|
|||||||
| گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1516 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 57
از ایشان 38 بار سپاسگزاري شده است
|
اينكه قرآن علمي نيست رو اولين كسي هستي كه به قرآن اعتقاد داري و قبولش كردي ولي ميبخشيد كدوم محبت منظورتونه ، سنگسارو ميگيد يا بي ارزش كردن زن رو آهان فهميدم شايد منظورتون ترسوندن مردم از جهنم و ... آخه دو سوم قرآن تعريف و تمجيد از خودش و توصيف آتيش جهنم و چگونگي عذاب گناهكارانه البته منظور از گناهكارها كساني هستند كه با عقلي كه خودش به اونها داده نبايد فكر كنن و تصميم بگيرن بلكه بايد تقليد كنن و پيروي كنن و ... بيزحمت غير از حوريهاييكه قولش رو داده محبتي ديگه اي رو پيدا كنين و به ما بگين
|
|
|
|
|
|
#1517 (permalink) | |
|
عبدالکــریم سـروش
تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرای خردمندان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 602
از ایشان 1,328 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() با معرفی دوست گرامیمان جناب کامران 333 با این پایگاه آشنا شدیم . به نقل از پایگاه قرآنولوژی : http://www.quranology.com/farsi/jav.htm جو اوليه و جو کنونیـــ طبقات جو ـــ ارتباط ميان جو و زمين « و در زمين از بالای آن (از سطح آن) کوهها قرار داد، و درون آن را شايان نمود، و منابع و ثروتهای آن را در چهار روز (دوره) تعيين نمود. چيزيکه برای همه نيازمندان به آن بطور مساوی می رسد ـــ سپس به جو پرداخت که در آن زمان دود بود. به آن و به زمين گفت:خواسته يا ناخواسته با هم همکاری دوجانبه کنيد. گفتند: ما خواست ترا پيروی می کنيم. به اين ترتيب آنها را در دو روز (يا دو دوره) هفت جو نمود و به هر يک کار خاص آنرا وحی نمود». فصلت:10 ــ 12 «آن خدائيکه هفت طبقه (هفت لايه) جو روی همديگر را آفريد». واژه «سَماء» در اصل به معنی: "چيزی است که در بالا قرار گرفته (بالای سر قرار گرفته)، و به بالای هر چيزی سماء آن گفته می شود". و در معنی دوم خود از جمله به: سقف و آنچه در تصوير می بينيم اطلاق میشود. و در آيات به معنی«جو» بکار گرفته شده است. و «طباق»: بمعنی طبقه طبقه روی همديگر است. (واژه یوم در آیه احتمالاً به معنی زمان و دوره ومرحله بکار گرفته شده است. و اگر به معنی روز بکار گرفته شده باشد، در آن صورت معادل 1000 سال خواهد بود. این موضوع در آیه 47 سوره حج آمده است). نکات آيات: کره زمين هنگام پيدايش خود مذاب بوده و رفته رفته سرد شده و سطح آن منجمد شده ولی در ابتدا ضخامت قشر سطح آن کم بوده، به اين خاطر فعل و انفعالات درونی زمين ميليونها آتشفشان ايجاد و فعال کرده بوده است. و فعال بودن ميليونها آتشفشان نيز جو زمين را پر از دود و دودی می کرده است. با گذشت زمان وسردتر شدن زمين و ضخيم تر شدن قشر سطح زمين از آتشفشانها کاسته و کاسته شده است. و فعاليتها شديد خورشيدی بخش عمده ای از آن دودها را سوزانده و از محدوده زمين خارج کرده است. 1ـــ جو در آغاز خود دودی بوده و در دو روز (يا دو مرحله) به شکل کنونی خود درآمده. 2ـــ جو هفت طبقه (هفت لايه) روی همديگر است که هر کدام وظيفه خود را دارد. 3ـــ جو و زمين با هم همکاری دوجانبه می کنند. (در رابطه با مطالب ديگر آيه در بخشهای مربوط بخود آنها صحبت شده). 1ـــ جو در آغاز خود دودی بوده و در دو روز (يا دو مرحله) به شکل کنونی خود درآمده است: روز اول يا مرحله اول جو: روز دوم (يا مرحله دوم) جو: در جای آن دودها و گـازهـای کـيـهـانی مرحله اول، يک جو دومی درست شد که از خود زمين می آمد، (چنانکه آيه مطرح می کند که زمين و جو قرار شده بوده که با هم همکاری کنند). در مرحله دوم جو فعاليتهای آتـشـفـشـانی شـديـد رخ می دهد و زمين اندازه های زيادی از گازها از جـمـلـه: نيتروژن، امونياک، دی اکسيد کربن، متان و همينطور بخار آب را بيرون می ريزد. وقـتی دمای حرارت کاهش پيدا می کند بخار آب متراکم می شود، ابر درست می کند و باران می بارد و درياچه و دريای اوليه ايجاد می شود. در عمق بيش از 10 متری آن آبها (يعنی پائـيـنترين عمق برای نفوذاشعه خطرناک مـاوراء بنـفـش) گياهان نخستين می رويند. گـياهان در عمل فـتـوسـنـتـز اکـسيژن به هـوا پس می دهـنـد. در جو مولکولهای اکسيژن (O2) بوسيله اشعه فـوق بـنـفـش تجزيه شده و به اتمهای ساده تبديل شده (O) و برخی از اين اتمها با مـولکولهای اکسـيژن ترکيب می شوند و ازون (O3) را تشکـيـل می دهند. و به اين ترتيب جـو شکل می گيرد. 2ـــ جو هفت طبقه (هفت لايه) روی همديگر است که هر کدام وظيفه خود را دارد: جو زمين از جنبه های گوناگون به طبقات گوناگون تقسيم می شود. مثلاً از نظر گرما آنرا به پنج طبقه تقسيم می کنند. قرآن آنرا از نظر کار و وظيفه به هفت طبقه تقسيم می کند. تقسيم بندی مورد نظر قرآن می تواند بترتيب زير باشد: 1) تروپوسفر ( تروپو بمعنی متغير است و اسفر بمعنی گرد و دايره و منطقه): اين طبقه طبقه آب و هواست. ابر، باد، رعد، برق، باران، برف، مه و طوفان در اين طبقه است. 2) استراتوسفر: طبقه ای است آرام و تهی از بخار آب و طوفان و دگرگونيها، و بدليل خشکی آن معمولا ابر درآن درست نمی شود، از گسترش يافتن و پخش شدن طوفانها در تروپوسفر جلوگيری می کند و برای پرواز هواپيماها مناسب است. 3) ازونسفر: طبقه گاز ازن. اين گاز نود و نه درصد از اشعه ماوراء بنفش که از خورشيد میآيد و برای زندگان در روی زمين خطرناک و کشنده است را می مکد. 4) مزوسفر: در اين طبقه اجرام آسمانی که از فضا می آيند بدليل داشتن سرعت بسيار در اصطکاک با جو داغ شده و می سوزند و خاکستر آنها به زمين می رسد. اگر بزرگ باشند فرصت نمی کنند کاملاً بسوزند و خاکستر شوند به اين خاطر بخشی ازآنها تا زمين رسيده و بر زمين سقوط می کنند. 5) يونوسفر: در خود به سه طبقه تقسيم میشود و مسئوليت انعکاس امواج را دارد هم امواجی که از زمين می آيند و هم امواجی که از خورشيد می آيند. همينطور اشعه خطرناک ايکس و بخشی از اشعه ماوراء بنفش قوی را می مکد. 6) ترموسفر: اشعه قوی ماوراء بنفش (که XUVياEUV ناميده می شود) را می مکد. و در اين طبقه ذرات هوا بار دار می شوند (بار الکتريکی می گيرند). 7) اکسوسفر: ذرات در اين طبقه نسبت به طبقات پائينی خيلی کم است و اين امکان حرکت سريع به آنها میدهد و اين بنوبه خود امکان بيرون رفتن از جاذبه زمين به برخی از آنها می دهد. و بيرون رفتن ذرات از زمين نيز برای کم شدن از حجم و وزن زمين ضروری است. در اين طبقه ماهواره هائی نيز گردش می کنند. 3ـــ جو و زمين با هم همکاری دوجانبه می کنند: اگر نسبت دی اکسيد کربن در هوا زياد شود بخش زيادی آن خود را در سطح آبها و در آب باران حل می کند و اکسیژن ضعيف درست می کـند. وقتی باران می بارد و رودخانهراه می اندازد، اکسيژنِ کوههای زمين را تحليل می برد. و دی اکسيد کربن در آب به بی کربنات تبديل می شود کـه دسـت آخر به دريا برده می شود. ــــ دامها گاز متان توليد می کنند و به جو می دهند. شاليزارها نيز گاز متان به جو پس می دهند. دشت نواحی قطبی دی اکسيد کربن (co2) از جو می گيرد و متان و دی اکسيد کربن (co2) را به آن پس می دهد. ــــ در نورِ روز درختان دی اکسيد کربن (co2) از جو میگيرند و اکسيژن و به جو پسمی دهند. و در شب گياهان اکسيژن مصرف می کنند و دی اکـسـيد کربن (co2) ــــ از جمله حيوانات و انسانها از جو اکسيژن می گيرند و دی اکسيد کربن (co2) به آن پس می دهـند. درياها اندازه های زيادیدی اکسيد کربن (co2) را از جو می مکند و بخار آب و بخشی از آن دی اکسيد کربن را در نواحی استوائی به جو پس می دهند. |
|
|
|
|
|
|
#1518 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 662
از ایشان 200 بار سپاسگزاري شده است
|
ثابت ميكنم كه قرآن كتاب آسماني ست.
ولي نه با برهان و ادله شما. نه با حرفهاي شما درباره چرخش زمين و پيشگويي قرآن و مباحث علميش. ثابت ميكنم كه قرآن كتاب آسماني ست ولي نه براي شما. كه براي خودم. و فقط همين براي من كافي ست كه باور كنم قرآن چگونه كتابي ست. من با خواندن قرآن آرامشي پيدا ميكنم كه هرگز در هيچ سخني و هيچ كتابي و هيچ زمزمه و فكري نمونش رو پيدا نكردم. چگونه كلامي از جنس انسان ميتونه اينگونه به من آرامش بده درحاليكه هيچ نمونه ديگري ازش سراغ ندارم؟؟ اين و فقط اين، براي من كافيه. بهمين دليل و تنها! بهمين دليل، باور دارم كه قرآن كتابي از جنس ديگر، شايد آسماني بقول شما و شايد پاك و حقيقت بقول من باشه. قرآن بينهايت دلنشينه. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي semorena به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#1519 (permalink) | ||
|
رهگذر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,183
از ایشان 1,502 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
به ادرسی که داده بودید سری زدم و چندین صفحه از آن را مطالعه کردم. البته به نظر من در بعضی جاها بسیار ابتدایی با مسائل روبرو شده بود. در مورد مطالبی که درباره سماء نوشتید باید عرض کنم اگر چه سماء به معنای چیزی که بالاست می باشد ولی بادقت در آیات متعدد قرآن متوجه می شویم منظور از سماء همان آسمان است و نه چیز دیگر. آسمانهای هفتگانه اگرچه نویسنده سایتی که فرمودید هم نظری ارایه کرده است ولی بعید به نظر می رسد که صحیح باشد چنانچه در قرآن آمده است که "ما آسمان دنیا را با چراغهایی آراستیم" بنابراین تمام جو زمین و آنچه ما به عنوان آسمان میدانیم همان "سماءالدنیا" است که قرآن می گوید و به احتمال قوی آسمان اول. به هر حال فکر می کنم نتوانستم منظورم را بیان کنم. آنچه که در آیه آمده است برای ما که یک موجود زمینی هستیم قابل درک نیست : با توجه به اینکه دانش بشری بسیار محدود است نمی توان به طور قطع چیزی گفت اما مطالبی که به نظر حقیر در جهت نشان دادن خدشه ای که به ترجمه دوست عزیزمان و برادشت ایشان از مغهوم آیه می رسد این است؛ دقت کنید: جواب اول: اگر فرض کنیم منظور آیه این است که نقل قول:
جواب دیگر: اگر در مفهوم آسمان دقت کنیم در می یابیم که آسمان فی الواقع چیزی نیست مگر مجموعه ای از کرات و اجرام آسمانی، که زمین هم یکی از آنهاست. بنابراین هیچ مشکلی نخواهد بود اگر زمین قبل از دیگر اجرام آسمانی خلق شده باشد. اما آنچه به نظر من صحیح است این است که در این آیه مراد از تقدم، برتری بوده است نه رتبه زمانی، چرا که "ثم" برای بیان اولویت بکار می رود چه از نظر زمان چه از نظر درجه. به عنوان مثال اگر کسی بگوید "اول به مادرت احترام بگذار " به این معنی نیست که قبل از اینکه به دیگران احترام بگذاری به مادرت احترام بگذار بلکه یعنی بیش از دیگران و با کیفیت بهتری به مادرت احترام بگذار. همانطور که می دانید زمین و آنچه در آنست نسبت به دیگر اجرام سماوی دارای ویژگی منحصر به فردی است که همان وجود خلیفه الله در آن است و بدین ترتیب خداوند اعلام کرده که "اوست که هر آنچه در زمین است را برای شما خلق کرده است" و حتی آسمانها هم در درجه اهمیت بعدی قرار گرفته اند چرا که اول و مقدم بر هر چیز انسان است و نیازهای او با تشکر ![]()
بهارم می رسد از ره اگر تو باز آیی بیست و دوم بـــــــــــــــهمن روز خـــــــــــــــنده ی ما بود روز گـــــــــــــــریه ی دشمن برای ارتباط بیشتر و همکاری در بالابردن بهره تالار لطفا مشترک تاپیک نظرات، انتقادات و پیشنهادات تالار/ دفتر مدیران تالار ادیان و مذاهب شوید. ويرايش توسط objective : 05-02-2008 در ساعت 02:53 AM. |
||
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي objective به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#1520 (permalink) | ||
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: در ایران زندگی معنا ندارد..!!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 228
از ایشان 255 بار سپاسگزاري شده است
|
تعصب بی چون و چرا روی یک مشت دروغ سرانجامی جز بدبختی و تحقیر نداره !!
و چه بدبختند آن کسانی که فکر میکنند اگر اتفاق خوبی بیفته لطف خدا بوده و اگر اتفاق بدی بیفته مسلما حکمت خدا !!! چه نادانند آن کسانی که صرف متولد شدن در خانواده ای مسلمان و خواندن دروس اسلامی در مدرسه آنقدر روی شعور و تفکراتشون اثر گذاشته که حتی نمیخواهند دوزار حس تجزیه و تحلیل و واقعیت پنداری داشته باشند و خیال میکنند فقط قرآن هست که میتونه به انسان آرامش بده !! آنان حتی تعریفشون از آرامش اشتباهه !!! برهان و ادله ای که اساس اون آرامش و گوش نواز بودن تلاوت آقای عبدالباسط باشه و صدای استاد شهریار پرهیزگار و داستانهای بظاهر شیرین و به باطن بچه گانه آن باعث آرامش بشه اصلا شایسته عنوان (( برهان و ادله )) نیست !!! بله !! نباید بتونید و نمیتوانید با استفاده از دانش و منطق چنین چیزی رو اثبات کنید چون اصولا قرآن شما با منطق و عقل سر تضاد داره و به درد زمان همون اعراب شتر سوار میخوره !! در نهایت هم به ضعف خودتون در اثبات این به اصطلاح معجزه اقرار کردید و زدید توی کار احساسات و آرامش !!! نقل قول:
نقل قول:
چون این جمله رو مترادف بی ادبی میدونم و ملاک من برای دوستی و بحث و آدم حساب کردن دیگران دین اونها نیست !! فقط میتونم بگم برداشت شما از آرامش واقعا اشتباهه !! این بدلیل اینه که تعالیم دروغین که متاسفانه به اجبار توی کله دانش آموزای ایرانی میچپونن کار خودش رو کرده و جلوی تفکر صحیح و نقادانه و منکر خرافات رو گرفته !! شاید در مواقعی ولو اوج عصبانیت و ناراحتی گوش دادن به صدای بارش باران به همراه یک لیوان چای گرم یا گوش دادن به تکنوازی پیانو یا حتی صحبت با یه دوست دلسوز یا یه استاد روانشناسی خیلی بهتر بتونه بهتون آرامش واقعی بده و حتی انرژی مثبت هم ایجاد بکنه !! صرف لذت بردن از چیزی دلیل بر درست بودن آن چیز نیست دوست عزیزم !!! شما میای میگی چون از شنیدن قرآن و مثلا صدای آقای عبدالباسط لذت میبرم پس برای خود من اثبات شد که قرآن معجزه هست !! اگه اینطوریه پس اینهمه تکنوازی های موسیقی و تکنیک های روانشناسی و هزاران مورد دیگه که هر انسان عصبی رو به آرامش و خونسردی میرسونه بیشتر به معجزه شباهت داره !! دلنشین بودن دلیل بر معجزه هست ؟؟؟ اگه اینطوره پس بوستان سعدی و دیوان حافظ و هزاران قطعه شعر ایرانی هم میتونه معجزه باشه !! چون از دیدگاه هر انسانی ولو اشخاصی که ایرانی هم نیستند بسیار دلنشین و با ریتم بسیار زیبا و جذاب نوشته شده !!! عقل رو بیار توی کار اثبات !! دوست عزیز من !! احساسات و لذتهای شخصی برای خود شماست !! اثبات چنین چیزی با احساسات مقدر نمیشه !! |
||
|
|
|
|
|
#1521 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: ملتی که از مرگ می ترسد ذلیل وتوسری خور خواهدبود
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 543
از ایشان 1,215 بار سپاسگزاري شده است
|
اعجاز علمی قران در مورد تاريكى دريا أو کظلمات فی بحر لجّیّ یغشاه موج من فوقه موج من فوقه سحاب ظلمات بعضها فوق بعض إذا أخرج یده لم یکد یرئها و من لم یجعل الله له نور فماله من نور![]() ![]() ![]() ![]() ![]() {موج من فوقه موج}[ سوره نور، آیه 40] امواج عظیمی که بر فراز آن امواج عظیم دیگری قرار گرفته... «... این حقیقتی است آشکار که امروزه از سوی بسیاری از ایستگاه های مطالعاتی دریا و عکسبرداری بوسیله ماهواره ها به اثبات رسیده است.» گوینده این سخنان یکی از اقیانوس شناسان آلمانی است. وقتی با او صحبت می کردم اظهار داشت: با پیشرفت علم، نیازی به دین نیست... اما وقتی آیاتی از قرآن را شنید، با شگفتی اظهار داشت: امکان ندارد این سخنان انسان باشد... پروفسور «دوگارو» یکی دیگر از اقیانوس شناسان در مورد آنچه علوم جدید از آیه: ![]() {أو کظلمات فی بحر لجّیّ یغشاه موج من فوقه موج من فوقه سحاب ظلمات بعضها فوق بعض إذا أخرج یده لم یکد یرئها و من لم یجعل الله له نور فماله من نور} [ سوره نور، آیه 40] (یا (اعمال آنان) بسان تاریکیهایی در دریای ژرف مواجی است که امواج عظیمی آن را فرا گرفته باشد و بر فراز آن امواج عظیم، امواج عظیم دیگری قرار گرفته باشد و بر فراز امواج ابرهای تیره خیمه زده باشند. تاریکیها یکی بر فراز دیگری جای گرفته، هرگاه (مسافر دریا) دست خود را بدر آورد ممکن نیست که آن را ببیند و کسی که خدا نوری بهره او نکرده، او نوری ندارد.) به آن رسیده است، اذعان می دارد: در گذشته به علت نبودن وسایل غواصی، کسی نمی توانسته بیشتر از بیست متر در عمق دریا برود. لذا از زیر آب اطلاعات زیادی نداشته اما امروزه با بکارگیری وسایل و ابزار مدرن می توان تا عمق دویست متر به راحتی به زیر آب رفت. در این عمق، تاریکی مطلق حکمفرما است. آیه کریمه می گوید: {بحر لجیٍ} یعنی: دریای ژرف و امروزه اکتشافات جدید در واقع تصویری از آیه {ظلمات بعضها فوق بعض} (تاریکیها یکی بر فراز دیگری) ارائه نموده و آن را تفسیر کرده است. در واقع رنگها دارای هفت طیف اند، که عبارتند از : آبی، زرد، سبز، پرتقالی (نارنجی پررنگ)، قرمز... با فرو رفتن در آب، رنگها یکی بعد از دیگری ناپدید می شوند. با از بین رفتن هر یک از آنها بر تاریکی در عمق آب افزوده می شود. ابتدا رنگ قرمز از بین می رود، سپس نارنجی، زرد و... تا اینکه در عمق دویست متری رنگ آبی از بین می رود. با ناپدید شدن هر رنگ، مقداری بر تاریکی افزوده می شود تا اینکه در عمق دویست متری تاریکی مطلق حکمفرما می گردد. و این قسمت آیه در واقع اشاره به همین مطلب دارد. اما در مورد این فرموده خداوند متعال که می فرمایند: { موج من فوقه موج} (امواج عظیمی که بر فراز آن امواج عظیم دیگری قرار گرفته) علم نوین ثابت کرده است که میان لایه سطحی و زیرین آب فاصله وجود دارد و این فاصله و جدایی بوسیله امواج پر شده اند. امواج لایه زیرین که تاریک هستند دیده نمی شوند اما امواج فوقانی قابل رویتند و گویا امواج بر هم انباشته شده و موج بر روی موج قرار دارد!این حقیقتی علمی و کاملا روشن است و در واقع آنچه که قرآن قبل از بوجود آمدن وسایل و ابزار مدرن اقیانوس شناسی که موجب بدست آمدن برخی اطلاعات می گردد به روشنی و وضوح بدان اشاره داشته دلیلی بر اعجاز دین مبین اسلام است. به همین دلیل است که پروفسور دوگارو در مورد این آیات می گوید:ممکن نیست این جزو اطلاعات و علم بشری باشد! بر گرفته از حقيقت دنيا ويرايش توسط fadaki : 05-03-2008 در ساعت 01:39 AM. |
|
|
|
|
|
#1522 (permalink) |
|
Addict
|
(1) قران بدون تردید از جانب پروردگار جهان نازل شده است (32:2) تنزيل الكتب لا ريب فيه من رب العلمين [32:2] The book is, without a doubt, a revelation from the Lord of the universe. Greatest God our Lord, Greatest is His power and there is no end to His wisdom. Praise Him you heavens and glorify Him sun and moon and new plants for out Him, through Him, and in Him are all things, every perception, and every knowledge. (Youhans Kepler) خدای بزرگ پروردگارما، قدرت او عظیم ترین است و حکمت ا و لایتنهی. ای آسمانها او را حمد گویید وای خورشید و ماه و ستاره های جدید او راثنا گویید زیرا که همه چیز، هر ادراکی، و هر دانشی ازاو، توسط او ودر تسلط او قراردارد. (یوهان کپلر)نیایش فوق توسط نه یک رو حانی و یا یک کشیک بلکه یک ستاره شناس بنام یوهان کپلر که قوانین حرکت ستارگان را کشف نمود در قرن هیفدهم نوشته شده است. دانش امروز بشری با فلسفه توحید بسیار عجین است. ریشه تفکرات علمی امروز بشر، که جهان را یک نظام یک پارچه با یک سری قوانین تنظیم یافته می بیند، را می توان دراعتقاد ادیان یهود، مسیحیت، و اسلام به یک خدای واحد جستجو کرد. متاسفانه با گذشت ایام بواسطه وسوسههای شیطانیو تحریف حقایق دینی توسط رهبران روحانی، ایمان به توحید جای خود را به شرک داده است. چطوری که امروز بندرت می توان انسانهایی یافت که ایمان خود را به خدای آسمانها و زمین خالص گردانیده و دامن خود را از شرک در عبادات و اعتقادات تطهیر کرده اند. همان مسیحی که فریاد تو حید را در بین قوم خود ندا می داد اکنو ن بعنوان پسر خدا پرستیده و ستایش می شود و معتقدین به پیامبر اسلام که آیه عظیم و مهم "تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می جوییم" را به جهانیان از طرف خدای یکتا آورد با تحریفاتی همجون "یا علی مدد،" "یا ابوالفضل" و"یا زهرا" و اصتعانت جستن از غیر خدا به شرک گرویده و اولین فرمان دین ابراهیم یعنی "هیچ الهی بغیر از خدا نیست" را به فراموشی سپرده اند. اما خو شبختانه علیرغم تو طعه های شیطان رجیم، به لطف خدای مهربان، دین توحیدی ابراهیم در قرآن مجید حفظ شده است. قرآن کتابی آسمانی است که برای هدایت مردم توسط خدای متعال نازل گردیده است. این کتاب عظیم حاوی معجزات علمی شگرفی است که در اینجا فقط به گوشه ای از آن اشاره می گردد. ويرايش توسط fadaki : 05-03-2008 در ساعت 01:07 AM. |
|
|
|
|
|
#1523 (permalink) | |
|
رهگذر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,183
از ایشان 1,502 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
استفاده از ادبیات توهین آمیز به هیچ وجه برازنده یک انسان صاحب شعور نیست. در این تالار قرار نیست کسی به خاطر اینکه سخن دیگری را نمی پذیرد از سخنان تحقیر آمیز استفاده کند. همانطور که خودتان فرمودید عقل رو بیار توی کار اثبات !! همین عقل نباید به کسی اجازه تحقیر یا توهین به دیگری را بدهد. با تشکر از عنایت شما |
|
|
|
|
|
|
#1524 (permalink) |
|
Addict
|
(2) جداشدن آسمانها و زمين- تائيد تئوري انفجار بزرگ (The Big Bang)
![]() در آیه فوق خدای متعال به انفجار اولیه ای که بااراده او باعث ایجاد اسمانها و زمین شد اشاره می فرماید. چگونه در زمانی که هیچگونه دانشی بجز خرافات درمورد نحوه بوجود آمدن کائنات وجود نداشت میتوان تصورنمود که بشری یکی از بزرگترین اکتشافات قرن بیستم رابرجهان آشکارسازد؟ نه هر گز. این آیه سخن یک انسان نبود که صفحه ای از قرآن عظیم را زینت داد. قرآن بجز کلام آن دانای بی ابتدا و بی انتها نیست.(3) از يک توده گازي شکل تا آسمانها و زمين
ويرايش توسط fadaki : 05-03-2008 در ساعت 01:20 AM. |
|
|
|
|
|
#1525 (permalink) |
|
Addict
|
(4) آسمانها را چه چيزي نگاه داشته است؟
نیروی جاذبه، باذن خدای عالم، عامل نگاهداری آسمانها و زمین است. این نیرو غیرقابل رویت ا ست ولی همانند ستونهایی استوار موجب نگاهداری آسمانها و زمین و گردش آنها در مدارهای تعیین شده توسط یکتاخالق جهان می باشد. به این پدیده بنحو بسیار زیبایی در قرآن مجید اشاره شده است:پروردگار هستی در سوره مبارک الرحمن آیه 17 در قرآن مجید و در سوره زخرف آیه 38 اشاره به وجود دو مشرق و دو مغرب می کند:همانطوری که علم نجوم ثابت کرده است و امروز بصورت یکی از بد یهیات حتی در مدارس ابتدایی هم تدریس میشود ماه و خورشید در مدارهای خاصی شناورند. چنیین دانشی هرگز در هزارو چهارصد سال پیش در بین جوامع بشری مطرح نبود. اما در کتاب خدای تعالی در سوره یسین بصراحت بگردش ماه وخورشید در مدارهای تعیین شده اشاره شده است:(13:2) الله الذي رفع السموت بغير عمد ترونها ثم استوى على العرشوسخر الشمس والقمر كل يجري لأجل مسمى يدبر الأمر يفصل الاءيت لعلكم بلقاء ربكم توقنون ويرايش توسط fadaki : 05-03-2008 در ساعت 01:21 AM. |
|
|
|
|
|
#1526 (permalink) |
|
Addict
|
(10) زنبور عسل ماده در قرآن در قرآن آمده است که زنبور عسل ماده براي يافتن غذا، لانه اش را ترک مي نمايد .درنمايش هنري چهارم شکسپير، هنگامي که چند نفر از شخصيتهاي نمايش در مورد زنبورها بحث مي کنند، به وجود شاهي براي زنبورها که همگي سرباز هستند، اشاره مي شود. در صورتي که زنبورها ملکه اي دارند که ماده است وپيشرفت علوم در 300 سال گذشته باعث شد که دانشمندان به اين موضوع پي ببرند. (16:68) وأوحى ربك إلى النحل أن اتخذي من الجبال بيوتا ومن الشجر ومما يعرشون[16:68] و پروردگارت به زنبور الهام كرد: در كوهها و درختان خانه بساز و در (كندوهايي) كه آنها براي شما مي سازند. ويرايش توسط fadaki : 05-03-2008 در ساعت 01:22 AM. |
|
|
|
|
|
#1527 (permalink) |
|
Addict
|
(11) جنين انسان در قرآن - جنين شناسي درست و دقيق خدای متعال در قران مجید مراحل بوجود آمدن انسان را چنین بیان می فرماید: درآیه 23:14 کلمات عربی علقه و مضغه برای بیان حالت های جنین در رحم مادر بکار رفته است. در ادبيات عرب، براي کلمهعلقه سه معناي متفاوت مي يابيم: 1. زالو تصویرA درزیریک جنین را درمراحل ابتدایی شکل گرفتنش دررحم مادر نشان می دهد. تصویرB نمودار یک زالورا نشان می دهد. مقایسه این دو تصویر مارابه حکمت کاربرد لغت علقه توسط خالق مدبرجهان هستی در آیه 23:14 قرآن مجید راهنمایی می کند.کلمه علقه در زبان عربی همچنین بمعنای یک شیء آویزان است. تصاویر زیر عکس یک جنین را در مراحل اولیه شکل گرفتنش در رحم مادر نشان میدهد. این تصاویر که با استفا ده از تکنولوژی فتو ميکرو گراف برداشته شده است، آويزان بودنجنين به خوبي (با علامت B) در مرحلهعلقه(تقريبا 15 روزه گي جنين) در رحم مادر نشان میدهد. اندازه جنين در اين مرحله حدود6/.ميليمتر است. ![]() ![]() سومین معنای کلمه علقه در زبان عریی مرادف است با یک توده یا لخته خون. نمودار زیریک جنین را درحالی که از رحم مادر آویزان است نشان میدهد. وجودمویرگهای انبوهی که در آنها خون جاری است جنین رادر این مرحله از شکل گرفتنش به یک توده یا لخته خون تبدیل نموده است. شکل زیرمحدوده هاي رفتاري انسان در نيمکره چپ مغزواقع گردیده است. قسمت پيشين مغز محل تصميم گيريهاي مهم انسان است. در اين بخش از مغز، برنامه ريزي، انگيزش، تصميم گيري در مورد کارهاي درست و غلط و راستگويي و دروغگويي صورت میگیرد. همانطوری که خالق انسانها در قرآن کریم بدرستی و دقت بیان فرموده است تصمیم گیری درمورد گرایش به طریق کفر و یا ایمان در پیشانی (جلوی سر) انسانها صورت میگیرد. این قسمت از مغز است که مسئول رفتارانسانهاست. بنابراین آیا طبیعی نیست که خدای دانا و توانا انسانهای گناهکار و کافر را از جلوی سر گرفته در روز قیامت به بازخواهی بطلبد؟(96:15) كلا لئن لم ينته لنسفعا بالناصية ويرايش توسط fadaki : 05-03-2008 در ساعت 01:23 AM. |
|
|
|
|
|
#1528 (permalink) |
|
Addict
|
(13)درياها و رودخانه ها در قرآن
خدای آگاه و دانا به همه علوم، در قرآن کریم در سوره الرحمن آیه های 19 و20 اشاره به جدا بودن دو دریا در محلی که بهم می پیوندند نمو ده ومی فرماید که حائلی میان دو دریا قرار داده شده است تا از مخلوط شدن آنها جلوگیری کند: علوم دریا شناسی امروز بوضوح این پدیده را باثبات رسانیده است. هنگامي که درياي مديترانه در جبل اطارق به اقيانوس اطلس مي ريزد، با توجه به اختلاف درجه حرارت، شوري و غلظت، مانعي بين آنها قرار مي گيرد همانطوری که در تصویر زیر نشان داده شده است. همچنین مدبر آسمانها و زمین در سوره مبارکه فرقان آیه 53 به حایلی محکم و نفوذ ناپذ یر که بین دو دریای شور وشیرین قرارگرفته و باعث جدایی آنها می گردد اشاره می فرماید: در شکل زیر سطح مقطع يک خليج و درصد شوري آب آن نشان داده شده است. در اين شکل مي توانيم جدايي آب شيرين و شور را ( partition zone)همانطوری که خدای علیم در قرآن کریم بیان فرموده است به وضوح ببنيم.(25:53) وهو الذي مرج البحرين هذا عذب فرات وهذا ملح أجاج وجعل بينهما برزخا وحجرا محجورا[25:53] اوست كه دو دريا را به هم مي پيوندد؛ يكي تازه و گواراست، در حالي كه ديگري شور و غير قابل نوشيدن. و او آنها را با حايلي محكم و نفوذناپذير (تبخير) از هم جدا كرد. خدای متعال در کتاب آسمانی قرآن در سوره مبارکه نور آیه 39 اعمال کافران را به سرابی تشبیه می فرماید که شخص تشنه فکر می کند آن آب است، اما هنگامي كه به آن مي رسد، مي فهمد كه چيزي نيست و درعوض، خدا را آنجا مي يابد، تا جزاي كامل اعمالش را بدهد. سپس در آیه بعدی در مورد کافران تشبیه دیگری می آورد که شاید برای مردمی که در زمان پیامبر اسلام می زیستند عجیب و شگفت انگیز بود. در آیه 40 سوره نور خدای رحمان شخص کافر را به کسی که درداخل اقیانوسی خروشان قرار دارد تشبیه می فرماید که موجهایی که روی آنها موجهای دیگر و در بالای آنها مه غلیظ قرارگرفته شده است: در آیه 40 سوره نور خدای متعال اشاره به تاریکی در درون اقیانوسها دارد. بر طبق علوم اقیانوس شناسی بين 3 تا 30 درصد نور خورشيد در سطح دريا بازتاب مي يابد. سپس، همانطوری که تصویر زیر نشان می دهد، در 200 متر اول عمق دريا، تقريبا تمامي رنگهاي طيف نور بجز رنگ آبي جذب مي شوند.(24:40) أو كظلمت في بحر لجي يغشيه موج من فوقه موج من فوقه سحاب ظلمت بعضها فوق بعض إذا أخرج يده لم يكد يريها ومن لم يجعل الله له نورا فما له من نور[24:40] مثال ديگر، بودن در تاريكي مطلق است در داخل اقيانوسي خروشان، با امواج روي امواج، توام با مه غليظ. تاريكي روي تاريكي- اگر شخص به دست خود نگاه مي كرد، به سختي مي توانست آن را ببيند. خدا هر كه را از نور محروم كند، او هيچ نوري نخواهد داشت. نکته ای که توجه متفکران را به خو جلب می کند اشاره خدای حکیم به وجود دو موج در اقیانوس ها است. با تکامل تکنولوژی و فرستادن زیر دریایی های مخصوص به اعماق اقیا نو سها، دانشمندان متوجه گشتند که بعلت غلظت بیشتر آبهای واقع در اعماق اقیانوسها (در مقایسه با آبهای سطحی) دو نوع موج در درون آنها پدید می آید، موجهای داخلی و موجهای سطحی. همانطوری که شکل زیر نشان می دهد موجهاي داخلي در محل برخورد دو لايه آب با چگاليهاي مختلف که يکي از آنها دارای چگالی بیشتر (لايه زيري) و ديگري دارای چکالی کمتر(لايه بالايي) است بو جود می آیند. چگونه بشری که هزار و چهار صد سال پیش در بیابانهای سوزان عربستان می زیسته است می توانست بدون اتکاء بعلم الهی ازمو جهای درونی اعماق اقیانوسها مطلع گردد؟ ويرايش توسط fadaki : 05-03-2008 در ساعت 01:24 AM. |
|
|
|
|
|
#1529 (permalink) |
|
Addict
|
(15) ابرها در قرآن خدای دانا در قرآن مجید مراحل تشکیل ابرها وبوجود آمدن باران را در سوره مبارکه نور آیه 43 به زیبایی بیان می فرماید: بازهم تشریح خدای بزرگ در قرآن کریم از نحوه بوجود آمدن ابرها و باران مطابق یافته های علمی است. در شکل زير در قسمت (A) تکه ابرهاي کوچک مجزا و در قسمت (B) ابرهاي کوچک به هم مي پيوندند و بر روي هم انباشته مي شوند و سپس قطرات آب فرو مي افتند.(24:43) ألم تر أن الله يزجي سحابا ثم يؤلف بينه ثم يجعله ركاما فترى الودق يخرج من خلله وينزل من السماء من جبال فيها من برد فيصيب به من يشاء ويصرفه عن من يشاء يكاد سنا برقه يذهب بالأبصر ويرايش توسط fadaki : 05-03-2008 در ساعت 01:25 AM. |
|
|
|
|
|
#1530 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,624
از ایشان 535 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
ترجمه دقيق اين آيه اين است كه آيات الله مكارم انجام داده : آيا كافران نديدند كه آسمانها و زمين به هم پيوسته بودند، و ما آنها را از يكديگر باز كرديم; و هر چيز زندهاى را از آب قرار داديم؟! آيا ايمان نمىآورند؟! يا استاد فولادوند : آيا كسانى كه كفر ورزيدند ندانستند كه آسمانها و زمين هر دو به هم پيوسته بودند و ما آن دو را از هم جدا ساختيم و هر چيز زندهاى را از آب پديد آورديم آيا [باز هم] ايمان نمىآورند خودتان ميتوانيد ترجمه ها را با هم قياس نماييد سوره انبيا سوره اي است مكي و درآن خطاب به كافران قريش است و به وضوح به باورهاي جاهلي انان اشاره دارد ( پيوسته بودن اسمانها وزمين و باز شدن انها ) يا اينكه قبول كنيم كه كافران قريش بيگ بنگ را ديده بودند و يا آن را درك ميكردند !
|
|
![]() |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|