کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > ادیان و مذاهب > گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان

گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 06-26-2009   #2131 (permalink)
کاربر فعال تالارهای موضوعی

مزدك's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: هندوستان
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 181
از ایشان 507 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله unforgiiven نمايش نوشته ها
مشکلی دیگر به میان می آید!
انتساب دستورات دینی به کسی که در ماورا قرار دارد !
..
و بدتر از آن، كسی كه در ماورا هست ولی عده ای ادعای " نمایندگی" او را دارند!
بــه دانش روان را هــمي پـــرورد
مزدك آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 06-26-2009   #2132 (permalink)
Expert

samirajon's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 971
از ایشان 1,012 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
این مورد رو به صورت مستند و مستدلل باز کنید
که آزادی مورد نظر من محدود کننده کدام آزادی دیگران است!؟

در این دنیا اورا با فرستادن حکومت اسلامی در بند! و در آن دنیا اورا از کوره بیرون می کشد!
و این همان اختیار این جهانی و آن جهانیست!
عجب آزادی متمدنی!

........
میشه بگید ازادی مد نظر شما کدوم ازادیه؟

دوست عزیز شما در بحثها به جای بحث دوستانه که به تبادل نظر و رفع اشکالات و ابهامات بینجامد از روی تعصب و با نگرش منفی به اسلام و دوستان بحث میکنید و سریع موضع میگیری
گرامی خواهش میکنم که در بحثهاتون یک طرفه سخن نگویید و پستها را کامل بخونید و روشون تامل کنید
انچه که مسلم است تفاوت دیدگاه بین ماست شما هیچ نگرش مثبتی به اسلام نداری (این رو میشه از پستتتون فهمید) به نظرم قبلا از اینکه وارد بحث بشیم بهتره کمی دیدگاه خودتون رو برامون باز کنید
مثلا در این پستتون
نقل قول:
در این دنیا اورا با فرستادن حکومت اسلامی در بند! و در آن دنیا اورا از کوره بیرونمی کشد!
عجب آزادیمتمدنی!
شما چرا اسلام رو حکومت در بند میدونید با توجه به انکه اسلام متعادل ترین ادیان و رافت تری دینهاست
نقل قول:
دیکتاتور گونه اسلامی
یا با توجه به این قسمت حرفاتون چرا اسلام رو دیکتاتور میدونید ؟
خوب این طوری که نمیشه بحث کرد میشه؟!
خواهش میکنم اتهاماتی رو که به اسلام میزنید با ادله مطرح نمایید

تکفیر زمانی معنا دارد که شما به دین معتقد باشید وقتی کسی به دینی معتقد نیست خوب کافر است و این در همه ی ادیان وجود دارد
اما اینکه شما گفتید فقط در لسلام باید بگویم خیر جناب
در یهود یهودیان معتقدند که مسیحیان و مسلمانان نجسند و حتی از حیوانات پست تر! و خداوند انسانهایی رو که تابع یهود نباشند برای خدمت به یهود خلق کرده است
در حالیکه این مطلب به کل در اسلام نقض شده است
نقل قول:
کدام عقب ماندگی ؟
همین عقب ماندگی که همه جوره محتاج آنها هستیم و ترس داریم کهمارو طرد کنند؟>
مشخص کنید کدام عقب ماندگی!؟
متاسفانه برداشت شما این است که غرب و هر انچه در غرب است بهشت جاوید است و زندگی غربی بی نقص ترین و بهترین نوع زندگیست حال انکه اواز دهل شنیدن از دور خوش است
کجا ما محتاج ان هستیم ؟!
در مرود فرقه ی ضاله وهابیت و القاعده حرفها بسیار است که اگه شبه ای بود حتما در تاپیک مربوطه مطرح کنید حتما پاسخ خواهید گرفت
نقل قول:
کسی که معتقد به این دین نباشد کافر و حرامی خوانده میشود!
و در مورادی حق حیات از او سلب!
گرامی! کجای حرفهای من اینایی که شما میگید بود
جان عزیزت یه بار دیگه بخون

شما که دم از ازادی در کشورهای دیگر میزنید حتما اطلاع دارید که شش ماه قبل در فرانسه دو سیاه پوست توسط نیروی های پلیس کشته شدند و سیاه پوستان به اعتراض این ادعا شورش کردند و پلیس این کشور اونا رو سرکوب کرد
واقعا چه ازادی!!!!

ويرايش توسط samirajon : 06-26-2009 در ساعت 10:14 PM.
samirajon آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 06-26-2009   #2133 (permalink)
Expert

samirajon's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 971
از ایشان 1,012 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
در این دنیا اورا با فرستادن حکومت اسلامی در بند! و در آن دنیا اورا از کوره بیرون می کشد!
عجب آزادی متمدنی!
حکومت و حاکم اسلامی جدا .... اسلام جدا

حاکم و حکومت می تواند اسلامی باشد می تواند نباشد...

اسلام دربند بودن را قبول ندارد چون به شما قدرت اختیار داده تا « فمن یکفر بالطاغوت و یومن بالله » باشید از سویی برای شما برنامه سعادت و کاتالوگ شخصیتی داده « ان الدین عندالله الاسلام » .... کارخانه دار انسان تولید کرده و همان تولید کننده به خصوصیات شخصی او آگاه است و برای او برنامه پیش بینی کرده ...
کارخانه یخچال سازی یخچال می سازه بغلش به شما کاتالوگ میده تا بتونید ازش خوب و بهینه استفاده کنید... اگر بلد نباشید خوب استفاده کنید و یا از دستورالعمل نحوه استفاده سرپیچی کنید ضررش رو کارخانه دار و تولید کننده نمی بینه بلکه دستگاه و در نهایت خود شما از آن عمل ضرر می بینید .

خدا گفت « اعبدوا الله واجتنبوا اطلاغوت » چون می دونه پرستش چیه و طاغوت چیه ... و میدونه این انسان به کدومش نیاز داره ...

حال حاکم اسلامی ... گفتم حاکم اسلامی لزوما پایبند به اسلان راستین نمی باشد یا می تواند نباشد . اگر همه حاکمان بلاد اسلامی لزوما فرامین اسلام را در خود داشتند پس این همه نامه های حکومتی امامان ( خصوصا امام علی (ع) به مالک اشتر و ... ) از کجا آمده اند ؟ همه آنها افرادی را ه به حکومت و مقامی رسیده اند را دعوت به اجرای احکام اسلامی می کردند .

قانون پاداش و جزا ...
در مثال مناقشه نیست ... ما تو یه اداره هستیم به نام اسلام ... مدیر و معاونانش خدا و انبیای الهی هستند . و کارکنانش من و شما .

مدیریت این اداره چارچوبی را تعیین کرده اند تا این مجموعه به خوبی و سلامت کار انجام داده و اهداف خود را دنبال کنند . در ضمن هر فرد مختاره از دستورات اطاعات کنه و یا نکنه ... در بند آخر آورده شده هر فرد با اختیار خود این راه را می پیماید و هر فرد خود مسئول امور و اعمال خود می باشد ( نه کس دیگر) . هر فرد اگر اعمال خود و کار خود را برطبق دستورات انجام دهد ارتقا می یابد و پاداش می گیرد و هر کس انجام نداد شانش و مقامش تنزل یافته و به عقوبت می رسد ....

این چهارچوب احکام اسلامی به زبان سادس شما مختارید در چاچوب اسلام رفته و یا دین و مسلک دیگری را اختیار کنید حتی در تعیین دین خود هم مختارید ولی وقتی وارد چارچوب اسلام شدید ( با اختیار) موظفید ( نه مجبور) از احکام آن اطاعت نمایید .

اسلام نگفته هر کس مسمان نشد یه راست تو جهنمه ... هر کس را با امام و پیشوای خود می سنجند .... هر کس کافر به آیات الهی و رسولان خدا شد مستحق آتش دوزخه . به همان دلیل پاداش و جزا
نقل قول:
مشخص کنید کدام عقب ماندگی( توضیح بیشتر) سنگسار هم که گویا در همین حکومت به ظاهر اسلامی هم
در قوانین منع اجرا وارد خواهد شد !(به طرح های اخیر مجلس رجوع کنید!)
پس دیگر مانور شما بر چیست؟
عقب ماندگی اخلاقی ... فقر فرهنگی . اینکه از یه مرد تو آمریکا می پرسن چرا ازدواج نمی کنی جواب میده وقتی شیر تازه هر روز کنارمه چرا گاو بگیرم . از اینکه مادر و فرزند رابطشون انقدر متمدنه که مادره بچشو برای کشتن می کنه تو فریزر یخچال . از اینکه رابطه دختر و پدر انقدر مترقیست که دختره هنوز به سن رشد نرسیده و ازدواج نکرده 3 تا بچه داره !!! اینا عقب ماندگی فرهنگی و اخلاقی نیست ؟ هر چقدر انسان متمدن هم باشه بنا به روایات در زمان ظهور همه این علم ها 2 است و علم کشف نشده 72 ... اینکه الان در همین کشورهای متمدن پی بردن باید به مرجعی به نام دین رجوع کنند . پایبندی به اخلاق مسئله کمی نیست که بخوایم نادیدش بگیریم .

گفتم حکومت و حاکم اسلامی از متن خود اسلام جداست
نقل قول:
فتح ایران چگونه شکل گرفت؟
نقل قول:
لشکر کشی نشد ؟
آیا اگر کسی می گفت من مسلمان نمی شوم تحت مجازات قرار نمی گرفت؟
آنهم در کشور خود و در مملکت خود؟
فکر کنم منظورتان زمان ورود اعراب مسلمان به خراسان باشه ... و جنگ با آنها درسته ؟
اگر همینه مقداری توضیح بدید درباره نحوه درگیری و عوامل درگیری و نیز چگونگی فتح نواحی خراسان و ایران تا اگر نکته ای بود خدمتتان عرض کنم.
samirajon آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 06-26-2009   #2134 (permalink)
Addict

UnforGiiveN's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,913 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله samirajon نمايش نوشته ها

میشه بگید ازادی مد نظر شما کدوم ازادیه؟

دوست عزیز شما در بحثها به جای بحث دوستانه که به تبادل نظر و رفع اشکالات و ابهامات بینجامد از روی تعصب و با نگرش منفی به اسلام و دوستان بحث میکنید و سریع موضع میگیری
گرامی خواهش میکنم که در بحثهاتون یک طرفه سخن نگویید و پستها را کامل بخونید و روشون تامل کنید
ایراد من به شما همین بود!
شما بدون اینکه راجع به دیدگاه من بینشی داشته باشید اون رو محکوم کردید
و همینطور رفتید جلو!
درحالی که باید ابتدا بدونید ایده و اعتقاد طرف مقابلتون چیه بعد استدلال کنید
و من در تعجبم تعارضات آزدی مورد نظر من رو چطور پیدا کردید!

نقل قول:
انچه که مسلم است تفاوت دیدگاه بین ماست شما هیچ نگرش مثبتی به اسلام نداری (این رو میشه از پستتتون فهمید) به نظرم قبلا از اینکه وارد بحث بشیم بهتره کمی دیدگاه خودتون رو برامون باز کنید
مثلا در این پستتون
شما چرا اسلام رو حکومت در بند میدونید با توجه به انکه اسلام متعادل ترین ادیان و رافت تری دینهاست
یا با توجه به این قسمت حرفاتون چرا اسلام رو دیکتاتور میدونید ؟
خوب این طوری که نمیشه بحث کرد میشه؟!
خواهش میکنم اتهاماتی رو که به اسلام میزنید با ادله مطرح نمایید

چون در این دین داشتن عقده ای دیگر موجب ضایل شدن یک سری از حقوق اون میشه!
که خودتون هم بهش اشاره داشتید!
و این متناقض با داشتن عقیده ای آزاده!

نقل قول:
تکفیر زمانی معنا دارد که شما به دین معتقد باشید وقتی کسی به دینی معتقد نیست خوب کافر است و این در همه ی ادیان وجود دارد
اما اینکه شما گفتید فقط در لسلام باید بگویم خیر جناب
در یهود یهودیان معتقدند که مسیحیان و مسلمانان نجسند و حتی از حیوانات پست تر! و خداوند انسانهایی رو که تابع هیود نباشند برای خدمت به یهود خلق شده اند
در حالیکه این مطلب به کل در اسلام نقض شده است
این جمله
"در نتیجه، کسی که نه اسلام را بپذیرد و نه ذمه را، حق حیات ندارد و این امری است که با قانون فطری که اجمالاً مورد قبول جامعه‌ی انسانی است انطباق دارد."
چقدر اون رو درکل نقض کرده!!!!!!!!!!
در ضمن یعنی چی به دین معتقد نباشی لقب کافر می گیری!؟
همین یعنی تناقض با اصول انسانی!
یعنی مجبور بودن به داشتن دین!
یعنی ....!

نقل قول:
متاسفانه برداشت شما این است که غرب و هر انچه در غرب است بهشت جاوید است و زندگی غربی بی نقص ترین و بهترین نوع زندگیست حال انکه اواز دهل شنیدن از دور خوش است
کجا ما محتاج ان هستیم ؟!
در مرود فرقه ی ضاله وهابیت و القاعده حرفها بسیار است که اگه شبه ای بود حتما در تاپیک مربوطه مطرح کنید حتما پاسخ خواهید گرفت
عجب!
منظور مارو از اینکه غرب عقب مانده نیست رسوندینش به بهشت!
لابد اونها جهان سومی هستند و ما پیشرفته!
و شما مشخص نکردید که عقب ماندگی مد نظر در این جمله چی بود!:

نقل قول:
حالا چه کسی می تواند جواب این همه عقب ماندگیهایی که طی چند قرن اتفاقافتاده است و زندگی افراد را نیست و نابود کرده را بدهد ؟؟؟؟

نقل قول:
گرامی! کجای حرفهای من اینایی که شما میگید بود
جان عزیزت یه بار دیگه بخون
اشاره من به دین بود!
و شما هم در این پست اخیر تایید کردید!:
نقل قول:

نقل قول:
شما که دم از ازادی در کشورهای دیگر میزنید حتما اطلاع دارید که شش ماه قبل در فرانسه دو سیاه پوست توسط نیروی های پلیس کشته شدند و سیاه پوستان به اعتراض این ادعا شورش کردند و پلیس این کشور اونا رو سرکوب کرد
واقعا چه ازادی!!!!
سرکوب!
در کشور فرانسه به طور خاص، اعتراضات کارگری به صورت مدنی
همواره صورت می گیره!
و تلویزیون ایران!! با افتخار اون رو پخش می کنه !
در حالی که نمی دونن با پخش اون تصاویر نشون میدند که در اون کشورها مردم آزادند
که اعتراض کنند اعتصاب کنند!
ولی در ایران اعتراضات مساوی با زندان حبس سلب شدن حقوق اجتماعی و .. خواهد شد!

رجوع شود به نیشکر هفت تپه!
و سازمان اتوبوسرانی! و اعتراضات اونها و نتیجه اونها!
UnforGiiveN آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 06-26-2009   #2135 (permalink)
Addict

UnforGiiveN's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله samirajon نمايش نوشته ها
حکومت و حاکم اسلامی جدا .... اسلام جدا

حاکم و حکومت می تواند اسلامی باشد می تواند نباشد...

اسلام دربند بودن را قبول ندارد چون به شما قدرت اختیار داده تا « فمن یکفر بالطاغوت و یومن بالله » باشید از سویی برای شما برنامه سعادت و کاتالوگ شخصیتی داده « ان الدین عندالله الاسلام » .... کارخانه دار انسان تولید کرده و همان تولید کننده به خصوصیات شخصی او آگاه است و برای او برنامه پیش بینی کرده ...
کارخانه یخچال سازی یخچال می سازه بغلش به شما کاتالوگ میده تا بتونید ازش خوب و بهینه استفاده کنید... اگر بلد نباشید خوب استفاده کنید و یا از دستورالعمل نحوه استفاده سرپیچی کنید ضررش رو کارخانه دار و تولید کننده نمی بینه بلکه دستگاه و در نهایت خود شما از آن عمل ضرر می بینید .

خدا گفت « اعبدوا الله واجتنبوا اطلاغوت » چون می دونه پرستش چیه و طاغوت چیه ... و میدونه این انسان به کدومش نیاز داره ...

حال حاکم اسلامی ... گفتم حاکم اسلامی لزوما پایبند به اسلان راستین نمی باشد یا می تواند نباشد . اگر همه حاکمان بلاد اسلامی لزوما فرامین اسلام را در خود داشتند پس این همه نامه های حکومتی امامان ( خصوصا امام علی (ع) به مالک اشتر و ... ) از کجا آمده اند ؟ همه آنها افرادی را ه به حکومت و مقامی رسیده اند را دعوت به اجرای احکام اسلامی می کردند .

قانون پاداش و جزا ...
در مثال مناقشه نیست ... ما تو یه اداره هستیم به نام اسلام ... مدیر و معاونانش خدا و انبیای الهی هستند . و کارکنانش من و شما .

مدیریت این اداره چارچوبی را تعیین کرده اند تا این مجموعه به خوبی و سلامت کار انجام داده و اهداف خود را دنبال کنند . در ضمن هر فرد مختاره از دستورات اطاعات کنه و یا نکنه ... در بند آخر آورده شده هر فرد با اختیار خود این راه را می پیماید و هر فرد خود مسئول امور و اعمال خود می باشد ( نه کس دیگر) . هر فرد اگر اعمال خود و کار خود را برطبق دستورات انجام دهد ارتقا می یابد و پاداش می گیرد و هر کس انجام نداد شانش و مقامش تنزل یافته و به عقوبت می رسد ....

این چهارچوب احکام اسلامی به زبان سادس شما مختارید در چاچوب اسلام رفته و یا دین و مسلک دیگری را اختیار کنید حتی در تعیین دین خود هم مختارید ولی وقتی وارد چارچوب اسلام شدید ( با اختیار) موظفید ( نه مجبور) از احکام آن اطاعت نمایید .
توجیه ساده انگارانه اشکال از اسلام نیست بلکه از مسلمانی ماست!
و این اشکال بعد از 1400 سال تنها باعث عقب ماندگی جملگی کشورهای مسلمان شده!
این حرفها مربوط به قسمت شر وجودی خداست ! که در مقابل قسمت خیر وجودی اونه!

اما ربط دادن نتیجه طبیعی یک عمل به نتیجه قهری یک عمل هم جالبه!
مثل اگر من مسواک نزنم دندانم خراب می شود! نتیجه طبیعی !
تو اگر به حرف من گوش نکنی تورو می کشم! نتیجه قهری!

نقل قول:
اسلام نگفته هر کس مسمان نشد یه راست تو جهنمه ... هر کس را با امام و پیشوای خود می سنجند .... هر کس کافر به آیات الهی و رسولان خدا شد مستحق آتش دوزخه . به همان دلیل پاداش و جزا
ما اگر نخوایم در حوزه پاداش و جزا باشیم باید کیو ببینیم؟
یا ما مجبوریم در حوزه پاداش و جزا باشیم؟!
نقل قول:
عقب ماندگی اخلاقی ... فقر فرهنگی . اینکه از یه مرد تو آمریکا می پرسن چرا ازدواج نمی کنی جواب میده وقتی شیر تازه هر روز کنارمه چرا گاو بگیرم . از اینکه مادر و فرزند رابطشون انقدر متمدنه که مادره بچشو برای کشتن می کنه تو فریزر یخچال . از اینکه رابطه دختر و پدر انقدر مترقیست که دختره هنوز به سن رشد نرسیده و ازدواج نکرده 3 تا بچه داره !!! اینا عقب ماندگی فرهنگی و اخلاقی نیست ؟ هر چقدر انسان متمدن هم باشه بنا به روایات در زمان ظهور همه این علم ها 2 است و علم کشف نشده 72 ... اینکه الان در همین کشورهای متمدن پی بردن باید به مرجعی به نام دین رجوع کنند . پایبندی به اخلاق مسئله کمی نیست که بخوایم نادیدش بگیریم .
اعتقاد به دین بد نیست!
سوء استفاده از دین بد است!
تبدیل اون به ابزاری برای بهره کشی بد است!
وگرنه تو به مورچه اعتقاد داشته باش
یا به اسپاگتی پرنده !
خوب اعتقاد داشته باش!
اما سعی کن این اعتقاد تو باعث سوء استفاده از اون برای تسلط بر مردم نشه!

نقل قول:
فکر کنم منظورتان زمان ورود اعراب مسلمان به خراسان باشه ... و جنگ با آنها درسته ؟
اگر همینه مقداری توضیح بدید درباره نحوه درگیری و عوامل درگیری و نیز چگونگی فتح نواحی خراسان و ایران تا اگر نکته ای بود خدمتتان عرض کنم.
اشاره من به نحوه ورود اسلام به ایرانه!
برید ببینید ایران چگونه به این موضوع دچار شد
تا تناقض اون رو با حرفتون هم ببینید
قديمي 06-26-2009   #2136 (permalink)
Connoisseur

mehdi313's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: زمین ارث ماست
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 266
از ایشان 463 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
مشکلی دیگر به میان می آید!
انتساب دستورات دینی به کسی که در ماورا قرار دارد !
و موارد مربوط به اون!
که ما نمی توانیم برای همه این نسخه رو بپیچیم وقتی همه به خدای ماورا اعتقاد ندارند!
به عنوان مثال بوداییان ! و یا هندوها! و که قسمت عمده ای از مردم دنیا هم هستند از قضا!
اما با وضع قوانین مدنی برساخته بشر و مورد پذیر بشر ! و مورد تایید بشر !
همگی به یک تعادل نسبی خواهند رسید
بدون نیاز به التزام اونها به یک اعتقاد دینی غیر از اعتقاد خود!
در واقع کنوانسیون حقوق بشر فارغ از اعتقادات طرفین تصمیم به وضع قوانین می گیرد
اما دستوارت دینی با پیش فرض گرفتن یک سری حداقلی ها! (مجموعه ای از اعتقادات)
به وضع قوانین می پردازد
پس نمی تواند جهان شمول باشد !

این بحثها خارج از حیطه جستار است
و طبیعتا حق حذف اونها برای مدیر محفوظ است
و یحتمل همه زحمات ما در بحث به بیراهه می رود!
ما نیاز نداریم که قوانین اسلام را همه اجرا کنند .ابتدا در سرزمین مسلمانان اجرا می شود .سپس انرا به جاهای دیگر سوق می دهیم .
ضمنا گفته ای کنوانسیون حقوق بشر.
من می گویم اگر دارویی سمی باشد و فراگیر شد ایا باید ان را برای همه تجویز کنیم ؟.
کنوانسوین حقوق بشر چون از عده ای نادان نسبت به خود بشر (بشر به معنا ی بما هو بشر)نشات گرفته اعتبار ندارد

mehdi313 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 06-27-2009   #2137 (permalink)
Addict

UnforGiiveN's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mehdi313 نمايش نوشته ها
ما نیاز نداریم که قوانین اسلام را همه اجرا کنند .ابتدا در سرزمین مسلمانان اجرا می شود .سپس انرا به جاهای دیگر سوق می دهیم .
ضمنا گفته ای کنوانسیون حقوق بشر.
من می گویم اگر دارویی سمی باشد و فراگیر شد ایا باید ان را برای همه تجویز کنیم ؟.
کنوانسوین حقوق بشر چون از عده ای نادان نسبت به خود بشر (بشر به معنا ی بما هو بشر)نشات گرفته اعتبار ندارد
اشکال کار رفع نشد!
لابد می خواید با زور آن را در سرزمینهای دیگر اجرا کنید!
مثلا در چین و هند!

دستورات دینی چون در عهد جاهلیت آمده
و در حد فهم جاهلیت بوده و برای آنها بوده
پس اعتبار ان تنها برای همونهاست!
کاربران زير از دوست گرامي UnforGiiveN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 06-27-2009   #2138 (permalink)
Expert

RFDR's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: Eastern Azerbaijan/Antalya/Europe
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,123
از ایشان 706 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض Re: ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

هنوز هم معتقدم كه قران نوشته آدمهاست و ربطي به خدا نداره!
ديگه اثبات نميخواد
RFDR آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 06-27-2009   #2139 (permalink)
Addict

shahnam3s's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: Tehran
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,576
از ایشان 2,288 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : Re: ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله RFDR نمايش نوشته ها
هنوز هم معتقدم كه قران نوشته آدمهاست و ربطي به خدا نداره!
ديگه اثبات نميخواد
خواهر خوبم انقدر عجولانه قضاوت نکن .... در تمام موارد ... چون به ضررر آدمی است ...
قديمي 06-27-2009   #2140 (permalink)
کاربر

mohammad.h's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2005
محل سكونت: یه گوشه ایران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 57
از ایشان 42 بار سپاسگزاري شده است

هدایت فقط بدست خداست حتی پیامبر بزرگوار اسلام فقط یکی بشارت دهنده و ترساننده بوده و بدون اذن خدا نمیتونسته باعث هدایت کسی بشه چه برسه به ما مسلمانهای ناقص که در اول راهیم
اگر کسی نمیتونه این چیزا رو بفهمه انتظار نداشته باشه یکی بیاد با دلیل دو دو تا چهار تا همه چیز رو براش اثبات کنه
تنها راه اینه که رابطشو با خدای خودش اصلاح کنه و از اون بخواد کمکش کنه
اگه خدا بخواد یکی رو هدایت کنه مثل اون عکس های سه بعدی یک لحضه میشه چیزایی که تا دیروز برای ادم کاملا بی مفهوم بودند میشند عامل هدایت انسان فقط و فقط اگه خدا بخواد
لازم نیست برای دیگران بخواهید اثبات کنید که چقدر آدمهای چیز فهمی هستید ایمان اوردن مغز متفکر نمیخواد انسانیت میخواد کلاهتونو بذارید جلوتون و با خودتون کنار بیایید ببینید چکارهایی کردید که خداوند به اون مهربانی نعمت هدایت رو براتون نداده
شنیدید میگن فلان کارو نکن خدا کورت میکنه کور کردن یعنی همین اینکه نمیتونی خیلی چیزا رو ببینی
قديمي 06-28-2009   #2141 (permalink)
Expert

RFDR's Avatar

جنسيت:
Smile Re: پاسخ : Re: ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله shahnam3s نمايش نوشته ها
خواهر خوبم انقدر عجولانه قضاوت نکن .... در تمام موارد ... چون به ضررر آدمی است ...
نه عزيز من عجله نكردم!
به خاطرش يك سمينار رفتم، كتاب هاي قران، و تاريخ اسلام و اين چيزها خوندم چندتا بحث كارشناسي بين المللي تماشا كردم و مقاله خوندم و..................
به خاطرش ماه ها تلاش كردم
قران كتابي خوبيه تقريبا ولي اينكه از طرف خدا باشه رو اصلا قبول ندارم!
قديمي 06-28-2009   #2142 (permalink)
Aficionado

Espahbod's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 466
از ایشان 420 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : Re: پاسخ : Re: ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rfdr نمايش نوشته ها
نه عزيز من عجله نكردم!
به خاطرش يك سمينار رفتم، كتاب هاي قران، و تاريخ اسلام و اين چيزها خوندم چندتا بحث كارشناسي بين المللي تماشا كردم و مقاله خوندم و..................
به خاطرش ماه ها تلاش كردم
قران كتابي خوبيه تقريبا ولي اينكه از طرف خدا باشه رو اصلا قبول ندارم!
این چیز‌هایی‌ که گفتید از قبیل رفتن به یک سمینار و دلایل دیگه برای نتیجه گرفتن ‌ اینکه قرآن کتاب آسمانی نیست کافی‌ نیست
از آن دم بی شمار استغفرالله
Espahbod آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Espahbod به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 06-28-2009   #2143 (permalink)
Aficionado

Espahbod's Avatar

جنسيت:

انشمندان و متفكران امروز جهان، حتي كساني كه مسلمان نيستند، وقتي از روي حقيقت طلبي اين كتاب آسماني را مطالعه مي كنند، در برابر عظمت و بزرگي آن احساس خضوع مي كنند و از اين كتاب به بزرگي ياد مي نمايند كه اين نشان حضور زنده و شاداب قرآن در دنياي امروز است. به نمونه اي از اظهار نظر هاي دانشمندان معاصر در اين باره توجه كنيد.
1- آلبرت انيشتين (متفكر و فيزيكدان بزرگ) Albert Enistein
قرآن، كتاب جبر يا هندسه يا حساب نيست بلكه مجموعه اي از قوانين است كه بشر را به راه راست، راهي كه بزرگترين فلاسفه از تعريف آن عاجزند، هدايت مي كند.

2- پرفسور هانري كربن (فيلسوف معاصر فرانسوي) H.Corbin
اگر انديشه ي محمد (ص) خرافي بود و اگر وحي او وحي الهي نبود، هرگز جرأت نمي كرد بشر را به علم دعوت كند. هيچ يك از افراد بشر و هيچ شيوه ي تفكري به اندازه ي محمد (ص) و قرآن، انسان را به دانش دعوت نكرده اند؛ تا آن جا كه در قرآن، نهصد و پنجاه بار از علم، فكر و عقل سخن به ميان آمده است.

3- دكتر گوستاو لوبون (مورخ بزرگ فرانسوي) D.Goustawe Lebon
قرآن كه كتاب آسماني مسلمين است، به تعاليم و دستورات مذهبي منحصر نمي شود بلكه مشتمل است بر دستورات سياسي و اجتماعي، خيرات، نيكي، مهمان نوازي، اعتدال در خواهش هاي نفساني، وفاي به عهد، اكرام به والدين، كمك كردن به بيوه و يتيم و سرپرستي آن ها، نيكي كردن در مقابل بدي كه در موارد متعددي بر آن تأكيد شده، و در آن تمامي اين صفات و خصلت هاي پسنديده تعليم داده شده است. تعليمات اخلاقي قرآن به مراتب بالاتر از تعليمات انجيل است.

4- لئون تولستوي (فيلسوف و نويسنده ي شهير روسي) Lion Tolstue
هر كس بخواهد سادگي و بي پيرايه بودن اسلام را دريابد، بايد قرآن مجيد را مطالعه كند؛ در آن جا قوانين و تعليماتي بر مبناي حقايق روشن و آشكار صادر و احكام آسان و ساده براي عموم بيان شده است.

5- پرفسور آرتور ج. آربري (دانشمند و خاورشناس انگليسي)Artur Gan Arberi
زماني كه به پايان ترجمه ي قرآن نزديك مي شدم، موضوعي سخت مرا پريشان كرده بود. امّا در طول ايّام پريشاني قرآن مرا چنان آرامشي بخشيد و چنان حفظ كرد كه براي هميشه رهين منّتش گرديدم.

6- ج.م. رود ويل (اسلام شناس انگليسي) G.M.Rodwel
قران، مقام والايي دارد، زيرا نام خداوند و خالق جهان و ستايش او را در ميان ملل بت پرست نشر داد و آن را به همه كس اعلام كرد. اروپا نبايد فراموش كند كه مديون قرآن است. همان كتابي كه آفتاب علم را در ميان تاريكي قرون وسطا در اروپا جلوه گر ساخت.

برگرفته از كتاب «قرآن از ديدگاه 114 دانشمند جهان» از محمد مهدي عليقلي و تلخيص كاظم تقي زاده
قديمي 06-28-2009   #2144 (permalink)
Aficionado

Espahbod's Avatar

جنسيت:

امروزه مسلمانان به علت دوري از قرآن وتعاليم آن، از قافله ي تمدن بشري عقب افتاده اند و با وجودي كه داراي جمعيتي بيش از يك ميليارد مي باشند ، خود باخته اند و از تفرقه ميان خود به شدت رنج مي برند، دشمنانشان بر آنان مسلط شده اند ودر عمل به جاي پيروي از دستورات قرآن ، از اوامر قدرتهاي بزرگ كه دشمن دين و قرآن آنها مي باشند،پيروي مي نمايند و اين در حالي است كه پيروي از دستورات قرآن آنان را از اين ذلت نجات خواهد داد و شكوه وعظمت گذشته را به آنها باز خواهد گرداند . پشت كردن به قرآن در اين دنيا براي مسلمانان ،ذلت و خواري را براي آنها به بار آورده است و در روز آخرت نيز شكايت پيامبر از آنها را به دنبال خواهد داشت، در آن روز كه امت محمد(ص) از زبان پيامبرشان اين شكايت را مي شنوند كه پروردگارا قوم من اين قرآن را از خود راندند.(فرقان/30)
امروزه به رغم تبليغات وسيعي كه در كشورهاي غربي عليه اسلام و مسلمانان وجود دارد، روز به روز به تعداد كساني كه با تحقيق درباره ي قرآن به دين اسلام مي گروند،افزوده مي شود.اين افراد با توجه به حقايق وتعاليم شگفت انگيز قرآن و بدون توجه به زندگي مسلمانان امروزي به حقانيت دين اسلام پي مي برند و جالب اين كه عده اي از آنها بعد از پذيرش دين اسلام اعلام مي كنند كه مسلمانان خود از تعاليم قرآن و اسلام فاصله گرفته اند وخدا را شكر گذارند كه قبل از آشنايي با مسلمانان، با قرآن وحقيقت اسلام آشنا شده اند.مطالعه و بررسي قرآن با انصاف وبدون تعصب باعث شده است كه بسياري از محققين غربي به حقانيت قرآن ايمان بياورند وتعدادي از آنان نيز به دين اسلام مشرف شوند اما متأسفانه موج تبليغات ضد اسلام در غرب و مشكلاتي كه براي تبليغ دين اسلام در اين كشورها وجود دارد،باعث دوري عامه ي مردم از مطالعه در مورد حقيقت قرآن واسلام شده است و كتابهاي محققين خود آنان نيز كه به اسلام گرويده اند ويا حد اقل حقايقي از آن را بيان نموده اند،در جامعه نفوذ وانتشار زيادي ندارد. اما بايد مطمئن بود كه خورشيد همواره زير ابر نمي ماند و چراغ الهي هرگز خاموش نمي شود . توجه به قرآن و تحقيق در مورد آن از دوره ي رنسانس تا دوران معاصر مورد توجه ي تعدادي از دانشمندان غربي قرار گرفته است و آنان بعد از پي بردن به عظمت قرآن،نظرات جالبي را بيان نموده اند كه بيان تعدادي از اين نظرات خالي از لطف نيست :
گوته مي گويد :اگرچه ما همواره از قرآن روي برمي گردانيم و در همان مرحله ي اول از آن اظهار تنفر مي نماييم اما آن خيلي زود ما را به سوي خود جذب كرده و شگفت زده مي نمايد ودر نهايت مارا وادار مي كند كه در مقابل آن سر تعظيم و احترام فرود آوريم. سبك واسلوب قرآن و هماهنگي و توافق آن بامحتوا وهدفش محكم و استوار،بسيار عالي و باشكوه،با هيبت وسرسام آور و داراي رفعتي حقيقي و ابدي است.. . ازاين رو اين كتاب در تمام زمانها،تأثيري نيرومند از خود به جاي مي گذارد .
ولتر مي گويد:اگر تمام قرآن را از اول تا آخر آن بخوانيد،يك كلمه ي كودكانه در آن نخواهيد يافت.قرآن در حقيقت مجموعه اي است از پندهاي اخلاقي،دستورهاي ديني،راز ونياز به درگاه خداوند،تحذير و تشويق جهانيان و شرح سرگذشت فرستادگان خدا.
توماس كارلايل مي گويد:قرآن اساس تشريع براي هر زمان و مكان و سرچشمه ي احكام قضايي و قانون متبع در امور زندگي بوده و راه زندگي سعادتمندانه اي را براي پيروان خود روشن مي سازد.يكي از مزاياي قرآن كه دقت آن باعث دهشت واعجاب من شده است،اين است كه در جمله هايي كوچك به بعضي از حقايق بزرگ اشاره نموده است .
دكتر جرنيه ي فرانسوي علت مسلمان شدن خودرا اينگونه بيان مي كند :«من تمام آيه هاي قرآن راكه در زمينه ي علوم طبيعي و بهداشت وطب بودند،مطالعه نمودم و آنها را با دقيق ترين قوانين علوم طبيعي و پيچيده ترين اصول ثابت شده ي علوم عقلي منطبق ديدم ويقين پيدا كردم كه هزار سال قبل جز خدا هيچ كسي بر روي زمين از آن قوانين و اصول آگاه نبوده است؛پس به حقانيت و خدايي بودن چنين كتابي ايمان آوردم».
ريتو بنورث اعتراف مي كند:«علوم طبيعي وفلكي و فلسفه از قرآن اقتباس شده است و علما مديون قرآن هستند» .
جي مارگوليوت مي گويد :«اقرار مي كنم كه قرآن مهمترين موقعيت را در ميان كتابهاي مذهبي جهان به خود اختصاص داده است؛گرچه قرآن در اين طبقه ي ادبياتي جوانترين اثر به حساب مي آيد اما تأثير شگرفي را كه بر عده ي زيادي از مردم گذاشته است،همچنان به ديگران ارزاني مي دارد .اين كتاب براي اولين بار از افراد ناهمگون قبايل صحرايي در شبه جزيره ي عرب،امتي از قهرمانان ساخت و آنان نيز به نوبه ي خود اقدام به ايجاد چنان سازمانهاي وسيع سياسي مذهبي در جهان اسلام نمودند كه يكي از بزرگترين نيروهايي است كه اروپا وغرب براي آن حساب ويژه اي باز نموده اند» .
موريس بوكايل مي گويد :«بررسي كامل عيني و بي طرفانه ي قرآن در پرتو دانش مدرن ،ما را به درك توافق بين اين دو(قرآن وعلم) رهنمون مي سازد و نيز اين حقيقت را روشن مي سازد كه در زمان محمد ،نه او ونه هيچ انسان ديگري نمي توانسته است چنين مطالب شگفت انگيزي را كه با علم امروز مطابقت مي كند،به رشته ي تحرير در آورد» .
ماكسيم رودنسون،نويسنده ي ماركسيست مي گويد:قرآن كتاب مقدسي است كه عقلانيت جايگاه بسيار بزرگي را در آن اشغال نموده است.در اين كتاب خداوند براي مردم همواره دليل و برهان ارائه مي نمايد ودر مناسبتهاي متعدد براي انسان تكرار مي كند كه پيامبران همراه دليل وبرهان مبعوث شده اند .به نظر مي رسد عقل گرايي قرآني همچون سنگ، سخت،مستحكم و اصلي بنيادي است .
جان ديون پورت مي گويد :قرآن تا آن حد معجزه ي جاويد شناخته شده است كه محمد (ص) آن را دليل قوي و مؤيد رسالتش اعلام نمود و آشكا را فصيح ترين مردان آن روز عربستان را به مبارزه دعوت نمود تايك سوره مانند قرآن بياورند. قرآن مانند اناجيل نيست كه فقط به عنوان ميزان وشاخصي درباره ي عقايد ديني،عبادت وعمل پيروان ‎آن شناخته شده باشد بلكه داراي مكتب و روش سياسي نيز هست.كليه ي مسايل حياتي و مالي با اجازه ي همين منبع ومصدر قانونگذاري حل مي شود. در ميان محسنات زيادي كه قرآن به حق واجد آن است،دو نكته ي بسيار مهم وجود دارد يكي لحن تعظيم وتكريم هنگام ذكر نام خداوند وديگري وجود نداشتن فكر،بيان و يا داستاني خلاف تقوا يا حاكي از سوء اخلاق و بي عفتي و عدم طهارت كه آن را معيوب و لكه دار نمايد در صورتي كه با كمال تأسف اين نواقص در موارد بسيار زيادي در كتب يهود ديده مي شوند .
ويل دورانت مي گويد :در قرآن قانون واخلاق يكي است.رفتار ديني در قرآن شامل رفتار دنيوي نيز هست وهمه ي امور آن از جانب خداوند وحي شده است .
ارنست رنان مي گويد :اگر كسي خواسته باشد به كتابي كه از آسمان نازل شده است ايمان بياورد،آن كتاب فقط قرآن است زيرا كتب ديگر آسماني امتيازات قرآن را ندارند .
ادوارد گيسبون مي گويد: قرآن دستور عمومي و قانون اساسي مسلمين است؛دستوري است شامل مجموعه قوانين ديني،اجتماعي مدني،تجاري ،نظامي،قضايي،جنايي وجزايي .
هربرت جرج ولز مي گويد:قرآن بهترين راهنماي يك عقيده ي قلبي يعني توحيد و اخلاق فاضله است.شايد نيروي معنوي اين كتاب منحصر به سادگي اوامر ونواهي آن باشد چنانكه گاهي يك كلمه ي آن چندين حقيقت را در بر مي گيرد. قرآن كتاب علمي ،ديني،اجتماعي ،تربيتي،اخلاقي و تاريخي است.مقررات و احكام آن با اصول قوانين ومقررات دنياي امروزي هماهنگ وبراي هميشه قابل پيروي و عمل است .
رود يويل كشيش فرانسوي مي گويد: قرآن روحي قوي است كه يك ملت فقير و نادان را منقلب نمود وتمدن نيرومندي را كه رونق كامل داشت،به وجود آورد ؛ تمدني كه بالهاي خود را از سمت غرب تا اسپانيا و از سمت شرق به حدود هند و چين گسترش داد ودر اندك زماني امپراتوري بزرگي را تأسيس نمود.قرآن مقام والايي دارد.اروپا نبايد فراموش كند كه مديون اين كتاب است؛كتابي كه آفتاب علم را در ميان تاريكي قرون وسطي در اروپا جلوه گر ساخت.
بعد از خواندن مقالاتي از محققين ودانشمندان غربي در موردقرآن،در يافتم كه آنان بيش از بسياري از مسلمانان امروزي به عظمت و شگفت انگيز بودن آن پي برده اند،عده اي كه با انصاف و بدون اغراض سياسي و فقط به منظور تحقيق و كشف حقيقت به بررسي قرآن پرداخته اند و بيشتر آنان عضو آكادميهاي بزرگ علمي غرب هستند،خود به اسلام گرويده اند و عده اي ديگر نتايج تحقيقات خود را در اختيار كساني گذاشته اند كه از بيداري مسلمانان وتوجه ي دوباره ي آنان به قرآن در هراسند تاآنها بتوانند با كمك گرفتن از اين تحقيقات راههاي جديدتري را براي دور نگه داشتن مسلمانان از قرآن تجربه نمايند .
منبع:قرآن،كتابي شگفت انگيز/گري ميلر/ترجمه:صلاح الدين توحيدی
قديمي 06-28-2009   #2145 (permalink)
Expert

RFDR's Avatar

جنسيت:
پيش فرض Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Espahbod نمايش نوشته ها
این چیز‌هایی‌ که گفتید از قبیل رفتن به یک سمینار و دلایل دیگه برای نتیجه گرفتن ‌ اینکه قرآن کتاب آسمانی نیست کافی‌ نیست
براي من كافي بود

شما بدون اينكه بپرسي من چي خوندم و چي شنيدم نگيد كافي بود يا نبود
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال