پس از تسلط بر این زبان(زبان عربی) وارد مباحثی به چنین حجم و سنگینی شوید!
نقل قول:
به نظر شما اگه خداوند اینجا نمی فرمود قران به زبان عربی است من فکر میکردم فارسی است؟؟؟؟؟؟؟ چرا خداوند اصرار دارند بدیهیات رو تو کتاب مقدسشون هی تکرار کنند

نقل قول:
فعلا قرار شد تفسیر نکنیم!!

درسته؟!

در اینجا و درظاهر متن کاری به برداشت من یا شما نداریم !

در این ترجمه خبری از ادعای شما و ساده بودن که نیست!

ضمن اینکه تکرار عربی بودن تکرار همان تحدی قران است!

یعنی این قران عربی است!
یادتان باشد!
به زبان دیگری نیست (غیر عربی) که نخواهید بفهمید چه میگوید!

و ضمنا نمیتوانید مثل انرا بیاورید!

این تفسیر نیز وارد است!(به تفاسیر گوناگون رجوع کنید)

----------------------------پاسخی نفرمودید!!!!!!!!!----------------------------------

نقل قول:
من یک سوال دیگه دارم در قران امده است که اگر میگویید قران نوشته بشر است سوره ای مثل قران بیاورید. توی سایت افشا متنهای زیادی نوشته شده که با سوره های قران مشابهه یعنی مثل سوره های قرانه پس چه جوابی وجود داره که اونا نتونستن اینکارو بکنن؟؟ لطفا نگید که اگر به زبان عربی مسلط باشی چنینه و چنانه
نقل قول:
دقیقا همین است!
چون وقتی شما مثلا بعنوان بوکسور کسی را دعوت به مبارزه میکنید احتمالا تصور اینکه یک کاراته کار به مبارزه با شما بیاید بسیار مضحک خواهد بود!
کسی که نمیتواند به زبان عربی درست سخن بگوید اصلا در حد مبارزه با یک عرب زبان معمولی هم نیست چه رسد با قران!

نقل قول:
به شما نخندیدم گرامی!

به اونی خندیدیم که بقول خودش ایه مثل قران گفته!

ایه هایی که پر از غلط صرف و نحویست!

اگر میخواهید ایه ها را بیاورید! بررسی کنیم!

نقل قول:
دوست گرامی !!
یکی یکی!
فعلا پاسخهایی که به شما داده شده بگیرید تا برسیم به اینها!
خوب اینکه شما این چیزها را دوست ندارید مثل جای سر سبز و نهر آب و .... مربوط به بنده و ... نیست.
اما تا جاییکه میدانم اکثر قریب به اتفاق انسانهای نرمال از چنین مناظری لذت میبرند!
از صبح تا شب هم که میکوبند تا فیلمهای پورنو بسازند انهم با خانمهای سوپردولوکس و هر چه جوانتر بهتر!
انسانهای عادی هم که تا فرصتی بدست می آورند میزنند به دشت و سبزه و باغ و آب و ...!
با این همه حتما خداوند کریم برای انسانهای غیر نرمالش هم پاداشهای متناسب عقلشان در نظر گرفته!
فعلا شما کارهای نیک انجام دهید روز پاداش از خدا بخواهید شما را در کویر پاداش دهد!
اما از آنجا قران برای عموم انسانها فرستاده شده و فرض بر نرمال بودن مخاطب است به موارد استثنایی چون شما اشاره ای ننموده است!

نقل قول:
مثل اینکه شما سوال من رو درست نخوندید من یک زن هستم دختر باکره به چه درد من میخوره یا حوری بهشت مگه همجنس بازی اونجا ممنوع نیست؟ پس چرا وعده ای به زنان داده نشده؟؟؟؟ مثلا بردان خوش تیپ و قوی و .......
بعد هم اگه قران برای همه جهانیان است من یکی هم شاملش هستم و اون فردی که در قطب زندگی میکنه سایه درخت برای اون چه انگیزه ای داره چرا از گرمای لذت بخش بهشت برای افراد ساکن در قطب صحبت نشده ؟ چون پیامبر دوست نداشته؟
لطفا بجای این لبخند های اخوند گونه که از صد تا حرف رکیک بدتر است از قران با اطلاعات بالای خودتون دفاع کنید بزارید من هم از اطلاعات شما بهر ه مند بشم که بتونم یک جای دیگه این دلایل منطقی شما رو برای افراد ی که سوال دارن جواب بدم این که جزو وظایف حتمی هر مسلمونه مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نه دوست گرامی!
از ویژگیهای سخنوری و شیوایی سخن ایجاز و ارسال است!
معنی ان را میدانید؟!!
ایجاز یعنی اینکه اگر در جایی از متن از چیزی نام بردید و انرا بصورت جفت بیان کردید اگر در جای دیگر درباره یکی از قرینه ها سخن گفتید یا عملی را بر ان مترتب نمودید و سخنی از آن دیگر قرینه بمیان نیاوردید در حقیقت فن ایجاز را بکار برده اید یعنی برای آن قرینه ذکر نشده هم همان پاداش و تناسب قرینه گی وجود دارد!
امیدوارم متوجه شده باشید!
این از ویژگیهای شیوایی سخن قران است.
اما گویا از پاداش گرفتن در کویر انصراف داده اید.!
مردمان قطب هم نمیتوانند درباره خوب بودن یا نبودن انچه ندیده اند قضاوت کنند!
مطمئن هستید اگر یک اسکیمو را بیاوریم نمک آبرود یا چالوس لذت نخواهد برد؟!!

------------------------------------باز هم پاسخی نفرمودید!!-----------------------------------

نقل قول:
دوست من سونوگرافی از کی (از چند ماهگی به بعد؟) میتونه تشخیص بده بچه چیه؟!!

البته من پاسخش را میدانم ولی شما بفرمایید دوستان بهرمند بشن!

پاسخ دهید لطفا!

نقل قول:
مگه تو این ایه گفته از اول یا از دو ماهگی یا از 7 ماهگی از رحم خبر داره اون هم به قول شما عام صحبت کرده کاش میگفت تا قبل از دو ماهگی که شما نمیدونید رو من میدونم
شما که در همه زمینه ها صاحب نظر هستید بفرمایید.
نقل قول:
متاسفم شما به جای اینکه از قران دفاع کنید با من جنگ میکنید و این روش نا صحیح کاری از پیش نمیبره .تا اینجای بحث که من از مصاحبت با شما چیزی به معلوماتم اضافه نشده فقط یک مورد من رو به فکر واداشت که بعد از بررسی نتیجه رو به شما خواهم گفت

نقل قول:
ربطی ندارد گرامی!!

وقتی من میگویم به چیزی عالمم تقدم یا تاخر زمانی را نسبت به شما بیان نمیکنم!

یعنی اصلا لازم نیست!

یعنی آنگاه که شما به چیزی آگاهی ندارید و من آگاهی داشته باشم همین کافی است تا بگویم که من نسبت به آن موضوع عالم هستم.
حالا اینکه شما کی نسبت به آن عالم میشوید اصلا مهم نیست!
مثلاین است که استاد فیزیک بگوید من فرمول نسبیت را میدانم!
دانشجو بعد از 4 سال بگوید خوب استاد هنری ندارد!
من هم الان فرمول نسبیت را میدانم!
ولی علم انگاهی است که ان دانشجو نسبت به آن آگاهی ندارد!
پس در لحظه عقد نطفه کسی نمیتواند بگوید این پسر است یا دختر !
سونوگرافی هم نمیگوید!
و در این لحظه تنها خداست که به آنچه در این رحم است آگاهی دارد!
پس ما در این لحظه جاهلیم بخ انچه در رحم است و خدا عالم!

----------------------------------باز هم پاسخی نفرمودید!!!--------------------------------

نقل قول:
جنگی در کار نیست!

گفتم فن ایجاز و ارسال رادر نوشتار باید بدانید!

درست بمانند ترجمه!
نقل قول:
پاسخهای شما داده شده است دوست گرامی!
بخوانید اگر ایرادی بدان وارد دیدید بفرمایید!
صرف ادعای بی سند بودن کافی نیست!
بنده هم میتوانم ادعا کنم ایرادهای شما بچه گانه و بدلیل تسلط نداشتن بر بدیهی ترین قواعد درک متون است!
نقل قول:
دوست گرامی!

زبان عربی تان شدیدا به تقویت نیاز دارد!

بالواقع نادرست است!

فی الواقع درست هست دوست گرامی!

اما نگران نباشید آن آیات را بیاورید.

اثبات مسخره بودن انها و از سردرگمی بیرون کردن شما با ما!

-------------------------

آیات را نیاوردید!!

زبان عربی را بدرستی نمیدانید!

تنها به یک منبع اکتفا میکنید!

فنون شیوایی گفتار و نوشتار را تسلط ندارید!

بقیه ایرادهای شما نیز سرچشمه گرفته از همین موارد یا موارد مشابه دیگر است.قص علی هذا!

----------------------------

این هم گذری بر آنچه گذشت!

قديمي 04-03-2007   #141 (permalink)
Aficionado

اندیشه's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
مرسی از راهنمایی شما من از دانش همه شما کمک خواهم گرفت علی الخصوص شما دشمن دانای ؟!خداوند ولی مثل اینکه شما بیشتر از همه به کمک دیگران و تقویت صفات اسلامی در وجود خود نیاز دارید . پس سوره حجراتتان را بخوانید و یا اخی عیب دیگران را با قرمز کردن و های لایت کردن عیان نکنید بلکه انرا بپوشانید و در نهان با ایمیل به او تذکر دهید اگر به خداوند و ایات او ایمان دارید و از عذاب الهی خود را بر حذر دارید همچنین از مسخره کردن دیگران بپرهیزید ای خدا ترسان که مسخره گر به نقل از شما سخت کیفر خواهد شد .

دانستن زبان عربی . اشراف بر ایه های قران و ترجمه و تفسیر ان به هیچ دردی نمیخورد مگر اینکه به ایات ان به قول خودتان تک تک عمل کنید زنهار

اتفاقا امر بمعروف (یاد گرفتن زبان عربی) نیز از مصادیق عمل به قران هست.

و تذکر به اینکه بدلیل ضعف زبان عربی به گفته های هر کسی اعتماد نکنید مگر انکه در ان رشته متخصص باشید!
و اینکه سرچشمه ایرادهای شما همین است!
اندیشه آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 04-03-2007   #142 (permalink)
رهگذر

در پی حقیقت's Avatar

جنسيت:

پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است
یک سوال دیگه
اسمان زودتر افریده شده یا زمین؟
او خدايى است كه همه آنچه را (ازنعمتها) در زمين وجود دارد، براى شما آفريد; سپسبه آسمانپرداخت; و آنها را به صورت هفت آسمان مرتب نمود; و او به هر چيز آگاه است. (29)سورة البقرة
آياآفرينش شما (بعد از مرگ) مشكل‏تر است يا آفرينش آسمان كه خداوند آن را بنا نهاد؟! (27)سقف آن را برافراشت و آن را منظم ساخت، (28)و شبش را تاريك و روزش را آشكارنمود! (29)و زمين رابعد ازآنگسترش داد، (30)سورة النازعات

یه سوال دیگه :
چرا خداوند ستارگان را خلقفرمود؟

و آنها ( شهابها ) را تيرهايىبراى شياطين قرار داديم، و براى آنان عذاب آتش فروزان فراهم ساختيم! (5)سورة الملك
ما آسمان نزديك ( پايين) را با ستارگان آراستيم، (6)تا آن را از هر شيطانخبيثى حفظ كنيم! (7)آنها نمى‏توانند به (سخنان) فرشتگان عالم بالا گوش فرادهند، (وهرگاه چنين كنند) از هر سو هدف قرارمى‏گيرند! (8)سورة الصافات

به نظر شما بیان این دلایل توسط خدای والا مقام اشکالی نداره و از نظرعلمی دلیل خلقتشون اینه؟
راستی اینجا از شیطانو شیاطین صحبت میکنه مگه ما چند تا شیطان داریم؟؟؟؟؟

مثل اینکه اینا رو از قلم انداختی
قديمي 04-03-2007   #143 (permalink)
Expert

irandoost20's Avatar

جنسيت:

از نظر نسبی در فیزیک نجومی اصولا ما اسمانی نداریم.چون اگر در ماه بایستیم زمین می شود قسمتی از اسمان!اگر در زمین بایستیم ماه می شود قسمتی از اسمان.حالا اگر همه کیهان را از بالا نگاه کنیم یک فضای سوپ مانند پر از انفجار و جوشش نو اختری است با صدها میلیارد کهکشان.
قديمي 04-03-2007   #144 (permalink)
رهگذر

در پی حقیقت's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
----------------------------پاسخی نفرمودید!!!!!!!!!----------------------------------
----------------------------------باز هم پاسخی نفرمودید!!!--------------------------------

-----------------

آیات را نیاوردید!!

زبان عربی را بدرستی نمیدانید!

تنها به یک منبع اکتفا میکنید!

فنون شیوایی گفتار و نوشتار را تسلط ندارید!

بقیه ایرادهای شما نیز سرچشمه گرفته از همین موارد یا موارد مشابه دیگر است.قص علی هذا!

----------------------------

این هم گذری بر آنچه گذشت!
متاسفم که اینقدر شما رو عصبانی و خسته کردم بهر حال من قبل از اینکه شما رو بشناسم از شما انتظار داشتم ولی حالا با این جوابای بی سرو ته هیچ انتظاری از شما ندارم شما هم مثل خود من میمونید . امیدوارم شما هم به دنبال حقیقت برید و با درک واقعی و دانش لازم از اون چیزی که بهش اعتقاد دارید دفاع کنید.
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي در پی حقیقت به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 04-03-2007   #145 (permalink)
Aficionado

اندیشه's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

یک سوال دیگه
اسمان زودتر افریده شده یا زمین؟
او خدايى است كه همه آنچه را (ازنعمتها) در زمين وجود دارد، براى شما آفريد; سپسبه آسمانپرداخت; و آنها را به صورت هفت آسمان مرتب نمود; و او به هر چيز آگاه است. (29)سورة البقرة
آياآفرينش شما (بعد از مرگ) مشكل‏تر است يا آفرينش آسمان كه خداوند آن را بنا نهاد؟! (27)سقف آن را برافراشت و آن را منظم ساخت، (28)و شبش را تاريك و روزش را آشكارنمود! (29)و زمين رابعد ازآنگسترش داد، (30)سورة النازعات

یه سوال دیگه :
چرا خداوند ستارگان را خلقفرمود؟

و آنها ( شهابها ) را تيرهايىبراى شياطين قرار داديم، و براى آنان عذاب آتش فروزان فراهم ساختيم! (5)سورة الملك
ما آسمان نزديك ( پايين) را با ستارگان آراستيم، (6)تا آن را از هر شيطانخبيثى حفظ كنيم! (7)آنها نمى‏توانند به (سخنان) فرشتگان عالم بالا گوش فرادهند، (وهرگاه چنين كنند) از هر سو هدف قرارمى‏گيرند! (8)سورة الصافات

به نظر شما بیان این دلایل توسط خدای والا مقام اشکالی نداره و از نظرعلمی دلیل خلقتشون اینه؟
راستی اینجا از شیطانو شیاطین صحبت میکنه مگه ما چند تا شیطان داریم؟؟؟؟؟

مثل اینکه اینا رو از قلم انداختی

شما فعلا پاسخ موارد داده شده را بفرمایید تا برسیم به موارد بعدی!!
این ایرادات که اینقدر ساده و مسحره بودند که از شما مسلمان بعید بود پاسخی برای انها نداشته باشید!!
در ضمن عرض کردم سرچشمه ایرادها چیست و فکر کنم به عوان یک مسلمان دست کم باید با زبان کتاب آسمانیتان هر چند اندک آشنا باشید!
بقیه ایرادها هم در همین حد هستند!
این ایرادها نیز دیر زمانی است که در تارنماهای مربوطه پاسخ داده شده!
گویا تازه به دنیای فاروم پا نهاده اید!!
اگر اندکی تنها اندکی بر دانش خویش بیفزایید براحتی پاسخ این هجویات را خواهید داد!
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي اندیشه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 04-03-2007   #146 (permalink)
رهگذر

در پی حقیقت's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
شما فعلا پاسخ موارد داده شده را بفرمایید تا برسیم به موارد بعدی!!
این ایرادات که اینقدر ساده و مسحره بودند که از شما مسلمان بعید بود پاسخی برای انها نداشته باشید!!
در ضمن عرض کردم سرچشمه ایرادها چیست و فکر کنم به عوان یک مسلمان دست کم باید با زبان کتاب آسمانیتان هر چند اندک آشنا باشید!
بقیه ایرادها هم در همین حد هستند!
این ایرادها نیز دیر زمانی است که در تارنماهای مربوطه پاسخ داده شده!
گویا تازه به دنیای فاروم پا نهاده اید!!
اگر اندکی تنها اندکی بر دانش خویش بیفزایید براحتی پاسخ این هجویات را خواهید داد!

متاسفم که اینقدر شما رو عصبانی و خسته کردم بهر حال من قبل از اینکه شما رو بشناسم از شما انتظار داشتم ولی حالا با این جوابه ای بی سرو ته هیچ انتظاری از شما ندارم شما هم مثل خود من می مونید . امیدوارم شما هم به دنبال حقیقت برید و با درک واقعی و دانش لازم از اون چیزی که بهش اعتقاد دارید دفاع کنید
قديمي 04-03-2007   #147 (permalink)
Aficionado

اندیشه's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
متاسفم که اینقدر شما رو عصبانی و خسته کردم بهر حال من قبل از اینکه شما رو بشناسم از شما انتظار داشتم ولی حالا با این جوابای بی سرو ته هیچ انتظاری از شما ندارم شما هم مثل خود من میمونید . امیدوارم شما هم به دنبال حقیقت برید و با درک واقعی و دانش لازم از اون چیزی که بهش اعتقاد دارید دفاع کنید.

نه گرامی عصبانیتی در کار نیست!

شما ان ایات را برای ما بیاورید!

این عصبانیت است؟!!!!!!!!!!

اینکه ترجمه درست یک آیه را به شما عرض کنیم عصبانیت است؟!

اینکه نمیدانید ایجاز و ارسال چیست عصبانیت است؟!

دوست گرامی شما هم کیش مایید!

از شما انتطار داریم دست کم بر زبان کتاب آسمانیتان بیشتر از این تسلط داشته باشید!

وگرنه از شما دوست مسلمان که هیچ از بیخدایان بیشرم و پستی چون دیندار و ایران و تهران که کاری جز فحاشی شبانه آنهم به مقدسات بلد نیستند هم عصبانی نمیشویم بلکه بیشتر مایه انبساط خاطر و تفریح ما و دوستان میشوند!
شما که هم کیش ما و مسلمان هستید و جای خود دارید!

ويرايش توسط اندیشه : 04-03-2007 در ساعت 01:24 PM.
کاربران زير از دوست گرامي اندیشه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 04-03-2007   #148 (permalink)
رهگذر

در پی حقیقت's Avatar

جنسيت:

ممنون از اینهمه لطف و از اینکه باعث تفریح و انبساط خاطر شما میشوم !!!!!!! ولی من انها را بر شما ترجیح میدهم چون اگر قران- اسلام- یا خدا را قبول ندارنداخلاقیات را میدانند و عمل میکنند انچه شما از ان بی بهره اید .از اینکه مرا هم کیش خود میخوانید شرم دارم و سرافکنده ام که دوستان و هم کیشانی چون شما از هزار دشمن بدترند که شما همانند دوست نادان جز به ضرر هم کیشانتان کاری نخواهید کرد ترجیح میدهم دشمنی دانا داشته باشم تا دوستی چون شما

ويرايش توسط در پی حقیقت : 04-03-2007 در ساعت 01:30 PM.
قديمي 04-03-2007   #149 (permalink)
Aficionado

اندیشه's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
ممنون از اینهمه لطف و از اینکه باعث تفریح و انبساط خاطر شما میشوم !!!!!!! ولی من انها را بر شما ترجیح میدهم چون اگر قران- اسلام- یا خدا را قبول ندارنداخلاقیات را میدانند و عمل میکنند انچه شما از ان بی بهره اید .از اینکه مرا هم کیش خود میخوانید شرم دارم و سرافکنده ام که دوستان و هم کیشانی چون شما از هزار دشمن بدترند که شما همانند دوست نادان جز به ضرر هم کیشانتان کاری نخواهید کرد ترجیح میدهم دشمنی دانا داشته باشم تا دوستی چون شما

عزیز دل!!

تو را به خدا متن فارسی را درست بخوانید!!

این که عربی نیست!!

ببینید چه نوشته ام:

وگرنه از شما دوست مسلمان که هیچ از بیخدایانی چون دیندار و ایران و تهران که کاری جز فحاشی شبانه آنهم به مقدسات بلد نیستند هم عصبانی نمیشویم بلکه بیشتر مایه انبساط خاطر و تفریح ما و دوستان میشوند!

مایهه انبساط خاطر میشوند(فعل جمع غیر حاضر): کاربران تهران-دیندار -ایران!!

هیچ: از شما ناراحت نمیشویم !!

از آن دوستان هم ناراحت نمیشویم!!

به فارسی روان نوشتم دوست گرامی!

چرا بخود گرفتید نمیدانم!
کاربران زير از دوست گرامي اندیشه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 04-03-2007   #150 (permalink)
رهگذر

در پی حقیقت's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
عزیز دل!!

تو را به خدا متن فارسی را درست بخوانید!!

این که عربی نیست!!

ببینید چه نوشته ام:

وگرنه از شما دوست مسلمان که هیچ از بیخدایان بیشرم و پستی چون دیندار و ایران و تهران که کاری جز فحاشی شبانه آنهم به مقدسات بلد نیستند هم عصبانی نمیشویم بلکه بیشتر مایه انبساط خاطر و تفریح ما و دوستان میشوند!

مایهه انبساط خاطر میشوند(فعل جمع غیر حاضر): کاربران تهران-دیندار -ایران!!

هیچ: از شما ناراحت نمیشویم !!

از آن دوستان هم ناراحت نمیشویم!!

به فارسی روان نوشتم دوست گرامی!

چرا بخود گرفتید نمیدانم!
من هم گفتم
ولی من انهایی رو که شما در موردشون اینطور قضاوت میکنید بر شما ترجیح میدهم چون اگر قران- اسلام- یا خدا را قبول ندارنداخلاقیات را میدانند و عمل میکنند انچه شما از ان بی بهره اید .از اینکه مرا هم کیش خود میخوانید شرم دارم و سرافکنده ام که دوستان و هم کیشانی چون شما از هزار دشمن بدترند که شما همانند دوست نادان جز به ضرر هم کیشانتان کاری نخواهید کرد ترجیح میدهم دشمنی دانا داشته باشم تا دوستی چون شما امیدوارم درکش براتون سخت نباشه
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال